Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
ina_ceva
Ancutzaaaaaaa pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif

La plaja ne va lasa pe amandoua, ea va sta la terasa sa se racoreasca. wink1.gif
anca veselie
inaaaaa pupic.gif pupic.gif de ce nu raspunzi la telefon???
axe10
Credeam ca aici scrii povestea turneului....venisem sa citesc!
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 24-07-2007, 06:18 PM) *

Ancutzaaaaaaa pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif

La plaja ne va lasa pe amandoua, ea va sta la terasa sa se racoreasca. wink1.gif

Deci veti veni amandoua pana la urma? Ce bine! Numai sa se mai racoreasca putin, ca vom fi nevoite sa dormim cate 2 in pat (sigur va venii si Dylly al meu) si vom crapa blink.gif )).gif
May
Bine ca nu vin si eu, ca nu mai incapea nimeni cu mine in pat lol.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 12:19 PM) *

Bine ca nu vin si eu, ca nu mai incapea nimeni cu mine in pat lol.gif

Wanna bet? am patul mareeeeeee )).gif
May
Ia zii masurile sa vad )).gif
julyalina
ancutzaaaaaa ce bine ca ai revenit! hug.gif
am vazut de ieri ca ai venit dar nu am avut timp sa scriu nik sad.gif
am vazut ca in wk pleci la mare ... dar de saptamana viitoare te astept la sala? naughty.gif
poate cu ajutorul tau sa o corupem si pe ina wink1.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 12:23 PM) *

2.00/ 2.20. Bun?
axe10
CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 01:21 PM) *

2.00/ 2.20. Bun?

Buuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn, ca la mine acasa!
luchi
CITAT(ina_ceva @ 24-07-2007, 04:18 PM) *

Va sta singurica sau cu Luchi? )).gif
Pup Ancu', sper sa ne vedem floare.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 12:21 PM) *

2.00/ 2.20. Bun?

Bun, bun, dar cine se incumeta sa doarma cu mine? Eu dorm in stil cracanat si catarat lol.gif
dany
Dorm eu cu tine , May pupic.gif ca si eu imi intind picioarele pe unde pot )).gif
anaoi
hm...ai scapat de dylly ca nu poa sa vina in august. sorry
May
CITAT(danyhoney @ 25-07-2007, 01:34 PM) *

Dorm eu cu tine , May pupic.gif ca si eu imi intind picioarele pe unde pot )).gif

Eu nu dorm cu tine ca facem prostii lol.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 25-07-2007, 01:38 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 01:21 PM) *

2.00/ 2.20. Bun?

Buuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn, ca la mine acasa!

Si-ti gasesti lemjerie care sa intre sub saltea?Am si eu un pitic.... dry.gif

CITAT(luchi @ 25-07-2007, 01:39 PM) *

Va sta singurica sau cu Luchi? )).gif
Pup Ancu', sper sa ne vedem floare.gif

Cu tine, of course cheer.gif

CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 02:22 PM) *

Bun, bun, dar cine se incumeta sa doarma cu mine? Eu dorm in stil cracanat si catarat lol.gif

Eu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu blum.gif
Nu suport sa ma atinga cineva (in afara de iubi naughty.gif ). Unde mai pui caldurile astea. Deci te pasez si dorm eu cu cineva care doarme linistit!Se baga vreuna?

CITAT(anaoi @ 25-07-2007, 02:38 PM) *

hm...ai scapat de dylly ca nu poa sa vina in august. sorry

Ete fleosc. Da di ce nu? blink.gif
anaoi
in copacii din fata balconului in hamac. sau pe plaja in cort blum.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 02:42 PM) *

Prostii? Unde? vreau si eu!!!!!!!
honey79
Dulci... eu mi-am luat lenjerie de pat din Carrefour, acum vreo 3 ani... din aceea pe elastic, care incadreaza foarte bine salteaua. Si se gasesc toate marimile.
Asta doar daca iti plac genul respectiv, of course. wink1.gif
Pupicei.
anaoi
ai pm mada.
anaoi
paaaaaaa
Amazoana
CITAT(honey79 @ 25-07-2007, 02:58 PM) *

Dulci... eu mi-am luat lenjerie de pat din Carrefour, acum vreo 3 ani... din aceea pe elastic, care incadreaza foarte bine salteaua. Si se gasesc toate marimile.
Asta doar daca iti plac genul respectiv, of course. wink1.gif
Pupicei.

Nu m-am gandit la alea....cum este materialul? Ca nu-mi prea plac acelea ca prosopul....... dry.gif cel putin nu acum vara.
Multumesc pt idee

Papapapaaa Ioana, have fun tonight!
anca veselie
salutare!
pana la urma plec la sunny beach cu frati-miu si cu niste prieteni.
dulci, dany, may, dylly nu sunteti sanatoase )).gif )).gif
luchi imi pare rau ca nu ne vedem... mi-e tare dor de mata pupic.gif imi pare rau ca nu am apucat sa vb mai mult azi
canarule pupic.gif bine te-am gasit! as baga un test la sala ta vineri, o sa incerc sa te sun maine.
axe am inceput povestea la calatorii la subiectul italia, dar inca nu am terminat tot. cred ca maine finalizez.
va super pup, fug la sala!
Amazoana
Eu nu stiu unde este acel sb...........dai link, pls?
Ma bucur ca mergi la mare pupic.gif
May
Doamneeee lol.gif lol.gif lol.gif anca tu ai zis catre luchi: imi este asa dor de mata, adica de ``tine``, si eu am citit ca de mama-sa blushing.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 06:08 PM) *

Doamneeee lol.gif lol.gif lol.gif anca tu ai zis catre luchi: imi este asa dor de mata, adica de ``tine``, si eu am citit ca de mama-sa blushing.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Vaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ci rusini mariiiiiiiiiiiii lol.gif lol.gif lol.gif
honey79
CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 03:57 PM) *
Nu m-am gandit la alea....cum este materialul? Ca nu-mi prea plac acelea ca prosopul....... dry.gif cel putin nu acum vara.
Multumesc pt idee

Dulci,scuze pt raspunsul intarziat. Eu mi-am luat atunci una din material ca prosopelul...am fost incantata,ce sa zic... si 2 dintr-un material normal,de bumbac. Stiu ca la vremea respectiva am dat vreun milion si ceva pe set,dar...mi-am facut damblaua. )).gif

Stiu ca au aparut acum si seturile satinate, cu un fel de cuvertura, cearsaf si puiuti de perna. Sper sa gasesti ce-ti place.

Pup.

Amazoana
Eeee, Honey draga, nici de satin nu vreau....si cred ca-s si scumpe. Din bumbac, d'astea normale, cu care suntem noi obisnuite vreau blum.gif
Ma voi uita prin magazine.
Si la mine tot o dambla este, dar si nevoie, ca n-am decat vreo 2 seturi si cate unele desperecheate. dry.gif
Uite, vezi de ce va iubesc eu? Imi mai deschideti ochii pupic.gif pupic.gif hug.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 01:42 PM) *

Shhhhhhhh , chiar trebuia sa spui totul aici ??????? bang.gif bataita.gif

CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 01:57 PM) *

CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 02:42 PM) *

Prostii? Unde? vreau si eu!!!!!!!

Hihihi ...de a mea esti , dulci !!!!! pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 01:56 PM) *

Ce culoare are lenjeria ta de pat , dulci ???? Doar o curiozitate de a mea.....

CITAT(Maybeline @ 25-07-2007, 05:08 PM) *

Si eu am citit la fel lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
Ancutza, n-am stiut ca erai tu sorry.gif . De multe ori uit sa mai scot telefonul de pe silent blushing.gif

WE asta ajung si eu acasa, mama e disperata sa ma vada grin.gif .Saptamana viitoare lucrez pana la 9, dar poate ne vedem la un cico wink1.gif

pupic.gif hug.gif

Distractie placuta cu fratele tau yahoo.gif
aki
Salut ancuta.Am trecut sa-ti las pupici pupic.gif
Sexymom
Pup o fata frumoasa asa dis de dimineata pupic.gif
Ai vazut ce prostii vb fetele astea la tine in jurnal? pai se poate )).gif
Sa ne scrii cum ai petrecut , ce ai vazut, cu cine ai fost , si toate detaliile picante naughty.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 26-07-2007, 12:52 AM) *

Ce culoare are lenjeria ta de pat , dulci ???? Doar o curiozitate de a mea.....

Da di ce vrei sa stii? unsure.gif
Eu sunt fixista dry.gif asa ca in general imi iau cu albastru si crem, ma rog, combinatii cu aceste culori si derivatele lor, deoarece asa sunt mobila si peretii din dormitor.
Lenjeria mea preferata este una in degrade de la bleu ciel pana la bleumarin care are 2.50 pe 2.70m; am primit-o (faza e ca nu are cearsaf, doar plic si perne)
Pfuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiii, cat am putut sa debitez, de la o simpla intrebare blink.gif

Voi va cumparati lenjeria de pat in asa fel incat sa se asorteze cu camera? Sau sunt eu tacanita sorry.gif Vi se pare exagerat?

CITAT(Sexymom @ 26-07-2007, 09:26 AM) *

Pup o fata frumoasa asa dis de dimineata pupic.gif
Ai vazut ce prostii vb fetele astea la tine in jurnal? pai se poate )).gif
Sa ne scrii cum ai petrecut , ce ai vazut, cu cine ai fost , si toate detaliile picante naughty.gif

Ups si eu continuu sad.gif
NEATA Anca daca te deranjez cu comentariile astea, ma duc in alta parteeeeeee blum.gif
Sexymom
Hai ca sunt si eu toanta, abia acum 10 min am vazut ca ai postat pozele si ai scris despre vacanta intr-un alt subiect.
Sunt frumoase pozele, si eu am stat 6 luni in Italia, la Milano, dar am facut multe excursii in Venetia, Padova,
Torino, Genova, asta in anii 1990-1991.Acum am revazut cateva poze unde am fost si noi, in Piata San Marco trebuia sa mergi noaptea, e o minute, este luminata superb si sunt pianisti in piata.
PS: ai vazut ce frumosi sunt gondolieri si cum arata? naughty.gif naughty.gif naughty.gif eu l-as fii inecat un pic pe amicul meu dupa vremea aia sa raman singura cu unul in barca si sa ne leganam pe valurile canalelor lol.gif lol.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dulcico nust ce link sa-ti dau, dar iti spun cateva informatii: sunny beach e o statiune pe malul marii, la cativa km de nessebar. se numeste asa pt ca ploua f rar pe acolo. am mai fost in iunie, am cateva poze de atunci, sigur iti aduci aminte! nu ma deranjeaza comentariile, stai calma pupic.gif imi place sa gasesc animatie p-aici! hug.gif
inutza abia astept sa ne vedem! pupic.gif
sexi draga mea, ma crezi ca nu am vazut nici un gondolier dragutz???? sad.gif dar mi-au placut italienii, frumusei, bine imbracati, fac jogging, au grija de ei naughty.gif las' ca ma intorc eu la venetia noaptea blum.gif avand in vedere ca am fost cu ai mei, nu au fost detalii picante )).gif
aki pupic.gif cum mai stai cu slabitul?
may pupic.gif )).gif )).gif am vazut pozele de la neuroni, esti tare frumusica, imi place cum ai slabit! pupic.gif

fetelor, am fost aseara la aerobic si am crezut ca o sa lesin pe acolo sad.gif nu era aer de loc... abia am rezistat 45 min... dupa care m-am dus acasa, dusat, parfumat si la terasa, pe caldurile astea nu mai stau in casa....

julyalina
deci te astept maine la sala la mine ? blum.gif
ca au aer conditionat naughty.gif
Sexymom
[quote name='anca veselie' date='26-07-2007, 11:24 AM' post='82706']
neatzaaaa!
[
sexi draga mea, ma crezi ca nu am vazut nici un gondolier dragutz???? [b

Pai or fii tot aia din anii 1990-1991 pe care i-am vazut eu si acum au imbatranit )).gif

Sa vezi si spaniolii ce grija au de ei si cum se mentin, zau daca sotul meu nu e singurul cu putina burtica din toata zona )).gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-07-2007, 10:24 AM) *

neatzaaaa!
dulcico nust ce link sa-ti dau, dar iti spun cateva informatii: sunny beach e o statiune pe malul marii, la cativa km de nessebar. se numeste asa pt ca ploua f rar pe acolo. am mai fost in iunie, am cateva poze de atunci, sigur iti aduci aminte! nu ma deranjeaza comentariile, stai calma pupic.gif imi place sa gasesc animatie p-aici! hug.gif

Ioi tu..... draga me, eu vorbeam despre link spre sb cu Italia )).gif Stiu ca nu-s explicita, ma ierti? pupic.gif
anaoi
http://forum.oneden.com/ITALIA-t1203.html
Amazoana
CITAT(anaoi @ 26-07-2007, 11:02 AM) *

Grazzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anaoi
gerne
May
hug.gif Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 26-07-2007, 11:50 AM) *

hug.gif Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Neata May! pupic.gif
aki
Ce as mai esi si eu in fiecare seara la terasa,numai ca nua m cu cine sorry.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 25-07-2007, 02:56 PM) *

F greu gasesc...dar si cand dau de marime....atunci aleg verde....asa e un perete la mine in dormitor....

CITAT(anca veselie @ 25-07-2007, 05:27 PM) *

axe am inceput povestea la calatorii la subiectul italia, dar inca nu am terminat tot. cred ca maine finalizez.
va super pup, fug la sala!

Ok ma duc acolo....

anca veselie
alina nu promit inca. am programare la epilat la 17.00 si nust la cat termin si in afara de asta nu mai am bani de sala...
sexi )).gif sigur au imbatranit )).gif
salutare may!
lasa aki ca se intoarce!
dylly ce mai faci?
axe cand termin o sa pun un link si aici. o sa fac si album, dar nust cand..
anaoi
astept cu interes maxim ora 17.00 sa ma car. tu?
si cu si mai mult interes ziua de joi saptamana viitoare s aplec la petrosani
anca veselie
ce faci la petrosani? grin.gif
eu incerc sa ma apuc de treaba si nu prea-mi iese, asa ca o sa iau pranzul!
Anna
ola.
ce faci anca?
acu iti caut pozele, sunt cam in urma cu noutatile da recuperez pupic.gif

pofta buna! wink1.gif
anca veselie
salutare anna pupic.gif am terminat masa, acum pregatesc un ceai verde si o cafelutza naughty.gif in rest nimic nou...
pozele sunt aici, mai am de postat cateva, dar cred ca maine.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.