Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
axe10
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 10:18 AM) *

neatzaaaa!
da, mi-a placut la sala noua, e parca si mai aerisit si mai respirabil. m-am hotarat sa fac abonament de 12 sedinte. alina este o scumpa si o frumoasa, sper sa ne vedem mai des grin.gif
am dat un ochi la fitness si am vazut cateva bucati blum.gif
ina pupic.gif
dylly pupic.gif multu pt cafea!

Ti-am zis si eu ca e cazul sa schimbi locul....poate, poate sare ceva...vreun iepure...cu toate ca mai bine mai incetishor... naughty.gif
anca veselie
dulcico hug.gif
axe asa e blum.gif. vii marti la intalnire?
aki
Ancuta salut.Am trecut sa-ti las un pupic si fug mai departe pupic.gif
julyalina
pupic.gif
ma bucur tare mult ca ti-a placut smile.gif si mai ales ca iti faci abonament blum.gif
programul meu ti l-am spus... acum, cand ajungi la sala, intreaba la receptie daca sunt sus la fitness si fetele iti spun imediat daca am venit sau daca am plecat smile.gif si vii sa ma vizitezi sus, unde sunt bucatzile naughty.gif
anca veselie
naughty.gif naughty.gif uite o idee suuuper buna!
oricum, tre sa vin inainte sa inceapa ora, ai vazut cum arat dupa aerobic )).gif
vineri e in plan sa ajung, nust inca ora
aki
Bravo fetele cheer.gif ,dar sa vad cit va tineti de sala blum.gif
anca veselie
draga mea aki , eu fac sala de mai bine de 1 an. am facut pauza vreo luna in iarna si 3 sapt acum cat am fost plecata. sunt tare hotarata grin.gif si alina e si ea hotarata grin.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 02:13 PM) *

draga mea aki , eu fac sala de mai bine de 1 an. am facut pauza vreo luna in iarna si 3 sapt acum cat am fost plecata. sunt tare hotarata grin.gif si alina e si ea hotarata grin.gif

Deaceia si sinteti slabe pupic.gif ,eu m-am apucat dar nu m-a tinut mult doh.gif
anca veselie
hai sa mai zic si eu ce pap:
de dimi: 2 felii paine cu sunca pui si putin cascaval
gustare: gref
pranz: niste pui cu urda, rosii, ardei, vreo 5 masline verzi
desert: iaurt 0.1% cu fructe si cioco neagra blushing.gif
mai am in plan: pepene rosu si gref

diseara ma duc sa ma vopsesc, deja arata naspa radacinile mele.
anaoi
deci dylly face pilates d evreo 2 luni si tot gras e
anca veselie
sa stii ca eu m-am ingrasat si cand am facut sport, fara dieta nu se poate.
aki
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 02:21 PM) *

Dar dieta fara sport nu merge? blum.gif
anca veselie
parerea mea e ca nu prea. depinde de fapt cum vrei sa arate pielea ta!
anaoi
pa. pe marti give_rose.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 11:23 AM) *

dulcico hug.gif
axe asa e blum.gif. vii marti la intalnire?

Incerc, dar lenea e mare ...mai ales ca eu trebuie sa ma duc acasa si apoi sa plec spre voi....incerc...nu promit...

CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 02:21 PM) *

Corect!
julyalina
CITAT(anca veselie @ 02-08-2007, 02:13 PM) *

daaaaaa, si alina e si ea hotarata ... doar cand ii e lene ar face orice sa nu se duca la sala )).gif dar e mult pana ajunge ca pe urmaaa.... daca nu se duce la sala in scurt timp s-ar da de-a dura sad.gif

si alina se duce la sala de 4 ani tease.gif primul an aerobic si urmatorii fitness si din cand in cand aerobic smile.gif

ancutzule, esti ca un racusor dupa aerobic biggrin.gif la fel ca mine )).gif o sa vezi tu smile.gif si ti-am mai spus eu ... baietilor le place naughty.gif

eu sunt cu rusii pe cap asa ca maine nu garantez ca sunt in sala sad.gif
ina_ceva
Adica barbatilor le plac fetele care arata ca niste racusori wacko.gif ?
axe10
Parca ei arata bine....mirositori....
julyalina
)).gif nuuuuu ca racusorii )).gif le plac fetele care sunt rosii in obraz blum.gif in urma efortului iti stralucesc ochii si fata wink1.gif
cel putin bubu meu asa mi-a spus... ca-i place cum arat cand ma dau jos de pe banda blum.gif
axe10
CITAT(julyalina @ 03-08-2007, 08:56 AM) *

)).gif nuuuuu ca racusorii )).gif le plac fetele care sunt rosii in obraz blum.gif in urma efortului iti stralucesc ochii si fata wink1.gif
cel putin bubu meu asa mi-a spus... ca-i place cum arat cand ma dau jos de pe banda blum.gif

Nu stii ca pe vremuri gagicele se ciupeau sa fie rosii in obraz....ca nu aveau banda de alergat...
Mie, ca si Ancai, nu-mi place sa ma vad eu rosie....si transpirata....
anca veselie
neatzaaaa! tocmai am scapat clestisorul de par in apa plata )).gif
lavinia nu fii lenesa, mi-ar placea sa vii marti. daaaa, stiu ca domnisoarele isi ciupeau obrajii, eu nu am nevoie, cateodata ma inrosesc instantaneu blushing.gif cand eram mica radeau copii de mine pe faza asta sad.gif
alina pupic.gif atunci ne vedem sapt viitoare cand scapi de rusi. poate ajungi si marti la piranha? naughty.gif
mi-e sooomn, am chef de leneveala. aseara m-am culcat la 1, am stat sa vad niste episoade din anatomia lui grey. tare haios serialul!

ina_ceva
Neatza anca! give_rose.gif

Deci babuinii tre sa te vada rosie in obrajori, da? wink1.gif pupic.gif
anca veselie
inutza pupic.gif
avand in vedere ca-s rosie vreo ora dupa ce fac sport, ma vad o gramada de babuini rosie )).gif
tu ce faci in wee?
julyalina
si ce daca ? pupic.gif
eu zic arati bine dar daca vrei, da cu putina apa rece pe fata imediat dupa aerobic si nu o sa mai fii asa rosie pupic.gif
ina_ceva
In WE as vrea sa merg in plazza , sa ma uit dupa rochie; ma gandesc ca pe acolo gasesc mai mult magazine ca in vitan si sper sa fie ceva si pe marimea mea wink1.gif

Daca vrei sa mergi la plazza la un suc...

Oricum, pe duminica las Unirii si Cocor si luni ma duc direct sa cumpar ce vad in WE.
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif
ina_ceva
Dulcico, ai pus de cafea?
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-08-2007, 09:37 AM) *

neatzaaaa! tocmai am scapat clestisorul de par in apa plata )).gif
lavinia nu fii lenesa, mi-ar placea sa vii marti. daaaa, stiu ca domnisoarele isi ciupeau obrajii, eu nu am nevoie, cateodata ma inrosesc instantaneu blushing.gif cand eram mica radeau copii de mine pe faza asta sad.gif
alina pupic.gif atunci ne vedem sapt viitoare cand scapi de rusi. poate ajungi si marti la piranha? naughty.gif
mi-e sooomn, am chef de leneveala. aseara m-am culcat la 1, am stat sa vad niste episoade din anatomia lui grey. tare haios serialul!

La care 1?...nu ne zici nimik?.... biggrin.gif
anca veselie
la 1 noaptea lol.gif

ina eu sambata o sa merg la tara la peris. ne auzim la un telefon, mi-ar placea sa ne vedem la un suc/ inghetata/ frozito blum.gif
dulciii pupic.gif
ina_ceva
K, s-a notat. Stai toata ziua de sambata?
anca veselie
pana seara
daca te tenteaza o iesire, da de veste si vedem ce si cum
ina_ceva
Ca sa nu-tzi stric planurile, putem sa ne vedem si duminica, la un cartof, in vitan wink1.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 03-08-2007, 10:39 AM) *

Dulcico, ai pus de cafea?

Dap. La mine wink1.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 03-08-2007, 11:17 AM) *

Ca sa nu-tzi stric planurile, putem sa ne vedem si duminica, la un cartof, in vitan wink1.gif

suna bine, dar aleg inghetata grin.gif am auzit ca e una super buna blum.gif
ina_ceva
Ne intelegem noi, nici o problema tease.gif .Ne acoperim una pe alta blum.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-08-2007, 11:06 AM) *

la 1 noaptea lol.gif

ina eu sambata o sa merg la tara la peris. ne auzim la un telefon, mi-ar placea sa ne vedem la un suc/ inghetata/ frozito blum.gif
dulciii pupic.gif

Testam si eu terenul......
Anna
neatza pupic.gif Ancule
anca veselie
anna pupic.gif ti-am vazut pozele, frumoase locuri! si modelul blum.gif
julyalina
eu nu am reusit sa vad nik sad.gif
zice
CITAT

Sorry, an error has occurred, and the page you were trying to go to is temporarily unavailable.
Please click the 'Back' button to return to the page you were on before.
Anna
CITAT(julyalina @ 03-08-2007, 02:24 PM) *

eu nu am reusit sa vad nik sad.gif
zice
CITAT

Sorry, an error has occurred, and the page you were trying to go to is temporarily unavailable.
Please click the 'Back' button to return to the page you were on before.

da....imi da si mie eroare si nu inteleg de ce sorry.gif sorry.gif
anca veselie
trebuie sa marturisesc si sa-mi pun cenusa in cap: am mancat prajituri. multe, foarte multe. o sa merg la sala si sper sa rezist 2 ore pt ca ma simt fff vinovata blushing.gif blushing.gif sad.gif grin.gif grin.gif
Amazoana
Sa-ti fie de bine! pupic.gif
anca veselie
merci!
din pacate chiar am exagerat doh.gif
ina_ceva
Nu tzi-a fost rau de la ele?
axe10
CITAT(ina_ceva @ 03-08-2007, 10:47 PM) *

De ce sa-i fie?....si eu asi manca un carton de prajituri.....si nu mi-ar fi rau deloc!
Anna
CITAT(axe10 @ 04-08-2007, 03:48 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 03-08-2007, 10:47 PM) *

De ce sa-i fie?....si eu asi manca un carton de prajituri.....si nu mi-ar fi rau deloc!

Idem. Din pacate sad.gif
blushing.gif
julyalina
biggrin.gif mai adaugati una pe lista biggrin.gif
axe10
Anca? Unde esti?
anca veselie
neatza!
nu mi-a fost rau deloc de la prajituri lol.gif doar psihic tease.gif
axe sunt la scarbici sad.gif sunt intoarsa pe dos, nu am chef de nimic si sunt si in inchidere de luna
sambata am fost la un gratar la Peris, nu am papat exagerat, dar m-am simtit de parca as fi... sambata seara am iesit la club, dar m-am plictisit. am dansat putin, totusi.
iar ieri am dormit, m-am uitat la seriale si am iesit cu ina la mall.
axe10
CITAT(anca veselie @ 06-08-2007, 10:38 AM) *

neatza!
nu mi-a fost rau deloc de la prajituri lol.gif doar psihic tease.gif
axe sunt la scarbici sad.gif sunt intoarsa pe dos, nu am chef de nimic si sunt si in inchidere de luna
sambata am fost la un gratar la Peris, nu am papat exagerat, dar m-am simtit de parca as fi... sambata seara am iesit la club, dar m-am plictisit. am dansat putin, totusi.
iar ieri am dormit, m-am uitat la seriale si am iesit cu ina la mall.

Probabil din cauza presiunii atmosferice....si eu am fost cam pleostita...si am mai venit si la servici!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.