Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
da, mie-mi spui... si am si inchidere de luna sad.gif

azi iar avem o aniversare doh.gif dar o sa pap mai cu mila tease.gif
julyalina
'neatza ancutza pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 06-08-2007, 12:53 PM) *

azi iar avem o aniversare doh.gif dar o sa pap mai cu mila tease.gif

cu mila , cu mila tease.gif azi vii la sala ?
cum a fost vineri? ai rezistat 2 sedinte?
anca veselie
capitan canar raportez:
- vineri efectuat 1 ora tae bo si o ora aerobic grin.gif
- azi voi efectua cred ca doar 1 ora, nu cred ca pot chiuli de la job sa stau 2 ore.
tu mergi azi la sala? daca da, de la ce ore?
Sexymom
Anca, mai da si tu la fete numerele mele de tel,( la cele care nu sunt ciufute si sunt dragute lol.gif ) eu le trimit private, sper sa ne intalnim in gasca mare.La bere fara calorii, alcool si lught pe deasupra.
julyalina
CITAT(anca veselie @ 06-08-2007, 01:04 PM) *

capitan canar raportez:
- vineri efectuat 1 ora tae bo si o ora aerobic grin.gif
- azi voi efectua cred ca doar 1 ora, nu cred ca pot chiuli de la job sa stau 2 ore.
tu mergi azi la sala? daca da, de la ce ore?

)).gif capitan canar lol.gif asta e tare )).gif
si... nici un pik de febra muschiulara dupa 2 ore de aerobic ? blink.gif
eu ma duc azi de pe la 5:00 si cred ca stau cam 2 h ca mai raman si la o barfa mika cu fetele de la receptie tease.gif
cand ajungi, intrebi fetele daca sunt sus si iti spun ele wink1.gif

anca veselie
da, doina, organizam intalnire mare!
alina nu prea am avut febra musculara, sunt obisnuita cu efortul. ok, asa ramane, intreb de tine.
m-am intors de la aniversare, am scapat doar in 2 praji mici si o feliutza de tort. sunt relativ multumita de mine tease.gif
aki
Ancuta salut pupic.gif .O saptamina linistita iti doresc pupic.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif
mai am inca o aniversare acum doh.gif si apoi plec la sala.
ina_ceva
Ancutza pupic.gif hug.gif

Spor la sala wink1.gif
anca veselie
merci pupic.gif
Sexymom
[quote name='axe10' date='06-08-2007, 01:50 PM' post='84880']
[[/quote]

Probabil din cauza presiunii atmosferice....si eu am fost cam pleostita...
[/quote]
Asta este starea mea normala.
anca veselie
ciudat sa te simti asa, ti-ai facut niste analize?
ina_ceva
Maine vii direct de la serviciu? Poate ne vedeam pe undeva inainte, oricum, se poate sa ajung mai devreme.
anca veselie
neatza!
frateeee, ce ploaie. am ajuns fleasca la serviciu, noroc ca am sosete de schimb )).gif
aseara am fost la sala, am ajuns mai devreme si am mai prin cam 15 min din o ora de aerobic facuta de un negru. foarte tare omul, in 15 min eram fleasca. era si alina la ora, asa ca am putut sa ne si vedem scurt.
inutza ar fi fain sa ne vedem inainte, vb la tel pupic.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 09:42 AM) *

neatza!
frateeee, ce ploaie. am ajuns fleasca la serviciu, noroc ca am sosete de schimb )).gif
aseara am fost la sala, am ajuns mai devreme si am mai prin cam 15 min din o ora de aerobic facuta de un negru. foarte tare omul, in 15 min eram fleasca. era si alina la ora, asa ca am putut sa ne si vedem scurt.
inutza ar fi fain sa ne vedem inainte, vb la tel pupic.gif

pupic.gif
)).gif si aseara ai ajuns cu dusul facut ? cum a fost la step? prima ta ora de step - parca ...
aseara, eu eram fleasca din primele 10 minute )).gif cand ai venit tu imi trageam sufletul blum.gif adik ce mai ramasese din el )).gif
am vorbit pe urma cu andreea si zice " aaaaaa, de tine era vorba ? nici prin cap nu mi-a trecut ca tu erai " )).gif

anca veselie
am mai facut step aerobic la sancomplex, dar oricum nu stiam toate exercitiile pe care le-am facut. dar mi-a placut.
tare negrul ala, mi-a placut de el!
Amazoana
Neata Anca pupic.gif
Porti sosete deja? dry.gif
anca veselie
pai crezi ca pe ploaia asta am venit in papuci?
julyalina
da, si mie mi-a placut de el smile.gif cica mai vine in octombrie biggrin.gif
am vorbit cu el jos la rexceptie si cica preda peste tot in europa , dar cel mai mult la workshopouri si ca urmatoarea destinatie e polonia.
poate vorbim cu Dana sa ne anunte cand vine data viitoare blum.gif sa stim mai din timp

dulcikule, si eu am sosete tease.gif
anaoi
me too...balerini cu sosete, ca sapt trecuta am stat 3 zile pe neoxazol
Amazoana
Haidii maaaa, nu va suparati pe mine. Eu vin cu pantofiori. Cu sosetele sunt prietena prin casa si...mai la iarna.
aki
Salut ancut-dragut.Bravo pentru fetele cu sportul pupic.gif
Anna
Neatza, neatza

Cam plouata eu...da am trecut sa salut.gif.

Eu sunt in balerini fara sosete biggrin.gif )).gif
anca veselie
dulci si in pantofiori nu ai sosete? tease.gif eu mai port si tenisi in care imi pun sosete clar.

julyalina
)).gif eu sunt in adidasi si sosete tease.gif
anca veselie
alina ar fi super sa ne anunte cand vine tipul!!
dylly de ce ai luat neoxazol?
aki pupic.gif
anna neatza! pupic.gif

eu mi-am luat de la golden point niste sosete bestiale care pot fi purtate cu balerini. imi pare rau ca nu mi-am luat mai multe perechi, pt ca in tara sunt niste preturi de te doare mintea...
luchi
Hi hi hi, discutati despre sosete? Mi-am adus aminte de unele verde-praz cu floricele rosii lol.gif Ale tale cum sunt, Anca?

p.s. Am vazut ca erau reduceri la Goden point wink1.gif
anca veselie
luchiiii pupic.gif pupic.gif eu azi am sosete culoarea piciorului pt ca am pantaloni 3/4. dar de obicei imi place sa le asortez cu tricoul grin.gif
da, sunt reduceri si aici, dar afara sunt si mai si...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 10:42 AM) *

dulci si in pantofiori nu ai sosete? tease.gif eu mai port si tenisi in care imi pun sosete clar.

Nope

CITAT(luchi @ 07-08-2007, 10:55 AM) *

Hi hi hi, discutati despre sosete? Mi-am adus aminte de unele verde-praz cu floricele rosii lol.gif Ale tale cum sunt, Anca?

p.s. Am vazut ca erau reduceri la Goden point wink1.gif

Undi are sosete Golden d'astia maica???? wacko.gif rolleyes.gif
luchi
Carrefour. Am fost aseara. Remember? lol.gif pupic.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 07-08-2007, 11:46 AM) *

Carrefour. Am fost aseara. Remember? lol.gif pupic.gif

Eu nu am vazut nici o Golden..bla, bla....si nici nu stim ca exista.
Si nici nu ne-am uitat la sosete sorry.gif
anaoi
dylly neoxazol pt ca a umblat in papuci prin balti si a racit....
anca veselie
naspa dylly
si eu am racit, ma tot tratez si nu-mi trece. cred ca tre sa fac o analiza, ceva...
axe10
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 01:43 PM) *

naspa dylly
si eu am racit, ma tot tratez si nu-mi trece. cred ca tre sa fac o analiza, ceva...

Neoxazol e doar pt cistite(cand faci pipi des sau ai senzatie intr-una)....mai bine mergi la doctor...cred ca s-au inventat medicamente mai eficiente(stiu ca mama lua multe odata)...noroc ca nu am mostenit-o...
anca veselie
pai cred ca am cistita, m-am tratat, dar daca merg la mare recidivez. m-am gandit sa merg prin septembrie la doctor
axe10
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 02:00 PM) *

pai cred ca am cistita, m-am tratat, dar daca merg la mare recidivez. m-am gandit sa merg prin septembrie la doctor

Ai o sensibilitate...fa-ti un examen de urina...mama nu a scapat toata tineretea....in schimb acum sta cu picioarele goale pe gresie si nu are nici pe draq-u...
julyalina
bataita.gif trebuie sa te duci la medic cat mai repede ! nu astepta pana in septembrie ca e mai greu de tratat !
daca te duci acum, ai sanse sa se rezolve totul pana pleci la mare hug.gif
suna si fa o programare pentru sfarsitul saptamanii viitoare - pana atunci trec si rusii ....
anca veselie
paipaipai la mare vreau wee asta care vine grin.gif acum nust daca mai am, simptomele-s mai bune wacko.gif
si... rusii nu au venit inca, de aia vreau azi la sala wink1.gif
julyalina
)).gif aha... asta este explicatia pupic.gif
we asta la mare ? dry.gif sa speram ca se incalzeste si ca nu mai ploua pupic.gif

asta stiai ? 1 si 2
anca veselie
m-am tot uitat pe net si se pare ca o sa fie frumos. si o sa fie si maine frumos in buc, cu doar 2 ore de ploaie.
azi tocmai am terminat tratamentul de 6 zile cu biseptlol, urinex si flamexin, tocmai am fost la pipi si a fost ok, sau e efectul placebo )).gif merci pt linkuri, simptomele mele sunt mai usoare.
aki
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 02:07 PM) *

si... rusii nu au venit inca, de aia vreau azi la sala wink1.gif

Sa va auda rusii va pun la perete doh.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 02:41 PM) *

m-am tot uitat pe net si se pare ca o sa fie frumos. si o sa fie si maine frumos in buc, cu doar 2 ore de ploaie.
azi tocmai am terminat tratamentul de 6 zile cu biseptlol, urinex si flamexin, tocmai am fost la pipi si a fost ok, sau e efectul placebo )).gif merci pt linkuri, simptomele mele sunt mai usoare.

Iti urez spor maine sa termini "inchiderea de luna"...si sa ai timp frumos in we...
anca veselie
pupic.gif merci lavi
julyalina
'neatza anca pupic.gif
cum a fost la pilates? naughty.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
anca veselie
neatza!
alina a fost... cam greu. sunt si inainte de ciclu si nu am energie, nu cunosteam exercitiile... tre sa perseverez.
dupa sala am fost la o prietena s-o vopsesc, si avea ciocolata doh.gif asa ca dupa ce m-am chinuit la pilates, am papat cioco doh.gif

neatza dulci pupic.gif
julyalina
nu are nik ca cioco e buna pupic.gif mai ales inainte de ...
nu m-ai vazut pe mine ? am mancat o cioco imediat blum.gif ca nu am ajuns cu nici o bucatica acasa )).gif cat am stat de vorba la sala am papat-o pe toata )).gif
anca veselie
grin.gif da, asa e, numai ca am tot facut abateri si ma oftic grin.gif
Anna
Neatza Anca pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.