Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
anna pupic.gif

muncesc de zor, ma doare capul si sunt stresata.
tre sa terminam, de maine sefu' e in concediu.
anaoi
Imagine
anca veselie
maaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaa dylly m-ai nimerit la tanc! am o pofta de ceva bun de plang sad.gif
si sunt intr-o maaaare dilema: diseara sa merg la sala sau sa merg acasa sa zac? sad.gif
Amazoana
Parerea mea: acasa, pat, film pupic.gif
anca veselie
dulci cred ca da. mi-e lene si sa ma epilez sad.gif
anaoi
deci gregory's, acasa , pat film
anca veselie
ce sa fac la gregory's?
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 03:43 PM) *

dulci cred ca da. mi-e lene si sa ma epilez sad.gif

Ups, inca ceva de care mi-ai amintit. Cunosc sentimentul........ unsure.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 03:52 PM) *

Ups, inca ceva de care mi-ai amintit. Cunosc sentimentul........ unsure.gif

)).gif )).gif
aki
Sede in fata mea o brinzica dulce si stau si ma gindesc ce sa fac cu ea grin.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 03:50 PM) *

ce sa fac la gregory's?

hai mey...se ia si la pachet aia
anca veselie
)).gif asa e )).gif
mi-ai dat alta idee: ma opresc la mc donalds pt o inghetata de caramel. grin.gif
anaoi
pa. mai vb
axe10
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 04:16 PM) *

)).gif asa e )).gif
mi-ai dat alta idee: ma opresc la mc donalds pt o inghetata de caramel. grin.gif

Mai bine cafeaua de mai sus....
axe10
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 04:16 PM) *

)).gif asa e )).gif

Mai bine cafeaua de mai sus....
ina_ceva
Cum e inghetata cu caramel? Nu am luat niciodata inghetata de la ei.

In seara asta m-am intalnit si eu cu un f bun prieten si am stat de vorba, timp in care am inhatzat si eu o inghetata de la Cafenea wink1.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 08-08-2007, 08:33 PM) *

Cum e inghetata cu caramel? Nu am luat niciodata inghetata de la ei.

In seara asta m-am intalnit si eu cu un f bun prieten si am stat de vorba, timp in care am inhatzat si eu o inghetata de la Cafenea wink1.gif

Buey tu poti sa mananci si 13 inghetate...se lipesc greu ca ai pielea a naibii de moldoveanca.... tease.gif tease.gif tease.gif blum.gif
ina_ceva
blum.gif blum.gif blum.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Pe unde umbli? blum.gif
anca veselie
bubblesssssssssssss pupic.gif hug.gif ai aparut cheer.gif sunt la scarbici, beau cafeaua.
draga axe, imi este rusine sa recunisc, dar ieri am mancat si o inghetata top gun, apoi un gref, apoi tiramisu, apoi seminte si apoi inca un gref, cica sa neutralizez efectul ingrasacioaselor. dupa care am stat si mi-am admirat burta in oglinda lol.gif
inutza pupic.gif e super inghetata de caramel de la mc d, preferata mea naughty.gif
va las, tre sa inchid luna naughty.gif
julyalina
'neatza anca pupic.gif
mamaaa, ce combinatie alimetara ai facut ieri biggrin.gif
si mie imi place cioco cu caramel de la MC dar uneori mi se pare prea dulce sad.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 10:05 AM) *

bubblesssssssssssss pupic.gif hug.gif ai aparut cheer.gif sunt la scarbici, beau cafeaua.
draga axe, imi este rusine sa recunisc, dar ieri am mancat si o inghetata top gun, apoi un gref, apoi tiramisu, apoi seminte si apoi inca un gref, cica sa neutralizez efectul ingrasacioaselor. dupa care am stat si mi-am admirat burta in oglinda lol.gif
inutza pupic.gif e super inghetata de caramel de la mc d, preferata mea naughty.gif
va las, tre sa inchid luna naughty.gif

clap.gif clap.gif cry.gif cry.gif cry.gif clap.gif clap.gif clap.gif ..........si mie mi se intampla....
Anna
Neatza Ancutza! pupic.gif

Intru si eu in clubu celor care papa inghe cu caramel de la MC, e f f fbuna ..miiiaaaammiii
May
Na..... ma faceti sa ma spovedesc dry.gif. Am mancat la sexy o inghetata f buna asa ca m-a pus devil.gif sa imi iau si eu o caserola ieri, cu banane si ciocolata. NU e asa dezastru caci caserola are 500 de grame si 4,6 puncte pe suta de grame.... asa ca e chiar surprinzator de neingrasacioasa la cat de buna e. Ieri cand mancam din ea mi-a zis Remy ca am o fata de om d-ala care daca moare in acel moment, moare fericit lol.gif
anca veselie
daaaaaaaa, alina am mancat de am spart sad.gif si acum sunt nervoasa ca nu-mi vine o data si numai la inghetata ma gandesc sad.gif
lavinia apropo de d-astea mi-am adus aminte de ceva: matalutza ne-am promis ca ne faci tiramisu naughty.gif cand ramai fara copil naughty.gif din amintirile mele esti fara copil naughty.gif dylly a zis ca esti la regim, dar am complotat sa te convingem naughty.gif
anna pupic.gif
may pupic.gif e bine sa marturisesti, sa nu-ti incarci sufletul )).gif
Amazoana
Po O inghetata esti tu asa dezamagita?Hai maaaa.
Si eu am mancat o inghetata aseara. Cu fragi. Mie care nu-mi place si n-o suport....si ma simt chiar mandra de mine wacko.gif
Uite un pupicioi din partea mea pupic.gif
anca veselie
care fata doar inghetata? am mancat o inghetata top gun, apoi un gref, apoi tiramisu, apoi seminte si apoi inca un gref, cica sa neutralizez efectul ingrasacioaselor.
aki
Salut ancutul pupic.gif
Pupici cu nemiluita pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif hug.gif
julyalina
sa-ti spun ce mia-m cumparat acum? sa nu-ti spun?
ok, mi-am luat un top gun de ciocolata biggrin.gif
anca veselie
sa-ti spun ca mai am putin si-mi iau si eu unul? sad.gif
julyalina
)).gif eu l-am lichidat deja biggrin.gif
imi era o poftaaaaaa....
axe10
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 12:17 PM) *

daaaaaaaa, alina am mancat de am spart sad.gif si acum sunt nervoasa ca nu-mi vine o data si numai la inghetata ma gandesc sad.gif
lavinia apropo de d-astea mi-am adus aminte de ceva: matalutza ne-am promis ca ne faci tiramisu naughty.gif cand ramai fara copil naughty.gif din amintirile mele esti fara copil naughty.gif dylly a zis ca esti la regim, dar am complotat sa te convingem naughty.gif
anna pupic.gif
may pupic.gif e bine sa marturisesti, sa nu-ti incarci sufletul )).gif

Ce ziceti de we viitor...ca deh asta plec la tara?!...
aki
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 01:35 PM) *

)).gif eu l-am lichidat deja biggrin.gif
imi era o poftaaaaaa....

Eu am tinut piept la o bucata de batuta de pui prajita blum.gif
anaoi
Imagine
anca veselie
lavinia suna minunat pupic.gif
julyalina
anca, cand pleci la mare ?
azi vii la sala ?
anca veselie
maine vreau sa plec la mare, caut masina cu care sa merg...
nu mai am cand sa vin la sala, tre sa ma pregatesc de mare...
sapt asta am dat-o in bara cu mancatul, m-a mai salvat sala de luni si de marti... sper sa-mi vina mai repede sa ma reglez .
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 09-08-2007, 01:36 PM) *

Ce ziceti de we viitor...ca deh asta plec la tara?!...

Eu sunt de acord blum.gif blum.gif

Anca, imi pare rau daca ti-am facut pofta de mare dar nu am putut sa te ajut cu vreun motor sad.gif

pupic.gif hug.gif Distractie placuta!
bubbles
Neata salut.gif .
axe10
Viorea, nu mai pleostita ca ma nerevezi!
Parca vad ca infloresti in we. A trecut si "inchiderea" asta. Probabil si din cauza tracasarii de la servici ai fost si mancacioasa , dar te redresezi tu ...
Pupici si distractie placuta!
Amazoana
Neata anca pupic.gif
Ai reusit sa gasesti masinuta sa vii ?
anca veselie
neatzaaaaaaaaaaa! merg la mare, merg la maaaaaare, tananananaaaaaaaaaaa cheer.gif
inutza scumpa mea, pofta de mare era de mult, imi pare rau ca nu vii si tu pupic.gif
bubbles pupic.gif
axe pupic.gif ai dreptate, m-am mai inveselit naughty.gif
dulcico pupic.gif nu am gasit masina, mai incerc si azi, dar vin cu microbuzul, oricum. abia astept!

m-am trezit la 6.30, m-am spalat, facut putina manichiura, facut bagaj, venit cu bagaj la serviciu. ma apuc de treaba.

plec la mareeeee cheer.gif
Anna
yahoo.gif yahoo.gif Tam tam tam tamm!! Ce bine ca pleci, distractie placuta Anca beach.gif pupic.gif.
Si nu uita sa ne aduci scoici ( am eu un fix doh.gif )!

anca veselie
anna, sunt obsedata cu scoicile si pietrele )).gif am acasa o gramada de scoici puse prin baie, iar pietrele adunate de peste tot le-am pus in vaza cu bambusul meu.
sper sa gasesc niste scoici faine pt voi wink1.gif
julyalina
'neatzaaaa pupic.gif
distractie placuta la mare! sa faci o baie si pentur mine hug.gif
mi-a parut rau ca nu ai reusit sa ajungi si tu ieri sorry.gif dar ne mai vedem noi pupic.gif
anca veselie
alina pupic.gif o sa fac! sper sa fie apa calda!
cum a fost ieri?
Anna
CITAT(anca veselie @ 10-08-2007, 10:00 AM) *

anna, sunt obsedata cu scoicile si pietrele )).gif am acasa o gramada de scoici puse prin baie, iar pietrele adunate de peste tot le-am pus in vaza cu bambusul meu.
sper sa gasesc niste scoici faine pt voi wink1.gif

yeeyyy...si eu credeam cas singura nebuna! give_rose.gif
Si eu am intr-un bol. Si am si pietre.
Am un chef de munca azi lol.gif
Oricum cica la 4 ma car de aici naughty.gif blum.gif
anca veselie
nu esti singura! )).gif
cheful meu de munca e in vacanta )).gif
Amazoana
cheer.gif cheer.gif cheer.gif vine la mareeeeeeeeeeeeeeeeee

Vreau si eu o vaza cu pietre. Bambus am, pietre am...am si vaza, dar am pus pietrele rosii de la stim-noi-cine in ea............. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.