Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
dulci votat rares, normal!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 30-03-2007, 03:11 PM) *

dulci votat rares, normal!

Sar'naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
eu sunt varza: babu a iesit aseara singur, cu baietii, cica, iar astazi vrea sa stea singur... mi-am pus un pahar de vin si ... stau pe net. sunt patetica.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 31-03-2007, 07:21 PM) *

eu sunt varza: babu a iesit aseara singur, cu baietii, cica, iar astazi vrea sa stea singur... mi-am pus un pahar de vin si ... stau pe net. sunt patetica.

Anca, de ce se poarta asa????? Si cum adica vrea sa stea singur? Sambata seara blink.gif
Fara suparare, dar esti sigura de...nici nu stiu cum sa zic...de el....
anca veselie
da, e cam ciudat.
momentan o sa-i acord prezumtia de nevinovatie si astept sa vad cand o sa ma sune. si... termin sticla de vin )).gif
bubbles
anca bataita.gif lasa vinul in pace ca nu merita babu sa bagi alcool blum.gif
anca veselie
bubbles, merci, dar am bagat deja cheer.gif sunt vesela, o sa-mi iau colantii si fusta scurta si plec cu fetele la club! cheer.gif sper sa vrea si ele cheer.gif
bubbles
Distractie placuta atunci cheer.gif .. Ma bucur ca tu porti fuste..ca eu nu am curaj sorry.gif
anca veselie
de ce nu ai curaj?
bubbles
Pai la butucii mei pleasantry.gif cred ca ar arunca lumea cu rosii stricate in mine pe strada lol.gif .Am si eu cateva fuste scurte care stau puse acolo de mult timp si le port numai cateva minute in casa...cat ma imbrac...vad ca arat ca o cow.gif cu mini si le arunc inapoi in sifonier sorry.gif
anca veselie
cred ca exagerezi, am vazut ca esti slabutza pupic.gif
bubbles
Anca multumesc dar cred ca ar tb sa imi dai si mie ochii tai pleasantry.gif ..poate ma vad si eu mai slabutza lol.gif blink.gif

Am o problema de vreo saptamana .. mananc numai ce nu tb .. si sper sa imi revin de sapt viitoare ca e pacat de ce am realizat pana acum cry.gif
anca veselie
bueeey, baga aici o poza sa vedem

se intampla cateodata sa o dai in bara cu papa, mai ales dupa o dieta indelungata
bubbles
Iti arat o poza cu o fusta cat de cat scurta lol.gif salut.gif
anca veselie
care butuci fata?
bubbles
Nu`i vezi din cauza ca i`a eclipsat parul lol.gif .. parca eram bagata la 3-30 lol.gif .. apropo ..cum e cu regimul?mie mi `e greu cu legumele si fructele pt ca sunt cam carnivora sorry.gif
anca veselie
pai regimul e bine:) azi e prima abatere. desi si eu sunt carnivora, am descoperit ca mi-e mai usor in zilele de legume pt ca am mai multa varietate.
exegerezi, pe bune, chiar mi se pare ca ai picioare ok, in nici un caz grase. mai baga o poza blum.gif
bubbles
Nu mai am poze in fusta scurta blum.gif Ti`am zis ca e greu sa ma prinzi in fusta mini biggrin.gif .Mie cred ca mi`ar fi greu sa tin numai cu legume fara o buc de sunca ceva biggrin.gif
anca veselie
bubbles, cred ca la un moment dat fiecare ne vedem un pic deformate pupic.gif
eu m-am gatit in fusta scurta si colanti si plec spre tari mai calde )).gif
va urez un rest de weekend mai bun ca al meu!
ina_ceva
pupic.gif

Cum, te-a lasat babu singurica? dry.gif sper ca maine aveti planuri wink1.gif

Distractie placuta in seara asta ; pacat ca nu vii cu niste poze cu fetele in club wink1.gif
anca veselie
ina, babu m-a lasat singura de tot.... gata, s-a terminat relatia, i'm single again lol.gif

ieri dieta mea a fost varza, le-am amestecat si de le-am zapacit. azi a adus sefu' praji, am papat, dar in rest voi manca doar legume si fructe. de maine intru iar serios in dieta, si o sa tin toata saptamana zilele de vegetale
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 02-04-2007, 10:01 AM) *

ina, babu m-a lasat singura de tot.... gata, s-a terminat relatia, i'm single again lol.gif

Neata Anca
Cum adica te-a lasat de tot?????? mad.gif ti-a dat vreo explicatie? tu ii rabzi diverse si el........
Ai grija de tine pupic.gif
anca veselie
dulci draga, se pare ca nu comunicam, ca nu merge... asta e, probabil ca este mai bine asa. decat sa pierd vremea cu el, mai bine singura. sunt putin cam chiauna, dar o sa-mi revin.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 02-04-2007, 10:16 AM) *

dulci draga, se pare ca nu comunicam, ca nu merge... asta e, probabil ca este mai bine asa. decat sa pierd vremea cu el, mai bine singura. sunt putin cam chiauna, dar o sa-mi revin.

Uite o mare imbratisare din partea mea, sper sa te ajute hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif pupic.gif
anca veselie
iti multumesc pupic.gif hug.gif
ina_ceva
Anca, din ce spuneai tu la inceput parea ca merge bine sorry.gif
Imi pare rau, te pupic pupic.gif si sunt alaturi de tine hug.gif .

Chestia cu comunicarea e explicatia care ti-a dat-o el?
anca veselie
da, si eu credeam ca merge bine, totusi. aveam indoielile mele, dar eram dispusa sa incerc si sa merg mai departe. am simtit ca el nu se deschide indeajuns, aveam niste nemultumiri dar nu as fi renuntat. nici nu stiu ce simt inca, sunt bulversata.
ina_ceva
Barbatzii astia, pana afla ce vor ne bulverseaza pe toate wacko.gif
anca veselie
draga mea, presupuneam ca la 37 ani stie deja ce vrea, dar se pare ca nu.
Pisik
Anca, iti doresc sa treci cu bine peste acest impas. Cateodata, este mai bine sa tai raul din radacina, daca nu ati reusit sa ajungeti la un numitor comun si la varsta lui avea inca faze din astea de libertinaj, de "macho man", mai bine ca s-a intamplat asa. cred ca barbatii care raman adolescenti in gandire pana la varsta asta sunt f periculosi, pt ca nu cred ca mai au sanse sa se maturizeze.
O sa apara cu siguranta cineva care sa merite si sa te merite pupic.gif
anca veselie
merci pisikule pupic.gif cred ca nu stie ce vrea si eate cam tarziu sa-l educ eu la aceasta varsta. sa stea singur cu baietii lui, daca asta vrea sad.gif
anca veselie
si azum sa postez si meniul dupa m-a amenintat, sefu a adus niste super praji, in care m-am infipt de cum am intrat in birou.
md: un ardei capia cu zacusca si fasole batuta.
gustare: praji, 200 ml suc rosii.
pranz: 250g spanac, 150g fasole batuta, cam 150g rosii, ridichi, masline verzi.
macar am rezistat si nu am mancat paine.
anca veselie
acum pap un gref si mai am niste curmale.
in seara asta o sa ies in oras sa ma vad cu niste prieteni care implinesc 2 ani de cand sunt impreuna si care se casatoresc in iulie. imi pica nu foarte bine, dar ata ete. azi a venit si femeia la curatenie, abia astept sa vad ce-a facut.
Amazoana
Tine-te tare Ancule! pupic.gif
amalia0701
hug.gif hug.gif hug.gif
Imagine[/quote]
O floare pentru tine.
Barbatii is niste b_o_i, dar avem fiecare nevoie de unul.
O sa il gasesti si tu pe al tau pupic.gif
anca veselie
dulci pupic.gif
amalia, merci mult pupic.gif tare frumusica floarea! hug.gif

tocmai m-a apelat pe mess sa-mi spuna ca vrea sa ne vedem sa dicutam. nu am apucat insa sa-i raspund deoarece a iesit de pe mess. of
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 02-04-2007, 04:59 PM) *

dulci pupic.gif
amalia, merci mult pupic.gif tare frumusica floarea! hug.gif

tocmai m-a apelat pe mess sa-mi spuna ca vrea sa ne vedem sa dicutam. nu am apucat insa sa-i raspund deoarece a iesit de pe mess. of

Ok
Ce ai de gand sa faci?Fii mandra si nu te lasa usor, te roooog!
anca veselie
pai momentan nu o sa fac nimic. daca vrea sa vorbim, trebuie sa revina cu un telefon ceva, doar nu o sa-l sun eu!
mama mi-a spus sa fiu blanda )).gif si sa nu fiu caustica )).gif
alandana
Imagine

Nu fii blanda, fii realista. hug.gif
anca veselie
grin.gif nici eu nu cred ca e cazul sa fiu altfel decat simt si cu atat mai mult sa-l fac pe el sa se simta mai bine.
ti-am vazut poza, esti foarte dragutza! pupic.gif
ina_ceva
Mda, si mie mi-a spus mama sa mai las de la mine, ca prea sunt batzoasa. dry.gif

O seara placuta, anca! hug.gif Ai grija give_rose.gif
axe10
Anca, la 37 de ani deja au super tabieturi...am si eu o colega care are 36 si el vreo 43 de ani...si o freaca, scuza-mi expresia , la rece...o duce cu vorba...sta la ea...ea plateste creditul lui la masina...ca e amarat...profitori...de sentimentele femeilor. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu cunosc pe-deantregul situatia , dar barbatii neinsurati pana la varsta asta sunt prea obisnuiti cu ale lor ca sa o scoti la capat. Asa vad ca se preocupa, te plimba, te scoate pe afara...dar simte nevoia sa-si ia time off...ia-ti si tu , nu-i raspunde la tel, la mess si sa vezi ce te mai cauta...daca nu te cauta ...ia o decizie in privinta lui si nu te mai amari...
cheer.gif pupic.gif hug.gif
anca veselie
ina, eu zic ca-i bine sa fim batoase pupic.gif
axe, merci pupic.gif

aseara m-a sunat si ne-am intalnit sa vorbim. a fost foarte ok toata intalnirea. mi-am dat seama ca eu voiam o relatie si era comod cu el. mi-am dat seama ca noi 2 nu comunicam, ca nu imi oferea ce voiam si cred ca nici eu nu-i ofeream. nu eram indragostiti unul de altul si nu eram pe aceeasi lungime de unda. mai bine sa treminam o relatie din asta. asa ca sunt ok smile.gif

raport papa: 50g graham cu zacusca, cafea si ceai
Amazoana
Ma bucur ca ai ajuns la o concluzie, cu atat mai mult cu cat este bine pt tine.
Neata by the way! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif merci dulci, si merci si pt ca ai fost alaturi de mine hug.gif
bubbles
Neata pupic.gif si o zi faina iti doresc
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 03-04-2007, 10:20 AM) *

pupic.gif merci dulci, si merci si pt ca ai fost alaturi de mine hug.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Bravo, anca! Bine ca ati discutat si ati ajuns la aceeasi concluzie, lasand loc pentru un cuvant cand va veti intalni intamplator pe strada wink1.gif .

Sa te distrezi la maxim in continuare si sa fii atenta, ca nu stii din ce tufis sau masina sar iepuroii tease.gif
anca veselie
bubbles hug.gif \

ina, sunt totusi putin bulversata. ma bucur ca vine pastele, o sa am putin timp sa ma dezmeticesc. cred ca imi trebuie o pauza de iepuroi )).gif
amalia0701
Servus draga mea pupic.gif
Ma bucur ca ati discutat.Stiu cat e de greu sa impaci logica cu sentimentele.
Imi place ca esti realista si realizezi ca pierdeai timpul intr-o relatie care nu era exact ce iti trebuie.
Ai grija de tine pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.