Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
axe10
CITAT(anca veselie @ 15-08-2007, 10:15 AM) *

smile.gif mirela probabil m-ai incurcat

Ce bine era daca "avansai"...beam si noi ceva......
aki
Salut ancuta pupic.gif
Am trecut sa-ti las pupici hug.gif
anca veselie
lavi era bine, imi crestea si mie salariul:))

aki pupic.gif
Amazoana
Neata lumeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif I am super haaaaaaaaapy azi: sunt liberaaaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Stau la biroul meu de acasa cu cafeaua in bot. Ce bine eeeeee grin.gif
anca veselie
eh, ce bine-o fi! pupic.gif sa te bucuri si sa te relaxezi pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 15-08-2007, 11:18 AM) *

eh, ce bine-o fi! pupic.gif sa te bucuri si sa te relaxezi pupic.gif

Sar'na! pupic.gif
Bine, am eu ceva treaba, plus ca tre sa ma duc la croitoreasa sa-mi iau rochita....
anca veselie
eeeeeeeeiiiiiiiii, rochitaaa! nu ai mai zis nimic de ea!
Amazoana
Ma duc imediat s-o iau.
Vezi ca ti-am lasat ceva frumos la mine pupic.gif
anca veselie
dulci pupic.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 15-08-2007, 04:08 PM) *

Ma duc imediat s-o iau.

Sa o pui sa o vedem si noi hug.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 15-08-2007, 04:17 PM) *

Ma duc imediat s-o iau.

Sa nu radeti daca nu e faina sorry.gif
Cu placere Anca
anca veselie
cum sa nu fie faina?
aki
hug.gif
CITAT(dulcikatty @ 15-08-2007, 04:17 PM) *

CITAT(aki @ 15-08-2007, 04:17 PM) *

Ma duc imediat s-o iau.

Sa nu radeti daca nu e faina sorry.gif
Cu placere Anca

Ce-i cu tine?Cum sa nu fie faina?Cred ca nu erai beata cind ai ales-o hug.gif ?
julyalina
pupic.gif am trecut sa vad ce mai faci smile.gif ca io sunt in conced blum.gif
ina_ceva
Merci pt astazi wink1.gif

hug.gif pupic.gif
mirela
Salut! Am trecut sa-ti urez o zi cat mai minunata!
anca veselie
hello!
alinaaaa mi-e dor de tineeee hug.gif am fost aseara la sala, dar eram pe fuga... cum e in concediu? si cand pleci la mare?
inutza pupic.gif hug.gif
mirela pupic.gif imi place avatarul tau!

eu sunt intr-o stare de ... nust ce, dar nu-s in cea mai buna forma, din pacate. as vrea sa dorm, iar pe de alta parte as vrea ceva interesant si palpitant in viatza mea si cred ca stau ca natafleata care asteapta sa-i pice para in gura )).gif am incercat sa ma mobilizez macar la serviciu si sa muncesc, mai am de terminat albumul cu poze din concediu, pe care nu-l termin... si de mutat pozele din yahoo... pe care nu le mut... sunt o lenesa... sad.gif si numai as manca, cu greu ma abtin sa nu dau iama in ingrasacioase.
aseara am reusit sa pap doar o nectarina si vreo 30 g seminte dovleac, am rezistat destul de ok.
axe10
CITAT(anca veselie @ 16-08-2007, 11:45 AM) *

hello!
alinaaaa mi-e dor de tineeee hug.gif am fost aseara la sala, dar eram pe fuga... cum e in concediu? si cand pleci la mare?
inutza pupic.gif hug.gif
mirela pupic.gif imi place avatarul tau!

eu sunt intr-o stare de ... nust ce, dar nu-s in cea mai buna forma, din pacate. as vrea sa dorm, iar pe de alta parte as vrea ceva interesant si palpitant in viatza mea si cred ca stau ca natafleata care asteapta sa-i pice para in gura )).gif am incercat sa ma mobilizez macar la serviciu si sa muncesc, mai am de terminat albumul cu poze din concediu, pe care nu-l termin... si de mutat pozele din yahoo... pe care nu le mut... sunt o lenesa... sad.gif si numai as manca, cu greu ma abtin sa nu dau iama in ingrasacioase.
aseara am reusit sa pap doar o nectarina si vreo 30 g seminte dovleac, am rezistat destul de ok.

Mai Ancutza, nush ce sa zic...cred ca esti de prea mult timp singurica...poate de asta esti prost dispusa...si nu ma refer aici la NF...doar la singuratate... hug.gif hug.gif
anca veselie
huh, lavinia, sunt inconjurata de oameni, am prieteni... eh, o sa-mi treca sigur! la un moment dat )).gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 16-08-2007, 12:14 PM) *

huh, lavinia, sunt inconjurata de oameni, am prieteni... eh, o sa-mi treca sigur! la un moment dat )).gif

Dau nana la popoul gol daca nu te remontezi....
anca veselie
sa traiti sefa, am inteles!
Amazoana
Aki, am ales-o pe cea care mi-a placut cel mai mult, insa acum sunt asa...nesigura.

Anca, eu una cunosc bine de tot starea ta. Aproape zilnic ma simt asa.... sad.gif . N-ai ce face, tre sa astepti sa-ti treaca. Ajuta sa fii inconjurata de prieteni. hug.gif pupic.gif
axe10
Numai tu poti sa iesi din "amorteala"...noi doar ca suporteri... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Anna
: Neatza! salut.gif

Vrei bataita.gif?
Sunt interzise starile astea de lene biggrin.gif biggrin.gif
anca veselie
da, dulci, stiu ca ajuta, dar ma crezi ca nu am chef cateodata sa vad oameni si sa ma intrebe ce mai fac si de ce sunt trista, apoi eventual sa-mi faca si morala? wacko.gif
axe o sa ies sigur din amorteala peste o sapt, cand voi fi pe plaja grin.gif
anna pupic.gif o sa incerc sa scap de lene sorry.gif
Anna
aa..acum stiu ce ai.
ai chef de duca,de mare, miroase a plaja, se aud valurile si pescarusii de aia esti tu asa melancolica si fara chef wink1.gif
anca veselie
eh, e posibil si asta blum.gif
ganesha
Da click aici si cheer up! wink1.gif Hai ca se poate si mai rau: gindeste-te ca unii se duce acu' la servici, ca tocmai s-a intors sefa dintr-un conced-fortat de 3 saptamini!

(poate ai o mica lipsa de vitamina b12 si/sau magneziu, de obicei si astea 2 se joaca cu starile noastre de chef/nechef)

floare.gif
anca veselie
multu ganesha pupic.gif

da, posibil sa am aceste lipsuri, cu ce le pot drege oare? parca aveam noi magne b 6 wacko.gif
butterfly
citesc aici de stare proasta ? unsure.gif sper sa iesi repede din ea smile.gif
Imagine

pupic.gif pupic.gif hug.gif
anca veselie
merci fluturas pupic.gif
tare haioasa poza, chiar imi trebuie o doza de happy pills wink1.gif
aki
Salut Ancuta hug.gif .E sf zilei si eu plec acasa,dar tie iti doresc ca tot ce mai ramine din ziua aceasta sa fie cea mai dulce pupic.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif
anca veselie
neatza!
azi e vineri, sefa e in concediu si viatza pare mai frumoasa )).gif
aseara am bagat cornu-n perna la 20.30 )).gif
azi am program de munca, filme si sala diseara.
Amazoana
NEATA GARGARITA SOMNOROASA pupic.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif
azi e vineri smile.gif asa ca ... cheer up hug.gif
eu maine plec la mare blum.gif
anca veselie
dulci pupic.gif
ma bucur ca pleci la mare alina pupic.gif iti urez vreme buna, sa te bronzezi si sa faci muuulte fursecuri naughty.gif
julyalina
biggrin.gif mercic ancutza pupic.gif asta sper si eu wink1.gif
May
CITAT(anca veselie @ 17-08-2007, 09:07 AM) *

azi e vineri, sefa e in concediu si viatza pare mai frumoasa )).gif

Ori ai alta sefa, ori seful nostru cu fund mistho s-a travestit dry.gif

Neatza cheer.gif
anca veselie
sefu e in concediu, dar el nu e periculos, sefa e periculoasa rau sad.gif may pupic.gif

alina sigur o sa fie fain!
May
Si nu puteti sa ii prindeti capul in copiator si sa se considere un mic accident? blush.gif devil.gif
anca veselie
)).gif )).gif
butterfly
de fiecare data cand ma enerveaza o persoana ma uit la ea si mi-o imaginez un gandac strivit de tocul meu...sau un iepuras playboy imbracat in roz -cu tot cu urechi si codita si corset )).gif - ( asta fac la tipi de obicei cand ma mai enerveaza cineva..)
anca veselie
vaaaaaaaaaaaai fluturas, asta cu iepurasul playboy e foarte tare lol.gif
butterfly
e si sa vezi cum imi inchipui eu ditamai baiatul de 1,90 pe tocuri si cu codita si urechi si in roz...na ca imi trece si supararea si enervarea si tot )).gif
anaoi
Imagine

in loc de goodbye
aki
ancuta salutari si pupici pupic.gif
Anna
neatza Anca pupic.gif hug.gif
anca veselie
fluturas lol.gif
dylly pupic.gif
aki, anna pupic.gif
mirela
SAAAALUT! aM MAI PUS UN SLIDE SHOW DE AZI CU MINE LA PLAJA!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.