Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
axe10
E miercuri si e zi de servici!
Totusi....unde esti?
himere2005
o picatura de optimism catre ancuta noastra draga....te asteptam printre noi hug.gif
Anna
yahoo.gif yahoo.gif Hello! pupic.gif
Astept detalii, poze tot tot tot pupic.gif
anca veselie
salutare dragele mele!
va multumesc din suflet pt urari si pt ca v-ati gandit la mine! pt voi: Imagine

la mare a fost foarte foarte fain, m-am simtit minunat si am petrecut bine de ziua mea. am vazut vreo 3 rasarituri, am dansat mult, am cunoscut oameni faini. am dormit in medie 5 ore pe noapte/ zi grin.gif am avut si cateva flirturi grin.gif

o sa pun si o poza, nu e prea reusita, dar sunt eu in ea biggrin.gif :
Imagine
si un apus in 2 Mai: Imagine

aki
Ancuta pupic.gif ,Te-am incurcat la Andreia in jurnal eri )).gif
anca veselie
nu-i nimic aki, se mai intampla pupic.gif
anca veselie
sisisi sa va arat ce am primit cadou grin.gif MP3 PLAYER
sunt fffffff incantata si abia astept sa incep sa-l bibilesc!
Amazoana
Anca, sunt supeeeerbe pozele. Iar cea cu tine imi place mult, mult de tot! pupic.gif Si 2 Maiul arata bine in poza ta...

Frumos cadou, sa-l folosesti cu placere!
ina_ceva
Ancutza, esti o scumpica pupic.gif hug.gif

Frumos ai mai petrecut; pana la urma unde v-ati cazat, in 2Mai?

anca veselie
neatzaaaaaa yahoo.gif
dulci merciiii pupic.gif !
imi doresc de muuult asa ceva, acum e la incarcat grin.gif
ina pupic.gif ne-am cazat in vama, dar am mers si prin 2 mai de cateva ori, am mai mancat pe acolo, plus ca e frumos la micul golf! mi-e dor de tineeee, cand mai intri pe mess?

eu sper azi sa ajung la sala, in concediu m-am destrabalat culinar naughty.gif si chiar mi-e dor de sala!
Anna
cheer.gif cheer.gif Neatza si tie!!

misto pozele si super cadoul, sa il folosesti cu placere pupic.gif hug.gif

spor la sala azi! give_rose.gif
anca veselie
multtttttuuuuuuuuuu!
sunt incantata ca am reusit sa ma imprumut de bani de sala si pot sa stau 2 ore cheer.gif cheer.gif
mirela
Chiar daca am lipsit in ziua de 25 sa stii ca nu am uitat.Iti urez un La multi ani intarziat ,dar plin de simpatie.Eram afara din tara si nu am avut internetul la dispozitie. Imi place mult cadoul primit si ma bucur ca ai avut o zi minunata! Pupici!
anca veselie

iti multumesc mirela pupic.gif
bubbles
Hello.Frumoase pozele si tu hug.gif iar cadoul sa il folosesti cu placere.
ina_ceva
La serviciu sunt de la 8 la 16.30. Poate ne vedem duminica la cartofiori sau salata wink1.gif

Si mie mi-e dor de tine pupic.gif hug.gif hug.gif
anaoi
Imagine

sa ai un super we.... hug.gif hug.gif mai vb
anca veselie
bubbles pupic.gif merci!
inaaaaaa pupic.gif hai ca poate reusim! poate chiar in seara asta? grin.gif
dylly pupic.gif de ce nu esti pe mess? voiam sa vb cu tine.

am fost aseara la sala, am stat 2 ore, dupa care am ajuns acasa si am gasit sarmalutze in foi de vitza de la mama..... asa ca 3 au fost ale mele. dupa aceea normal ca am avut nevoie de desert. asa ca... am mancat niste toblerone neagra! biggrin.gif sunt foooarte tare! doh.gif
iar din ciclul nimic nu e simplu ieri nu am reusit sa instalez cd-ul pt mp3 player asa ca inca nu am apucat sa-l folosesc sad.gif
Anna
Neatza pupic.gif pupic.gif
Frumos iti sade, bagi 2 ore de sala si apoii cioco dry.gif dry.gif dry.gif rusinica biggrin.gif blum.gif
Amazoana
Buna Anca pupic.gif

E aiurea vremea(dar tot e cald de crapi) si eu sunt dupa ea...cu fundu'n sus...
Tu ce faci?
In afara de sala si sarmale...
anca veselie
anna asta am zis si eu lol.gif ata ete tease.gif
dulci eu chiar sunt bine! saptamana asta viatza e frumoasa! si... sper sa ramana asa!
azi ma serbez la serviciu, am luat prajiturele, mai imi trebuie doar suc yahoo.gif asa ca iar o sa pap praji cheer.gif dupa care ma duc la tae bo cheer.gif
axe10
Buna.....am ajuns bine!
E friiiiigggggggggggg...si plouuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa!
In curand o sa aparem in trio pe aici!
anca veselie
neatzaaa!
axe pupic.gif ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca va distrati, am citit la neuroni si v-am si vazut! cheer.gif
eu am avut un wee ok, vineri seara m-am vazut cu ina , sambata am fost la tara la peris, unde a plouat dar a fost f ok si placut. sambata seara am iesit la club si am dansat, iar ieri am stat acasa si lenevit.
azi ma simt ca batuta, cred ca e de la schimbarea de vreme sad.gif beau o cafea si o a iau un calciu, poate imi revin.
Amazoana
Neataaa Ancaaaaaaaa cheer.gif

Ai racit? Bea si un ceiut si niste lamaiiieeeeeeeeeeeeeee pupic.gif
anca veselie
dulci pupic.gif o sa beau, sper sa nu fi racit!
julyalina
pupic.gif
'neatza ancutule !
diseara ia si un fervex . preventiv ....
Amazoana
Sau mai bine aspirina efervescenta Bayer. E super mega de efect blum.gif
anca veselie
eu as prefera aspirina saracului, dar.... )).gif
canarule mi-ai lipsit pupic.gif
julyalina
pupic.gif si tu mie ancule hug.gif
am vazut ca ai fost constiincioasa la sala clap.gif eu nu prea ca am fost mai mult plekata blum.gif si acum sunt cu rusii doh.gif
anca veselie
ei, lasa ca recuperezi tu!
eu am balotat papa in schimb sad.gif
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
amalia pupic.gif
Sexymom
Asa te lauzi tu Anca? cu ceai??? vezi sa nu racesti, multe prietene ale mele isi trag nasul.
Eu sper sa bag o baie in piscina astazi si sa am parte de ceva leneveala.Daca m-or lasa copii, ca iar am o gasca in casa sad.gif
anca veselie
pai ce sa fac mai doina, cu ce pot si eu tease.gif
Anna
Hello Ancule pupic.gif
hug.gif
anca veselie
neatzaaaa!
anna pupic.gif
am fost aseara la Centrul national al dansului la un spectacol foarte fain si interesant. de mult nu am mai facut ceva cultural, mi-a picat tare bine. acum ca a venit toamna sper sa merg din ce in ce mai des.
azi planuiesc sala, 2 ore, pt ca prima e pilates.
ma enerveaza ca o data cu venirea toamnei imi este foame si sunt tentata sa mananc prostii, tre sa am grija.
ganesha
CITAT(anca veselie @ 04-09-2007, 10:07 AM) *

am fost aseara la Centrul national al dansului la un spectacol foarte fain si interesant. de mult nu am mai facut ceva cultural, mi-a picat tare bine. acum ca a venit toamna sper sa merg din ce in ce mai des.

Ihiii, subscriu. E enervanta vara din punctul asta de vedere, ca nu se intimpla mai nimic. Spor la sport, energie-ti doresc! floare.gif
anca veselie
multuuuu ganesha
mie imi place vara, soarele si lumina ma hranesc si imi dau energie. septembrie ma secatuieste de puteri sad.gif de asta imi trebuie ceva care sa ma scoata din starea asta, asa ca activitatile culturale-s f bune!
ina_ceva
Bine ca ai gasit ceva care sa te tine ocupata cat soarele are pauza wink1.gif pupic.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 04-09-2007, 11:07 AM) *

ma enerveaza ca o data cu venirea toamnei imi este foame si sunt tentata sa mananc prostii, tre sa am grija.

si eu sunt la fel sad.gif de vreo sapatamana m-a pocnit o foameeee....
anca veselie
neatzaaa!
ina pupic.gif
alina pupic.gif ma bucur ca te-am zarit! ia zii ce strategie adopti cu foamea asta? eu incerc sa renunt - din nou - la masa de seara, ieri am reusit ca dupa sala sa beau doar putin suc natural grin.gif
cred ca in wee merg la mare yahoo.gif
anaoi
neata !!!

Imagine
Amazoana
Bau!
Ce faci Anca? pupic.gif
Dylly, te-am priiiins grin.gif
aki
pupic.gif hug.gif Salut Ancuta.Am trecut sa te pup
anca veselie
DYLYYYYY chiar ma gandeam la tine pupic.gif
dulci uite ma tot chinui sa muncesc, dar imi lipseste cheful si sunt tare usor distrasa... dar tre sa ma mobilizez!
aki pupic.gif
mi-e soooomn
ina_ceva
La mare, in WE? Vreau si eu sorry.gif
Anna
grin.gif grin.gif we la mare?
ma iei si pe mine? w00t.gif biggrin.gif

pupic.gif
Sexymom
Si eu plec la mare vineri, raman 7 zile, dar la noi e cald, sunt 32 de grade.
In Romania am vazut ca sunt 20.Sa nu te intorci racita cobza.Ai grija.

Mai fetelor, citesc peste tot ca va simtiti ametite, si eu am avut cateva zile din astea.Chiar o fii de la astenia de toamna??si de ce oare?
Amazoana
Sexi, chiar cred ca este astenie, deoarece eu mi-am facut analizele vineri si mi-au iesit toate suuuuuper. Deci nu pot da vina pe altceva; am calciu, magneziu, fier si alte alea in limitele normale.

Ancule si mie mi-e taaaare somn, mai ales dupa gustoasa ciurbitza de pui pe care am papat-o.
anca veselie
ina, anna va iau, de ce nu tease.gif numai ca nust cum ajungem pana acolo, eu sper sa gasesc o masina, ceva.
dulci eu mi-am facut o cafea, sunt om serios!
sexi nici eu nust ce sa zic cu astenia asta... doar ca MA ENERVEAZAAAAAA!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.