Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
Amazoana
Inaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif superbe pozele! Si tu si iubi! Si vacile de pe tavan sunt de coma )).gif
Vreau si eu in Olanda!

Ina, in pozele de la Zandvoort sunt cateva pe plaja. Dupa cele cu cainii sunt unele cu scoici si cu lemne ? Alea erau lemne sau scoici? blink.gif
dany
Sper sa nu se supere Ina dar iti raspund eu , Mada . Sunt scoici smile.gif
ina_ceva
Cum sa ma supar pupic.gif
Adevarul ca ma uitam si eu la ele ca la mere albastre grin.gif

Mi-am adus de acolo o mana de scoici, sunt diferite de ale noastre dpdv al coloritului.
anca veselie
salutare!
ina bine ai venit pupic.gif hug.gif nu am apucat inca sa vad pozele, dar sunt pe lista!
luchi suna bine sala ta!
dany, mada pupic.gif

eu sunt la scarbici momentan pt ca facem un filmuletz care va concura la Teache's Film Festival si o sa particip si eu grin.gif sunt jmechera, o sa filmez intr-o scena in lift, sunt imbracata office si sunt tare sexi grin.gif
ina_ceva
clap.gif sper ca primesti si o copie a filmuletzului, nu? Ei de parca nu as stii ca esti sexy pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 23-09-2007, 01:13 PM) *

salutare!
ina bine ai venit pupic.gif hug.gif nu am apucat inca sa vad pozele, dar sunt pe lista!
luchi suna bine sala ta!
dany, mada pupic.gif

eu sunt la scarbici momentan pt ca facem un filmuletz care va concura la Teache's Film Festival si o sa particip si eu grin.gif sunt jmechera, o sa filmez intr-o scena in lift, sunt imbracata office si sunt tare sexi grin.gif

Super tare faza cu filmuletul! Abia astept sa vaaaaaad. Poate ne trimiti si noua tease.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:16 AM) *

Sper sa nu se supere Ina dar iti raspund eu , Mada . Sunt scoici smile.gif

Eu nu am mai vazut scoici asa lunguiete. Sincer am crezut ca erau lemne blushing.gif

CITAT(ina_ceva @ 22-09-2007, 12:50 PM) *

Cum sa ma supar pupic.gif
Adevarul ca ma uitam si eu la ele ca la mere albastre grin.gif

Mi-am adus de acolo o mana de scoici, sunt diferite de ale noastre dpdv al coloritului.

Tre sa ma mai uit inca o data la foto, poate vad una in prim plan.... dry.gif
julyalina
pupic.gif ancutule
sa pui deoparte o copie a filmului sa te vedem si noi smile.gif
lucule hug.gif

pupic.gif ina ca pe aici te prind si io smile.gif frumoase pozele ... mi-au facut dor de duca ...
axe10
Deci pana la urma te-ai lamurit cat se face pe drum?........... huh.gif
buretel
pupic.gif ce mai faci Anca? figuratie? naughty.gif cheer.gif
luchi
Sau poate pui filmul pe youtube grin.gif
julyalina
pupic.gif
cred ca toarna duble wink1.gif
anca veselie
salutare!
fetelor, inca nu am filmuletzul si nici nu stiu cand o sa fie gata. plus ca nu cred ca il pot face public pana nu este concursul, in noiembrie. am avut o scena f scurta cu o colega. a fost ok.
axe... mai bine stateam linistita...
alina pupic.gif
buretel pupic.gif bine ai revenit!
luchi pupic.gif

sunt cam cu fundu-n sus si nu prea am chef de nimic. din fericire azi ma duc sa ma vopsesc si sper sa mi se schimbe starea de spirit.
buretel
CITAT(anca veselie @ 25-09-2007, 02:48 PM) *

sunt cam cu fundu-n sus si nu prea am chef de nimic. din fericire azi ma duc sa ma vopsesc si sper sa mi se schimbe starea de spirit.

pupic.gif sigur o sa ai alt mood wink1.gif cum te vocsesti? blum.gif
anca veselie
vreau suvitze grin.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 25-09-2007, 03:14 PM) *

vreau suvitze grin.gif

cool naughty.gif
luchi
Cred ca noi femeile, suntem norocoase: avem noroc de par, ca atunci cand suntem suparate il vopsim sau tundem, sau amandoua. daca ar fi sa ma iau dupa starea de astazi -is suparataaaaa - ar trebui sa ma slutesc. Sau macar sa ma tund zero. unsure.gif
Amazoana
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:22 PM) *

Cred ca noi femeile, suntem norocoase: avem noroc de par, ca atunci cand suntem suparate il vopsim sau tundem, sau amandoua. daca ar fi sa ma iau dupa starea de astazi -is suparataaaaa - ar trebui sa ma slutesc. Sau macar sa ma tund zero. unsure.gif

Te tunzi zero un drac. Vii cu mine la Kaufland. SI nu mai fii suparata, ca.....te inec in lacrimi. Na!
buretel
CITAT(dulcikatty @ 25-09-2007, 03:44 PM) *

CITAT(luchi @ 25-09-2007, 03:22 PM) *

Te tunzi zero un drac. Vii cu mine la Kaufland. SI nu mai fii suparata, ca.....te inec in lacrimi. Na!

lol.gif asa sa-i faci dulci! ca de nu, vin eu cu masina de tuns iarba si ii trece de tuns la 0 grin.gif
anca veselie
lol.gif hai ca m-am mai inveselit.
acum am o problema: cum sa ma vopsesc. am chef de o schimbare. as vrea suvite in 2 culori, poate, sau... nust, CEVA!
Amazoana
Fa-ti verzi! tease.gif
anca veselie
merci pt ajutor!!!
mi-a mai spus cineva sa-mi fac verzi blum.gif
axe10
Suvitze, shuvitze, dar in final sa le vedem si noi..... pray.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-09-2007, 04:34 PM) *

merci pt ajutor!!!
mi-a mai spus cineva sa-mi fac verzi blum.gif

Doar nu mi te-ai suparat! dry.gif
Neata si pupici pupaciosi! pupic.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Ce ti-ai facut la par?
Ina frumoase pozele din Olanda pupic.gif
Amazoana
Anca, ti-ai facut suvite?
anca veselie
neatza
am fost la analizele anuale.
da, m-am vopsit, mi-am inchis parul si am si niste suvite f dragutze.
poza nu am momentan
dulci pupic.gif nu m-am suparat
amalia si eu sunt cam in aceeasi stare ca tine.
I HATE SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amazoana
Abia astept sa vad foto! pupic.gif
Sexymom
CITAT(luchi @ 25-09-2007, 04:22 PM) *

Cred ca noi femeile, suntem norocoase: avem noroc de par, ca atunci cand suntem suparate il vopsim sau tundem, sau amandoua.

Daca ai avea claia mea de par nu ai mai scrie asta.Sti cum arat dupa ce fac baie?????ca un leu cu coama pe cap. doh.gif
Anca sa iti fie de bine noua schimbare. pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 26-09-2007, 12:14 PM) *

neatza
am fost la analizele anuale.
da, m-am vopsit, mi-am inchis parul si am si niste suvite f dragutze.
poza nu am momentan
dulci pupic.gif nu m-am suparat
amalia si eu sunt cam in aceeasi stare ca tine.
I HATE SEPTEMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iubita io nu imi uarsc decat gura mea, care ingurgiteaza toate tampeniile si fundul meu lenes lol.gif
Sexymom
Amalia nu mai vorbii asa sad.gif
anca veselie
merci doina pupic.gif
amalia eu zic ca e de la luna septembrie naughty.gif hug.gif
Sexymom
Cand vad frunza ta pic si eu in blegeala sad.gif
anca veselie
CITAT(Sexymom @ 26-09-2007, 04:25 PM) *

Cand vad frunza ta pic si eu in blegeala sad.gif

mie imi place frunza. de fapt imi plac culorile toamnei grin.gif
septembrie ma intristeaza pt ca e trecerea de la vara/ vacantza/ relaxare la incrancenare si stres. la noi la firma deja a inceput nebunia sad.gif
aki
Salut ancuta.Pozele sunt gata.Tare imi plac si mie suvitele.Ma bate gindul sa-mi fac si eu.Hai scoate capsorul sa-l vedem si noi pupic.gif pupic.gif
dany
Se pare ca avem ce avem cu frunzele de toamna , amandoua hug.gif

Si eu sper sa pui poze cu suvitele tale pana ma intorc eu smile.gif
ganesha
Putine chestii pe lume sint mai frumoase ca frunzele de toamna...

Astept si eu sa vad suvite naughty.gif
anca veselie
neatza!
aki pupic.gif
dany pupic.gif , sper sa am poze cat mai curand
ganesha, asa e, abia astept sa ajung la munte sa vad minunatia de culori!
azi vreau sa ajung la pilates, nu am fost deloc la sala sapt asta sad.gif
acum pap cel mai cuminte mic dejun din ultimul timp: musli cu iaurt degresat naughty.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 27-09-2007, 08:16 AM) *

neatza!
aki pupic.gif
dany pupic.gif , sper sa am poze cat mai curand
ganesha, asa e, abia astept sa ajung la munte sa vad minunatia de culori!
azi vreau sa ajung la pilates, nu am fost deloc la sala sapt asta sad.gif
acum pap cel mai cuminte mic dejun din ultimul timp: musli cu iaurt degresat naughty.gif

Uuuu, la mai multe!!! (micuridejunuri )).gif )! Sa vii cu poze! Eu fac poze cu tonele toamna si iarna (la zapezile minuate de pe aici), si-mi clatesc ochii cu ele tot timpul anului, ca-n vorba cu taranul gospodar care face vara sanie si iarna car lol.gif

Iti zic de spor!
julyalina
sa-ti fie de bine ancutzule! pupic.gif
nici eu nu am prea am mai fost la sala smile.gif poate ne vedem macar in trecere pe la acolo ca sa-ti vad suvitzele wink1.gif
anca veselie
ganesha, tocmai am dat-o in bara cu... niste tort blushing.gif
da, alina, pupic.gif poate ne zarim smile.gif eu vreau sa ajung azi si maine!
ina_ceva
grin.gif Poate te vad personal cu suvitzele
pupic.gif hug.gif

CITAT(amalia0701 @ 26-09-2007, 10:57 AM) *

Ina frumoase pozele din Olanda pupic.gif

Merci Amalia pupic.gif
anca veselie
neatza!
ina, ce zici de duminica? grin.gif

ieri am fost la sala la pilates, apoi seara linistita. am reusit sa pap seara doar un gref, lucru minunat grin.gif
vreau si azi la tae bo si de sapt viitoare ma tenteaza sa fac si fitness.
julyalina
'neatza ancule ! pupic.gif
scuze pentru ieri dar am avut ceva de rezolvat si a trebuit sa plecam mai repede sad.gif

+ credeam ca te duci la film biggrin.gif pt ca eu asa as fi facut blum.gif
anca veselie
CITAT(julyalina @ 28-09-2007, 10:03 AM) *

'neatza ancule ! pupic.gif
scuze pentru ieri dar am avut ceva de rezolvat si a trebuit sa plecam mai repede sad.gif
+ credeam ca te duci la film biggrin.gif pt ca eu asa as fi facut blum.gif

nu era un film f fain, plus ca era la Plaza care e cam departe de mine, plus ca nici domnu' nu a vrut blum.gif
dar vreau sa ajung si azi la sala, poate ne zarim grin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 28-09-2007, 11:25 AM) *

nu era un film f fain, plus ca era la Plaza care e cam departe de mine, plus ca nici domnu' nu a vrut blum.gif dar vreau sa ajung si azi la sala, poate ne zarim grin.gif

Domnu??????????? blink.gif blink.gif blink.gif Care domnu'? Aici nu ai spus nimiiiiiiiiic! sad.gif
anca veselie
grin.gif naughty.gif grin.gif naughty.gif asa e
am un prieten blushing.gif
bubbles
Ziua pupic.gif .Cum nu spui nimic blum.gif bataita.gif .Asteptam descriere alea alea lol.gif .Scuza ca-s cam bagacioasa give_rose.gif
luchi
Si noi suntem fericite ca ai un prieten. Yummy! hug.gif
anca veselie
va multu!
s-a intamplat la mare de ziua mea smile.gif descriere, hmmm. e simpatic, ochi verzi, genul slabutz dar atletic.
imi place tare de el. dar... este barbat, deci nu e perfect si din cand in cand ma supara grin.gif
anca veselie
si cateva poze aici
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.