Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
bubbles
Vazut pozele grin.gif si sunt super .Sa il "folosesti" cu placere naughty.gif sex.gif .Ce ochi misto are .. verzi swoon.gif
anca veselie
merci blushing.gif
axe10
Eu vreau sa stiu daca era nud in vreuna din poze!!!!
blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
anca veselie
grin.gif nu!
lavi nu intri pe mess?
Amazoana
Foarte simpatic prietenul tau! naughty.gif
anca veselie
merci dulcico pupic.gif
aki
Sa va fie de bine pupic.gif
anca veselie
multu aki pupic.gif
ina_ceva
Se poate sa mearga si duminica niste cartofi sau inghetata devil.gif
otilici
Buna Anca! M-am uitat si eu la pozele tale. w00t.gif w00t.gif ce frumosi sunteti!!Sunt ff reusite pozele... give_rose.gif
Te pupic.gif
luchi
Anca, imi plac mult pozele, si voua va sta bine impreuna. hug.gif Taaare ma bucur.
axe10
CITAT(anca veselie @ 28-09-2007, 03:26 PM) *

grin.gif nu!
lavi nu intri pe mess?

Am fost ocupata...numai pauze mici de o tigara si sa-mi arunc un ochi pe aici....
Scuze!
anca veselie
va multumesc fetelor!
otilici, luchi, axe pupic.gif
ina, si eu zic la fel grin.gif
eu sunt la ai mei pt ca a fost ziua lui tata, iar paul este la munte sad.gif dar in seara asta o sa ies si eu cu fetele naughty.gif
tre sa ma apuc neaparat sa pap mai cuminte pt ca mi s-a rotunjit burtica sad.gif
wee placut!
amalia0701
CITAT(luchi @ 29-09-2007, 09:16 AM) *

Anca, imi plac mult pozele, si voua va sta bine impreuna. hug.gif Taaare ma bucur.

Subscriu!
Profita de ziau de azi cu fetele hug.gif
anca veselie
amalia pupic.gif , merci! sper ca mergi maine la bai!
Sexymom
CITAT(anca veselie @ 28-09-2007, 01:42 PM) *

dar... este barbat, deci nu e perfect si din cand in cand ma supara grin.gif

Bine ca face asta, altfel nu era un tip normal.
Parerea mea o stii de mult naughty.gif
buretel
Anca, sunteti tare frumosi impreuna give_rose.gif
La Multi Ani tatalui tau! hug.gif
julyalina
'neatza ancule ! pupic.gif
cum a fost in weekend ?

lumeee, lumeeee, am vazut-o pe ancutza cu noua coafura blum.gif si... ii sta tare bine smile.gif nu e o diferenta foarte mare dar se vede ca e ceva in bine wink1.gif eu cred ca si de la EL ii se trage blum.gif

sa nu uit... sa-ti traiasca taticul !
anca veselie
doina pupic.gif
multu buretel!

am avut un wee placut, la ai mei a fost frumos, desi am mancat foarte mult. nust de ce cand ajung la mama simt o nevoie bolnava sa mananc non stop. seara am iesit cu fetele si am stat f mult, asa ca duminica am cam motait toata ziulica.
acum iar e luni sad.gif e saptamana cu inchidere de luna si o sa fiu cam aglomerata. diseara vreau sa merg la sala cheer.gif

alina merci pupic.gif ma faci sa blushing.gif blushing.gif cand mai mergi la sala?
julyalina
azi vreau sa ajung la sala smile.gif dar e nitzel relativ ca am ceva de rezolvat inainte dry.gif
anca veselie
neatza!
ieri am fost la tae bo, a fost tare bine, am transpirat la greu. asta si pt ca am inceput sa folosesc L-Carnitina, un fel de supliment alimentar care cica accelereaza topirea grasimilor naughty.gif ieri am reusit sa pap ok, iar seara am mancat doar cateva alune si juma de pahar de must. ma simt putin mai desumflata, e bine naughty.gif
axe10
Bravo, bravo....
ganesha
CITAT(anca veselie @ 02-10-2007, 09:02 AM) *

neatza!
ieri am fost la tae bo, a fost tare bine, am transpirat la greu. asta si pt ca am inceput sa folosesc L-Carnitina, un fel de supliment alimentar care cica accelereaza topirea grasimilor naughty.gif ieri am reusit sa pap ok, iar seara am mancat doar cateva alune si juma de pahar de must. ma simt putin mai desumflata, e bine naughty.gif

nu dati banii pe prostii, luati banane la copii lol.gif Ai grija la carnitina ca la duamne duce la tras mai greu la cintar, ca urmare a anumitor reactii ce au loc. Vreau si eu muuuuuuuust!!!!! pray.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Mi-ai facut pofta de must. Ma gandesc ca ar trebui sa gasesc de cumparat unsure.gif
Amazoana
Neata Anca
Ce faci? Iubitelul ce-ti face? Cand ne dai mai multe detalii? naughty.gif
anca veselie
ganesha imi poti da mai multe detalii despre carnitina? tu ai luat? nu m-am mai cantarit de ceva timp, dar ma uit in oglinda si se vede imediat orice schimbare.
ina pupic.gif
axe10
Am luat si eu l-carnitina...nu a avut efect pt ca nu am facut destula miscare. Daca faci sport, ajuta la arderea mai rapida a grasimilor, miscare insemnand tras la greu de fiare....asta mi-a zis si Florin care a facut bodybuilding ....
julyalina
'neatza ancule pupic.gif
ai luat o singura data carnitina si deja vezi efectele ? blink.gif eu in afara de transpiratie nu vad nik
ganesha
CITAT(anca veselie @ 03-10-2007, 08:50 AM) *

ganesha imi poti da mai multe detalii despre carnitina? tu ai luat? nu m-am mai cantarit de ceva timp, dar ma uit in oglinda si se vede imediat orice schimbare.

Ehee, am luat si eu din aia, cind ma apucasem eu sa alerg. Vocea presei libere o sustine. Cind treci brusc la articole de specialitate (specialitate, din alea de cercetare, nu din alea sponsorizate wink1.gif ) incepe sa ti se schimbe parerea. In primul rind e asociata cu.... sportul. Dar se refera doar la masa musculara, cu cardio nu se impaca (si sa-ti mai zic ca pe cutia mea de carnitina de shade in dulap pe raftul de sus de acum 2 ani e o poza cu o duduie care alearga pe-o carare? doh.gif ). Si se foloseste la sexul barbatesc, la cel femeiesc provoaca tot felul de reactii, printre care acumulare de apa in tesutul muscular, de unde rezulta ca tragi mai greu la cintar. Dar iti creste randamentul - dar asta poti sa-l cresti cu o cafea neagra inainte de sport rolleyes.gif Am sa caut articolele salvate (sper sa nu fie la servici, ca acolo avem subscriptie la baze de date cu articole tzapene), si sa-l intreb si pe al meu el ca a petrecut destul de mult timp citind despre asta.
May
Neatza floare.gif

anca, care era site-ul jocul ala conquistador sau cum ii zicea?

L-carnitina aia se da la anticeluliticul nivea gratis unsure.gif
ganesha
L carnitina nu-i decit un amino acid, si se gaseste in mod normal in carnuri si produse lactate. Se sintetizeaza in ficat (daca ma tin bine memoriile), si in sinteza sa e nevoie de o vitamina B (nu ma tin memoriile care) si fier.
anca veselie
dulcico paul e bine. nust ce detalii sa dau...
alina, ai inteles gresit, eu m-am referit la faptul ca observ cu ochiul liber daca slabesc/ ma ingras, nu am nevoie sa ma cantaresc. in ceea ce priveste carnitina, si eu transpir fff mult. si am luat... de 2 ori tease.gif
axe, eu iau inainte si dupa antrenament.
ganesha deja incep sa am indoieli daca sa mai iau sau nu.
may asta era site-ul: http://www.conquiztador.ro/

sunt mega obosita, abia ma mai tarasc, tre sa ma epilez, sa ajung la sala, sa ies in oras si sa fac frumos si eu sunt obositaaaa si vad doar patul sad.gif
May
Multumesc pupic.gif
buretel
pupic.gif
aki
Salut Anca pupic.gif .Bafta la slabit cu L-carnitina hug.gif
anca veselie
buretel, aki pupic.gif pupic.gif
iar mi-e sooomn, dar macar azi noapte am dormit bine si adanc, fara treziri inutile. cred ca racesc, asa ca mi-am luat lamai si miere si o sa ma doftoricesc.
ieri am fost la epilat si eram oricum devitalizata, asa ca vreau sa ajung azi la sala pt 2 ore - pilates si ce-o fi dupa.
m-am hotarat sa mai iau carnitina aia pana se termina cutia, iar daca vad ceva ciudat ma opresc. macar transpir f mult, nu cred ca are de ce sa-mi faca rau.
axe10
Azi suntem gand la gand cu bucurie....adica si eu pic de somn!! M-am trezit pe la 5.30 fara ceas si nu am mai putut dormi....si sunt si singura dupa masa cu fi-mea ca Fl e de servici!!
anca veselie
pupic.gif lavi imi pare rau pt tine, stiu ca alexia e ca argintul viu
ina_ceva
Cum a fost la sala, ce s-a facut a 2-a ora?

In WE asta recuperezi ce ai pierdut in celelalte doua, nu grin.gif ? pupic.gif hug.gif
axe10
Buna dimineata!
Raportez:copil foarte cuminte...a stiut ca mamica s-a trezit la cantatul cocosilor... yahoo.gif

O zi excelenta iti doresc!
anca veselie
neatza!
ieri am stat la sala 2 ore, prima un fel de gimnastica si a 2-a step aerobic. a fost fff placut si am iesit de acolo revigorata.
iar azi de dimi mi-am facut de cap, m-am trezit la 9 blum.gif si am venit la birou la 10 grin.gif

axe pupic.gif ma bucur ca a fost cuminte! am o zi cam aglomerata, dar sper sa fie bine!
ina pupic.gif nu am inteles ce ai vrut sa spui aici:
CITAT(ina_ceva @ 05-10-2007, 06:40 AM) *

In WE asta recuperezi ce ai pierdut in celelalte doua, nu grin.gif ? pupic.gif hug.gif

Amazoana
Neata si la tine acasa!
Ce faceti fetelor?Cum e vremea in Buc?
anca veselie
este cald si fumos dulci. si mi-e mi-e dor sa stau la soare si mi-e dor de mare sad.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 10:56 AM) *

este cald si fumos dulci. si mi-e mi-e dor sa stau la soare si mi-e dor de mare sad.gif

iti recomand Tunisia, Egipt.... lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif tease.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 12:11 PM) *

CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 10:56 AM) *

iti recomand Tunisia, Egipt.... lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif tease.gif

)).gif COREEEEEEEEECT!!!! Ca aici e o tar de soare, dar nu muuult!
danyhoney
Exact !!! EGIPT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Soare cat cuprinde , fara pic de nori .....caldura mare !!

Neata !
axe10
M-as duce si eu in mijlocul iernii....
danyhoney
Da , Revelion la piscina sau pe malul marii ....
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:35 PM) *

Da , Revelion la piscina sau pe malul marii ....

Vise, taica, vise....daca asi avea bani ...in fiecare ianuarie asi fi la Dubai (reduceri la greu!!!)...dar numai taxele de aeroport sunt vreo 190 euroi de persoana...
danyhoney
Eu , personal , nu m-as arunca la Dubai . Unde am fost acum a fost un hotel mai mic dar a fost excelent . Acum depinde si ce pretentii are fiecare ...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.