CITAT(anca veselie @ 03-10-2007, 08:50 AM)

ganesha imi poti da mai multe detalii despre carnitina? tu ai luat? nu m-am mai cantarit de ceva timp, dar ma uit in oglinda si se vede imediat orice schimbare.
Ehee, am luat si eu din aia, cind ma apucasem eu sa alerg. Vocea presei libere o sustine. Cind treci brusc la articole de specialitate (specialitate, din alea de cercetare, nu din alea
sponsorizate 
) incepe sa ti se schimbe parerea. In primul rind e asociata cu.... sportul. Dar se refera doar la masa musculara, cu cardio nu se impaca (si sa-ti mai zic ca pe cutia mea de carnitina de shade in dulap pe raftul de sus de acum 2 ani e o poza cu o duduie care alearga pe-o carare?

). Si se foloseste la sexul barbatesc, la cel femeiesc provoaca tot felul de reactii, printre care acumulare de apa in tesutul muscular, de unde rezulta ca tragi mai greu la cintar. Dar iti creste randamentul - dar asta poti sa-l cresti cu o cafea neagra inainte de sport

Am sa caut articolele salvate (sper sa nu fie la servici, ca acolo avem subscriptie la baze de date cu articole tzapene), si sa-l intreb si pe al meu el ca a petrecut destul de mult timp citind despre asta.