Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
axe10
CITAT(danyhoney @ 05-10-2007, 12:51 PM) *

Eu , personal , nu m-as arunca la Dubai . Unde am fost acum a fost un hotel mai mic dar a fost excelent . Acum depinde si ce pretentii are fiecare ...

N-ai inteles...nu vreau sa stau la Burj....ci doar sa ma duc intr-un loc cu mult soare....si sa cheltuiesc bani.
Egiptul il voi vedea dupa ce se face fi-mea mare....ma feresc de tarile arabe in general....
anca veselie
eh, da revelion la malul marii as vrea si eu!
dany pupic.gif bine te-ai intors! am vazut pozele din jurnal esti super bronzata!
axe nu te mai rade de tristetea mea sad.gif las' ca ma afac eu mare si ma mut in tarile calde )).gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 02:06 PM) *

eh, da revelion la malul marii as vrea si eu!
dany pupic.gif bine te-ai intors! am vazut pozele din jurnal esti super bronzata!
axe nu te mai rade de tristetea mea sad.gif las' ca ma afac eu mare si ma mut in tarile calde )).gif

Pastreaza un locshor si pt mine:in pod, in garaj...ca si mie imi place caldura...dar nu in exces. plecaciune.gif
anca veselie
mie imi placeeeeeeeeeeeeee! papucei, fustite, rochite, bronz cool.gif

bine bine, ai un loc in camara naughty.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 05-10-2007, 02:11 PM) *

mie imi placeeeeeeeeeeeeee! papucei, fustite, rochite, bronz cool.gif

bine bine, ai un loc in camara naughty.gif

Printre muraturi....am inteles... tata.gif
dany
CITAT(axe10 @ 05-10-2007, 12:38 PM) *

N-ai inteles...nu vreau sa stau la Burj....ci doar sa ma duc intr-un loc cu mult soare....si sa cheltuiesc bani.
Egiptul il voi vedea dupa ce se face fi-mea mare....ma feresc de tarile arabe in general....

Aha , ok , acum am priceput .

Si mie mi-era cam teama de mers in Egipt dar ... e maaarrreeee diferenta intre ce se povesteste si cum e in realitate .

Mersi , Anca hug.gif
axe10
Ma intreaba lumea pe aici cum e treaba...ca sunt curiosi...de vreo 3 zile zic.."ceva vesti de la arabi?"
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Transmite salutari la lume din partea mea .
axe10
Desigur, sper insa sa le dau amanunte saptamana viitoare!!
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Ma refeream la mai mult timp petrecut cu el wink1.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 06-10-2007, 01:05 PM) *

pupic.gif hug.gif
Ma refeream la mai mult timp petrecut cu el wink1.gif

pupic.gif )).gif se pare ca-s mai blonda in ultimul timp, nu m-am prins )).gif sa stii ca am recuperat, am stat tot wee impreuna naughty.gif nu intri si tu pe mess putin? mi-e tare dor de tine pupic.gif

neatza!
am avut un wee placut, incepand cu tae bo de vineri seara care mi-a prins taaaare bine, concertul muse de sambata seara si zacutul la prison break de ieri. partea proasta e ca sunt putin racita sad.gif
azi ar trebui sa fiu cam aglomerata la scarbici, dar imi lipsesc niste date, sper sa le primesc cat mai repede...
julyalina
'neatza ancutzule! pupic.gif mamaaaa, ce wk super ai avut blum.gif
anca veselie
alina pupic.gif pupic.gif
axe10
Sa ne zici de Muse aia....au plecat niste parinti cu 2 copilasi mai mici de la petrecere ca se duceau la concert....

O zi buna! floare.gif
anca veselie
merci axe pupic.gif
a fost fain concertul, din pacate organizarea a fost cam nasoala, am stat la coada sa intram cam o ora. cu ocazia asta am pierdut trupa din deschidere sad.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 08-10-2007, 03:10 PM) *

merci axe pupic.gif
a fost fain concertul, din pacate organizarea a fost cam nasoala, am stat la coada sa intram cam o ora. cu ocazia asta am pierdut trupa din deschidere sad.gif

Da' cine a fost in deschidere?
Tipic romanesc gestul, am patit-o si eu!
anca veselie
in deschidere au cantat suede, eu am prins doar vreo 2 piese....
gata, ma car acasa.
ina_ceva
Sanatate multa!
Frumos WE ai mai avut, mi-ai facut pofta tease.gif

Poate ne vedem WE asta la un film, o inghetata, un cartofel blum.gif blum.gif

pupic.gif hug.gif

Spor la sala!
anca veselie
da ina mi-ar placea sa ne vedem pupic.gif

cu sala am planuri mari: vreau azi 2 ore cheer.gif pilates si ce o mai fi dupa cheer.gif
nust de ce nu-mi vine deloc sa merg la fitness blushing.gif si am 4 sedinte platite, trebuie sa le consum.
ma intorc la munci, am treaba la greu sad.gif
amalia0701
pupic.gif Spor la treaba .
Am constat ca nu am nr. tau de mobil, trimite-mi si mie mesaj.
Ieri vroiam sa te invit la o cafea la gara, dar nu aveam numarul doh.gif
anca veselie
adica ai fost in buc???????? nu-mi vine sa cred sad.gif iti trimit acum pupic.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif
din pacate nici pe al meu nu l-a avut sad.gif , da' las ca ne vedem data viitoare blum.gif
anca veselie
dada, neaparat! alina pupic.gif pupic.gif
axe10
Eu nu am putut sa o vad ca am fost dupa masa la servici....astept si eu sa dea de veste ca ne viziteaza...
Amazoana
Neata Anca pupic.gif
anca veselie
neatza!
aeara dupa ce am stat 2 ore la sala mi-au venit rusii in vizita. ma simt cam naspa, mi-e putin greata si ma doare capul.
azi as vrea sa merg la film la Roming, cred ca e haios.
bubbles
Ziua.Si eu astept rusii dry.gif si nu mai vin o data doh.gif ca sa ma dezumflu smile.gif .
Amazoana
Asa sunt si eu, mi-e greata, ma doare burta, am draci pe toata lumea...am condus si prost. Uuuuhhhhhhh mad.gif mad.gif mad.gif
anca veselie
da, azi life kind of sucks.
sunt suparata pe mine pt ca am o stare de [*****] si pt ca nu ma pot bucura pur si simplu de niste chestii si trebuie sa le intorc pe toate partile, sa le cos si descos si sa-mi pun mii de intrebari. cateodata cred ca sunt defecta si cateodata mi-as dori sa gandesc mai putin si sa inteleg si mai putin doh.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 10-10-2007, 12:10 PM) *

cateodata mi-as dori sa gandesc mai putin si sa inteleg si mai putin doh.gif
lol.gif

)).gif deci are dreptate vorba aia "fericiti cei saraci cu duhul"

hug.gif ancule, cand ai timp o intrebi pe colega aia a ta de magazinul pentru costume barbatesti?
amalia0701

sunt suparata pe mine pt ca am o stare de [*****] si pt ca nu ma pot bucura pur si simplu de niste chestii si trebuie sa le intorc pe toate partile, sa le cos si descos si sa-mi pun mii de intrebari. cateodata cred ca sunt defecta si cateodata mi-as dori sa gandesc mai putin si sa inteleg si mai putin doh.gif

)).gif )).gif )).gif
hug.gif
Am venit la o sedintza, care s-a terminat repede, dar nu avean nr. voastre, eram si prima zi pe stop,. asa ca m-am urcat in primul tren si am venit acasa.
Promit sa vin in concediu un weekend sa ne vedem.
Acum am si numerele de tel. pupic.gif
anca veselie
alina trimis MP pupic.gif
amalia pupic.gif abia astept.
m-am mai calmat dupa ce am tras niste mici reprize de lacrimat.
dany
Sper ca esti mai bine . pupic.gif fata trista
anca veselie
multu dany pupic.gif
ina_ceva

Cat te inteleg pupic.gif hug.gif

Dupa o tura mica de descarcare, imi mai revin putin; dar nu ma pot abtine sa n-o iau de la capat.
julyalina
'neatza ancutzule !
multumesc pentru MP pupic.gif
si ... sa stii ca peste vreo 2 saptamani o sa mai apelez la tine smile.gif pentru coafeza blum.gif
Amazoana
NEATA SI PUPICI ANCUTA DRAGA!
anca veselie
neatza

ina pupic.gif pupic.gif
alina, cum sa nu, dar sa-mi spui din timp pt ca tipa e ff ocupata pupic.gif
dulcico pupic.gif

aseara am fost la film, la roming. haios, putin plictisitor la inceput, dar fain. am ras si m-am destins smile.gif
mi-e somn, ma doare putin burtica si am chef sa frec menta biggrin.gif
aki
Buna ziua Ancule pupic.gif
Pentru burtica pupic.gif
Am vazut si eu reclama filmului,dar acum e numai in cinematografe.Merita de vazut?
anca veselie
aki, eu zic ca da!
burtica mi-a mai trecut, acum mi-e somn blum.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif
s-a apropiat wikendul naughty.gif
amalia0701
Weekend cu frig devil.gif
pupic.gif
Amazoana
Neata anca, fetelor pupic.gif
anca veselie
neatza si pupici!
eu azi sunt in audit, deci stres cat cuprinde.
naspa ca vine frigul, nu mi piace sad.gif
Amazoana
Bafta la audit! hug.gif

La mine vine raceala. Ma ustura gatul, stranut, mi-e grig. Vaaaai de fundul babii, pe toate le am )).gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:54 AM) *

Bafta la audit! hug.gif

La mine vine raceala. Ma ustura gatul, stranut, mi-e grig. Vaaaai de fundul babii, pe toate le am )).gif

Oscilococcinum si multe ceaiuri cu lamaie si miere pupic.gif
anca veselie
multu!
eu am luat humex pt raceala si a fost f bun!
julyalina
cum merge auditul?
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 12-10-2007, 11:12 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:54 AM) *

Bafta la audit! hug.gif

Oscilococcinum si multe ceaiuri cu lamaie si miere pupic.gif

E scump Oscilo ala?
ina_ceva
Anca, ne va ingheta varful nasului in WE grin.gif

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 01:12 PM) *

E scump Oscilo ala?

Dulcico 196.000 de lei costa 6 doze
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.