Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
axe10
CITAT(anca veselie @ 10-10-2007, 04:51 PM) *

alina trimis MP pupic.gif
amalia pupic.gif abia astept.
m-am mai calmat dupa ce am tras niste mici reprize de lacrimat.

Trebuie sa aflu de ce esti asa...

We placut si o stare cat mai buna!
ina_ceva
pupic.gif
WE placut grin.gif
axe10
hug.gif duminica placuta....am vazut tarziu ca mi-ai zis sa te sun si oricum am fugit mai devreme de la servici sa aduc medicul pt Alexia....vorbim.. pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule !!!!! pupic.gif

esti mai bine?
anca veselie
neatza!
inutza pupic.gif
axe m-am gandit ca aveai treaba pupic.gif e ok alexia?
alina pupic.gif sunt ok, cel putin momentan )).gif

auditul a iesit f bine, nu ca am fi avut motive de indoiala, dar orice control este stresant.
wee a fost placut, vineri si sambata dupaamiaza am fost la MNAC unde a avut loc un mini festival de filmuletze, dupa care au fost concerte. a fost interesant.
ma enerveaza ca trece asa de repede wee, parca nici nu l-am simtit huh.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 12-10-2007, 11:53 PM) *

Anca, ne va ingheta varful nasului in WE grin.gif

CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 01:12 PM) *

E scump Oscilo ala?

Dulcico 196.000 de lei costa 6 doze

Nu a vrut farmacista sa-mi dea sad.gif
Neata fetelor pupic.gif
ina_ceva
pupic.gif anca
Bine ca atzi scapat de audit wink1.gif .

Si mie mi se pare ca WE-urile trec repede sorry.gif . Imi vine sa prelungesc aceste doua zile cu una de concediu grin.gif

axe10
La mine trec greu ca vin de cele mai multe ori la servici....

Ieri am muncit de m-am spetit fara sa spal sau sa calc ca deh era sarbatoare....in schimb m-am apucat sa fac ordine prin dulapuri, sifoniere, sertare....aoleu ce de prostii adunate!!!

Te pup.
Alexia e binishor ca nu am terminat antibioticul, a stat si azi acasa va sta si maine ca sunt libera sa vedem miercuri...
amalia0701
CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:42 PM) *

La mine trec greu ca vin de cele mai multe ori la servici....

Ieri am muncit de m-am spetit fara sa spal sau sa calc ca deh era sarbatoare....in schimb m-am apucat sa fac ordine prin dulapuri, sifoniere, sertare....aoleu ce de prostii adunate!!!

Te pup.
Alexia e binishor ca nu am terminat antibioticul, a stat si azi acasa va sta si maine ca sunt libera sa vedem miercuri...

Sanatate zanei tale pupic.gif
aki
Salut Ancuta.Cum gitisorul? hug.gif
Si de ce farmacista nu ti-a eliberat medicamentul?
Amazoana
Aveai ieri un avatar cu tine si o tufa de flori mov. Era superba. De ce ai schimbat-o???????????

Neata pupic.gif
anca veselie
neatza!
axe, sanatate multa alexiei. ma bucur ca-i mai bine! vaaai, ce harnicutza ai fost, ma intreb cand o sa se trezeasca in mine instinctele astea wacko.gif
inutza pupic.gif eu as vrea concediu permanent )).gif mi-a trecut de dimi prin cap ca... m-am plictisit de actualul loc de munca, ma plafonez si nu mai sunt motivata... nasoala constatare...
aki pupic.gif dulci era cu gatul, nu eu.
dulcico am pus poza aceea la semnatura, daca tot nu am ticker.
si acum sa postez niste poze pe care mi le-a facut prietenul meu la evenimentul de la mnac din wee:

Imagine Imagine Imagine
julyalina
hello ancutzule! pupic.gif
interesante pozele smile.gif
de ce zici ca nu iti vine sa urci la fitness? hai ca e greu prima data , pe urma o sa-ti plaka . plus ca poti sa-ti mai clatesti si tu ochisorii naughty.gif
anca veselie
mi-e rusineeeeeee sad.gif nust de ce... plus ca nu stiu ce exercitii sa fac sad.gif
julyalina
)).gif pai de aia sunt instructori in sala pupic.gif Bogdan si Radu
rusine nu are de ce sa-ti fie ! imi pare rau ca nu am eu timp sa stau cu tine ca eu cam plek cand ajungi tu sad.gif da' daca ajungi pana pe la 6 jumate, mai stau cu tine putin hug.gif
anca veselie
alina, cand mai mergi la sala? ca poate poate pot sa chiulesc si ajung mai devreme naughty.gif
julyalina
azi biggrin.gif
anca veselie
CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 01:06 PM) *

azi biggrin.gif

de la ce ora? naughty.gif
dany
Ce semnatura ti-ai facut , Anca !!! Super !!!!

anca veselie
merci dany pupic.gif cred ca este expresia problemelor mele psihice )).gif
ganesha
Atunci inseamna ca problemele tale psihice sint ecstatic de frumoase tease.gif Te pupic.gif si-ti urez de spor!
ina_ceva
Frumoase poze face Paul, nu degeaba il laudai wink1.gif
axe10
CITAT(amalia0701 @ 15-10-2007, 09:57 PM) *

Sanatate zanei tale pupic.gif

Saru-mana!

Frumoase poze...auzi, da' ce mnac asta ca nu am retinut!?
anca veselie
neatza!
blushing.gif merci ganesha pupic.gif
da, inutza, chiar are ceva talent. duminica merge sa faca poze la o nunta, asa ca ce zici de o inatalnire pe dupaamiaza? grin.gif
lavinia, tu ce faci duminica? poate facem o intalnire naughty.gif mnac este Muzeul National de Arta Contemporana, care este intr-o aripa a Casei Poporului.

am fost ieri la fitness pt prima oara. clar ai nevoie de mai mult de o ora. am facut 15 min bicicleta, apoi cateva ex pt picioare, destul de putine, apoi pt brate si... cam atat pt ca trecuse o ora si voia si la pilates. dar vreau sa merg vineri sa fac un antrenament complet grin.gif
axe10
Din pacate lucrez dupa masa...
anca veselie
si nu poti chiuli putin? grin.gif
_noni_
Anca, dar la pranz ai timp? naughty.gif

Ne vedem la French Bakery-ul din American House? w00t.gif

daca da, alege tu ora!

}{
axe10
CITAT(anca veselie @ 17-10-2007, 10:59 AM) *

si nu poti chiuli putin? grin.gif

Cred ca da...

CITAT(_noni_ @ 17-10-2007, 11:09 AM) *

Anca, dar la pranz ai timp? naughty.gif

Ne vedem la French Bakery-ul din American House? w00t.gif

daca da, alege tu ora!

}{

Stiu si eu unde e...dar doar daca te-ai lasat de fumat!!
_noni_
super axe, vii si tu? poate ne strangem mai multe! hug.gif
anca veselie
maaaaaaaaaaaaaama, noni, la ce chestii ma tentezi dumneata pe mine huh.gif la ora 13 e ok? vorbeam de azi?
lavinia, poate reusim duminica grin.gif .
_noni_
la 13 e perfect! stii sa ajungi, da? pupic.gif

}{
anca veselie
daaa, cum sa nu! sunt tare incantata! pupic.gif sper sa gasim masa
axe10
Adica va vedeti azi la 13?...nush daca pot...ramane pe duminica.
anca veselie
am uitat sa spun alte impresii despre fitness: o gramada de masculi pe acolo, am vazut si cateva bucati buuune w00t.gif. ai cu ce sa-ti clatesti ochisorii naughty.gif
bineinteles ca mi-am uitat acasa prosopul de antrenament sorry.gif si antrenorul s-a luat de mine sorry.gif
aki
Salut draguta.De ce s-a luat de tine pentru prosop?
anca veselie
salutare aki. pai pt ca nu e frumos sa te asezi transpirat pe aparate, pui prosopul.

am fost la pranz cu noni yahoo.gif si sper sa repetam cat ma curand figura naughty.gif
May
Ce ati mancat? naughty.gif
anca veselie
pai...sa stii ca doar eu am mancat sorry.gif pt ca lui noni nu i-a placut nici senvisul cu blue cheese nici tarta cu vinete. asa ca eu = porc grin.gif
_noni_
eu n-am prea papat.... sad.gif ca n-a vrut bb

saru'mana pt reviste, sunt super w00t.gif

}{
anca veselie
ma bucur ca-ti plac!
anca veselie
neatza!
sunt foarte trista pt ca mi-am rupt o masea azi de dimi in ... musli sad.gif sad.gif sad.gif avea deja nervul scos si trebuie montat pivot si apoi coronita, dar mai avea un perete maricel sad.gif acum... nu mai e sad.gif
axe10
Imi pare rau...nu stiu senzatia dar nu cred ca e placuta!
Alti bani , alta distractie!!
hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 17-10-2007, 02:52 PM) *

salutare aki. pai pt ca nu e frumos sa te asezi transpirat pe aparate, pui prosopul.

am fost la pranz cu noni yahoo.gif si sper sa repetam cat ma curand figura naughty.gif

Cum e burticuta ei? hug.gif

CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 09:48 AM) *

neatza!
sunt foarte trista pt ca mi-am rupt o masea azi de dimi in ... musli sad.gif sad.gif sad.gif avea deja nervul scos si trebuie montat pivot si apoi coronita, dar mai avea un perete maricel sad.gif acum... nu mai e sad.gif

Neata
Ooooooo, nasol cu maseaua. Si costa asa muuuuuuuuuuuuult. sad.gif
Sexymom
Of Anca, cand vine vorba de masele ma intristez, eu am o dantura de 2 lei, suficient sa sparg un fistic intre masele si a sarit smaltul. Sa mergi la stomatolog, sa nu te apuce vreo durere.
Noni pupicei, ma bucur ca te-ai intalnit cu Anca. pupic.gif

Am uitat sa iti scriu ca imi plate tare mult semnatura ta.
anca veselie
maseaua era oricum in lucru, o sa pun pivotul si apoi corinita la anul, cred. din fericire nu o sa ma coste f mult, dentistul mi-e amic si imi da preturi cat de cat ok, dar tot e mult...
axe cam o data pe an am distractii din astea... din fericire nu suport durerile de dinti, asa ca le tratez blum.gif
dulci, burticutza lui noni nu este inca, nu s-a ingrasat. peste vreo 2 luni o sa se vada, cred.
sexi imagineaza-ti ca s-a rupt cand mancam musli!!!!!!!!! puii mei... multu, ma bucur ca-ti place blushing.gif pupic.gif

fetele, ajutor pt o colega de-a mea! da-ti va rog click: Padure
axe10
Am dat click deja.... pupic.gif pupic.gif
julyalina
si eu am trimis deja la toata lista blum.gif

am vazut ca-ti place la fitness wink1.gif care antrenor s-a luat de tine ? Radu sau Bogdan ?
imi pare bine ca te-ai intalnit cu nonicu si data viitoare promit sa ajung si eu hug.gif
anca veselie
Radu s-a luat de mine )).gif
frumusel e! tease.gif
la un mom dat ma pusese sa fac niste exercitii cu ganterele si eu le faceam dar ma uitam prin sala )).gif el m-a vazut si mi-a spus sa fiu atenta si sa ma uit in oglinda )).gif
julyalina
radu e ala mai slabutz blum.gif stai sa-l vezi pe Bogdan wink1.gif
azi vi la sala ? la pilates sau la fitness?
Amazoana
Vreau si eu burtica! Cu scop, nu d'asta cu sunculitza de am deja mad.gif Si vreau sa vad si burticuta lui Noni.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.