Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
azi vreau pilates si apoi tae bo, pt ca e irina si-mi place de ea. plus ca... mai am putina febra musculara la brate )).gif la fitness vreau sa vin luni, cred, si sa fac un antrenament complet naughty.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 01:03 PM) *

azi vreau pilates si apoi tae bo, pt ca e irina si-mi place de ea. plus ca... mai am putina febra musculara la brate )).gif la fitness vreau sa vin luni, cred, si sa fac un antrenament complet naughty.gif

Wow ce cool suna!!! Eu azi am program de destrabalat pe picior mare (pun detaliile acusi ciind ajung si la mine)!!! Da' mi-amn facut norma cumintica toata saptamina. rolleyes.gif Faina e senzatia de nitzica febra musculara, asa-i? Spor la toate, ca tare bine arata!!!! pupic.gif
anca veselie
G pupic.gif faina faina! ma duc sa vad cum te-ai destrabalat blum.gif eu am baut o cafea si am papat cioco neagra. wink1.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 02:06 PM) *

G pupic.gif faina faina! ma duc sa vad cum te-ai destrabalat blum.gif eu am baut o cafea si am papat cioco neagra. wink1.gif

Inca nu m-am destrabalat, e abia 8 si 20 la mine, parca nici asa devreme n-o apuc lol.gif Acum lucrez cu sudoarea fruntii, apoi ma duc la dentist, apoi la 1/2 din destrabalare, apoi la scoala sa predau rezultatul sudorii fruntii, si apoi termin cealalta 1/2 din destrabalare lol.gif Sa-ti fie de bine cafeluta!
anca veselie
mamaaaa, ce devreme e la tine! auzi, in ce zodie esti?
spor la toate treburile, mi-ai adus aminte de dentist sad.gif si distractie placuta cu EL naughty.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 02:20 PM) *

mamaaaa, ce devreme e la tine! auzi, in ce zodie esti?
spor la toate treburile, mi-ai adus aminte de dentist sad.gif si distractie placuta cu EL naughty.gif

Balanta (analitica lol.gif lol.gif ). Urasc dentistul... am fost si acum doua saptamini, urasc ideea sa-mi umble unu' cu ceva in gura lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif si eu urasc dentistul. din fericire al meu e frumos si are niste ochi verzi in care te pierzi naughty.gif dar tot ma doare sad.gif
axe10
lol.gif lol.gif
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 03:56 PM) *

lol.gif lol.gif si eu urasc dentistul. din fericire al meu e frumos si are niste ochi verzi in care te pierzi naughty.gif dar tot ma doare sad.gif

Peste tot numai de frumusei dai tu...la sala, la servici, la dentist...cum stai cu ginecologul? lol.gif blink.gif
aki
CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 07:49 PM) *

lol.gif lol.gif
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 03:56 PM) *

Peste tot numai de frumusei dai tu...la sala, la servici, la dentist...cum stai cu ginecologul? lol.gif blink.gif

Pai orice culoare nu ar avea ochii, ca nu se uita la ea,dar la pa...rica w00t.gif
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
cum a fost ieri la sala ?
axe10
A ramas fara grai ca a gasit poate profu ala....??
amalia0701
pupic.gif
Tare faina e semnatura ta pupic.gif
anca veselie
salutare! nu am ramas fara grai, doar am... chiulit )).gif de dimi mi-am dat seama ca nu vreau sa merg la scarbici tease.gif
axe )).gif ginecoloaga e femeie )).gif
aki )).gif
alina a fost ok, dar am fost la pilates si tae bo. merci mult mult pupic.gif
multu amalia pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 19-10-2007, 06:26 PM) *

salutare! nu am ramas fara grai, doar am... chiulit )).gif de dimi mi-am dat seama ca nu vreau sa merg la scarbici tease.gif

Sa inteleg ca in celelalte zile chiar vrei, nu? tease.gif Si eu am chiulit azi... si ce-am mai chiuliiiit, iar ieri am semi-chiulit. Lasa ca e bine, ca dupa aia se ajunge la scurtcircuit! Planuri de weekend? rolleyes.gif floare.gif
anca veselie
draga ganesha, cred ca nu vreau niciodata )).gif
in wee aveam planuri sa ies in natura, dar se pare ca ploua... si sunt f trista din cauza asta sad.gif
in rest, cred ca azi stau acasica, pt ca paul are de lucru sad.gif si mie mi-e lene sa ies.
maine nust ce fac, iar duminica cred ca lenevesc.
deci... nimic concret.
ina_ceva
Poate vin si eu duminica dupa-amiaza dar nu promit nimic. Am racit nitel si as vrea sa stau acasa, sa ma doftoricesc.

Am avut ieri o noapte aproape alba, plina de nervi si griji. Mi-am revenit abia dupa amiaza si mi-am dat seama ca sunt maniaca rau wink1.gif

pupic.gif hug.gif
amalia0701
CITAT(ina_ceva @ 19-10-2007, 08:02 PM) *

Poate vin si eu duminica dupa-amiaza dar nu promit nimic. Am racit nitel si as vrea sa stau acasa, sa ma doftoricesc.

Am avut ieri o noapte aproape alba, plina de nervi si griji. Mi-am revenit abia dupa amiaza si mi-am dat seama ca sunt maniaca rau wink1.gif

pupic.gif hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
Mi se intampla si mie des.
Azi dimineatza de ex. ma visam mireasa, adica nu m-am maritat dar ma pregateam, alegeam materiale, accesorii, etc......... mad.gif Ma trezeam, inchideam ochii si continuam visul huh.gif
ina_ceva
)).gif Cred ca te trezeai din cauza stresului pregatirilor de nunta blum.gif blum.gif
_noni_
hey, salutare! pupic.gif

lume, n-am inca burtica, e tot aia veche, numai ca e ceva mai tare! lol.gif

ancule, m-ai fericit cu revistele alea, ca daca am zacut 2 zile in pata, mi-au fost singura alinare.

ti-am vazut pozele, si mi s-a facut un dor de duca...

zic sa ne mai intalnim la pranz, poate mai vin fete, alina, lavi si cine mai e prin zona.

cremele sunt ok, insa am citit cu atentie prospectul din interior si se pare ca sunt pt. ten uscat si foarte uscat, iar eu am normal spre gras blushing.gif lol.gif sper sa nu dau in altele, dar apa termala mi se pare miraculoasa w00t.gif

te pup si iti urez weekend placut!

}{
axe10
CITAT(anca veselie @ 19-10-2007, 07:26 PM) *

axe )).gif ginecoloaga e femeie )).gif

Te-ai scos de data asta...eu nu ma duc decat la barbati ginecologi, mi se pare mai normal....o femeie cu degetele pe la mine prin ....nu ma incanta....nu stiu de ce sunt asa ca de cand ma stiu evit femeile gineco...

CITAT(ina_ceva @ 19-10-2007, 08:02 PM) *

pupic.gif hug.gif

Alta racita si fonfaita....mai bine stati acasa l acaldurica, eu sunt "varza"...am capul mare, mucii curg, ma doare in gat...si ma tratez de vreo 3 zile....
anca veselie
salutare! am fost la mogosoaia yahoo.gif am vazut natura si copacei, o sa pun poze mai incolo.
axe, eu am vb cu ina sa ne vedem maine dupaamiaza, mi-ar placea sa vii si tu! m-ai spart cu degetele lol.gif
noni, si eu am tenul mixt spre gras, dar in acelasi timp sensibil si tocmai de acea folosesc avene. acum ceva timp am facut un test la farmacie si mi s-a recomandat avene. oricum, pastreaza bonul de casa, o sa-ti dau un talon cand ne intalnim.
amalia, si eu sunt maniaca )).gif putem face un club tease.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 20-10-2007, 07:24 PM) *

salutare! am fost la mogosoaia yahoo.gif am vazut natura si copacei, o sa pun poze mai incolo.

Abia astept poze cheer.gif Ma bucur c-ai iesit la natura, stiu ca-ti doreai floare.gif
himere2005
buna dimineata veselie draga, ai o semnatura ca la carte....din pozele 1 si 3 parca aud fosnetul frunzelorsi sunetul ploii smile.gif ....auzi la ea, chiulit...ne dai idei )).gif
ina_ceva
E superb la Mogosoaia, mi-a placut f mult. Abia astept sa vad pozele, sunt facute cumva de Paul grin.gif ?
axe10
Cand va vedeti fetele?..si unde?
ina_ceva
Pe mine vremea m-a linistit complet. Am facut placinta cu branza si paste carbonara wink1.gif
Ploaia si vantul de afara nu ma tenteaza deloc cool.gif

Anca, ce spui?
pupic.gif hug.gif
anca veselie
pai eu spun:
1 intra pe mess
2 sunt data cu miere pe fatza, gat si decolteu, puiul e la cuptor, mazarea pe foc, trebuie sa ma epilez si n-am chef, sa fac curat in dulap si n-am chef, iar vremea m-a linistit si pe mine complet.
ina_ceva
...yummy...acum esti mai dulce decat de obicei blum.gif
axe10
Ce fac femeile cand nu au de numarat bani sau de facut s.e.x.....vezi vorba despre vreme....
dany
Ma gandeam ca sunt singura pe care a linistit-o vremea )).gif

Un rest de duminica placut , Anca ! Da´ harnica ai mai fost azi give_rose.gif
anca veselie
in afara de toate de mai sus, calculatorul meu a fost virusat si l-am gadilat o ora sa-l pun pe picioare, nust daca am reusit, dar oricum e mai bine.
cd-ul cu pozele de la mogosoaia nu merge, asa ca draga ganesha abia maine poate o sa am poze sad.gif ina, am facut si eu cateva poze biggrin.gif
himere ma bucur ca-ti place semnatura mea pupic.gif bafta la serviciu in continuare!

CITAT(axe10 @ 21-10-2007, 04:10 PM) *

Ce fac femeile cand nu au de numarat bani sau de facut s.e.x.....vezi vorba despre vreme....

lol.gif lol.gif crede-ma ca as fi preferat sa fac s.e.x )).gif
ina_ceva
Poate nu merg cd-ul din cauza calculatorului.
Dar avem rabdare pana maine pupic.gif
anca veselie
dany, nu prea am fost harnica, pt ca am facut doar de mancare. restul lucrurilor ar trebui sa le fac tease.gif
dany
las´ ca le faci si pe alea .

unde ti-a fugit avatarul ???

hug.gif
ina_ceva
Cred ca l-a gonit calculatorul ei, care merge aiurea dry.gif
anca veselie
gata, am reusit sa reglez si avatarul!
ina_ceva
Frumos avatar, scoate omul niste cadre tease.gif
dany
Cine-ti face tie pozele , Anca ? Tare frumoase sunt toate .
ina_ceva
Cineva care o iubeste asa cum e wink1.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 04:01 PM) *

Cineva care o iubeste asa cum e wink1.gif

Pai si eu o iubesc asa cum e dar nu-i fac poze blum.gif

E acel " Paul " ?

oricine ar fii : bun fotograf !
anca veselie
dany pupic.gif , avatarul, cea cu frunza, cea pe verde si cea cu apusul in spate mi le-a facut prietenul meu.
cea de la mare mi-a facut-o un amic, cea cu maieul verde mi-a facut-o tata, una dintre putinele care i-au reusit )).gif si cea cu florile mov mi-a facut-o sefu' blum.gif
merci ina! pupic.gif
ina_ceva
Dany-dulce, ma refeream la altfel de iubire naughty.gif
dany
Stiu , Ina naughty.gif blum.gif
ina_ceva
Dar nu cred ca noi nu putem oferi, la randul nostru, acelasi fel de iubire naughty.gif
anca veselie
ina, te-ai hotarat sa incerci si altceva? naughty.gif tease.gif
ina_ceva
Inca nu, dar las portitze deschise blum.gif blum.gif
axe10
Sunteti filosoafe azi sau nu inteleg eu despre ce vorbiti.... wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 21-10-2007, 05:50 PM) *

Dar nu cred ca noi nu putem oferi, la randul nostru, acelasi fel de iubire naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 21-10-2007, 05:57 PM) *

ina, te-ai hotarat sa incerci si altceva? naughty.gif tease.gif

daca facem legatura intre aceste 2 postari ( puse una dupa alta ) ....iese altceva lol.gif lol.gif tease.gif
axe10
Pai de asta zic ca nu mai inteleg nimic.....probabil de la temperatura....
anca veselie
lol.gif lol.gif eu zic s-o lasam asa cum a picat )).gif

am reusit sa ma epilez yahoo.gif

si sa-mi aranjez floricelele!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.