Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
ganesha
mp3-ul meu n-are calbu, il bag direct in calculator... asa ca daca pierd/stric ceva il pierd/stric direct pe el lol.gif Am trecut sa las o floare.gif
anca veselie
danutela o sa mai scriu si la neuroni pupic.gif
amalia pupic.gif pupic.gif
ganesha, eu sunt fericita ca macar e ok mo3 playerul cheer.gif
pana acum am stat si am facut playlisturi grin.gif
am fost la dentist si mi-a luat amprenta pt pivot, asa ca nu m-a durut cheer.gif
in curand plec, dar inca nu stiu unde lol.gif
axe10
Ce-ti mai umbla picioarele....poate la sala? pupic.gif
ina_ceva
Mi-am facut programare maine la medic, pana atunci am sa iau pastile, ceva care sa calmeze chestia asta.
Mai vb maine pupic.gif

O seara minunata! hug.gif
julyalina
'neatza ancutzule!

cum ramane pentru azi? io la 1 plec smile.gif singura problema ar fi sa nu ploua ca nu am umbrela sad.gif
ina_ceva
Canarasule, vin si eu pupic.gif
anca veselie
axe, nu am mai fost la sala, m-am intalnit cu paul naughty.gif
ina, ma bucur ca vii! cheer.gif
alina, e ok daca pleci la 1, ramane sa stabilim unde sa ne vedem. sa vb si cu noni.

azi e vineri, asta e bine, ceea ce e rau e faptul ca sefa e cam in fibrilatii si s-ar putea sa ne cam f..a la cap sad.gif
_noni_
pup fetele!

eu am o sedinta de la 11 la 12, dar ca orice sedinta care se respecata se va prelungi cu siguranta. wacko.gif

asa ca va dau de stire dupa, dar in principiu sper totusi sa scap pana la 1.

numai sa-mi ziceti si mie unde ne intalnim.

}{
Sexymom
Ce va invidiez ca va vedeti mereu, si mie imi e dor de voi, vreau sa vin si eu sad.gif
Va pup pe toate. pupic.gif
ina_ceva
Noni, tare mi-ar placea sa ajungi. Si sper sa nu ploua, sa vina si galbiorul . pupic.gif
anca veselie
eu propun sa mergem la spring time, pt ca este aproape de noni. si daca nu gasim loc acolo sa mergem in american house la city grill.

CITAT(Sexymom @ 26-10-2007, 10:20 AM) *

Ce va invidiez ca va vedeti mereu, si mie imi e dor de voi, vreau sa vin si eu sad.gif
Va pup pe toate. pupic.gif

si mie mi-e dor de tineeee pupic.gif hug.gif
Amazoana
Sai dati un hu8g lui Noni si bebelasei si din partea meaaaaaaaaaaa
julyalina
bineanteles hug.gif

io zic sa ne vedem la spring si daca eventual nu ne place, nu avem loc ne mutam . e bine asa ?

_noni_
eu am scapat acum din sedinta, asa ca o sa ajung la timp! cheer.gif

la spring e foarte bine, si intr-adevar daca nu ne place veden noi.

pup si eu dulci si sexy! pupic.gif floare.gif
anca veselie
noni atunci ne vedem la 1 si 5 la spring? ina ce zici?
alina, ne gasesti acolo, cred ca faci mai mult de 5 min pana la spring.
julyalina
okie dokie salut.gif
ganesha
Ce faaaaaain, tu, ca va tot vedeeeeti... Intilneala minunata sa aveti give_rose.gif
anca veselie
a fost intalneala foarte placuta, din pacate cam scurta.
eu sunt deja in weekend, sper sa nu-i mai vina sefei vreo idee.
cica azi mergem la film, sa vedem daca ajungem )).gif
bubbles
Ce film?Si eu ma gandeam sa ma bag in plapuma la un film eusa_think.gif Ma mai gandesc.Ce ai mancat azi?
anca veselie
o sa mergem la lichidati-i
mai bine nu intrebai ce am mancat doh.gif : senvis frigaruie (lipie, cartofi praji si frigaruie pui) cu salata, sa mai anihilez carbohidratii rai, desert: cioco neagra si vreo 2 bomboane si acum vreau sa pap o banana si strugurei. de dimi musli cu iaurt 0.1%. iar seara sper ca nimic, dar... nu garantez
bubbles
Dar nu mai tii regim? blink.gif Cam ingrasacios ce spui tu acolo )).gif
anca veselie
nu mai tin regim de mult )).gif
axe10
Nu mai tine draga regim ca e indragostita si consuma energie... lol.gif . Eu am avut o zi super incarcata, acum am vazut si eu ca v-ati vazut. biggrin.gif
Normal ca ai preferat Paul decat sala...vezi ca sala nu slabeste daca bagi atatia carbohidrati... lol.gif lol.gif lol.gif
Vezi ce floricele mananci la film. Cateodata ma mir cat de cuminte poti fi... hug.gif ...la mancare.
ina_ceva
Vizionare placuta!

E cam greu sa tii regim cand esti indragostita...nu mai ai voie frisca, ciocolata blushing.gif ...
May
lasa ca face cu iaurt degresat lol.gif

P.S.: nu radeti, ca eu am facut blushing.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif iaurt degresat...macar ti-ai adus aminte sa pui cireasa deasupra?
May
Nu, ca avea iaurtul bucatele de capsuni in el blushing.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 26-10-2007, 11:34 PM) *

lasa ca face cu iaurt degresat lol.gif

P.S.: nu radeti, ca eu am facut blushing.gif

Bine nu te faci!
E clar!
Nici nu pot sa-mi inchipui ce a iesit.... lol.gif
anca veselie
lol.gif axe, nu mananc popcorn lol.gif iar... cartofi prajiti mananc ffffffff rar... sa stii ca-s destul de cuminte la mancare, pana la desert lol.gif
ina, frisca nu folosim lol.gif
may, esti foarte tare lol.gif
axe10
Te duci la film si nu mananci popcorn?!!...asta da performanta. Te felicit.
Si eu la capitolul cartofi...stau prost cu poftele, adica nu prea mananc de cand mi-a zis Monti cam ce efect au asupra organismului....
buretel
CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:15 PM) *

Nici eu nu mananc popcorn la film blum.gif De obicei beau apa, 2 sticle lol.gif N-ati mai auzit asa ceva )).gif

pupic.gif Anca, am vazut si eu pozele. Esti tare frumoasa give_rose.gif
anca veselie
axe, sa stii ca si eu tot de la monti am ramas cu anumite obiceiuri, sper ca bune:d. dar cioco sau.. o prajiturica nu pot refuza blushing.gif
buretel, merci, ma faci sa blushing.gif
am fost in seara asta la concert pink martini. a fost ok, dar nu m-a impresionat f tare...
axe10
CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:36 PM) *

CITAT(axe10 @ 27-10-2007, 08:15 PM) *

Nici eu nu mananc popcorn la film blum.gif De obicei beau apa, 2 sticle lol.gif N-ati mai auzit asa ceva )).gif

pupic.gif Anca, am vazut si eu pozele. Esti tare frumoasa give_rose.gif

Sunteti defecte amandoua deci..

CITAT(anca veselie @ 28-10-2007, 12:29 AM) *

axe, sa stii ca si eu tot de la monti am ramas cu anumite obiceiuri, sper ca bune:d. dar cioco sau.. o prajiturica nu pot refuza blushing.gif
buretel, merci, ma faci sa blushing.gif
am fost in seara asta la concert pink martini. a fost ok, dar nu m-a impresionat f tare...

Sunt multe care nu le refuz...mai ales dulciuri...
Cine sunt aia?
anca veselie
astia-s: pink martini
ina_ceva
M-am prins, deci si voi folositi iaurt degresat, care nu ingrasa )).gif

Cum ai petrecut ieri, la caldurica, cu un vin fiert, amandoi?

Un inceput de saptamana cat mai placut wink1.gif ! Si pupic.gif hug.gif
anca veselie
neatza!
ina pupic.gif , am petrecut la caldurica, eu mai mult am dormit si el a avut de lucru. dar mi-ai facut pofta de vin fiert naughty.gif tu cum ai petrecut? naughty.gif
inspirata de toata lumea care a inceput sa numere, fac si eu o mica incercare, sa vad cum merge.
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
am vazut si eu aseara la Tv ca au cantat cei de la pink martini... si mdin reportaj reiesea ca a fost super smile.gif
anca veselie
neatza alina pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 27-10-2007, 11:53 PM) *

astia-s: pink martini

I-am vazut...mie mi-a placut ce am auzit!!

O saptamana usoara.
anca veselie
merci lavinia pupic.gif
diseara merg la concert Kumm - 10 ani si 1000 de chipuri grin.gif cred ca o sa fie fain.
si intre timp, vreau sa plec la 4, sa merg acasa poate fac ceva ordine grin.gif
Pisik
Ancutu, spor la numarat, daca asta vrei si simti ca e bine pupic.gif
anca veselie
pisi, eu as vrea sa-mi bag picioarele si sa pot manca ce vreau eu mereu mereu )).gif dar... vazand atata determinare in jurul meu, am zis sa ma dau si eu pe brazda si sa vad cum ma simt numarand iar biggrin.gif
eu iti tin tie pumnii sa rezisti si sa reusesti pupic.gif pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 02:47 PM) *

pisi, eu as vrea sa-mi bag picioarele si sa pot manca ce vreau eu mereu mereu )).gif dar... vazand atata determinare in jurul meu, am zis sa ma dau si eu pe brazda si sa vad cum ma simt numarand iar biggrin.gif

Era cazul sa ne "trezim" candva....
axe10

anca veselie
te referi la mine?biggrin.gif blum.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 03:19 PM) *

nu la tine...la "noi"...daca vrei sa intri in categoria celor care nu pot manca anytime, anything,anywhere!!
buretel
CITAT(axe10 @ 29-10-2007, 04:16 PM) *

CITAT(anca veselie @ 29-10-2007, 04:19 PM) *

Ba la mine blum.gif blum.gif
Iar tu mi-ai facut pofta cu vinul fiert )).gif
anca veselie
neatza!
sefu e plecat la o inmormantare sad.gif si sunt singura pe lume sad.gif
aseara la concert a fost foarte foarte fain! pacat ca dupa aceea eu am fost cam maraita de nu mi-a placut nimic sad.gif poate si pt ca imi era foame. asa ca am cedat la o cioco de 2p blushing.gif dar per total am iesit castigatoare, chiar am papat prea putin:
md: 7p
paine 2
sunca 2
br. Fagaras 2
rosie 0
cafea cu lapte 1

pranz: 4.5
frigarui pui 3.5
ciuperci gratar 0
rosie, ardei, castravete 0
cafea cu lapte 1

cina: 3p
suc ananas 1
cioco 2

total luni: 14.5p

axe, ne-am trezit cu toatele )).gif
buretel pupic.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 30-10-2007, 11:12 AM) *

axe, ne-am trezit cu toatele )).gif
buretel pupic.gif

good.gif Da' bine ca ne-am trezit odata doh.gif )).gif
luchi
blink.gif Te-ai apucat de numarat. Ce de schimbari, dom'le! Ptiu ptiu sa nu ne deoache careva laugh.gif

Mi-as fi dorit sa vad Pink Martini, stiam ca vin la Bucuresti dar..prea complicat.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.