Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
da, buretel! mai am sa ma cantaresc... si sa vad cum o sa numar in wee wacko.gif
luchi, m-am lasat si eu dusa de val, toata lumea e harnica pe aici grin.gif pai trebuia sa veniti la concert, daca iti doreai!
Pisik
Spor Ancuta!

O singura observatie am: nu imi place cina, puteai sa pui si tu o salata inainte de ciocolata aia sau un sandvis ceva... dry.gif dar in rest e super ok

pupic.gif
anca veselie
merci pisi pupic.gif
nici mie nu-mi place cina, din pacate asta era disponibil )).gif
julyalina
pupic.gif

si sala ? ai bagat-o in meniu?
anca veselie
alina pupic.gif bineinteles! azi: pilates si body shaping grin.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 30-10-2007, 02:05 PM) *

alina pupic.gif bineinteles! azi: pilates si body shaping grin.gif

Spor! Ce-mi place mie de tine cu sportul asta al tau give_rose.gif Tu chiar vrei sa slabesti? Adica... ai de unde? Ca mie din poze nu prea-mi pare. Sau vrei sa te mentii si sa te modelezi?
ina_ceva
Neatza! pupic.gif hug.gif

Ce faci astazi la pranz? grin.gif
luchi
Ancule, cu e body-shapingu' ala? Vazui si la mine la sala si ma interesa cu ce se manca' pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa!
pana la urma aseara am fost doar la o ora de aerobic blushing.gif pt ca apoi am avut program artistic de filme blum.gif
ganesha eu mai vreau sa slabesc putin, modelata sunt dar imediat se mai pune cate-o grasimica care trebuie eleminata blum.gif
ina, ma vad cu tine la pranz tease.gif
luchi ti-am raspuns si la tine: pe scurt e un fel de aerobic cu mici greutati. la mine se fac si exercitii statice pt brate si alergari cu greutatile. este ok, mie imi place.
anca veselie
am uitat sa bag si meniul:
md: 6p
paine 2
sunca 1.5
br. Fagaras 2
rosie 0
cafea cu lapte 0.5

gref 0

pranz: 7.5p
pulpa pui 5.5
masline verzi 3
rosie, ardei 0

struguri 3p

cina: iaurt 1p

total: 18.5p, depasire 1.5p

ma declar multumita!
ina_ceva
Mi-am facut lista de cumparaturi, dar sunt asa de lenesa ca nu am apucat sa ma duc in piatza dry.gif .
Mai am liber si vineri la pranz, dar ma gandesc sa ma vad cu babuinu', tot in victoriei wink1.gif
anca veselie
este pe aici piata Matache, eventual dupa ce papam poti merge acolo sa faci shopping grin.gif
ina_ceva
Lista e cam lunga, asa ca prefer sa ma duc langa mine, e la 5 min. grin.gif
Merci de info pupic.gif
anca veselie
cu placere! pupic.gif
julyalina
pofta buna fetelor ! pupic.gif
ina_ceva
Distractie placuta diseara wink1.gif pupic.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 31-10-2007, 11:40 AM) *
este pe aici piata Matache, eventual dupa ce papam poti merge acolo sa faci shopping grin.gif

smile.gif Acolo am stat cand eram mica, ce vremuri biggrin.gif La Matache se vindeau cei mai buni mici si cei mai frumosi brazi de Craciun rolleyes.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 31-10-2007, 11:19 AM) *

am uitat sa bag si meniul:
paine 2
sunca 1.5
br. Fagaras 2
rosie 0
cafea cu lapte 0.5

gref 0

pranz: 7.5p
pulpa pui 5.5
masline verzi 3
rosie, ardei 0

struguri 3p

cina: iaurt 1p

total: 18.5p, depasire 1.5p

ma declar multumita!

Salutare, m-am intors, am mancat si acum tzop pe aici...cu matematica mea de balta vine asa: la pranz 8.5p(5.5+3) ...totalul e 18.5...nu stiu cum ai facut...doar 17p mananci?
ganesha
CITAT(anca veselie @ 31-10-2007, 10:55 AM) *

ganesha eu mai vreau sa slabesc putin, modelata sunt dar imediat se mai pune cate-o grasimica care trebuie eleminata blum.gif

Asa mi se parea si mie blum.gif din poze si alte alea. Intrebam si eu... ca mie tare slabutica imi pari. Spor in continuare give_rose.gif
ina_ceva
Neatza scumpi!

Cum a fost la concert? Sper sa te-ai distrat wink1.gif
julyalina
cred ca inca are ochisorii lipiti de somn tease.gif
anca veselie
neatza!
ce zi naspa sad.gif sad.gif cand am plecat picura putin, iar cand am iesit din metrou la victoriei ploua cu galeata sad.gif( asa ca pana la serviciu m-a facut fleasca, jeansii mei se usuca pe mine, noroc ca am avut hanorac cu gluga sad.gif
aseara am fost la concert deep purple. cheer.gif partea interesanta este ca trebuie sa scriu despre concert wacko.gif
axe, am gresit cand am scris, dar calculul final este bun biggrin.gif da, teoretic doar de 17p, dar merg si destul de mult pe jos si parca nu-mi ajung alea 17 sad.gif
buretel, ma crezi ca nu am curaj sa manac din micii pe care-i fac acolo? dar piatza imi place smile.gif de fapt... mie imi place sa merg la piatza grin.gif
ganesha, merci pupic.gif de cativa ani buni tot am grija de greutatea mea, mai ales ca fiecare kg se vede, fir-ar sa fie sad.gif si sunt si predispusa la ingrasare sad.gif asa ca m-am gandit ca momentan ww imi ofera un oarecare control asupra mea, chiar daca mai depasesc grin.gif
ina scumpi a fost frumos. din pacate eu m-am imbracat ca de primavara doh.gif si mi-a inghetat fundul )).gif

si meniul de ieri, iar depasit cu 2 pct doh.gif
jogobella light 2
musli 4

mar 0

pranz: 4.5p
salata spring time (cartofi, varza, rosii, ulei): 3.5
pepsi 1

cina: 8.5p
paine 2
sunca 1.5
branza 2
rosie 0
bounty 3

total: 19p

neatza alina pupic.gif
buretel
Neataa...ce fain ca ai fost la DP rolleyes.gif
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 10:18 AM) *
buretel, ma crezi ca nu am curaj sa manac din micii pe care-i fac acolo? dar piatza imi place smile.gif de fapt... mie imi place sa merg la piatza grin.gif
laugh.gif laugh.gif Nici eu n-as mai manca nici sa ma platesti! Dar acum x ani mancam, vorbesc de anii 80 biggrin.gif
Acum, numai sa vad vreo dugheana din aia, si ma ia cu ameteli bad.gif

anca veselie
da, chiar imi doream concertul asta, mai ales ca am pierdut multe altele! se tin inca bine!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 10:18 AM) *

ina scumpi a fost frumos. din pacate eu m-am imbracat ca de primavara doh.gif si mi-a inghetat fundul )).gif

Deci ai avut fustitza de o palma naughty.gif
axe10
Paul ce facea?
ganesha
CITAT(anca veselie @ 01-11-2007, 10:33 AM) *

da, chiar imi doream concertul asta, mai ales ca am pierdut multe altele! se tin inca bine!

Crezi? Eu am plins la ultimul concert oleaca... m-am depresat tare, am zis ca gata, zic pas la ei, mai ales ca-i vazusem in timp... prima oara in '98, ultima oara anul trecut, si am stat chiar linga scena, lichita de ea, asa ca nu mi-au scapat semnele batrinetii...of, viata asta. Au fost si anul asta de vreo 2 ori dar m-am tinut tare si nu m-am mai dus lol.gif (eu-s tare sensibila cind vine vorba de batrineti... ale altora, ma intristeaza foarte tare, ei, feicare cu stolul lui blum.gif ). Ei, da' sa nu crezi cumva ca asta nu m-a oprit din sarit si cintat. lol.gif
Te pupic.gif
buretel
Mi-ati facut pofta de rock, si tocmai am ascultat The beautiful people rock.gif
ina_ceva
Paul cred ca isi rodea pumnii ca nu a vrut sa mearga la concert unsure.gif sau a fost pana la urma?
Amazoana
Neata Anca. Doar nu te-ai dus singura la concert... dry.gif
anca veselie
neatza!
inutza, nu am fost chiar asa dusa, mi-am luat jeansii, dar mi-ar fi trebuit o geaca mai lunga blum.gif
axe, paul a iesit putin in oras, iar dupa concert a venit sa ma ia grin.gif
dulcico, m-am dus exact singura la concert. paul initial a zis ca-s expirati si ca nu vrea sa mearga, iar eu am facut rost de acreditare, adica am intrat pe gratis. am facut rost doar de una, asa ca... din fericire mai erau niste prieteni pe acolo si m-am intalnit cu ei.
ganesha, este prima oara cand ii vad live, si eram la mama naibii, i-am vazut doar pe ecranele alea mari.

neatza!
inutza, nu am fost chiar asa dusa, mi-am luat jeansii, dar mi-ar fi trebuit o geaca mai lunga blum.gif
axe, paul a iesit putin in oras, iar dupa concert a venit sa ma ia grin.gif
dulcico, m-am dus exact singura la concert. paul initial a zis ca-s expirati si ca nu vrea sa mearga, iar eu am facut rost de acreditare, adica am intrat pe gratis. am facut rost doar de una, asa ca... din fericire mai erau niste prieteni pe acolo si m-am intalnit cu ei.
ganesha, este prima oara cand ii vad live, si eram la mama naibii, i-am vazut doar pe ecranele alea mari.
buretico pupic.gif
buretel
Expirati? lol.gif Haide ma, ca-s ditamai titanii in muzica wink1.gif
Sa-l certi pe Paul din partea noastra )).gif

Si neatzaaaa pupic.gif
anca veselie
fiecare are dreptul la o opinie, nu blink.gif
eu m-am incarcat de rock saptamana asta, daca ajung si azi la concert Cargo chiar ca am plinul facut naughty.gif
buretel
Sigur ca are dreptul la o opinie blink.gif Nu-l certam, glumeam pupic.gif
Cargo, wow, n-am mai auzit de ei de cand a plecat Kempes.
ina_ceva
In laptarie, nu?parca de la 21 sau 22 unsure.gif
anca veselie
da, in laptarie. dar nust inca ce fac, s-ar putea sa ajung la un chef blum.gif

buretico, sunt ok cargo. dar cu kempes erau geniali!
Amazoana
Cargo, niiiiiiiice. Am fost si eu la ei la concert in Vama.
anca veselie
si sa bag si meniu, depasire 3 p doh.gif deja exagerez, dar teoretic sunt inainte de rusi doh.gif
md: 9.5p
paine 2
br. Fagaras 3
rosie 0
masline verzi 3
cioco 1.5

mar 0

pranz: 6.5p
porc 1.5
varza 1
cracker 1
br. Fagaras 1
jogobella light 2

cina: 4p
pastrav 2
tocanita ciuperci 1
cioco 1

total: 20p

julyalina
'neatza ancutzule ! pupic.gif
ai mai fost la sala ? eu nu am fost ieri si prevad ca nici azi sorry.gif
anca veselie
alina azi am sala programata naughty.gif
ina_ceva
Ce fata constiincioasa pupic.gif
anca veselie
ina, vad ca nu te-ai uitat la depasirea mea de puncte doh.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 10:04 AM) *
buretico, sunt ok cargo. dar cu kempes erau geniali!

good.gif Asa e!
anca veselie
va anunt ca am cam dat-o-n bara cu dieta, am executat un frozito tiramisu - light, intr-adevar )).gif si o clatita cu finetti grin.gif cred ca e din cauza de rusi pe vine...
ganesha
CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 02:12 PM) *

va anunt ca am cam dat-o-n bara cu dieta, am executat un frozito tiramisu - light, intr-adevar )).gif si o clatita cu finetti grin.gif cred ca e din cauza de rusi pe vine...

Stai linistita, important e sa mergi mai departe ca si cum ni'ca nu s-ar fi intimplat. pupic.gif
anca veselie
CITAT(ganesha @ 02-11-2007, 02:26 PM) *

CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 02:12 PM) *

Stai linistita, important e sa mergi mai departe ca si cum ni'ca nu s-ar fi intimplat. pupic.gif

si eu care ma gandeam sa imi fac de cap grin.gif cred totusi ca reincep numaratoarea de luni...
ina_ceva
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 11:26 AM) *

Ce fata constiincioasa pupic.gif

Cat timp te incadrezi in punctele de mentinere, tot constiincioasa ramai pupic.gif
anca veselie
multu ina!
acum tre sa vad cum punctez clatita doh.gif
axe10
Si frozito si clatita?!....Mama, da chiar rasfatz!
Stiu ,esti cazuta in oala cu melancolie.... pupic.gif
Pisik
Anca, sa iti foe de bine, nici eu nu rezist la frozito blushing.gif
Hai ca ma spovedesc la tine, ca la mine in jurnal mi-e ca ma iau fetele la bataie laugh.gif Am o pofta nebuna de cioco din aia noua de la milka, aia cu crema alba sau asa ceva, reclama aia cu "alo, marmota la telefon" lol.gif
Salivez numai cand ma gandesc blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.