Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
ina_ceva
Ce dragutza esti ca nu ai spus la nimeni cine te-a indemnat la frozito tease.gif

pupic.gif hug.gif WE placut si cu moral ridicat wink1.gif !
buretel
Frozito? Din ala yummy de la Starbucks? drool.gif Am fost si eu azi cu o prietena, ea s-a lipit de un Macchiato si de bricheta vanzatorului, iar eu de un suc de portocale fresh wink1.gif

Weekend placut pupic.gif
ina_ceva
Uite ca de la Starbucks nu am incercat dry.gif
Cel de astazi a fost de la gregory's naughty.gif
anca veselie
eh, draga ina, nu dau din casa )).gif
axe, sunt putin, recunosc )).gif
pisi, spovedeste-te cu incredere, ziua mea a continuat in acelasi stil... nu va spun ce beau acum tease.gif
buretel, noi de la gregory's servim naughty.gif
ina_ceva
Eu am uitat sa iau din carrefour pepsi si cuba libre a mea s-a amanat. Acasa nu ma pot duce cu sticla de rom ca se uita tata crucis la mine dry.gif
anca veselie
)).gif lol.gif lol.gif imi si imaginez ina
buretel
devil.gif Anca, ce servesti?
Hai ma Ina, fugi si ia un Pepsi de undeva, nu e pacat de romul ala? laugh.gif

Sper sa nu fi confundat si sa fie si la Starbucks, ca mie toate denumirile de beuturi din astea imi suna la fel )).gif
dany
N-am mai venit de mult pe la tine in vizita sorry.gif sorry.gif

CITAT(buretel @ 31-10-2007, 04:54 PM) *

CITAT(anca veselie @ 31-10-2007, 11:40 AM) *
este pe aici piata Matache, eventual dupa ce papam poti merge acolo sa faci shopping grin.gif

smile.gif Acolo am stat cand eram mica, ce vremuri biggrin.gif La Matache se vindeau cei mai buni mici si cei mai frumosi brazi de Craciun rolleyes.gif

TE OMOR , BURETEL , cu micii tai cu tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CITAT(anca veselie @ 02-11-2007, 08:55 AM) *

fiecare are dreptul la o opinie, nu blink.gif
eu m-am incarcat de rock saptamana asta, daca ajung si azi la concert Cargo chiar ca am plinul facut naughty.gif

Hehehe , Cargo ....sunt si eu prezenta cheer.gif
CITAT(Pisik @ 02-11-2007, 06:43 PM) *

Anca, sa iti foe de bine, nici eu nu rezist la frozito blushing.gif
Hai ca ma spovedesc la tine, ca la mine in jurnal mi-e ca ma iau fetele la bataie laugh.gif Am o pofta nebuna de cioco din aia noua de la milka, aia cu crema alba sau asa ceva, reclama aia cu "alo, marmota la telefon" lol.gif
Salivez numai cand ma gandesc blum.gif

Deciiiiii ....frozito n-am baut niciodata ! Pisi ...te-am prins aici . Habar nu am de ce ai pofta .... nu cunosc acele ciocolate dar .... ciocolata e aceeasi pretutindeni , nu ? Nu ma iau de tine ....si eu am calcat aiurea asa ca ..... )).gif hug.gif
buretel
Dany, nu ma omori )).gif Ca si-asa am frigiderul gol lol.gif lol.gif
anca veselie
pai beau whisky grin.gif

va servesc pe toateee! pupic.gif
buretel
Eu nu mai am puncte lol.gif lol.gif lol.gif Merge sa fac o depasire? dry.gif
May
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 09:54 PM) *

Eu te-as omori si te-as pune in frigider )).gif
dany
Buretel ....hai la mine ca frigiderul e plin la orice ora )).gif

Anca ...m-ai terminat cu whisky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BBine , eu il beau ca nemtii : ceva whisky in pahar si restul cola rece . Dar e buuuuunnnnn

CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:23 PM) *

Eu nu mai am puncte lol.gif lol.gif lol.gif Merge sa fac o depasire? dry.gif

Cand e ziua de cantar ?? cate puncte ai economisit pana acum ? daca raspunsul e ok atunci ai voie la o mica depasire blum.gif tease.gif EU vorbesc care am dat-o pe aratura )).gif
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 10:23 PM) *

Nuuuuuuuu , nu am atata loc in frigider !!!!! lol.gif Poate al ei e gol si atunci s-a scos lol.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 11:23 PM) *

Bei, ca m-ai impaiat, am inteles. Ca m-ai facut punct, am inteles si asta. Ca m-ai dat si cu gel, treaca-mearga, dar acum ma si transezi? lol.gif lol.gif lol.gif Ajutoooooooooor! scare.gif scare.gif

Dany, am si eu destule, doar mancare nu gasesti in frigider, in rest, la discretie lol.gif lol.gif

Am economisit 7 puncte de luni grin.gif Am dezlegare? Ina mi-a dat, dar pt maine. Merge sa incep de azi? laugh.gif
May
ma gandeam sa nu mai ai frigiderul gol lol.gif
julyalina
visiki ? cah ... eu vreau un campari orange sau un martini blum.gif
buretel
Dau eu campari, dar n-am orange )).gif )).gif Am si Martini blum.gif
Mamaaa, ce dezmat aici! Pana maine termin toate punctele lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 02-11-2007, 11:32 PM) *

ma gandeam sa nu mai ai frigiderul gol lol.gif

)).gif )).gif
dany
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:30 PM) *

Dany, am si eu destule, doar mancare nu gasesti in frigider, in rest, la discretie lol.gif lol.gif

Am economisit 7 puncte de luni grin.gif Am dezlegare? Ina mi-a dat, dar pt maine. Merge sa incep de azi? laugh.gif

adica .... ce gasesc eu in frigiderul tau ....daca mancare nu e ? lol.gif

Punctele economisite le poti folosi in orice zi vrei tu in timpul saptamanii ...Cand se termina saptamana ta WW .... acele puncte economisite sunt = 0 !!!!!! E alegerea ta cand le folosesti !

CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:34 PM) *

Dau eu campari, dar n-am orange )).gif )).gif Am si Martini blum.gif
Mamaaa, ce dezmat aici! Pana maine termin toate punctele lol.gif lol.gif

OOOOKKKKKK eu am tot ce va trebuie pentru o betiveala ......Cine ma viziteaza ?????? ala eu , ala eu ..... lol.gif
buretel
Deci m-am dus, senina, si plina de curiozitate )).gif la sticla de Whisky. Am intors-o pe toate partile, Buretoiul se uita intr-o dunga dry.gif Ce faci, zice. Pai ma uit putin la eticheta asta, sa vad ce marca e blum.gif La care el: vezi ca n-are trecute puncte, nu mai cauta lol.gif lol.gif

Merci de info, Dany. E bine ca aleg grin.gif

CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 11:39 PM) *

OOOOKKKKKK eu am tot ce va trebuie pentru o betiveala ......Cine ma viziteaza ?????? ala eu , ala eu ..... lol.gif

cheer.gif cheer.gif Toata gasca!
Dumbo
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 11:41 PM) *

Deci m-am dus, senina, si plina de curiozitate )).gif la sticla de Whisky. Am intors-o pe toate partile, Buretoiul se uita intr-o dunga dry.gif Ce faci, zice. Pai ma uit putin la eticheta asta, sa vad ce marca e blum.gif La care el: vezi ca n-are trecute puncte, nu mai cauta lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
BETOOONNNNN
Noroc ca al meu nu a aprofundat faza cu punctele. Ca nu stiu ce iesea. Si asa ma imbie mereu cu chestii ingrasacioase.
axe10
Ce va bagati bai prin cotloane?...sa nu va betivaniti fara mine,da?
Incerc de 3 -4-6 ore sa-mi treaca durerea de stomac...acu ca mi-a trecut pot sa si beau...asa ca ia turnati voi un pahar si pt mine. Ca doar nu o sa va abandonez chiar acuma.... haninoroc.gif
May
Al meu, cand isi da seama ca ceva are enorm de multe puncte si totusi mananc, imi zice: asa, mananca-ti punctele pe toata viata! lol.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 02-11-2007, 10:31 PM) *

Frozito? Din ala yummy de la Starbucks? drool.gif Am fost si eu azi cu o prietena, ea s-a lipit de un Macchiato si de bricheta vanzatorului, iar eu de un suc de portocale fresh wink1.gif

Weekend placut pupic.gif

Si eu tot de Macchiato (Caramel) ma lipeam la Starbuck in zilele de nebunie, pina cind am facut imprudenta sa ma uit la ei pe website dupa valorile nutritionale. De-atunci... am ramas la ceaiul verde si cafeaua neagra de toate zilele lol.gif
dany
CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 10:48 PM) *

Incerc de 3 -4-6 ore sa-mi treaca durerea de stomac...acu ca mi-a trecut pot sa si beau...asa ca ia turnati voi un pahar si pt mine. Ca doar nu o sa va abandonez chiar acuma.... haninoroc.gif

hai , fata , baga ceva tare !!!!! Cand ai fost la mine ai fost mironosita sad.gif doh.gif hug.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 02-11-2007, 11:57 PM) *

CITAT(axe10 @ 02-11-2007, 10:48 PM) *

hai , fata , baga ceva tare !!!!! Cand ai fost la mine ai fost mironosita sad.gif doh.gif hug.gif

Daaaa...pai ce vroiai sa ma stie lumea?!....asa virtual nu ma imbat!!

Mironosita, yo, cine ti-a beut lichioru?
Numai la digestive si ouzo-uri te-am sarit!!
Sexymom
CITAT(buretel @ 03-11-2007, 12:54 AM) *

Sa vezi frigiderul meu, daca moare chinezu mor si io, ca nu mai am la cine comanda mancare lol.gif .

Sexymom
CITAT(buretel @ 03-11-2007, 01:34 AM) *

n-am orange )).gif )).gif blum.gif
)).gif )).gif

Foarte bine, iti fac o oferta YOIGO? hai ca am mobile de ultima generatie, ti-l vand cu tarjeta saiu contract, cu nr. nou sau numarul tau, prin transfer lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif
bueeeey, s-a terminat whiskyul, am trecut la vodka lol.gif care vrea? biggrin.gif
nu va spun ca suntem aici 7 gagici, vorbim despre cate-n luna si-n stele blum.gif
punctele mele pe viatza, vorba lui remy, au expirat pe ziua/ saptamana asta lol.gif
si... apropo de frigider, al meu e mereu gol, ma mir de ce nu-s slaba huh.gif
buretel
Ganesha, eu nu iau decat cafea neagra sau suc de portocale. Deci Starbucks, Costa Cafe si alte cele sunt atentate la viata noastra shock.gif Ar insemna sa nu mai mananc nimic o saptamana )).gif

Dumbo, al meu de luni viseaza numai punctele mele, l-am capiat doh.gif lol.gif

Deci, am pierdut la tenis crying.gif Drept compensatie, mi-am pus un Campari, ca are putine puncte lol.gif lol.gif Am zis grin.gif

CITAT(Sexymom @ 03-11-2007, 12:28 AM) *

)).gif )).gif

Foarte bine, iti fac o oferta YOIGO? hai ca am mobile de ultima generatie, ti-l vand cu tarjeta saiu contract, cu nr. nou sau numarul tau, prin transfer lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Nu ma aburesti devil.gif lol.gif Ia, convinge-ma blum.gif

CITAT(anca veselie @ 03-11-2007, 12:29 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
bueeeey, s-a terminat whiskyul, am trecut la vodka lol.gif care vrea? biggrin.gif
nu va spun ca suntem aici 7 gagici, vorbim despre cate-n luna si-n stele blum.gif
punctele mele pe viatza, vorba lui remy, au expirat pe ziua/ saptamana asta lol.gif

Eu la vodka nu ma bag, no way nana.gif Am trecut pe Campari )).gif
Sexymom
CITAT(buretel @ 03-11-2007, 01:41 AM) *

lol.gif , al meu spune( in timp ce ma imbuib), nu zisesi cacaloriile sunt scrise pe ambalaj? sau esti in dezlegare azi lol.gif
buretel
lol.gif lol.gif Al meu deja stie, si inainte sa ma asez la masa, ma intreaba: deci, cum stai, ti-ai calculat, esti in puncte? lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-11-2007, 12:29 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

De ce nu ai zis ca dai pijama party ca veneam si eu...macar ca beata nu-mi dadeam seama ca ma doare stomacul sau capul sau mai stiu eu ce....buey, asa prietena esti tu?! blum.gif
Sexymom
)).gif Mai mai mai, eu am in casa urmatoarele: viski,lichior de iarba (din ala dulce care te lesina), vin rosu, alb, rom si atat.
Ce sa beau? hai ca azi am 12 ani de casnicie )).gif
macar ma imbat cu voi, ca maine a zis vampiru ca nu trebuie sa ma duc la serviciu.
Ori ma concediaza, ori i s-a facut mila de mine )).gif
axe10
CITAT(Sexymom @ 03-11-2007, 12:28 AM) *

)).gif )).gif

Buey Sexy, astia ai tai sunt next generation sau d'aia clasici?!...hai ca te-am incuiat...intreaba maine un coleg...sunt "softswitch"...?...ia vezi ce raspund!
buretel
Lichior de iarba? dry.gif Prize? lol.gif
anca veselie
nu este partyul meu, sunt la o prietena. si mi-e ca ajungem prin vreo carciuma mai incolo grin.gif
eh, virtual dau campari, martini, sampanie, ce doresc caprioarele!
Sexymom
CITAT(buretel @ 03-11-2007, 02:35 AM) *

lol.gif lol.gif Ce prize fata ca nu am bagat sticla in priza de la tv lol.gif lol.gif

Trebuie sa o bag acolo?

Ca pot incerca sad.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 03-11-2007, 12:35 AM) *

nu este partyul meu, sunt la o prietena. si mi-e ca ajungem prin vreo carciuma mai incolo grin.gif

Da, da...virtual...maine o sa dormi deci nu ne vedem..plus ca s-ar putea sa am musafiri...sa vedem poimaine ca vrea sotul sa trimita copilul de acasa sa fim intimi.......nu stiu daca o sa reuseasca...ca poate are ma-sa treaba....
buretel
CITAT(anca veselie @ 03-11-2007, 12:35 AM) *

Ce caprioare, n-ai vazut ca-s steluta acum? lol.gif

CITAT(Sexymom @ 03-11-2007, 12:38 AM) *

CITAT(buretel @ 03-11-2007, 02:35 AM) *

lol.gif lol.gif Ce prize fata ca nu am bagat sticla in priza de la tv lol.gif lol.gif

Trebuie sa o bag acolo?

doh.gif Esti varza )).gif )).gif Prize...prizat lol.gif lol.gif Ca ai zis de iarba naughty.gif
Sexymom
Anca sa te uiti la cateva bucati naughty.gif si pt. mine. lol.gif Daca te duci in bar, io m-as duce, dar imi elene, ca la mine abia acum deschid
buretel
Ai scris deschid bolduit, ca sa stim sigur ca nu e vorba de inchis? Sau de culcat, ca mai devreme? lol.gif lol.gif
Sexymom
Hai sa scriu tot bolduit.Am nevoie de Danyhoney sa confirme si sa inregistreze ca de la ea din Germania am o sticla pe care scrie (nu deletreez ca nu e cazul lol.gif )JAGDSTOLZ.LICHIOR FACUT DIN IERBURI, ACUSI DE CARE IERBURI E VB. NU STIU
buretel
dry.gif Nici eu nu stiu. Sa speram ca e Jager..din ala de baut pe partia de ski )).gif )).gif Ca altfel, ai incurcat-o naughty.gif

offtopic.gif Daca maine nu se inchide forumul pt ce am debitat in seara asta, mare minune blushing.gif lol.gif
Sexymom
Habar nu am , dar e ceva normal...asa cum nu stiu ce e frizoto al vostru, si specific inca nu am inceput sa beau din el, sunt la faza de gandire lol.gif

Anca????????zi ceva?

Canarule ti-am scris o istorie pe mess.o citisi?
anca veselie
naughty.gif da doina, prezent! )).gif ce sa zic, daca ajungem la carciuma, normal ca o sa-mi clatesc ochisorii, ca de, iubitul e plecat sad.gif frozito e un amestec de cafea cu gheata si diverse arome naughty.gif un fel de shake, sa zicem. e bun bunutz!
axe, vorbim la telefon, acum daca Fl. vrea sa fiti intimi naughty.gif ce pot sa zic naughty.gif
buretico, cat ai beut de esti stelutza? tease.gif
Amazoana
Sara' buna conitelor!
Da, deci eu am inceput sa vb despre o mica betie azi dimineata si voi....ati scris 4 pg!!!! blink.gif
Ce faceti breeeeee?????????????Si la mine de ce nu striga nici unaaaaaaa????? Huh?
Hai noroc, Sexi, gajici drinks.gif partytime2.gif .

Adaug: sunt inca nauca wacko.gif , am crezut ca sunt la Sexoasa in jurnal. Anca, iertare.
Esti pe baricade, nu esti in oras, la concert? pupic.gif
May
Spuneti Imagine alcoolului
Sexymom
Nu e bre e in bar cu pretenele 7 la numar.Sti naughty.gif ca oin povestea cu Alba ca Zapada, numai ca acusi ele sunt piticele. )).gif

CITAT(Maybeline @ 03-11-2007, 03:14 AM) *

Spuneti Imagine alcoolului

Cum iti spusai mai devreme May nu te baga unde nu cunosti lol.gif nu au ai inca 18 ani lol.gif
May
Nu lasati Imagine sa preia controlul lol.gif
Sexymom
Eu va pup pe toate, va doresc chefuit frumos, ma bag in pat ca am ochii ca melcu. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.