Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
raportez: un weekend cum nu le doresc nici macar dusmanilor dry.gif dar macar mi-au venit rusii, din cauza carora mi-e rau lol.gif
o saptamana minunata!
julyalina
'neatza ancutzule ! pupic.gif da' ce ai patit in wk ? hug.gif
pies... bine ca au venit rusii ca de cand te amenintau smile.gif
May
Neatza pupic.gif sa ai o saptamana pe atat de frumoasa pe cat de urat a fost WE

Si pe mine m-au cotropit rusii de parca ma rasculasem impotriva patriei, m-au atacat pe toate fronturile si simt cum ma scurg pe campii dry.gif
anca veselie
alina, nimic extraordinar, dar a fost o atmosfera de cacao... poate ne intalnim sa mai povestim pupic.gif
may pupic.gif multu, ce bine ar fi sa am o asemenea sapt! si eu ma simt la fel de mizerabil sad.gif

dar partea buna este ca am fost la dentist si mi-a pus o maselutza provizorie cheer.gif si sapt viitoare cred ca o am pe cea definitiva, speeer!
daconst
Daca tot am dat iama la jurnale,cum puteam sa te sar pe tine,fata frumoasa? pupic.gif
Vad ca si tu cu rusii te lupti.Chiar ma gindeam oare daca n-ar fi ei,am fi toate slabe si finute,ca n-am avea motiv de destrabalare? lol.gif
Oricum asa ne simtim mai bine,cind halim ciocolata. wink1.gif
Te pup si te mai astept la noi.
anca veselie
danutza, pupic.gif ma bucur ca ai trecut pe la mine!
eu am o perioada foarte naspa sad.gif cu paul nu este ok si sunt foarte suparata sad.gif
daconst
Of,mai Anca,vad ca la multa lume e perioada mai naspa.Or fi aliniate planetele astea nu stiu cum ca prea multa lume se plinge.
Eu sper sa fie ceva trecator,sa va reveniti la normal.
O sa mai trec sa vad cum iti merge.
Chiar ma gindeam ca azi e marti 13,sa fie ceva? unsure.gif
julyalina
buna ancutzule pupic.gif
hai ca nu e dracul atat de negru pe cat pare hug.gif totul are o rezolvare pupic.gif

eu nu am fost ieri la sala sad.gif am fost acasa la t ca au facut ai lui gratar si ma asteptau )).gif in curand o sa ma fac cat o cow.gif
anca veselie
merci danutza pupic.gif si eu sper sa ne revenim. problemele au inceput de dinainte, nu are legatura cu marti 13 smile.gif
alina pupic.gif nu o sa te faci cat o muuu, stai linistita. recuperezi tu si cu sala. si eu vreau sa ajung sapt asta, sa vad cand blink.gif
ganesha
hug.gif Un gind bun si cald ai de la mine. Tin pumnii sa se rezolve totul cu bine, si sa fii vesela inapoi! floare.gif
julyalina
'neatza ancutzule ! pupic.gif cum te simti azi ?
Amazoana
Anca, esti mai bine? Pupici si de la mine. pupic.gif
anca veselie
neatza!
ganesha iti multu pupic.gif
alina pupic.gif nu stiu cum mai sunt. sunt f obosita psihic si fizic, am dormit prost si destul de putin in ultimul timp, si nu mai stiu nimic!
dulci pupic.gif
daconst
Neatza Anca! cheer.gif
Dupa nick-ul tau,eu ma astept sa gasesc mereu Veselie,la tine in jurnal. lol.gif
Amazoana
Asa Daconst. Ce-o fi cu ea? Ancule, sa nu ma urmezi, ca prin aceleasi simptome am trecut si eu si...oofff. Uite cate trag acus. sad.gif
anca veselie
da, ce sa zic, nu imi place deloc sa fiu asa, numai ca... se intampla!
dar uite ca imi trec rusii, azi ma duc sa ma epilez, lucru care o sa-mi dea o stare de bine, poate dupa aceea o sa trag si un somn bun, iar de maine o sa reiau sala, ceea ce o sa-mi faca iar bine!
danutza, dulci pupic.gif pupic.gif
ganesha
Ce face veselia? Incepe sa debordeze? hug.gif
anca veselie
ganeshaaaa pupic.gif eh, nust daca debordeaza dar:
1. aseara m-am epilat, iar azi mi-am pus fustitza scurta biggrin.gif
2. mi-am mai plans putin de mila, dar m-am uitat la fetele gilmore si m-am mai inveselit, plus ca parca am dormit mai bine, iar azi dimi am chiulit de la serviciu 1 ora ca sa mai dorm!
3. mi-am luat magne b6 si la pranz am luat prima fiola.
4. am mancat niste ciocolata bestiala naughty.gif .
5. ma duc la sala si vreau sa stau 2 ore si... nu cred ca ma deturneaza nimeni....
6. mi-am cumparat tigari fara tutun pt ca nu vreau sa ma reapuc de fumat, iar cand simt nevoia sa pipez, pipez una din aia grin.gif
ganesha
Esti pe drumul cel buuun, galeria e in delir! cheer.gif
anca veselie
merci pupic.gif nu am de ales, tre sa fiu pe drumul cel bun!
Pisik
Cum sunt alea tigari fara tutun?
axe10
Prevention e revista aia de care te intrebam...stii ceva de ea?
Amazoana
CITAT(Pisik @ 15-11-2007, 07:50 PM) *

Cum sunt alea tigari fara tutun?

Dadadaaaa, ce sunt alea????????? blink.gif

"Buna seara, Anca?"
"Da"
"Sunt eu Mada"
"Mada, care?"
"aaaaa wacko.gif ....Anca mea?" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif........no, mai zi ceva daca mai poti! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
ancutule, care e ciocolata aia bestiala??? pupic.gif
daconst
Hop si eu aici,daca e vorba de ciocolata. w00t.gif
julyalina
'neatza ancule! pupic.gif
Amazoana
Neata.
Iar dormi in tp orelor de program? Huh, huh? )).gif pupic.gif
bubbles
Neata salut.gif .Am trecut sa las un pupic.gif si multa voie buna hug.gif
anca veselie
neatzaaa! mi-e sooomn! azi am program de lenevit la serviciu, frecat netul si vazut 1, 2 episoade de gilmore girls grin.gif

astea-s tigarile: NTB. nu contin tutun, doar plante, se gasesc in farmacii. chiar nu vreau sa ma iau iar de fumat, asa ca... fumez paie. mi-am dat seama ca in ultimele 2-3 saptamani am cam fumat, cate 1 tigara, cate 2, si am luat-o iar pe o panta negativa. am mai patit asta o data si m-am reapucat. si el al naibii de greu sa te lasi sad.gif
si... asta-i ciocolata: Heidi Hazelnuts grin.gif

dulci, foarte tare conversatia noastra )).gif pana la urma ai iesit cu ancutza?
alina pupic.gif danutza pupic.gif pisi pupic.gif
bubule pupic.gif
bubbles
unsure.gif Ancule si eu am fumat muuuult dar acum 2 ani de craciun am racit rauuuu si mi-a fost rau de la tigari asa ca le lasasem si apoi dupa vreo cateva luni iar le-am luat ... una azi .. doua maine si iar fumam mult.Acum de cand am racit sapt trecuta nu am mai pus gura pe tigara grin.gif ca iar mi-e rau de la ele ... numai de la fum si imi vine sa ...
Amazoana
Deci sa inteleg ca azi esti mai bine moraliceste?
Da, am iesit si ne-am cafelit cheer.gif
buretel
Nici eu nu ma pot lasa de fumat doh.gif Bine, nu exagerez, zilnic. Doar social, altfel, la birou nu mai fumez, sau f rar 1-2 tigari/zi.
Neatza Ancutzule pupic.gif
axe10
CITAT(buretel @ 16-11-2007, 11:20 AM) *

Nici eu nu ma pot lasa de fumat doh.gif Bine, nu exagerez, zilnic. Doar social, altfel, la birou nu mai fumez, sau f rar 1-2 tigari/zi.
Neatza Ancutzule pupic.gif

Ce e cafeaua de dimineata fara o tigarusca...sau o barfa cu fetele fara un fum....m-am mai lasat, am revenit....
alina cozma
buna,
de doua zile am intrat pe acest site si am citit cate ceva din ce discutati voi
as putea sa intru si eu in grupul vostru? blushing.gif floare.gif
axe10
Desigur ca poti...
alina cozma
CITAT(axe10 @ 16-11-2007, 11:41 AM) *

Desigur ca poti...

cheer.gif poate ma ajutati si pe mine sa tin si eu o cura de slabire...
Amazoana
CITAT(alina cozma @ 16-11-2007, 01:38 PM) *

buna,
de doua zile am intrat pe acest site si am citit cate ceva din ce discutati voi
as putea sa intru si eu in grupul vostru? blushing.gif floare.gif

Bine ai venit!
Ce ne poti spune despre tine?
buretel
Nuuu, n-am deloc chestia cu cafeaua+tigara de dimineata smile.gif Fumez cand ma trasneste, cand am un stres, sau pur si simplu chef blum.gif

Bine ai venit Alina floare.gif
alina cozma
pai , am 31 ani, am 173 cm si 62 kg
sunt economist la o institutie publica si cam atat...
as vrea tare mult sa mai slabesc putin , dar nu reusesc, si am mari probleme cu tranzitul intestinal
folosesc niste ceaiuri de slabit ca sa ies afara , cu alta solutie nu am reusit si sunt disperata...
ajutati-ma va rog sorry.gif
dany
Bine ai venit , Alina give_rose.gif

Nu stiu de ce si cat vrei sa mai slabesti . Ai o greutate buna pentru inaltmea ta ... chiar foarte buna .

Depinde ce dieta vrei sa tii : Weight Watchers , Monti ......Daca ne spui vom stii cum am putea sa te ajutam .
anca veselie
eu m-am lasat de 2 ori de fumat grin.gif vointa am grin.gif acum nu consider ca ma las iar, pt ca nu m-am apucat, dar daca continui pe panta asta o s-o fac.
dulci, m-am hotarat sa fiu mai bine! nu-s f multumita de ce se intampla, dar lupt!
bubule, depinde cat fumezi. eu am fumat vreo 8 ani de zile cate un pachet pe zi. si inca 1 an mai putin asa. deci...
buretel, 1-2 tigari/ zi e f ok. eu nu ma pot limita, cand imi slabeste vointa o dau in bara grin.gif
alina, bine ai venit! eu momentan nu-s la dieta, asa ca nu iti pot oferi sfaturi grin.gif dar vorba lui dany, kg tale sunt f ok, de ce mai vrei sa slabesti?
buretel
CITAT(alina cozma @ 16-11-2007, 12:31 PM) *

pai , am 31 ani, am 173 cm si 62 kg
sunt economist la o institutie publica si cam atat...
as vrea tare mult sa mai slabesc putin , dar nu reusesc, si am mari probleme cu tranzitul intestinal
folosesc niste ceaiuri de slabit ca sa ies afara , cu alta solutie nu am reusit si sunt disperata...
ajutati-ma va rog sorry.gif

Alina, nu e indicat sa folosesti ceaiuri din alea. Devii dependenta de ele. Mai bine sa rezolvi problema natural, cu fructe, sucuri de fructe, sau prune uscate.
Bine ai venit pupic.gif

Anca, 1-2 tigari in zilele bune, dar daca ies seara, sau in we fumez si 15 blushing.gif blushing.gif blushing.gif
ganesha
pupic.gif de spor la luptatoare!!!
Amazoana
Spor la slabit Alina! pupic.gif De sot/ iubit/amant/ babuin nu ne-ai spus nimic. )).gif
anca veselie
ganesha pupic.gif acum mai am sa ma iau la tranta cu sala )).gif azi am plecat mai devreme de la scarbici si am venit sa trag pe dreapta. si... mi-e lene sa ma mai tarasc si la sala, ma bag sa fac o baie si sa-mi fac unghiile.
buretelule, nu-ti fac morala, dar sunt cam multe 15 sad.gif stiu de asemenea si cat de repede ajungi sa le fumezi sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Pup fata!
floare.gif floare.gif floare.gif
Io in 10 ianuarie fac 3 ani de cand m-am eliberat de tutun si stiu ce zici, la "socializari" imi vine a pune si io tzigara in gura blushing.gif , dar stiu ca daca o fumez pe prima revin la cel putzin un pachet pe zi blushing.gif
Alina bine ai venit, dar ai greija cu ceaiurile alea, sunt pericoloase rau pentru colon.
axe10
Alina...mi se pare ca esti ok cu masurile....ce te face sa crezi ca esti grasa?
aki
pupic.gif Salut Ancut.Vad ca tu esti in depresie.Lasa ca trece,esti intr-o perioada grea,dar nu ar fi interesanta viata daca nu ar fi probleme give_rose.gif
anca veselie
neatza!
amalia pupic.gif , uite ca nu am revenit la 1 pachet pe zi, chiar daca am fumat mai multe tigari, si cred ca nici tu nu ai ajunge acolo, dar mai bine te abtii smile.gif
aki pupic.gif , nu cred ca sunt in depresie, sunt mai degraba trista si ma dau a nu stiu cata oara cu capul de faptul ca viatza este de kkt sad.gif si ca... nu tot ce zboara se mananca sad.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 18-11-2007, 11:43 AM) *

neatza!
amalia pupic.gif , uite ca nu am revenit la 1 pachet pe zi, chiar daca am fumat mai multe tigari, si cred ca nici tu nu ai ajunge acolo, dar mai bine te abtii smile.gif
aki pupic.gif , nu cred ca sunt in depresie, sunt mai degraba trista si ma dau a nu stiu cata oara cu capul de faptul ca viatza este de kkt sad.gif si ca... nu tot ce zboara se mananca sad.gif

Viataa aceasta-i un [****] si noi suntem plini de viata w00t.gif
Si eu am fost asa intr-un timp.Fetele de pe idieta ma stiu,mai ales Gabit care am stricat-o la cap cu necazurile mele.Dar uite ca am ajuns la vorbele mamei:Fiecare pai isi are umbra lui.
Si asa a fost...Mi-am gasit si eu umbra mea.Am o prietena care a lasat-o iubitul.Si plinge si se vaicara ca nu-i mai trebuie nimeni,ca nu se mai marita in veci si a.m.d.Ma uit la ea si-mi vine sa rid.Fetelor sunteti tinere,frumoase,nu ati ramas cu copiii pe drumuri.De ce va intunecati viata cu minile voastre?
Ridica capul sus,Ancuta si mai bate-ti joc tu acum de ei,barbatii.Nu te lasa sa te conduca ei,condui tu.
Esti frumoasa si o fata desteapta nu te lasa calcata in picioare.Si Alinus era distrusa odata si-i parea ca aici s-a terminat cu dragostea.Dar acum o vezi ce fericita e?
Nu uita:Fiecare pai isi are umbra lui.O sa ma pomenesti odata pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.