CITAT(anca veselie @ 18-11-2007, 11:43 AM)

neatza!
amalia 
, uite ca nu am revenit la 1 pachet pe zi, chiar daca am fumat mai multe tigari, si cred ca nici tu nu ai ajunge acolo, dar mai bine te abtii
aki 
, nu cred ca sunt in depresie, sunt mai degraba trista si ma dau a nu stiu cata oara cu capul de faptul ca viatza este de kkt

si ca... nu tot ce zboara se mananca

Viataa aceasta-i un [****] si noi suntem plini de viata
Si eu am fost asa intr-un timp.Fetele de pe idieta ma stiu,mai ales Gabit care am stricat-o la cap cu necazurile mele.Dar uite ca am ajuns la vorbele mamei:
Fiecare pai isi are umbra lui.Si asa a fost...Mi-am gasit si eu umbra mea.Am o prietena care a lasat-o iubitul.Si plinge si se vaicara ca nu-i mai trebuie nimeni,ca nu se mai marita in veci si a.m.d.Ma uit la ea si-mi vine sa rid.Fetelor sunteti tinere,frumoase,nu ati ramas cu copiii pe drumuri.De ce va intunecati viata cu minile voastre?
Ridica capul sus,Ancuta si mai bate-ti joc tu acum de ei,barbatii.Nu te lasa sa te conduca ei,condui tu.
Esti frumoasa si o fata desteapta nu te lasa calcata in picioare.Si Alinus era distrusa odata si-i parea ca aici s-a terminat cu dragostea.Dar acum o vezi ce fericita e?
Nu uita:Fiecare pai isi are umbra lui.O sa ma pomenesti odata