CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:59 PM)

Bine ai venit ,
Alina
Nu stiu de ce si cat vrei sa mai slabesti . Ai o greutate buna pentru inaltmea ta ... chiar foarte buna .
Depinde ce dieta vrei sa tii : Weight Watchers , Monti ......Daca ne spui vom stii cum am putea sa te ajutam .
in primul rand multumesc pentru raspuns,
as vrea sa slabesc pentru ca am fundul maricel

si cred ca odata cu kg mai putine se mai retuseaza
in alta ordine de idei am perioade cand mi-e foame intr-una si nu stiu cum sa-mi stapanesc foamea
de asta va cer ajutorul, mai ales ca ma tin la greutatea asta cu destule sacrificii...
[quote name='buretel' date='16-11-2007, 02:44 PM' post='101831']
[quote name='alina cozma' post='101753' date='16-11-2007, 12:31 PM']
pai , am 31 ani, am 173 cm si 62 kg
sunt economist la o institutie publica si cam atat...
as vrea tare mult sa mai slabesc putin , dar nu reusesc, si am mari probleme cu tranzitul intestinal
folosesc niste ceaiuri de slabit ca sa ies afara , cu alta solutie nu am reusit si sunt disperata...
ajutati-ma va rog

[/quote]
Alina, nu e indicat sa folosesti ceaiuri din alea. Devii dependenta de ele. Mai bine sa rezolvi problema natural, cu fructe, sucuri de fructe, sau prune uscate.
Bine ai venit
multumesc pentru urarile de bun venit,
sunteti foarte dragute toate...
nu stiu ce altceva sa folosesc , pentru ca nu ma ajuta fructele, adica pot manca linistita si sa le amenstec si cu iaurt, ceai, lapte, apa si nu am nici o reactie...
de asta beau cate un ceai din asta de plante seara si imi rezolv problema a doua zi de dimineata