Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
merci, aki pupic.gif
stiu f bine teoria, crede-ma... si incerc sa fiu ok, si-mi si reuseste de cele mai multe ori. dar din cand in cand intru intr-o panica nasoala si sunt plina de ganduri negre sad.gif
acum mi-am mai revenit, oricum!
ina_ceva
Scumpi pupic.gif hug.gif

Ma bucur ca ti-ai mai revenit. Tare as fi vrut sa ne vedem astazi, dar WE viitor nu lucrez asa ca...daca nu vei avea planuri wink1.gif

Iti urez o seara placuta si o zi de luni cat mai scurta!
axe10
Salutare Ancutz....imi doresc sa te vad iar vesela...ca in prezentare!

Ce a zis Aki...ti-am zis-o si eu cu alte cuvinte. Numai in tine gasesti raspunsul.

Pupici si sa nu va vedeti fara sa stiu si eu ca poate apar la orizont...parca, parca nu as fi de servici!

O saptamana buna.
ina_ceva
Te anuntam si pe tine wink1.gif pupic.gif
anca veselie
ina, nu am ce face, de asta mi-am revenit. dar situatia nu este extraordinara nici pe departe. sad.gif
axe hug.gif in interiorul meu inca sunt confuza.
aoleu, este duminica si noi facem planuri pt wee viitor )).gif
o saptamana excelenta!
aki
CITAT(anca veselie @ 18-11-2007, 07:33 PM) *

merci, aki pupic.gif
stiu f bine teoria, crede-ma... si incerc sa fiu ok, si-mi si reuseste de cele mai multe ori. dar din cand in cand intru intr-o panica nasoala si sunt plina de ganduri negre sad.gif
acum mi-am mai revenit, oricum!

hug.gif pupic.gif
alina cozma
CITAT(danyhoney @ 16-11-2007, 12:59 PM) *

Bine ai venit , Alina give_rose.gif

Nu stiu de ce si cat vrei sa mai slabesti . Ai o greutate buna pentru inaltmea ta ... chiar foarte buna .

Depinde ce dieta vrei sa tii : Weight Watchers , Monti ......Daca ne spui vom stii cum am putea sa te ajutam .

in primul rand multumesc pentru raspuns,
as vrea sa slabesc pentru ca am fundul maricel give_rose.gif si cred ca odata cu kg mai putine se mai retuseaza grin.gif
in alta ordine de idei am perioade cand mi-e foame intr-una si nu stiu cum sa-mi stapanesc foamea give_rose.gif
de asta va cer ajutorul, mai ales ca ma tin la greutatea asta cu destule sacrificii...

[quote name='buretel' date='16-11-2007, 02:44 PM' post='101831']
[quote name='alina cozma' post='101753' date='16-11-2007, 12:31 PM']
pai , am 31 ani, am 173 cm si 62 kg
sunt economist la o institutie publica si cam atat...
as vrea tare mult sa mai slabesc putin , dar nu reusesc, si am mari probleme cu tranzitul intestinal
folosesc niste ceaiuri de slabit ca sa ies afara , cu alta solutie nu am reusit si sunt disperata...
ajutati-ma va rog sorry.gif
[/quote]
Alina, nu e indicat sa folosesti ceaiuri din alea. Devii dependenta de ele. Mai bine sa rezolvi problema natural, cu fructe, sucuri de fructe, sau prune uscate.
Bine ai venit pupic.gif

multumesc pentru urarile de bun venit,
sunteti foarte dragute toate... floare.gif
nu stiu ce altceva sa folosesc , pentru ca nu ma ajuta fructele, adica pot manca linistita si sa le amenstec si cu iaurt, ceai, lapte, apa si nu am nici o reactie...
de asta beau cate un ceai din asta de plante seara si imi rezolv problema a doua zi de dimineata blum.gif
Amazoana
Neata Anca, sa ai o saptamana frumoasa, iar tu sa fii mult mai linistita! pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule hug.gif
sa inteleg ca wk a fost cam plat ?
anca veselie
neatzaaa! va invit la cafea: Imagine

este oribila vremea de afara sad.gif vreau sa ma mut in tarile calde sad.gif
multu dulci pupic.gif

alina, cred ca cel mai bine este sa faci cateva exercitii pt fund, sportul este foarte bun. mai ales daca ai conformatia cu fundul mare, gandeste-te ca o sa slabesti prea mult in rest, iar fundul tot mare va ramane.

canarasule, nu pot spune ca a fost plat )).gif
bubbles
Neata Ancule pupic.gif .Ce ai facut in week daca nu a fost plat? grin.gif
anca veselie
)).gif bubbles pupic.gif pai: am fost la o cununie civila, in niste baruri, am gatit putin, am copt si niste fursecuri, am inghetat, mi-am plans si putin de mila, m-am dat cu sania pe net si am dormit )).gif
dany
Neata , Anca !

Sper ca azi esti mai bine ca ieri si maine vei fii mai bine ca azi hug.gif

p.s. Ma iei si pe mine in tarile calde ? plssssss
anca veselie
multu dany pupic.gif cateodata nici nu vreau sa ma mai gandesc la nimic, cum sunt, cum nu sunt si de ce sunt )).gif
te iau, cum sa nu. tre sa ne gandim unde sa mergem naughty.gif

stiu ca poate par patetica....
dany
Mie nu mi se pare ca peri patetica ci doar .... bulversata , poate si obosita de viata asta ....

Stiu eu unde plecam in tarile calde .... doar fa-ti bagajul ca te iau din drum hug.gif
anca veselie
sa stii ca sunt bulversata. si nici nu stiu exact ce vreau. cred ca e cel mai nasol lucru, pt ca de asta trec de la o stare la alta.

gata, acusica fug acasa si-mi impachetez chilotii si bicicleta, ca de, in tarile calde tre sa fim slabutze, nu? )).gif
dany
Ia-ti doar chiloteii cu tine si un costum de baie ... biciclete gasim acolo ( plus de asta atarna la bagaj )).gif ) hug.gif

Hai , incearca sa iesi din starea asta ! Incet-incet daca nu merge mai repede hug.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 11:55 AM) *

)).gif bubbles pupic.gif pai: am copt si niste fursecuri, )).gif

Pai inseamna ca ti-a trecut starea rea,daca ai chef si de asa ceva hug.gif

tease.gif grin.gif
anca veselie
aki, ce legatura au fursecurile cu starea proasta? macar d-astea sa fac tease.gif

dany, eu zic ca nu ne trebuie nici costum de baie, imi place sa fiu bronzata fara dungi naughty.gif
bubbles
Doamne fereste doh.gif daca nu sublinia aki nu vedeam ca ai copt fursecuri naughty.gif lol.gif lol.gif Sunt cam distrata bang.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 01:24 PM) *

dany, eu zic ca nu ne trebuie nici costum de baie, imi place sa fiu bronzata fara dungi naughty.gif

Ok .... dar eu imi iau , da ?

p.s. frumoase tare pozele de la semnatura hug.gif
anca veselie
bubbles, sa inteleg ca cel mai important lucru este ca am copt fursecuri? lol.gif
hai sa va pun o poza cu mine duamna

Imagine

dany, ia-ti, cum sa nu )).gif credeam ca nu vede nimeni ca am puse poze noi, multu pupic.gif
bubbles
Anca nu e neaparat cel mai important lucru .. dar de obicei imi scllipeste beculetul Lighten.gif cand aud de fursecuri )).gif
anca veselie
)).gif bubbles pupic.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 19-11-2007, 05:12 PM) *

bubbles, sa inteleg ca cel mai important lucru este ca am copt fursecuri? lol.gif
hai sa va pun o poza cu mine duamna

Imagine

dany, ia-ti, cum sa nu )).gif credeam ca nu vede nimeni ca am puse poze noi, multu pupic.gif

Am vazut si eu mai devreme, dar nu am avut tp sa spun. Cea cu perdeaua galbena mi-a sarit in ochi.
Esti bella duamna.
bubbles
Cum ti se pare melodia urmatoare Timbaland .Ca mi se pare ca ne cam invartim la aceleasi gusturi in muzica wink1.gif

Sunt foarte faine pozele .. se cunoaste ca sunt facute de cineva care se pricepe la fotografii wink1.gif
anca veselie
multu dulci naughty.gif si mie mi-a placut mult aia!
bubbles, faina piesa! multu, paul e chiar pasionat!
ganesha
Plaaaace... taaaare naughty.gif Te pupic.gif si sa ti se aseze veselia pe cap, sa nu mai plece. Iac-asa!
aki
De ce duamna? blink.gif Erai domnisoara nu? naughty.gif Sau de la fursecuri instantaneu te faci duamna? w00t.gif
Amazoana
Neata Anca, Ce faci? Cum te-ai trezit? pupic.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Pe mine m-o invatzat psihoteraputa ca nu-i bine sa ma victimizez prea mult.
Si de cate ori mi se intampla, incerc sa privesc lucrurile din alta perspectiva, sa ma laud singura, sa multzumesc lui Dumnezeu pentru ce am si constat ca am foarte multe( inclusiv kg ) )).gif
Te pupicesc, ia verifica tu cum stai cu magneziul carentzele dau aceasta stare de melancolie blegoasa.
anca veselie
amalia pupic.gif nust cum stau cu magneziul, dar am inceput sapt trecuta sa bag magne b6!
crede-ma ca incerc sa vad lucrurile si din alta perspectiva, dar creierul meu se incapataneaza sa se axeze pe chestia care nu-mi convine si sa se gandeasca in exclusivitate si non stop la acel lucru. sunt nebuna!!!!!!!!!!! azi insa incerc sa schimb strategia:))
dulci, m-am trezit la 7, mi-am facut o baie la par, m-am imbracat frumos si m-am dat si cu rimel naughty.gif
aki, sunt domnisoara pt ca nu-s maritata, dar duamna de la fursecuri sunt de mult lol.gif
ganesha pupic.gif imi doresc acelasi lucru, sa poposeasca for ever veselia la mine-n ograda!

aseara am fost la sala cheer.gif apoi m-am vazut cu julyalina la o apa plata cheer.gif si apoi am vazut filmul venus care este deosebit, trist si putin pervers in acelasi timp.
azi ma duc la dentist, poate imi pune si maselutza cheer.gif
Amazoana
Nu te rimelezi de obicei?
Ia fa-ti tu un obicei din a arata bine, machiaza-te, da-ti unghiile cu oja...ce mama zmeilor! )).gif
anca veselie
draga mea, arat bine si natural naughty.gif nu ma rimelez in fiecare zi, cand ma apuca. nici macar cu ruj nu ma dau tot timpul. si nu-ti inchipui, eu sunt asortata si daca am blugi si un tricou tease.gif sunt modestaaaaaaaaaaa!
nu ma mai duc la dentist, dar o sa ies sa-mi pun baterie la ceas.
julyalina
pupic.gif
ma bucur ca incepi sa schimbi foaia grin.gif
bubbles
Ziua Beautiful pupic.gif Si eu la fel ca tine .. e sarbatoare cand ma machiez doh.gif si am o gramada de farduri,rimeluri etc Tot ce apare nou imi iau dar sta acolo si se invecheste .. iar de imbracat .. Traiasca jeans-ii si puloverele lalai )).gif Dar oricum noi suntem frumoase si asa naturel blum.gif
anca veselie
canarule, macar incerc!
bubbles, imi plac muuult si fustitele! dar cand ploua nu prea imi vine sa ma imbrac altfel decat in jeansi...
bubbles
Si mie imi plac fustitele .. dar sa le vad doar .. nu sa si le port sau port din cele pana la genunchi sorry.gif .
Amazoana
Ooofff, n-ai inteles. N-am spus ca nu ai fi frumoasa si naturala. Am spus ca daca te-ai machia in fiecare zi, te-ai simtii deosebita, ti-ar ridica moralul. Sper sa intelegi ce vreau sa-ti spun.....
Anyway, ma bucur ca esti ironica, asta e semn ca-ti revii! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif

Edit: nu am mancat o litera, ci un cuvant intreg )).gif
anca veselie
dulci pupic.gif , mi-e leneeee! si n-am timp blum.gif si da, mi-am mai revenit cheer.gif si da, am inteles, dar imi place sa contrazic tease.gif
bubbles, eu port si lungi si scurte si pana la genunchi si rochiteeee. vreau sa vina varaaaaa!
aki
Ancut hug.gif pupic.gif
anca veselie
aki pupic.gif
dany
pupic.gif fata " revenita "
anca veselie
neatzaaa!
aseara am fost in oras si am beut vin fiert cheer.gif
va pup pi toate!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 21-11-2007, 02:19 PM) *

neatzaaa!
aseara am fost in oras si am beut vin fiert cheer.gif
va pup pi toate!

Buuuuuuuuun. Veselieee, revii in forta! pupic.gif
anca veselie
dada, revin in mare fortza. cred ca m-a deochiat cineva, ma doare capul si mi-e greatza. nust ce sa iau.
May
Cand te deoachie cineva te apuca raul din senin, te loveste la maxim... asa ca iti poti da seama daca ai fost deochiata sau nu grin.gif Daca a fost asa, atunci pune pe cineva sa iti spuna Tatal nostru de 3 ori si daca nu iti trece in juma` de ora, maxim o ora, nu e de la deochi sigur pupic.gif.
anca veselie
mi-a spus cineva de deochi, am luat si un algocalmin si mananc un twix blushing.gif
May
Tratamentul perfect lol.gif pupic.gif
anca veselie
)).gif cred ca si niste fursecuri ar fi bune
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.