Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif deci nu a fost de la deochi naughty.gif
vizionare placuta pupic.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif alina pupic.gif

am fost aseara la Lumea noua. a fost foarte fain filmul, destul de greutz, dar deosebit, asa ca a meritat.
capul m-a tot durut aseara si mi-a fost si foame, dar azi parca-s mai bine.
diseara am planuri de sala cheer.gif
Anna
N-am mai dat de mult pe la voi pupic.gif hug.gif pe toate! give_rose.gif
julyalina
interesant filmul ancutzule pupic.gif

anca veselie
anna, ce mai faci?
alina, chiar il recomand!
mirela
Salut! Am trecut sa te salut, sa vad ce mai faci!Acest film se gasete si pe internet, se poate cumpara?
anca veselie
salutare mirela! filmul este premiera la noi in cinematografe, presupun ca va ajunge si in Portugalia si oricum presupun ca e si pe net.
julyalina
hello ancutzule pupic.gif
ce mai faci matale ? cum a fost ziua de ieri ?
anca veselie
HELLO!
ieri am fost la sala si am stat intai la step aerobic si apoi la pilates, a fost cam greu. la pilates nu imi mai puteam tine picioarele ridicate, asa ca am tras concluzia ca mai degraba fac pilates prima ora. bineinteles ca apoi am mancat un ou ochi cu niste paine, mi-era foame de lesinam sad.gif ...
a venit sefu cu catelu' la serviciu, trebuie sa pun niste poze cheer.gif
alina, a fost ok ziua de ieri, dar pana la urma nu am mai iesit.
anca veselie
si daca vreti sa vedeti niste poze cu catelul : KENO

eu cred ca ma car acasa sa dorm putin, iar de la 18.30 vreau sa ajung la tae bo cheer.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 23-11-2007, 02:52 PM) *

eu cred ca ma car acasa sa dorm putin, iar de la 18.30 vreau sa ajung la tae bo cheer.gif

floare.gif Vai ce mult imi place poza cu catelul! Al cui e puiul? E rasa mea favorita! grin.gif
amalia0701
CITAT(Nessie @ 23-11-2007, 03:12 PM) *

CITAT(anca veselie @ 23-11-2007, 02:52 PM) *

floare.gif Vai ce mult imi place poza cu catelul! Al cui e puiul? E rasa mea favorita! grin.gif

E a lui SEFU!
Dragutz seful naughty.gif
anca veselie
amalia stie! pupic.gif pupic.gif
nessie, catelul este preferatul meu, este un scump si il iubesc. acum este putin cam gras, dar tre sa slabeasca!

fetelor, am fost iar la sala, la tae bo, am reusit 4 ore de sport/ sapt asta yahoo.gif dar cam am febra huh.gif
acum ma duc in oras, cam am chef de distractie, sper sa si iasa naughty.gif
luchi
CITAT(anca veselie @ 23-11-2007, 12:24 PM) *

bineinteles ca apoi am mancat un ou ochi cu niste paine, mi-era foame de lesinam sad.gif ...

E foarte bine ca ai mancat dupa sala! E chiar recomandat, si greseala cea mai mare pe care o facem este sa ne abtinem sa mancam dupa ce facem efort intens. pupic.gif

Ce mare s-a facut Keno! Iar lui S. il sta foarte fain asa..neras rolleyes.gif
anca veselie
luchiiii!!!!! pupic.gif
sunt de acord ca trebuie sa mancam ceva, eu mancasem o banana si o portocala deja, iar oul a fost pe la... 11 noaptea sad.gif
o sa-i transmit lui S.!
julyalina
frumoase rau pozele cu keno ! si ce sef dragutz ai ... biggrin.gif
apropo... cu atatia fotografi in zona cum de nu-ti faci si tu un album ? unul sexy... naughty.gif ca zici? naughty.gif
ina_ceva
Nu cred ca e de acord P cu asta tease.gif

Buna Anca pupic.gif hug.gif
Pozele cu voi trei sunt superbe, iar Keno e un catel de catel w00t.gif
aki
Frumos catelul.Dar ce ati facut foto sesie?
blink.gif
anca veselie
alina, tu zici sa-mi fac un album... sexi-nud? blushing.gif nu-ti dai seama ca ajung pe net? lol.gif
merci ina pupic.gif ! keno chiar ca e cel mai tare!
aki am avut chef sa ne pozam, pur si simplu naughty.gif si... le-am facut poate apare catelu' in vreo revista naughty.gif
ganesha
Ancule, super poze w00t.gif (apar si eu, acu' la spartu' tirgului, dar mai bine mai tirziu decit niciodata, nuuuuu? naughty.gif ) Te pupic.gif si-ti urez o saptamina dementiala!
ina_ceva
Neatza Anca pupic.gif

Cum e cu inchiderea de luna, nu a inceput inca?

Spor la serviciu wink1.gif
julyalina
'neatza ancule ! pupic.gif
nuuuu, nu ma refer la poze sexy nud ! ma refer la poze sexy biggrin.gif adica cam cum fac vedetele pictoriale blum.gif da' nu din alea naked biggrin.gif ma rog... sper ca intelegi tu ideea ... adika un machiaj mai altfel, o rochie mai altfel si in picioarele goale, etc...
bubbles
Neata yahoo.gif Ce faci?
anca veselie
multu ganesha pupic.gif nu e deloc spartul targului!
ina pupic.gif , abia dupa 1 incepe inchiderea, dar deja m-am cam aglomerat sad.gif
alina pupic.gif , acum am inteles blum.gif daca ar fi vara ar fi mai usor sa fac asemenea poze, acum e frigutz si nici nu avem la indemana un studio unde sa facem poze. dar poate o sa am ocazia.
bubbles, ce sa fac, muncesc naughty.gif
bubbles
Tare frumos catelul si tu arati foarte bine wink1.gif .Felicitari pentru sala hug.gif

Dragutz sef naughty.gif .

Arati foarte bine flowers1.gif Ia spune cate kg mai ai?
anca veselie
merci bubbles pupic.gif sa stii ca asta e avantajul sportului, chiar daca pui ceva pe tine, carnea arata tot binisor )).gif
sefu' nu-l dau, si nici catelul tease.gif
nu mai spuneam nimic de kilograme )).gif
bubbles
Tare frumoase pozele si catelul e scump rau.As vrea si eu unul cry.gif .
Nu am putut sa nu observ ce .. bine esti dotata in zona pectoralilor naughty.gif Nu dai si la mine ... ca ale mele au fugit o data cu kg lol.gif
anca veselie
imi pare rau, dar... nu dau nimic )).gif nici eu nu sunt f multumita de consistenta pectoralilor mei, dar incerc sa ma descurc cu ei )).gif
bubbles
Pai de ce nu esti multumita? pupic.gif
anca veselie
pai nu stii ca nimeni/ nimic nu-i perfect?
sunt si eu cu capul, ce sa-i faci!
gandeste-te ca nici tu nu esti multumita niciodata pupic.gif
bubbles
Aici ai dreptate laugh.gif .Nu cred ca voi fi vreodata multumita de cum arat asa ca .. traiasca WW lol.gif

anca veselie
sa stii ca eu am avut momente cand am fost f multumita de cum arat. ar trebui sa experimentezi si tu sentimentul asta pupic.gif
axe10
Declar pe propria-mi raspundere ca Anca arata BINE cu pectorali cu tot!! pupic.gif pupic.gif
bubbles
Anca mai am si eu momente cand imi place cum arat si cum se aseaza vreun articol de imbracaminte pe mine hug.gif
Axe si eu declar acelasi lucru ca tine hug.gif
anca veselie
blushing.gif blushing.gif va multumesc!
lavinia, bine ai mai trecut pe la mine pupic.gif ai scapat de curs?
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:27 PM) *

blushing.gif blushing.gif va multumesc!
lavinia, bine ai mai trecut pe la mine pupic.gif ai scapat de curs?

Am scapat de cursul super-intensiv de saptamana trecuta...am ramas cu ala saptamanal care dureaza pana dupa sarbatori si care se va continua cu no. 4(acum sunt la 3) de pe 14 ianuarie....cred ca de Martisor scap!!!

Sunt dusa de tot...aseara eram chiauna...azi un pic de pauza(sunt acasa) si de maine la munca!
anca veselie
puufff, ce de curs!
bucura-te de ziua de pauza pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:39 PM) *

puufff, ce de curs!
bucura-te de ziua de pauza pupic.gif

Pai nu vezi ca ma bucur.?..stau si eu pe aici ca acum vine gupilul de la gradi si s-a fini la melodi...cum zice francezu pe limba mea!! lol.gif lol.gif
anca veselie
lol.gif
ce mai face cupilu?
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 03:51 PM) *

lol.gif
ce mai face cupilu?

Gupilul tuseste....la o saptamana de la vaccinul anti-gripal. E la saptamana verde, albastru, violet la gradi...cred ca de la asta mi se trage buna dispozitie...ca albastru e culoarea mea preferata...
anca veselie
nu inteleg ce e cu sapt asta huh.gif
axe10
Lasa ca-ti zic eu...e prea mult de scris...de ale gradinitei!
anca veselie
am pricipit. macar nu va plictisiti blum.gif
Amazoana
Anca, pozele sunt dementiale, cainele superb, mor dupa Goldeni, dar sefu, sefu sorooooooo m-a dat pe spate. Parol ca e mortal. Eu as sari pe el. rolleyes.gif
anca veselie
smile.gif draga mea, nu pot sari pe sefu', imi este ca un frate.
catelu' este foarte tare, il iubesc!
axe10
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 04:22 PM) *

am pricipit. macar nu va plictisiti blum.gif

Niciodata!!!!

CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 05:36 PM) *

Unde e fata shefu ca nu vaz nimica!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 04:23 PM) *

ok, lavinia, te tin minte!

Tine-ma si pe mine wink1.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 07:36 PM) *

Mdaaaa, da, daa..cum sa nu! wacko.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 26-11-2007, 08:45 PM) *

CITAT(anca veselie @ 26-11-2007, 07:36 PM) *

Mdaaaa, da, daa..cum sa nu! wacko.gif

Yo am vazut multe filme d'astea...ca fratii, ne iubim cainii....si....dar nu bag mana in foc!!! blum.gif blum.gif blum.gif
ina_ceva
smile.gif, gata am ajuns acasa si merge si netu super wink1.gif

Lavi, mie sem 2 mi s-a parut cel mai naspa (poate pt ca nu mi-a placut), inca sem 3 e misto. La 4 nu stiu insa despre ce e vorba.
Sanatate multa copilului pupic.gif !

Anca draga pupic.gif
Asa caine frumusel merita sa iubesti wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.