Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
axe10
CITAT(ina_ceva @ 26-11-2007, 09:47 PM) *

smile.gif, gata am ajuns acasa si merge si netu super wink1.gif

Lavi, mie sem 2 mi s-a parut cel mai naspa (poate pt ca nu mi-a placut), inca sem 3 e misto. La 4 nu stiu insa despre ce e vorba.
Sanatate multa copilului pupic.gif !

Anca draga pupic.gif
Asa caine frumusel merita sa iubesti wink1.gif

Ina mie imi place de cand l-am inceput...primele doua le-am facut cu o meseriasha dar acum a trebuit sa se opereze si ne-a lasat pe mana la un baiat care are o viteza la vorbit....dar la infoacademy sunt f bune laboratoarele!!!

Merci, vad ca asta seara nu tuseste...deocamdata!
ina_ceva
Neatza Anca pupic.gif
anca veselie
neatza!
lavinia, am pus un link la albumul cu cateleul, uite mai pun o data: poze catel & sef
dulci pupic.gif
ina pupic.gif
axe10
Are dreptate Dulci....va sta bine impreuna ...cu catelul! blum.gif
anca veselie
merci lavinia pupic.gif . stim ca ne sta bine impreuna, am remarcat asta din poze. si oricum am mai fost impreuna prin diverse locuri si am remarcat privirile naughty.gif

seara asta a fost pt mine: am fost la sala la pilates si la body shaping, venit acasa, baitza, masca, epilat, cremuit. partea proasta e ca s-a nimerit si niste cioco cu menta prin preajma huh.gif )).gif
Sexymom
Anca , ma inveti si pe mine cum sa descarc baietii din telefon?
am cablu USB, am bluetooth....am infrarosu...dar nu pot instala programul de citit modemul
a scris Emu ca pot trimite pozele pe email. Cum sa fac asta?ai idee? ca imbatranesc baietii in telefon
)).gif
anca veselie
doina, imi pare rau, nu am idee sad.gif nu te poate ajuta gabriel?
axe10
CITAT(anca veselie @ 27-11-2007, 11:31 PM) *

merci lavinia pupic.gif . stim ca ne sta bine impreuna, am remarcat asta din poze. si oricum am mai fost impreuna prin diverse locuri si am remarcat privirile naughty.gif

seara asta a fost pt mine: am fost la sala la pilates si la body shaping, venit acasa, baitza, masca, epilat, cremuit. partea proasta e ca s-a nimerit si niste cioco cu menta prin preajma huh.gif )).gif

Pacat ca e "luat"...
Ce cauta cioco aia acolo, a cumparat-o fratele?...ca daca nu a cumparat-o el nu inteleg mirarea ta!!!! bataita.gif
anca veselie
draga mea, nu eram mirata, eram doar putin... nust cum eram, ca nici macar trista, pt ca mi-a placut )).gif recunosc: eu am cumparat-o grin.gif
si acum am papat praji, e ziua unei colege grin.gif
ina_ceva
pupic.gif ciocolata cu menta e super, salivez pe la tine in jurnal drool.gif
ganesha
Mmmm, am venit dupa aroma... cioco cu menta, putine chestii mai rafinate se iegzista pe lume, bun de tot. floare.gif
ina_ceva
Neatza Ancutza pupic.gif !
Apropo, imi place tare mult a sase-a poza. wink1.gif
anca veselie
ina, ganesha pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Pupa-ma si pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee )).gif
ce faci Anca? cum esti? hug.gif
bubbles
Ziua Ancule pupic.gif pupic.gif .Trebuie sa ma epilez si eu azi ca daca ma duc la mama s-ar putea sa ma operez la picior dry.gif la cele 3 varice si nu pot sa ma duc cu padurea sa ma vada doftorl laugh.gif
axe10
CITAT(bubbles @ 29-11-2007, 01:18 PM) *

Ziua Ancule pupic.gif pupic.gif .Trebuie sa ma epilez si eu azi ca daca ma duc la mama s-ar putea sa ma operez la picior dry.gif la cele 3 varice si nu pot sa ma duc cu padurea sa ma vada doftorl laugh.gif

Stai calma ca te "rad" ei oricum....
anca veselie
dulcico, te pupicesc si pe tine pupic.gif , normal! uite, sunt cam obosita pt ca aseara am petrecut naughty.gif
bubbles spor la despadurit naughty.gif
axe pupic.gif
mi-e sooomn! voiam sa merg la sala, dar pica... mai e si maine o zi! grin.gif
axe10
Mai bine odihneste-te. Si maine e o zi, nu trebuie sa pontezi daca nu ai chef.
ina_ceva
Destrabalare blum.gif blum.gif

Are dreptate Lavi, si maine e o zi wink1.gif

pupic.gif hug.gif
anca veselie
a venit si ziua de azi )).gif
va urez o zi de Sf Andrei minunata!
julyalina
la fel si tie ancutzule! pupic.gif
axe10
E vineri, maine nu mergi la servici (ca mine!! sad.gif ) asa ca du-te si distreaza-te!
amalia0701
pupic.gif
julyalina
pupic.gif ancutzule ce faci? cred ca maine ma duc si eu la coafor wink1.gif
Sexymom
Ancule, poza in care esti cu cainele e superba.
Te pup de 100 de ori, imi e dor de tine, poate te faci cu un drum incoace sa petrecem impreuna, dau eu de baut ca am luat primul salariu. cheer.gif
Amazoana
Buna Anca
Unde ai petrecut? Cu cine? Cum fu? De fapt, daca spui ca esti obosita, cred ca a fost foarte bineeee naughty.gif
Te pup, numai bine. pupic.gif
ina_ceva
pupic.gif hug.gif
Neatza Anca!
Un inceput de saptamana placut!
Cafelutza nu am facut, m-am servit si eu de prin vecini grin.gif
aki
Salut Ancutule.O saptamina frumoasa iti doresc pupic.gif
anca veselie
axe, amalia, alina, sexi, dulci, ina, aki pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
eu am intrat in febra inchiderii de luna si sunt cam busy.
in seara asta merg la o petrecere a unei firme unde am lucrat 5 ani de zile. sunt putin emotionata.
in rest... am mers la sala si luni si ieri si parca m-am mai potolit cu mancatul.
axe10
Sa ne zici si nou de petrecere... naughty.gif
anca veselie
neatza!
la petrecere a fost destul de ok, am revazut niste vechi colegi, niste oameni pe care i-am invatat niste lucruri si am ajuns la concluzia ca au ramas la acelasi nivel smile.gif
patronul nu a venit sa ne salute, mojic din partea lui...
in rest... tot cu inchiderea de luna smile.gif
julyalina
'neatza ancutule pupic.gif
ce ai primit de la mos nicolae ?
anca veselie
alina pupic.gif am scris si la tine, dar scriu si aici.
in primul rand nu asteptam mosul, asa ca mi-a facut o surpriza placuta. mi-a adus o cutiutza cu o luna pictata si o miniatura de canitza. a mai venit un mos cu niste mandarine si se pare ca va mai veni un mos diseara.
aki
Ce bine ca ti-a facut Mos Nicolaie surpriza hug.gif ,mai ales ca nu te asteptai naughty.gif
anca veselie
asa e aki pupic.gif
anca veselie
un link foarte fain, asa ca de mos nicolae: Infinite Oz
julyalina
ce trebuie sa face acolo ancutzule ?
anca veselie
nu trebuie sa faci nimic, doar te uiti!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 06-12-2007, 11:12 AM) *

alina pupic.gif am scris si la tine, dar scriu si aici.
in primul rand nu asteptam mosul, asa ca mi-a facut o surpriza placuta. mi-a adus o cutiutza cu o luna pictata si o miniatura de canitza. a mai venit un mos cu niste mandarine si se pare ca va mai veni un mos diseara.

Ce faain fuse mosu' si la tine... rolleyes.gif

Fain si linku'

hug.gif
anca veselie
neatzaaa!
ganesha, fuse fain si nu se termina: mi-a mai adus o crema de corp si o carte si o bagheta cu ingeras in capat si o carte!!!!! si niste cioco blushing.gif ma bucur ca ti-a placut linkul!
eh, aseara aveam un program de mare vitejie, voiam la sala la pilates si tae bo. dar cum planurile de acasa nu se pupa cu cele din targ, am fost deturnata si am ajuns la carciuma cu o prietena pe care nu am mai vazut-o de mult. intalnirea a fost foarte foarte placuta.
mirela
Soro ,dar cati mosi ai tu? blink.gif Ori ai pus toate ciubotele care le ai?hmmmm! Interesant link-ul!
anca veselie
da, mirela, am primit ceva cadouri! am fost placut surprinsa w00t.gif
eh, daca puneam eu toate ciubotele, se umplea casa de cadouri )).gif
julyalina
la anul sa insiri toate incaltarile prin casa naughty.gif
te pupic.gif
himere2005
te inteleg cu inchiderea doh.gif
imi pare bine ca ti-ai gasit un tip deosebit care sa te merite
am urmarit si linkul de la tine si mi-am dat seama ca imi doresc sa vad un film bun ca de mult timp n-am mai reusit sa vad in film
ganesha
Ancule, te-au napadit mosii? Unde esti? give_rose.gif
anca veselie
sunt aici ganesha... putin ocupata cu treburile de serviciu.
himere, merci, dar nu cred ca ma merita )).gif
aki
Salut Ancuta.De ce nu te merita.Nu te invinui pe tine,trebuie sa trageti ambii inainte nu fiecare in partea sa.Intelegi ce am vrut sa spun? pupic.gif
anca veselie
da, aki pupic.gif , sunt de aceeasi parere cu tine! nu ma invinuiesc pe mine, stai linistita.
aki
CITAT(anca veselie @ 11-12-2007, 11:42 AM) *

da, aki pupic.gif , sunt de aceeasi parere cu tine! nu ma invinuiesc pe mine, stai linistita.

hug.gif pupic.gif
bubbles
Dar ce faci Dra? pupic.gif Cum mai merge mersul la sala?Sper ca nu ai abandonat pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.