Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
bubbles, nu am abandonat, sapt trecuta am ajuns la 3 ore: tae bo, pilates si body shaping. momentan am rusii in vizita, dar vreau sa ajung azi la pilates
bubbles
Si eu sunt cu rusii sorry: .Asearanu am biciclit dar si eu sper ca disear amacar 30 minute )).gif .Oricum fac o gramada de sport cu curatenia de prin casa doh.gif .Mi-ar place sa fie si aici o sala unde sa se faca tot ce faci tu acolo smile.gif
julyalina
pupic.gif
si eu sunt super ocupata cu serviciul sorry.gif dar poate apucam sa ne vedem in trecere hug.gif
anca veselie
bubbles, tu esti oricum harnicutza si faci pilates singurica. mi se pare mare lucru!
da, alina, mi-ar placea tare sa ne vedem pupic.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 11-12-2007, 12:00 PM) *

bubbles, tu esti oricum harnicutza si faci pilates singurica. mi se pare mare lucru!
da, alina, mi-ar placea tare sa ne vedem pupic.gif

Si mie )).gif , ce ziceti de o pauza de masa joi pe la 14 in jurul garii?
anca veselie
dadada:D
aki
Puneti iarasi de o intilnire cheer.gif
mirela
Vreau si eu ! Poate cand vin in Februarie?! naughty.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 11-12-2007, 02:54 PM) *

Puneti iarasi de o intilnire cheer.gif

Speram sa reusim sa ne vedem maine.
O sa vb. al telefon dupa ce urc eu in tren, doar atunci e sigur ca se intampla )).gif
mirela
Siguranta inainte de orice cu Amalia! pupic.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 12-12-2007, 12:59 PM) *

pupic.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 12-12-2007, 04:23 PM) *

CITAT(mirela @ 12-12-2007, 12:59 PM) *

pupic.gif

)).gif
anca veselie
abia astept!
am fost azi la ikea si mi-am luat niste saculeti bestiali, unul rosu si unul verde si un suport de lumanarele super fain! sisisisi am reusit sa-mi pun maseaua in sfarsit yahoo.gif
la sala nu am ajuns deloc sapt asta, poate totusi maine reusesc sorry.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 12-12-2007, 06:38 PM) *

abia astept!
am fost azi la ikea si mi-am luat niste saculeti bestiali, unul rosu si unul verde si un suport de lumanarele super fain! sisisisi am reusit sa-mi pun maseaua in sfarsit yahoo.gif
la sala nu am ajuns deloc sapt asta, poate totusi maine reusesc sorry.gif

Dupa ce ne vedem hug.gif
mirela
Ikea a deschis si in Bucuresti? Unde? In ce zona? Ce super!
julyalina
ancule, daca te suna Amalia, da-mi si mie un tzar blum.gif sa vad cum fug si eu
te pupic.gif
amalia0701
Io ajung la 13:50.
Am vb. cu Axe sa ne vedm al Citty Grill la Victoriei.
Daca avetzi alta idee, vb. la telefon.
anca veselie
mirela, in mod sigur ne vedem cand vii!!!!!!!!!!! sa nu te gandesti ca scapi!!!! Ikea este pe langa aeroportul Baneasa, la iesire din Buc.
amalia, abia astept!
alina, sper sa ajungi!

imi este foarte somn, imi doresc sa ma pun in pat si sa dooorm!
bubbles
Hey ce faci?Ca te vad on pupic.gif pupic.gif pupic.gif De ce nu mai intrii?
dany
Cum fu intalnirea de ieri ???? Ati facut si ceva poze ? Cate fete ati fost ?

Mamaaa , ce interogatoriu )).gif )).gif

Sper ca esti mai bine , Anca ! hug.gif
anca veselie
bubbles te pup! sunt ok. ma gandesc daca sa ies sau nu, ma cheama o prietena la club:P
dany, nu am facut deloc poze. am fost: eu, amalia, logic, axe, julyalina si Eu.
nu sunt mai bine, nu stiu ce sa fac, daca sa lupt pt relatia mea sau nu si daca merita sa lupt.

a, intalnirea a fost faina! sper sa reusim si pe 21 sa repetam, pt ca am fost pe fuga...
dany
Of , scumpa ! TU stii cel mai bine ce e de facut !!! Noi suntem exterioare .... nu stim ce a fost sau e intre voi si ce sentimente ai tu ! Iti doresc multa putere in gasirea celei mai bune solutii pentru tine ! Tu esti importanta in viata ta , restul nu conteaza ! pupic.gif

Wow , gasca mare ! )).gif
anca veselie
dany, ai pm
si multu pt vorbele frumoase!
bubbles
Ancule hug.gif nimeni nu stie mai bine ca tine si ca inima ta ce trebuie sa faci.Vei gasi raspunsul .. chiar daca va fi unul favorabil relatiei sau nu .. inima si sufletul iti vor oferi un raspuns pe care, numai daca vei sta si vei privi inauntrul tau ,il vei gasi pupic.gif .
anca veselie
da, bubbles, numai ca ideea e ca nust exact cat vreau sa ma uit inauntrul meu:D
ganesha
CITAT(anca veselie @ 15-12-2007, 12:49 AM) *

da, bubbles, numai ca ideea e ca nust exact cat vreau sa ma uit inauntrul meu:D

pupic.gif fata inteleapta, sint sigura ca ai sa iti dai seama pina la urma ce e mai bine pentru tine. Si nu uita, orice se intimpla pina la urma, ca vorba "tot raul spre bine" e cit se poate de adevarata. hug.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 07-12-2007, 12:07 PM) *

eh, daca puneam eu toate ciubotele, se umplea casa de cadouri )).gif

La anu' pot veni sa-mi las ciubotzelele la tine?

CITAT(anca veselie @ 12-12-2007, 06:38 PM) *

super fain! sisisisi am reusit sa-mi pun maseaua in sfarsit yahoo.gif

Sa-ti fie de bine!
julyalina
ancutzule, totul are rezolvare hug.gif
pe 22 stii ca ai program, nu-i asa ? blum.gif
amalia0701
Servus draga mea!
Ma bucur mult ca ne-am intalnit.
Pacat ca ati fost pe fuga.
Io am ramas cu Sys acolo pana pe la 18 )).gif , radeam cu ea pe la 17 cand eram doar noi in salonul ala ca or vrea aia sa inchida )).gif , dar era cald, afara ploua, aveau si Wireless asa ca am plecat de acolo direct la concert.
Cel mai haios a fost ca am plecat de acolo pe ploaie si am ajuns la Sala Palatului pe ninsoare, am coborat din masina, am innotat pana la intrare, iar cand am cautat invitatiile in geanta am realizat ca le uitasem in masina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Noroc ca Sys nu apucase sa ajunga nici macar pana la Ateneu, asa ca oprit si am mai inotat odata pana la masina lol.gif lol.gif lol.gif Noroc ca se circula infernal in Bucuresti si nu a apucat sa ajunga departe.
)).gif
Ai fost la club?
julyalina
'neatza ancutzule ! pupic.gif ca mai faci?
anca veselie
smile.gif neatza scumpele mele!
ganesha pupic.gif stiu, dar tot greu imi e sad.gif
amalia, am fost la club, am dansat pana dimineatza, a fost tare placut! si eu sper ca viitoarea intalnire sa fie mai pe indelete, fara amenintarea scarbiciului.
ina pupic.gif pupic.gif
alina, cred ca vin la party, dar daca vin singura ai grija de mine? naughty.gif

noi avem azi petrecerea firmei si eu am un mare cos din cauza caruia mi s-a umflat si buza sad.gif iar ieri m-am simtit f naspa, cred ca voia sa ma prinda o raceala, dar i-am dat in cap cu niste fervex si paracetamol. din pacate nu am ajuns la sala sad.gif
amalia0701
hug.gif
julyalina
'neatza ancule! pupic.gif
CITAT(anca veselie @ 18-12-2007, 10:34 AM) *

alina, cred ca vin la party, dar daca vin singura ai grija de mine? naughty.gif

)).gif of course hug.gif da' nu cred ca o sa vrei tu biggrin.gif ca vin baieti... naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 18-12-2007, 10:34 AM) *

din pacate nu am ajuns la sala sad.gif

am vazut sad.gif ca te-am cautat la pilates

sa nu uit : distractie placuta cu colegii ! si da-i cu ceva cosului ala. intreaba la farmacie .
dany
Neata , Anca ! Cum mai esti ?

Distractie placuta la chef !!!! hug.gif
anca veselie
salutare!
eu am intrat in vria sfarsitului de an la munca. mai ales pt ca maine e ultima zi lucratoare pe anul asta cheer.gif la sala nu cred ca ajung sapt asta, pt ca azi merg la film, maine la epilat, iar vineri am o sarbatorire.
chiar alina, vineri dimi presupun ca nu e aerobic, nu? sper sa ajung la party, mai vb depre asta.
dany, la chef a fost ok, dar nimic interesant. m-am zbantuit o gramada, asta mi-a placut.
in rest lucrurile sunt destul de cenusii......
va super pup!
aki
Ancutule,iarasi ginduri negre?Sa treaca cosul, fara rusine, care nu intreaba unde sa se amplaseze hug.gif
anca veselie
MERCI AKI pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule ! pupic.gif
din cate stiu eu, au ora de aerobic si diminetza dar nu stiu exact la cat sad.gif
spor la treburi si daca vrei sa vii la petrecere pe 22, da-mi un tel hug.gif eu o sa fiu acolo de pe la 21:30
aki
Imagine
LA MULTI ANI,DRAGA ANCUTA
julyalina
hello ancutzule ! pupic.gif
pacat ca nu ai venit la petrecere sad.gif a fost super blum.gif
crissy
Craciun fericit!
himere2005
Craciun fericit!
Sexymom
Fata frumoasa iti doresc pt. noul an multa liniste sufleteasca, sa iti gasesti perechea, sa fii iubita si implinita. pupic.gif Sarbatori fericite.
julyalina
Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
anca veselie
va multumesc fete frumoase si va imbratisez pe toate hug.gif hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif
CRACIUN FERICIT!
aki
Tu cum ai sarbatorit? hug.gif
dany
Multgumesc pentru pupic.gif din jurnalul meu !!!!!

Cum mai esti ??? Sper ca mai bine ! hug.gif
julyalina
e in conced pupic.gif
ganesha
Am venit sa vad ce mai faci. Sa te bucuri de conced si sa te simti bine, da? hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.