Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
dulci, cum sa nu te lase??? ia-ti inima-n dinti si invoieste-te pupic.gif la cat ai tren?
Amazoana
Am tren la 17.30, insa trebuie sa fac si eu un dus, sa las ordine acasa....
anca veselie
asa e... fugi si vb cu sefu'! tre sa te lase
axe10
Toata lumea e racita pe aici...sau aproape...

Anca bravo ca te distrezi...ca sa uiti pe cineva e cel mai bun remediu....
dany
Distractie faina la disco , Anca !

PASTE FERICIT !!!

hug.gif
Amazoana
Pe la 12 indraznesc.....
Axe, esti tare draguta! pupic.gif
anca veselie
axe pupic.gif , ce sa fac, revin la viatza de single woman!
merci dany! pupic.gif am citit rapid la neuroni de raceala ta, nasol.... te-o fi tras curentul de te-ai umflat intr-o parte...
axe10
Anca, eu am ajuns la o concluzie...e bine si cu familie, cu copii...stii tu toate astea...dar cateodata ti se acreste si simti nevoia de singuratate...eu nu o am niciodata de 5 ani incoace...vorba aia si la wc vine fimea peste mine....distreaza-te, exerseaza flirtul....cica e mai bun decat sexul pt femei...stimuleaza creierul si te tine in forma...si danseaza ca nebuna pana dimineata...si pt mine...please.... hug.gif
anca veselie
)).gif hug.gif lavinia, merci! da, incerc profit la maxim, dar cateodata ti se mai acreste si de siguratate... o sa dansez si o sa-mi fac de cap blum.gif
anca veselie
bueeeey, am o foame wacko.gif de la ovulatie, sigur, dar nu stiu ce sa ma fac...
am baut 400ml suc rosii, apoi am mancat restul de fasole batuta de ieri, cam 100g cu 40g graham. in pauza o sa mai pap niste legume ceva, o sa mergem la un restaurant, sa vad ce gasesc.
axe10
CITAT(anca veselie @ 06-04-2007, 12:08 PM) *

)).gif hug.gif lavinia, merci! da, incerc profit la maxim, dar cateodata ti se mai acreste si de siguratate... o sa dansez si o sa-mi fac de cap blum.gif

Si mie mi-era greu cateodata...dar daca ai prieteni si poti sa iesi din casa fara sa iti pese de nimeni e super.
crissy
Hristos a inviat!
bubbles
Hristos a inviat!Pe unde umbli?
bubbles
Anca cand intri..cred ca ma apus si eu de Yin Yang dar am niste nedumeriri...se poate manca orez?mazare si porumb?Ca ma gandeam sa imi iau amestecuri de alea prefierte in zilele de legume wink1.gif
anca veselie
adevarat a inviat!
crissy, bubbles pupic.gif
eu am balotat de zor zilele astea, mai precis sambata seara cand am ajuns acasa mama facuse pasca, si zice: mananca mama ca e f buna calda, asa ca am mancat... apoi cozonac... si tot felul de prostii. de fapt nici nu-mi dau seama daca am mancat chiar asa mult sau eram obisnuita cu altfel de mancare... am bagat la greu ceai verde de am dat in alte probleme )).gif a fost bine acasa, am stat cu ai mei, sambata doar am fost la inviere cu niste prieteni. iar ieri am fost la tara la bunica.
de azi am inceput iar cura yin yang... ce sa fac, trebuie... pt ca aveam oua fierte si carne de la mama, am zis sa incep cu zilele yang. carnea mea de pui e facuta la cuptor cu putin ulei, dar ata ete, nu se poate doar gratar blum.gif
md: ou fiert cu un strop de iaurt si 50g pui. cafea si acum ceai verde.
bubbles, orez nu prea cred ca se poate manca. mazare si porumb da. daca mai ai intrebari, sunt aici!
ina_ceva
Hristos a inviat! pupic.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 11:57 AM) *

Hristos a inviat! pupic.gif

adevarat a inviat! pupic.gif felicitari pt kg minus pupic.gif cheer.gif

azi am implinit 1 an de cand m-am lasat de fumat!
naughty.gif yahoo.gif
am avut o singura abatere, acum vreo luna, cand am pufait o tigara slim blushing.gif dar o declar nula biggrin.gif )).gif
ina_ceva
imi place "o declar nula" devil.gif

anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 10-04-2007, 12:10 PM) *

imi place "o declar nula" devil.gif

naughty.gif tease.gif

pranz: aprox 250g pui si 150g branza almette cu iaurt. almette pt ca nu am gasit deloc branzica de vaci sad.gif asa ca in loc de 300g o sa pap doar 150.
bubbles
Seara fata cumintica hug.gif .Iuart milli cu fructe 0.2% avem voie la zilele yin? Si daca vrei mai spune in mare ce mai mananci tu in zilele astea biggrin.gif .daca nu te superi sorry.gif
anca veselie
neatzaaa!
ieri a plecat sefa mai devreme, asa ca am plecat si eu blum.gif am fost sa-mi caut niste balerini negri, nu am gasit ce voiam, apoi m-am dus putin prin obor dupa care la sala. seara am fost la film, la parfumul. foarte foarte tare filmul!!!!

bubbles, in zilele yang este foarte simplu ce mananc: un ou, aprox 300g carne, in general pui si putin peste, aprox 300 g branza de vaci dietetica, aprox 300 ml iaurt. aici nu prea poti face multe inginerii. mai mananc seminte de dovleac, aseara de ex am papat 50g blushing.gif
iaurtul cu fructe e o combinatie de yang - iaurtul si yin - fructele, asa ca nu-l mananci.
la zilele yin mananc de dimi 50g graham cu zacusca, in general, sau fasole batuta. apoi la pranz de obicei o salata mare cu tot felul de legume, depinde de inspiratie, sau mancarica de legume, daca am ceva la indemana. fructe pap de obicei o banana, cateva curmale, dar sunt inselatoare si-ti vine sa papi prea multe, putin ananas, sau portocala, alune sau nuci, dar mai putine, depinde de pofte. in general beau si sucul de legume. nu se mananca orez, cartof poate unul mic. eu de obicei mananc doar 50 g graham ca sa pot manca mai multe legume. mai trisez cu cate un drops orbit cand mi-e pofta de dulce.

azi am mancat la md: un ou, 50 g pui, f putina branza de vaci, o cafea si acum imi fac un ceai verde.
amalia0701
pupic.gif
Ce fata cuminte aici hug.gif
Spor la dieta.
anca veselie
pupic.gif merci amalia!
anca veselie
pranz: 250 g pui si peste, restul de la pachetul de branza de vaci, deci am pana acum 250g br. vaci. cafea si ceai verde cu portocale.
himere2005
salutare anca....cred ca o sa tin si eu regimul y-y ca in 2 saptamani sunt invitata la o nunta si sa intru cat de cat in haine,sa nu plezneasca pe mine blum.gif ...dar mai intai trebuie sa fac piata ca nu mai e mare lucru prin frigider ....stiu ca ma intelegi ca si tu ai doar cateva kg de slabit la fel ca si mine dar care iti stau pe creier grin.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 11-04-2007, 03:58 PM) *

salutare anca....cred ca o sa tin si eu regimul y-y ca in 2 saptamani sunt invitata la o nunta si sa intru cat de cat in haine,sa nu plezneasca pe mine blum.gif ...dar mai intai trebuie sa fac piata ca nu mai e mare lucru prin frigider ....stiu ca ma intelegi ca si tu ai doar cateva kg de slabit la fel ca si mine dar care iti stau pe creier grin.gif

himere, te astept in clubul y-y pupic.gif
anca veselie
am mai mancat un iaurt de 200 ml
anca veselie
raport complet ieri: inca un iaurt 0% 125g si 50g seminte. nust de ce, dar daca deschid punga nu ma las pana nu le termin sad.gif

raport azi:
md: 50g pui cu 100g br vaci, ceai, cafea
pranz: 175 g iaurt 0%, 100g pui cu jumatate de ou fiert si 100g br vaci, ceai.

sunt foarte suparata pt ca ma doare o masea care este plombata si are si nervul scos. nu vreau sa ma duc la dentist sad.gif am luat un nurofen momentan, sa vad cum s-o comporta maine. sad.gif sad.gif sad.gif
acum o sa plec cu sefu' pe teren si apoi cica trecem pe la ikea grin.gif o sa ma uit de un sifonier si de un abajur pt lustra.
buretel
pupic.gif pupic.gif am tot citit aici la tine ce meniuri faine ai, ma bate gandul cu YY rolleyes.gif
mai cercetez blum.gif

sa ne spui ce ai vazut la Ikea wink1.gif
anca veselie
ce mai faci buretelule? pupic.gif de mult nu am mai vb!
la ikea am vazut muuuuulte, dar mi-am luat o mica noptiera, simpla simpla, un suport de sare/piper, o veioza simpla. dar mi-am dat seama ce dulap vreau, tre sa fac un calcul cat costa si sa vad cum fac rost de bani )).gif cand ma gandesc de cate lucruri as avea nevoie imi vine sa ma impusc sad.gif
am mai papat acum: 100g pui, 50g br vaci si jumatatea de ou. o sa beau o cafea cu spuma de lapte si indulcitor si niste ceai.
buretel
CITAT(anca veselie @ 12-04-2007, 03:28 PM) *

ce mai faci buretelule? pupic.gif de mult nu am mai vb!
la ikea am vazut muuuuulte, dar mi-am luat o mica noptiera, simpla simpla, un suport de sare/piper, o veioza simpla. dar mi-am dat seama ce dulap vreau, tre sa fac un calcul cat costa si sa vad cum fac rost de bani )).gif cand ma gandesc de cate lucruri as avea nevoie imi vine sa ma impusc sad.gif
am mai papat acum: 100g pui, 50g br vaci si jumatatea de ou. o sa beau o cafea cu spuma de lapte si indulcitor si niste ceai.

pupic.gif pupic.gif pupic.gif iaca pe aici, mai mult din umbra blushing.gif si cu kilele pe care le tarai dupa mine grin.gif

cum sunt preturile la Ikea? eu sunt fan, mi-as decora toata casa cu lucruri de la ei rolleyes.gif
anca veselie
sunt si lucruri ieftinute si mai scumpe... nu prea pot sa-mi dau cu parerea pt ca nu am umblat prin magazine de genul asta
eu am dat pe noptiera 35 ron, f putin. dar dulapul visat costa sigur mai mult, tre sa ma apuc sa-l calculez.
Tzutzi80
Neata Ancule! Azi m-am trezit cu pofta de viata! Probabil din cauza ca m-a luat un soare in primire asa de dimineata )).gif

Sa stapanesti sanatoasa achizitiile pupic.gif
Karin
Ce bine suna preturile de la Ikea! Sper sa ajung si eu macar o data sa belesc ochii pe acolo! )).gif
Sa folosesti cu placere tot ce ti-ai luat! pupic.gif
Si sa stii ca intr-o casa, mereu e cate ceva de cumparat! Si pe mine ma apuca durerile de cap cand vad cate imi mai trebuie! doh.gif
Dar cu timpul se fac toate! wink1.gif pupic.gif
amalia0701
Io nu ma mai uit la mobileturi, desi tare mi-ar trebui mobila de bucatarie, dar acu vreaus a merg in concediu, la toamana trebuie neaparat termopane, asa ca mobila sa mai astepte.
Ne-am hotarat si mergem aici in vacantza:
Vacanta noastra
ina_ceva
Sa folosesti cu placere lucrurile cumparate; in WE am si eu drum in Ikea si tot noptiera mi-as lua wink1.gif
anca veselie
neatzaaa!
imi este foarte somn, pt ca aseara am fost la concert la adi manolovici si m-am culcat pe la 1 sad.gif aseara nu aveam somn deloc, dar de dimi abia m-am trezit.

tzutzi, ma bucur ca esti vesela pupic.gif la noi nu e soare, dar e caldutz.
karin, sunt si preturi mai mari, dar ideea e ca gasesti o gramada de accesorii care-ti usureaza viatza, mie imi plac pernele si pilotele lor f tare.
bineinteles ca ai mei au inceput ca nu aveam nevoie de ele, bla bla bla... ca sifonierul o sa fie prea scump.... ca nu are loc, etc etc sad.gif dar ii pun eu la punct grin.gif
amalia, pare foarte faina excursia asta. si mi se pare destul de accesibila. ma cam bate gandul si pe mine grin.gif o sa ma gandesc.

sa va arat dulapul pe care mi-l doresc grin.gif http://ikeaeu.ecweb.is/07/LKRO/ la pagina 107. nu imi permit tot dulapul, vreau doar corpul compartimentat pt camasi si pantaloni grin.gif nu-i asa ca-i frumos? grin.gif
noptiera pe care mi-am luat-o se vede la pag 115, e simpla simpla si scrie pe ea mare 35 ron.

sa revenim la oile noastre, adica la dieta naughty.gif aseara am fost la sala, nust de ce mi-a fost cam greu... dupa sala am papat un iaurt, am montat noptiera si am iesit la concert.
azi sunt la ziua yin si am papat: 20g graham cu mancarica de ciuperci si a adus o colega niste beigli, care este o praji specific ungureasca si pe care am papat-o pe post de portia de graham blushing.gif partea buna e ca nu are f multa coca si nici nu-i f dulce blushing.gif am baut cafea si acum ceai.

ina, sa-mi spui ce-ti iei naughty.gif
anca veselie
pranz: spanac cu o rosie si putin beigli. mi-am cam facut de cap. acum o sa beau niste ceai verde.
ina_ceva
Dulapul e superb, ceva de genul asta mi-as lua si eu, dar mai tarziu.
Momentan as vrea o biblioteca simpla si niste cutii pentru depozitare (sunt maniaca cand vine vorba de cumparat carti si cutii) . Ma bate gandul sa iau si niste pernutze (nu neaparat de decor) dry.gif
himere2005
sa ne pui poze cu noptiera wink1.gif
Sexymom
CITAT(axe10 @ 06-04-2007, 01:00 PM) *

Anca, eu am ajuns la o concluzie...e bine si cu familie, cu copii...stii tu toate astea...dar cateodata ti se acreste si simti nevoia de singuratate...eu nu o am niciodata de 5 ani incoace...vorba aia si la wc vine fimea peste mine....distreaza-te, exerseaza flirtul....cica e mai bun decat sexul pt femei...stimuleaza creierul si te tine in forma...si danseaza ca nebuna pana dimineata...si pt mine...please.... hug.gif

Fata daca tu te plangi vino la mine sa vezi distractie.Nu numai ca am toata lumea in casa dar dimineata e cel mai haios moment, ne sculam toti care mai de care mai devreme sa prindem loc pe wc.

Anca multi pupicei, mergi la dntist totusi , poate ai o infectie.
anca veselie
daaa, ina, m-am indragostit de dulap iremediabil! si il pot cumpara cu card avantaj in 6 rate naughty.gif gasesti gramezi de chestii de depozitat, e raiul lor in ikea!
himere, o s-o pozez azi cred. dar e super simpla.
sexi draga, din fericire azi nu ma mai doare naughty.gif mai vad cum ma simt in acest wee. faza e ca maseaua-i plombata si are si nervul scos sad.gif
anca veselie
mai raportez o portocala miiica miiica, o banana mica si niste paine prajita
buretel
cat esti de cuminte pupic.gif
eu mai bine ma bag sub pamant de rusine blushing.gif eee, ce vremuri...
oricum, aseara n-am hapait nimic la cina, si dimineata 1kg era dus )).gif de la atatea inghetate si prostii, s-a speriat si el saracu' blum.gif
anca veselie
buretelule, uite ca tot hapai la paine prajita si nu pot sa ma opresc biggrin.gif
alandana
CITAT(amalia0701 @ 13-04-2007, 10:09 AM) *

Io nu ma mai uit la mobileturi, desi tare mi-ar trebui mobila de bucatarie, dar acu vreaus a merg in concediu, la toamana trebuie neaparat termopane, asa ca mobila sa mai astepte.
Ne-am hotarat si mergem aici in vacantza:
Vacanta noastra

Suna grozav excursia asta Amalia.

Anca felicitari pentru consecventa la dieta - deja pare ca la tine s-a transformat in stil de viata.
Si subscriu la ce spune Axe cu mentiunea ca - la un moment dat copiii cresc - si ajung cum sunt ai lui Sexi si ai mei - si iti recapeti si din independenta si ai si implinirea ca esti mama. E mai greu cand sunt mititei de tot - sunt dulci foc dar iti iau toata independenta.
anca veselie
dana merci blushing.gif
se pare insa ca am zbarcit-o, ieri am papat prea multa paine, g dintr-un foc sad.gif apoi am baut si niste vin, nu am fost cuminte deloc. iar azi am mancat cam amestecat, trebuia sa fie zi yin si eu am mancat niste cascaval, o galusca cu prune, si putina cioco. si am mancat si cam multa paine. asa ca am hotarat sa tin 3 zile curate yin de maine pana marti. naughty.gif

aseara nu am mai fost la concert, am fost in niste vizite apoi am iesit la club. mi s-a intamplat o chestie detul de naspa: a venit si sotia primului meu iubit, care este cam dusa cu capu' si este geloasa pe mine... de cand a venit a sta doar cu ochii pe mine, m-a amenintat, mi-a zis sa plec din club ca a venit ea. eu nu am bagat-o in seama si mi-am vazut de treaba. ea nu s-a lasat, s-a tot fatait pe langa mine, la un mom dat m-a lovit incap, iar peste putin timp mi-a varsat intentionat vin pe spate. in momentul ala m-am enervat, m-am luat de ea, noroc ca au vazut faza si naiatul de la bar si un prieten de-al meu. ea nu voia sa recunoasca!!!! si pana la urma a dat-o patronul afara din bar grin.gif cred ca e nebuna de tot....
julyalina
buna seara anca ! floare.gif
ce nebuna de femeie, sotia primului tau iubit )).gif nu credeam ca mai exista asa persoane smile.gif
Tzutzi80
te compatimesc sincer. Iar lui daca a fost [*****] sa te piarda....asa femeie ii trebuie pupic.gif
ina_ceva
Anca, nebuni sunt peste tot; trebuie doar sa ne ferim de ei tease.gif
Imi pare rau ca nu ai reusit sa ajungi ieri, dar data viitoare cool.gif nu mai scapi .

O duminica placuta! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.