Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
axe10
Barbatii astia, cina sa-i inteleaga?!

Io (dar eu, sunt eu) l-as fi bagat in p...ma-sii!!
ina_ceva
...si eu la fel Lavi, dar nu cu aceleasi cuvinte blum.gif blum.gif .
Am zis de multe ori ca in locul ei renuntam de mult, dar asta privind din afara, obiectiva fiind cool.gif
axe10
Ce s-au terminat barbatii?!...s-a inchis robinetul?!
Nimeni nu e indreptatit sa te faca sa suferi, sa fii nefericita si sa ai stari depresive zile intregi. Tine minte asta. Nu merge, treci mai departe , nu te crampona intr-o relatie doar ca sa fie acolo si sa nu raspunzi cu NU atunci cand esti intrebata daca ai pe cineva....

Te pup si stiu ca esti tare...cateodata! grin.gif
amalia0701
pupic.gif
Tu si cu fiemea " nu mai stati" cu ei si sunteti doar amici )).gif
Te imbratzosez cu drag.
Cum o fost filmul?
Il tot ocolesc de ceva vreme.
ganesha
Cum a fost la film cu fetele? Ancule, un gind de voiosie iti trimit! pupic.gif floare.gif
anca veselie
va raspund printre picaturi, sunt full de treaba.
va pup pe toate si separat!
a fost fain filmul, a meritat sa inghetam in cinematograful scala. apoi ne-am dus la carciuma si am baut un vin fiert naughty.gif
amalia, eu raman amica cu fostii din principiul ca daca am avut niste legaturi asa stranse, omul ala merita sa ramana cat de cat in viatza mea. cu primul meu iubit am fost prietena f buna mai mult de 6 anu de zile dupa ce ne-am despartit, pana s-a insurat si nevasta m-a alungat din viatza lor...
axe, ai dreptate grin.gif
ina grin.gif pupic.gif
ganesha pupic.gif

azi vreau sa ajung la pilates pt prima oara pe anul asta cheer.gif
axe10
Sa te inrosesti toata de efort... pupic.gif
anca veselie
din pacate nu ajung la pilates, tre sa stau peste progr. cred ca ajung la tae bo, sper!
Ella79
Anca, te felicit ca faci sport. Eu din primavara de cand am fost bolnava n-am mai pus piciorul la sala, dar sa stii ca imi propun ca maine sa ma duc. Daca ajung sa stii ca ti se datoreaza in exclusivitate, ca mi-ai facut sa imi fie rusine ca nu ma duc.
Amazoana
La multi ani Anca! pupic.gif Ce faci? Nu am apucat sa citesc mai nimic. Cum esti?
aki
CITAT(Ella79 @ 10-01-2008, 07:28 PM) *

Daca ajung sa stii ca ti se datoreaza in exclusivitate, ca mi-ai facut sa imi fie rusine ca nu ma duc.

Sa stiti ca functioneaza rusinea yahoo.gif .Si eu de rusine fac Pilates,fata de bubles tease.gif
julyalina
)).gif pai atunci e bine! ne mobilizam biggrin.gif

ancule te pupic.gif
ai ajuns ieri la tae bo ?
anca veselie
neatzaaaa!
ella, m-as bucura f tare sa te motivez! o sa te urmaresc! naughty.gif
dulciiiiiiiiiiiiiii pupic.gif, ai aparut cheer.gif sunt bine, single again, dar mai linistita!
aki pupic.gif
alina, am ajuns cu greu. vreau sa-ti spun ca in prima jumatate de ora am crezut ca mor acolo, nu mai puteam efectiv. dar apoi mi-am mai dat drumul putin!
anca veselie
me happy ca e vineri cheer.gif o sa merg la o aniversare in seara asta grin.gif si ma gandesc ce sa fac cand ajung home: sa dorm o ora sau sa ma epilez. nust de ce m-am dereglat, la 12 noaptea sunt fresh, toata sapt m-am culcat la 1, azi noapte la 2, iar de dimi abia ma trezesc sad.gif
anca veselie
de luni sau de duminica vreau sa incep o cura data de o nutritionista.
prima saptamana suna asa:
- cantitati nelimitate de branza sub 7% grasime
- cate 1 ou fiert/ zi , exceptie ziua 3 si 6 cand sunt 2
- legume crude nelimitat si 2 lingurite de ulei
- 200 g de mere golden.

dupa primele 4 zile pot manca si rosii, lamai si iaurt sub 7% grasime.

ce parere aveti?

din a 2-a sapt se schimba, se adauga carne, o sa dau detalii cand ajung acolo.
a tinut-o o colega de-a mea si a slabit 8 kg in 4 luni. mi se pare destul de ok.
Ella79
CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 12:25 PM) *

neatzaaaa!
ella, m-as bucura f tare sa te motivez! o sa te urmaresc! naughty.gif

s-a ales praful de ziua mea de sala. Zac in pat inconjurata de paturi.

CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 06:59 PM) *

ma gandesc ce sa fac cand ajung home: sa dorm o ora sau sa ma epilez.

Sa te epilezi. Daca te simti frumoasa asta se vede pe fata ta si toti cei din jur te vor percepe ca pe o femeie foarte frumoasa.

dieta mi se pare plictisitoare sad.gif
aki
Bafta Ancuta la dieta.Ne spui si noua cum merge dieta.Cum ai ales dieta?In dependenta de ce? pupic.gif
anca veselie
CITAT(aki @ 11-01-2008, 05:46 PM) *

Bafta Ancuta la dieta.Ne spui si noua cum merge dieta.Cum ai ales dieta?In dependenta de ce? pupic.gif

nu inteleg ce vrei sa spui. am spus mai sus, e dieta data de nutritionista.

ok, ella, o sa ma epilez, macar pe jumate din picioare blum.gif
prima sapt de dieta e cam plicti, din a 2-a sapt se schimba putin, dar n-am timp acum sa scriu.
ganesha
CITAT(anca veselie @ 11-01-2008, 05:29 PM) *

ce parere aveti?

Mie personal mi se par cumplit de putine grasimi bune. Stiu ca sint la moda in partile alea dietele hipolipidice, peste tot aproape am vazut asta (reviste, forumuri). Da' na, stiu ca daca-ti intra in minte sa faci o chestie, oricum o faci indiferent de ce zic altii wink1.gif . In rest, e variata si e faina, ca legume sint cu zecile pe pamint, si ai de unde alege grin.gif

Tu cit vrei sa slabesti? Ca doar nu 8 kg, nu? blink.gif

Oricum, asteptam detalii cu interes! pupic.gif
axe10

Imi place de tine...cum esti singurica cum te ocupi mai indeaproape de propria persoana (nu ca nu ai face-o tot timpul...)...adica esti si mai atenta la tine. Cand te indragostezi...te pierzi pe tine, gandul iti e numai la el...

Te pup!
aki
Lasa xca vine acel EL vezi ce noroc o va bate cheer.gif hug.gif
ina_ceva
pupic.gif

Cum ai petrecut vineri la aniversare?
Mi-ai facut pofta de vin fiert, asa ca am petrecut si eu inceputul de WE cu doua cani de lichid rosu si fierbinte blum.gif
amalia0701
pupic.gif
lilistiuca
neata ancuta!!!

cum a fost la petrecere????

reteta data de nutitionista pare ok, pentru o prima saptamina.

am incercat si eu sa tin o dat o dieta data tot de o nutritionista si parca ma defectasem....cind nu aveam voia carne salivam dupa ea.....sau ce nu aveam voie....ma apuca subit pofta....

eu nu sunt o mare mincacioasa, dar sunt o mare pofticioasa....si atunci diete restrictive nu pot tine.....

oricum, bafta la dieta si sa ne spui cum iti pare!!!

pupic.gif
anca veselie
salutare! vorba ganeshei, saptamana asta e numai buna de cucerit lumea naughty.gif
ganesha, ar fi o idee sa slabesc 8 kg, dar nu prea cred. nu mi-am pus un target in kg, cel putin nu inca. voi vedea pe parcurs. naughty.gif
axe, asa este, cand sunt solo, ma axez pe mine, lucru pe care ar trebui sa-l fac si cand sunt cu cineva si ar trebui sa invat sa nu ma mai pierd...
aki, o veni si EL odata si odata )).gif
ina, am petrecut destul de bine, de fapt am cam petrecut tot wee - si vi si sa chef -, iar ieri dupaamiaza am fost la piscina cheer.gif si mi-a placut tare. intentionez sa mai ajung.
lilistiuca, multu. si eu sunt pofticioasa, asta-i marea problema blum.gif

in alta ordine de idei, azi mi-am luat inima-n dinti, m-am cantarit si am inceput cura.
am mancat asa:

md: o cutiuta branza gen fagaras + un ou fiert + varza

gustare: un mar

pranz: o cutiuta branza fagaras + salata (salata verde, rusola, ciuperci, castravete, ardei capia, ardei verde) cu ulei de masline.
aki
Bafta si multa ambitie iti doresc hug.gif
anca veselie
multumesc! pupic.gif
bubbles
Uff ai aparut in sfarsit blum.gif hug.gif .Si ce zice cantarul? tease.gif Eu interoghez pe toata lumea lol.gif
anca veselie
ce zice cantarul este secret lol.gif
ce sa zica... zice ca sunt la fel ca anul trecut pe vremea asta.... foarte urat din partea mea sad.gif
bubbles
Adica tot slaba tease.gif tease.gif .Eu nu pot uita poza aia care ti-ai facut-o in oglinda numai la picioare si cum stateam si ma holbam la ea ca asa de bine aratai si sunt sigura ca si acum arati la fel de bine give_rose.gif
aki
Ancuta pupic.gif
anca veselie
draga mea bubbles, nu pot spune ca arat rau, totusi am facut sport tot anul 2007, dar M-AM INGRASAT IAR! nu ma mai incap pantalonii, ma rog, am pantalonii mei care ma incap, ca de, am pantaloni pt toate greutatile grin.gif fundul meu este mare!!!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 14-01-2008, 04:57 PM) *

draga mea bubbles, nu pot spune ca arat rau, totusi am facut sport tot anul 2007, dar M-AM INGRASAT IAR! nu ma mai incap pantalonii, ma rog, am pantalonii mei care ma incap, ca de, am pantaloni pt toate greutatile grin.gif fundul meu este mare!!!

Ce tare suna lol.gif Can I join the club? ca si eu am lol.gif Normal ca nu poti spune ca arati rau, ca doar esti realista tease.gif las' ca pleaca ele, cele-nedorite, mai ales ca le-ai pus gind rau.
aki
Si eu am pantaloni de astia,dar majoritatea stau in dulap cu gind de dat de pomana )).gif ca mi-s mici,nu cred ca mai ajung vre-o data la masura ceia. huh.gif
bubbles
Draga mea Anca hug.gif la fel sunt si eu .. talia ingusta si fundul mare si pulpele doh.gif blum.gif .Eu pantalonii care mi-s mari ii pastrez cu gand de bebe lol.gif
axe10
Eu nu pastrez nimic...mi-e mic...dau la altii...mi-e mare...dau la altii!

Si asa ma fac cu haine noi tot timpul!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Te pup si o sa te citez cand o sa trebuiasca...cu ce ai raspuns la mesajul meu....ai grija! pupic.gif
aki
CITAT(axe10 @ 14-01-2008, 08:58 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Ce tare w00t.gif
axe10
CITAT(aki @ 14-01-2008, 08:19 PM) *

CITAT(axe10 @ 14-01-2008, 08:58 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Ce tare w00t.gif

Pai decat sa ma enervez...ca ma strang evident, mai bine zic ca nu am cu ce sa ma imbrac si caut altele "mai la moda"!! lol.gif lol.gif
mirela
De acord cu Axe.Eu nu pastrez nimic. Daca sunt cateva nr. mai mici sa ma infurii apoi ca m-am ingrasat? Si apoi le trece timpul! De ce sa nu profite altcineva de ei?! Anca iti spun si tie cum i-am scris lui Nessie.Sa-ti faci timp cand vin sa ne vedem. pupic.gif
anca veselie
eu sunt strangatoare, pastrez tot, f greu ma despart de posesiunile mele. si apoi, ce poate fi mai placut decat sa incapi in pantalonii de acum un an? naughty.gif
ganesha pupic.gif ar trebui sa-i punem un nume clubului wink1.gif
aki, eu sunt eterna optimista, chiar sper ca voi ajunge la o anumita masura blum.gif
bubbles, eu m-am obisnuit cu conformatia mea si nu ma deranjeaza, plus ca ma ingras uniform de obicei. nu ti se pare prea devreme pt bebe blum.gif ?
axe, am inteles, ma conformez huh.gif
mirela, bineinteles ca trebuie sa ne vedem!

dieta merge, sunt in a 2-a zi cheer.gif cateodata mi-e cam foame blushing.gif
aseara am fost la step aerobic si planuiesc sa merg azi la pilates.
sunt f hotarata sa slabesc!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 15-01-2008, 01:55 PM) *

eu sunt strangatoare, pastrez tot, f greu ma despart de posesiunile mele. si apoi, ce poate fi mai placut decat sa incapi in pantalonii de acum un an? naughty.gif

Asa sunt si eu, chiar daca stiu ca nu mai port, tot pastrez (asta pana ma enervez ca nu mai am loc in sifonier si fac o tura pentru "aruncat")

Daca ti-e foame, nu poti manca branza mai multa sau legume? Cantitatile parca sunt nelimitate unsure.gif

pupic.gif hug.gif
anca veselie
draga mea ina, pot manca in orice cantitati vreau, dar mi se par suficiente 2 cutii de branza la pranz si ma cam satur de atata branza huh.gif o sa incerc sa pap mai multa.
aseara am fost la pilates, am facut fatza dar a fost cam greutz. ma cam termina lipsa carnii huh.gif abia astept sa treaca sapt asta...
bubbles
Ancule eu doar pastrez .. nu am si zis cand facem bebe tease.gif ca inca vreo ...5 ani nu vreau )).gif pupic.gif pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif
ganesha
Ancule, o zi super sa ai! pupic.gif
Amazoana
Neata Anca, ce faci scumpa? La serviciu?
anca veselie
neatzaaaa!
bubbles, asa te vreau, desi nu e treaba mea mi se pare ca e prea devreme sa faci bebe, mai tre sa copilaresti tu putin pupic.gif
aki pupic.gif
ganesha pupic.gif , multu, si tu sa ai o zi minunata!
dulcicooo pupic.gif , ce sa fac la scarbici, ca d-aici vin banii, nu?
Amazoana
Din nefericire. mad.gif )).gif
Ce bine ar fi sa stam acasa, la caldurica, sa facem doar ce ne place (Doamne fereste, nu zic sa nu facem nimic, ca ne plictisim si devenim morocanoase blum.gif ) si sa ne vina si muuuuuuuuulti banuti!Huh,huh?
PS: ce-ti face seful? naughty.gif

PS2: mai e cu tipa aia?
lliliana
Esti frumoasa shi slaba...sa nu cumva sa tii dieta. Mananca sanatos shi-atat. Ca io te iubesc asa cum eshti. pupic.gif hug.gif
anca veselie
raportez cu bucurie ca sunt in ziua nr.4, fara abateri! cheer.gif sunt mandra de mine!
parca m-am obisnuit si nu-mi mai e chiar asa foame, dar astept cu nerabdare sa treaca sapt asta si sa incep sa pap din nou carne grin.gif

dulci, eu cred ca m-as plicti sa stau acasa la caldurica singurica, asa ca prefer serviciul blum.gif dar ar fi minunat sa fie ceva mai lajer, care sa-mi permita sa fac de toate. cred ca 4 ore de munca/ zi ar fi ideale!!
ps: e binisor si el.

ps2: da tease.gif

CITAT(lliliana @ 17-01-2008, 10:20 AM) *

Esti frumoasa shi slaba...sa nu cumva sa tii dieta. Mananca sanatos shi-atat. Ca io te iubesc asa cum eshti. pupic.gif hug.gif

scumpa mea liliana hug.gif iti multumesc, dar trebuie sa tin o oarecare dieta pt ca daca o tin asa nu mai slabesc in veci. am inceput o dieta data de o nutritionista, sunt abia in prima sapt care e mai grea, dar e bine ca pot manca branza de vaci si legume in cantitati nelimitate. ideea e ca nu prea-mi vine sa mananc atata branza - mai mult de 2 cutiutze la o masa mi se pare deja porceala - . din a 2-a sapt apare carnea cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.