Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
bubbles
Anca inca ma consider eu copil lol.gif d`apai sa mai fac si un bebe acum grin.gif .Mai am timp .. Doar ca ma enerveaza lumea .. mereu ne intreaba cand facem bebe de parca ar fi obligatoriu cant te-ai casatorit sa si faci bebe wacko.gif .Tu ce faci?Felicitari pt lipsa ingrasacioaselor si pt sport pupic.gif
anca veselie
ce oameni tampiti.... scuze, dar asta e parerea mea. ce ii f.u.t.e pe ei grija de cand faci tu bebe???? sa nu te lasi influentata, fa cand simti! pupic.gif
eu fac bine, merg inainte wink1.gif sunt mandra de mine, chiar daca au trecut doar 4 zile grin.gif
Ella79
Bravo Anca! cheer.gif Keep going!
anca veselie
merci ella!!!
azi vreau sa merg la pilates, altceva nu-s in stare sa prestez. dupa care vreau acasa, fac o baie si vreau sa stau sa ma uit la un film si sa adorm devreme, ca de mult n-am mai facut asta. sper sa-mi si iasa huh.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 17-01-2008, 05:14 PM) *

merci ella!!!
azi vreau sa merg la pilates, altceva nu-s in stare sa prestez. dupa care vreau acasa, fac o baie si vreau sa stau sa ma uit la un film si sa adorm devreme, ca de mult n-am mai facut asta. sper sa-mi si iasa huh.gif

pupic.gif pupic.gif
Ce filme ai mai vazut?
Cura asta ti-a dat-o tie nutritionista?
Daca nu mai bine stai potolita, mananca sanatos si fa sport pupic.gif
aki
Amalia, i-a dat nutritionista dieta hug.gif
anca veselie
amalia, nu mi-a dat-o mie personal, i-a dat-o unei colege, dar a tinut-o juma de firma )).gif
nu mai stiu sa mananc sanatos, sunt total haotica, de asta iau masuri. din sapt a 2-a intra si carnea, o sa scriu maine poate ce voi manca. momentan mananc ok, o gramada de legume crude si branza de vaci, cantitate nelimitata, iar de dimi un ou fiert pe lg branza si legume.
despre filme... sapt trecuta am fost la gangster american, care mi-a placut tare si am vazut ieri un film unguresc, taxidermia se numeste, ca tacanit si socant si dupa accea mic dejun la tiffany, care mi-a mers la suflet. in rest... nimic, din pacate. nici macar nu am mai citit sad.gif

raportez pilates si o repriza scurta de shopping care s-a soldat cu 2 perechi de pantaloni, una scurtutza si una 3/4, o bluza super haioasa cu dungi si un pulover gri.
de asemenea am avut curajul sa-mi probez niste jeansi pe care ii inchei, dar imi iese colacelul din ei, chestie pe care o urasc. asa ca ar trebui sa merg si maine la tae bo...
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
Nu exista nu stiu sa mananc sanatos.
Asta e solutia, nu cure idioate.
Te bat devil.gif
anca veselie
devil.gif nu este idioata cura! blum.gif
eu sunt mandra de mine!
mananc de dimi o cutie branza vaci cu un ou si un ardei capia mare
gustare un mar
pranz: 2 cutii branza vaci cu salata mare cu ulei de masline
cina: o cutie branza vaci cu un ou si un ardei capia mare care azi a fost un avocado pt ca imi era pofta de muream.
intre mese pot bea lapte batut, dar azi nu mi-a fost foame.
eu zic ca e ok!
amalia0701
Deja mi s-a luat de brinza de veci numai de cate ori citesc la tine lol.gif
Anca io te iubesc, dar o cura trebe personalizata.
Nu spun ca asta nu o fi buna, dar in general sunt idioate.
pupic.gif
Noapte buna!
anca veselie
multu amalia give_rose.gif pupic.gif din pacate daca mi-a intrat ceva in bibilica acolo ramane )).gif
am o veste buna: am trisat si m-am cantarit azi, asa de control, si acum dat jos 1.5 kg cheer.gif de fapt cred ca am eliminat kg false pt ca inainte sa incep cura am exagerat putin. dar oricum sunt f incantata naughty.gif
axe10
clap.gif pt kg, bataita.gif ..pt cantarire...
anca veselie
CITAT(axe10 @ 18-01-2008, 10:33 AM) *

clap.gif pt kg, bataita.gif ..pt cantarire...

blushing.gif eh, n-am mai rezistat sorry.gif
ganesha
CITAT(amalia0701 @ 17-01-2008, 11:59 PM) *

Cit de categorica sintem, duamna! )).gif

Ancule, e bine sa te mai cintaresti neoficial din cind in cind, ca sa stii cum stai. Si bravoooo! Da' astept ala oficial, fa-te ca n-ai citit lol.gif pupic.gif
anca veselie
ganesha, si eu astept cu nerabdare oficialul )).gif da' cel mai tare astept sa scada colacelul )).gif asa ca azi tae bo scrie pe mine cheer.gif
bubbles
Felicitari pt cantar hug.gif pupic.gif si il asteptam si pe cel oficial grin.gif
Sexymom
Ancuta suna a disociat ce papi tu, poate ne dam o intalnire pe mess si ma luminezi si pe mine , vreau sa slabesc repede si bine. )).gif Saptamana frumoasa ca tine. give_rose.gif
lilistiuca
neata ancutza!!!!

cum mai merge cura??? felicitari pentru kg pierdute saptamina trecuta pupic.gif !!!

cum te-ai distrat in wk????

o saptamina usoara si o cura si mai usoara!!!!
julyalina
'neatza ancule ! pupic.gif

te intrebam la mine in jurnal ce faci azi blum.gif
trebuie sa ne intalnim sa discutam despre dieta si despre sexy )).gif
amalia0701
CITAT(ganesha @ 18-01-2008, 03:07 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 17-01-2008, 11:59 PM) *

Cit de categorica sintem, duamna! )).gif

Pai cand ma uit in noua mea oglinda de pe hol, vad produsul a ani de cure care mai de care mai elaborate blushing.gif
V-am spus ca mi-am dorit de ziua mea ( sf.Ion) o oglinda mare pe hol si am primit-o?
E din ciclul ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se implineasca doh.gif
bubbles
Amalia ce fain.Si eu mi-as dori una dar din aia care sa ma arate cu 10 kg mai putin grin.gif )).gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 21-01-2008, 10:47 AM) *

Amalia ce fain.Si eu mi-as dori una dar din aia care sa ma arate cu 10 kg mai putin grin.gif )).gif

Pai a mea arata exact sad.gif
anca veselie
salutare!
merci bubbles pupic.gif oficialul nu s-a intamplat inca pt ca azi dimi nu am apucat. poate maine.
sexi, nu e disociat, sapt trecuta a fost prima sapt. o sa zic mai incolo ce pap sapt asta.
lilistiuca, cura merge inainte. in wee chiar m-am distrat, dar am dormit extraordinar de putin, asa ca-s rupta. abia astept sa ajung acasa...
alina, mi-e somnic rau sad.gif la sala nu ajung, am nevoie de mult somn.
amalia pupic.gif promit sa am grija. am si eu o oglinda pe hol, care ma arata mai slaba.

sa va spun in ce consta a 2-a sapt:

md: 2 wasa cu 100g br vaci gen fagaras + iaurt la discretie + legume la discretie (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole)

pranz: 100g carne pui + legume crude si gatite la discretie
sau 250 g branza + legume crude si gatite la discretie

cina: la fel ca md + 1 ou
sau la fel ca la pranz

legumele crude sunt permise in cantitati nelimitate toata ziua
ganesha
CITAT(anca veselie @ 21-01-2008, 02:49 PM) *

am si eu o oglinda pe hol, care ma arata mai slaba.

sa va spun in ce consta a 2-a sapt:

md: 2 wasa cu 100g br vaci gen fagaras + iaurt la discretie + legume la discretie (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole)

pranz: 100g carne pui + legume crude si gatite la discretie
sau 250 g branza + legume crude si gatite la discretie

cina: la fel ca md + 1 ou
sau la fel ca la pranz

legumele crude sunt permise in cantitati nelimitate toata ziua

Am si eu din aia, singura oglinda care o am in casa )).gif Nu stiu daca-i practic sau nu, da' pentru psihic e tare bine lol.gif

Ancule, cit dureaza dieta ta? Ca deja e a doua saptamina fara grasimi bune wacko.gif Oh well, iti tin pumnii sa-ti iasa totul cu bine! pupic.gif
anca veselie
ganesha, vreo... 3 luni )).gif
am uitat sa spun ca pun in salata cate 2 lingurite de ulei de masline. ti se pare ok?
ce alte gras bune as putea baga?

Nessie
CITAT(anca veselie @ 21-01-2008, 03:36 PM) *

am uitat sa spun ca pun in salata cate 2 lingurite de ulei de masline. ti se pare ok?
Ai putea baga niste nuci sau seminte crude.

Eu am inceput sa pun in salate boabe de grau inclotite. Dau un gust bun si sunt sanatoase. wink1.gif
anca veselie
nessie, multu! de unde iei asa ceva?

Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog" ...
ganesha
CITAT(Nessie @ 21-01-2008, 04:45 PM) *

CITAT(anca veselie @ 21-01-2008, 03:36 PM) *

Ai putea baga niste nuci sau seminte crude.

Eu am inceput sa pun in salate boabe de grau inclotite. Dau un gust bun si sunt sanatoase. wink1.gif

Daaa, boabele de griu incoltite-s tare faine. Noi faceam in casa, in 2-3 zile-s gata, ca pe vremea aia ('80-'90) nu se gaseau in magazine. Acum mai cumpar, da' parca tot la aia mi-e inima )).gif

Eu mai pun si seminte crude de floarea soarelui in salate rolleyes.gif

Am citit de citeva ori la rind povestioara, Ancule...
anca veselie
da, m-a atins rau povestioara. m-a facut sa ma simt marunta sad.gif
Nessie
Acum si eu iau boabe de grau din Mega Image. Am vazut ca au de grau, de praz, de naut, de linte, de ridiche. Cele de praz si ridiche mi s-au parut foarte tari. )).gif E pana in 50.000 caserola de 350g. E de volumul unei caserole cu piept de pui si la o salata consum cam 2-3 lingurite.

Daca nu uiti si nu iti e greu, poti face si acasa. Parca mama punea un strat de vata sterila pe fundul unui vas, o uda (dar sa nu fie balta) si imprastia cateva boabe de grau. Pui cutia la geam si in 2-3 zile incep sa iasa mugurasii. Daca se usuca vata, o mai stropesti din cand in cand.
ganesha
Noi faceam tot in genul asta, doar ca puneam griul gros de-un deget, chiar mai gros, direct pe tava, si cind incoltea se incirligau coltisorii intre ei, a.i. rezulta o masa compacta, pe care o puteai taia feliute sau patratele... sau alte forme geometrice.

De ridiche? blink.gif Praz? Upsie, sint in urma tare, eu tot la griu am ramas lol.gif
anca veselie
draga nessie, mie mi-a lene si nu apuc sa fac o banala mancarica, dar-mi-te sa pun grau la incoltit sad.gif
Ella79
Anca, datorita faptului ca m-ai ambitionat, azi am fost la sala. Si am trecut pe aici sa-ti multumesc pupic.gif
bubbles
Ziua .Tare frmuoasa povestea ..Mi-au dat lacrimile batista.gif .O zi frumoasa sa ai pupic.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 22-01-2008, 01:27 PM) *

Ziua .Tare frmuoasa povestea ..Mi-au dat lacrimile batista.gif .O zi frumoasa sa ai pupic.gif

Cea de pe mess? Si mie..... sorry.gif
anca veselie
ella, ma bucur ca te-ai dus la sala cheer.gif ! merg si eu azi, am planuri mari, sa stau si la pilates si la body shaping cheer.gif
bubbles, dulci pupic.gif pupic.gif
ieri am dormit 12 ore, m-am mai refacut putin. bine mai este sa dormi grin.gif
in rest... cura merge inainte grin.gif
Amazoana
Pupici back Anca.
Eu azi am avut o zi de mega [*****]!!! mad.gif Asa nervi am. Am avut de-a face numai cu cretini ingamfati si mi s-a inchis calculatorul de 2 ori in mijlocul unor aplicatii (evident ca am pierdut toate datele mad.gif ) si apoi iubi a inteles gresit de cateva ori ce l-am rugat.....
Mi-a spus la horoscop ca am o zi proasta si am zis ca e o tampenie!
ganesha
Wow Ancule, ce planuri sportive ai pe azi! Bravo tie! Eu azi cred ca iau pauza de la sport, ca am planuri curatatoare lol.gif Deci... parca vad ca nu rezist sa stau si tot dau eu din ceva, ca nu ma pot abtine, o gantera ceva lol.gif

Te pupic.gif tare tare!
anca veselie
dulcico pupic.gif imi pare rau. du-te acasa si relaxeaza-te si maine o sa fie mai bine pupic.gif
ganesha, e buna si pauza cateodata! tu oricum faci mult sport. spor la detexifiere.
va pup, plec la sala cheer.gif
anca veselie
neatza!
raport pe inceputul asta de sapt: m-am cantarit ieri dimi si am ramas tot cu 1.5 kg date jos. in schimb s-au schimbat in bine procentele de grasime si muschi.
am fost la sport, marti la pilates si body shaping, iar aseara la step aerobic, activitati care mi-au cam provocat o mica febra musculara, asa ca am decis sa iau azi pauza de sala.
dieta merge inainte.
julyalina
pupic.gif
da' tot e bine ca merge dieta smile.gif si ca s-au schimbat rapoartele hug.gif
febra musculara o ai de la step aerobic blum.gif da' e bine din candin cand putina febra muschiulara ca sa nu uiti ca-i ai smile.gif
apropo ... copiile alea ... grin.gif
Amazoana
pupic.gif Neata
Pup, pup, pup
lilistiuca

felicitari pentru kg pierdute si schimbul de procente grasime / muschi!!!! pupic.gif

am si eu o intrebare timpa.....cintarul iti arata procentele astea, nu??? si in cazul asta de care cintar ai??? ca ma bate gindul sa imi iau si eu unul...al meu e o vechitura......daca te urci de 3 ori pe el nu iti arata aceeasi greutate.... w00t.gif
anca veselie
da, alina, stiu ca de la step. dar imi place tare mult, incerc sa ajung de cate ori pot la step. cu copiile, se face, dar sa vedem cand ne intalnim. chiar ma simt mai ok, parca parca m-am mai subtiat. de fapt am cam revenit la cum eram inainte de sarbatori.
dulci pupic.gif pupic.gif
lilistiuca, am un catntar electronic, sincer nu mai stiu de la ce firma, l-am luat din metro la reduceri acum vreun an. este bun pt ca macar kg ti le arata ok, procentele de apa, muschi si grasimi depind de diversele stari ale corpului. dar oricum iti ofera un control.
lilistiuca

lilistiuca, am un catntar electronic, sincer nu mai stiu de la ce firma, l-am luat din metro la reduceri acum vreun an. este bun pt ca macar kg ti le arata ok, procentele de apa, muschi si grasimi depind de diversele stari ale corpului. dar oricum iti ofera un control.
[/quote]

k, multzam frumos!!!

pupic.gif
julyalina
pai daca e la o adica poti sa le lasi la receptie cu un biletel pentru mine biggrin.gif
daca nu mai vedem ... poate maine ca azi am inteles ca nu ajungi la sala pupic.gif
anca veselie
da, ma doare fundul prea tare si am zis sa iau o pauza. totusi am facut 3 ore in 2 zile...
maine ai fi tu libera o ora? naughty.gif
Ella79
Anca... salut.gif respectele mele! Pe mine ma dor si acum picioarele de la antrenamentul de luni. Vai, sunt o epava... sorry.gif
anca veselie
ella, nu esti o epava, ti-ai pierdut doar antrenamentul. dupa ce am facut cu sarbatorile astea o luna pauza, la prima ora la care m-am dus in prima juma de ora am crezut ca mor. )).gif o sa-ti intri in forma!
bubbles
Ancule pupic.gif .Ma bucur sa vad ca ai revenit la obiceiurie sanatoase din vara hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.