Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
merci bubbles pupic.gif sunt f hotarata sa slabesc wink1.gif
anca veselie
deci din peritiile zilei de azi: zi de [*****] totala, soldata cu un mic accident facut de subsemnata, cateva ore la politie si amenda sad.gif eu am fost blonda, normal... din fericire nu a fost nimic grav. asa ca planurile mele maaari de a merge la piscina s-au dus p.u.l.i.i de suflet sad.gif dar o sa merg intr-un club grin.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 24-01-2008, 11:47 PM) *

deci din peritiile zilei de azi: zi de [*****] totala, soldata cu un mic accident facut de subsemnata, cateva ore la politie si amenda sad.gif eu am fost blonda, normal... din fericire nu a fost nimic grav. asa ca planurile mele maaari de a merge la piscina s-au dus p.u.l.i.i de suflet sad.gif dar o sa merg intr-un club grin.gif

pupic.gif

bine ca a fost mic accidentul.....take care!!!!

te-ai dres in club macar?????
julyalina
blink.gif ancutzule , ce s-a intamplat ? am dedus ca un mic accident dar cine a fost de vina?
si cum zice lili, macar te-ai dres in club? vii azi la sala ? daca da, la ce ora ? pupic.gif
Amazoana
Bine ca nu ai patit nimic. hug.gif Amenda a fost mare? Ai grija de tine. pupic.gif
anca veselie
neatza!
blonda de mine a fost de vina, evident )).gif nu am nimerit frana lol.gif
in club m-am dres cu... apa plata cu lamaie, pt ca sunt la dieta, daaaaa si pt ca eram si cu masina grin.gif dar nu prea mi-a priit pt ca eram si deochiata huh.gif asa ca am plecat acasica.
lilistiuca pupic.gif
alina, azi merg sa ma epilez, pt ca e cazul blum.gif la sala cred ca ajung abia luni. tu la cat scapi azi de la scarbici?
dulci, amenda e 100 ron in 48 de ore, destul de mult pt bugetul meu de austeritate sad.gif
bubbles
Ziua salut.gif De unde stii ca erai deoacheata? blum.gif Lasa ca orice sofer face o data si o data un mic accident .Ai grija puncte sa nu mai iei 6 luni pupic.gif
anca veselie
bubbles, am luat doar 3 p blum.gif am mai facut eu un accident acum 2 ani, dar a fost mai grav pt ca nu am dat prioritate. am avut permisul luat 3 luni atunci sad.gif
pai dupa cum ma simteam: ma durea capul si cascam in continuu si mi-a zis o prietena de deochi si a zis ca sunt.
julyalina
teoretic pe la 15:00 si fug direct la sala tease.gif ca sa scap repede de "datorii"
ai timp in pauza de masa ? sa vb cu seful poate fug mai devreme unsure.gif
axe10
Ce facusi, bre!?

Accidente, deocheri....

Bravo pt sala...

Lilistiuca, eu am Tefal si arata in kg cata grasime, muschi....

Te pup.
anca veselie
lavinia, fac si eu ce pot )).gif pup u dulce!
anca veselie
alina, acum am vazut ce-ai scris blushing.gif dar oricum nu puteam pt ca nu e sefu la scrbici si nu prea pot pleca sad.gif
Sexymom
Anca, ca veni vb de sefi, am aflat acum 15 min ca seful meu SUPERB e gay si locuieste cu iubitul lui.

Pupici iubita, bine ca nu ai patit nimic, e tot ce conteaza. pupic.gif
anca veselie
draga sexi, unii dintre cei mai misto barbati sunt gay!!!!!!!!!!

da, doina, mereu ma gandesc ca mai bine d-astea marunte decat ceva grav. asa ma gandesc si cand ma calca cineva pe picoare sau ma imbranceste la metrou...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-01-2008, 04:06 PM) *

draga sexi, unii dintre cei mai misto barbati sunt gay!!!!!!!!!!

da, doina, mereu ma gandesc ca mai bine d-astea marunte decat ceva grav. asa ma gandesc si cand ma calca cineva pe picoare sau ma imbranceste la metrou...

BRAVO!!!! Fii optimista scumpa mea. Imi placi asaaaa! Poate ne "gay-im" si noi lol.gif
anca veselie
dulci, crede-ma ca nu pot merge pe panta asta, cel putin acum lol.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 25-01-2008, 04:13 PM) *

aha , deci ar fii sanse ? wacko.gif tease.gif )).gif
anca veselie
)).gif dany, nu cred, dar... never say never lol.gif
la mine dieta merge inainte, am reusit aseara sa ajung la bazin dupa care prin oras putin. azi m-am plimbat cu masina, pt ca a ramas la mine si acusica as trage un pui de somn:D
Ella79
In ce club ai fost?
Da-l [*****] de accident, si eu m-am lovit ieri cu unu' in oglinzi. )).gif
anca veselie
ella, am fost la ota, e un club f putin cunoscut. se deshide doar din cand in cand.
sa stii ca a fost o luna cam nefasta, si cateva colege au avut mici accidente.
julyalina
CITAT(Sexymom @ 25-01-2008, 02:04 PM) *

Anca, ca veni vb de sefi, am aflat acum 15 min ca seful meu SUPERB e gay si locuieste cu iubitul lui.

blink.gif l-am pierdut si pe asta )).gif
ancutzule te pupic.gif
lilistiuca
neata ancutza!!! pupic.gif

unde te duci la bazin???

eu ma duceam pe vremuri la Miramar, dar incepusera sa apara "colorati" si am abandonat..... blink.gif

Amazoana
CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 07:24 PM) *

Vrei si tu? )).gif

Neata Anca pupic.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif

lili, ancutza se duce la bazinul de la floreasca grin.gif
bubbles
Neata Ancule pupic.gif
anca veselie
neatza!
lili, a raspuns alina, la floreasca merg. am fost si eu o data la miramar, dar nu prea mi-a placut, nust de ce. la floreasca e ok, si destul de curat, desi nu-s super conditii. mai vezi si cate-o bucatica naughty.gif
dulcico pupic.gif
alina, maine ai program? ca azi nu cred ca ajung, as vrea la bazin.
bubbles pupic.gif

raportez cu bucurie ca a mai plecat juma de kg cheer.gif cheer.gif
am inceput o noua sapt de cura, o sa pun meniul putin mai incolo
dany
CITAT(dulcikatty @ 28-01-2008, 08:48 AM) *

CITAT(danyhoney @ 25-01-2008, 07:24 PM) *

Vrei si tu? )).gif

naughty.gif tease.gif )).gif
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 11:23 AM) *

Bravooooo !!!! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif merci dany dulce
bubbles
Bravooooooo clap.gif clap.gif cheer.gif
lilistiuca

lili, a raspuns alina, la floreasca merg. am fost si eu o data la miramar, dar nu prea mi-a placut, nust de ce. la floreasca e ok, si destul de curat, desi nu-s super conditii. mai vezi si cate-o bucatica naughty.gif

[/quote]

la Miramar era fain acum citiva ani ca era putina lume, bazinul curat.....

floare.gif felicitari pentru kg pierdute!!! la cit mai multe!!!!

pupic.gif

anca, ai auzit ceva de clubul asta care are si bazin de innot??

http://www.bery-fitness-spa.ro/sala_fitness_spa_despre.html
anca veselie
lilistiuca, chiar am auzit ca e foarte fain. am o prietena care merge acolo.
merci bubule pupic.gif

meniul acestei saptamani:

md: 100g branzeturi pana la 7% grasime
iaurturi si lapte batut nelimitat
legume crude nelimitat plus juma rosie
1 ou fiert

pranz si cina:
pot fi consumate la orice ora fara limite, cu conditia sa treaca 3 ore de la md:
- peste orice tip, fiert, gratar, afumat, conservat in suc propriu sau ulei.
- legume crude (fara cartofi, sfecla, fasole boabe, morcovi, lamai) cu 2 lgt ulei, condimente. se pot consuma muraturi, sare de lamaie si otet.
bubbles
Anca este dieta care o tii acum? pupic.gif

Ia explica si mie ce tii tu acolo ca suna tare bine .. iaurt, ou ,peste .Ca m-am cam saturat de carne de pui bad.gif
anca veselie
bubbles, dieta mea e pa saptamani. acum am intrat in a 3-a saptamana cheer.gif
hai sa-ti spun ce am mancat azi:
md:
am facut un mic din 100g branza cottage de la exquisa, 1 ou fiert, 1 ardei gras si putin ulei de masline. e bunutz la gust. dupa care am mancat putin iaurt. iaurtul si el tre sa fie sub 7% gras, eu pap cam de 4%.

pranz:
- niste rulouri de hering marinat cu gogosari
- o salata din: 80g ton in ulei masline, un gogosar, ciuperci si o gulie.

a fost chiar bun
bubbles
Nu mai pui o data dieta sau la ce pagina se gaseste ? pupic.gif pupic.gif

Ca sa o vad pe toata hug.gif
anca veselie
mie imi place pestele, poti sa-ti iei conserve de ton in suc propriu sau ce fel de peste iti place tie si le poti manca cu amestec mexican sau diverse legume. eu am avut sapt trecuta gratar de pui.

prima sapt:
- cantitati nelimitate de branza sub 7% grasime
- cate 1 ou fiert/ zi , exceptie ziua 3 si 6 cand sunt 2
- legume crude nelimitat (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole) cu 2 lingurite de ulei
- 200 g de mere golden.

dupa primele 4 zile pot manca si rosii, lamai si iaurt sub 7% grasime.

a 2-a sapt:
md: 2 wasa cu 100g br vaci gen fagaras + iaurt la discretie + legume la discretie (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole)

pranz: 100g carne pui, vita sau pastrama + legume crude si gatite la discretie
sau 250 g branza + legume crude si gatite la discretie

cina: la fel ca md + 1 ou
sau la fel ca la pranz

legumele crude sunt permise in cantitati nelimitate toata ziua
bubbles
Ufff nu sunt cam multe oua ? blink.gif Mi-o transcriu acasa si sa vad .. poate ma ghidez si eu dupa ea wink1.gif
axe10
Ce faci,fata?!

Mie un dor de tine...dar n-am timp sa respir normal. Nu stiu cand imi revin cu timpul liber.

Te pup...si spor la dieta!
anca veselie
pai este in medie un ou pe zi. nu mi se pare mult.

axe si mie mi-e dor de tine. sper sa-ti revii cat mai repede pupic.gif prea multa munca strica blum.gif si apropo, bafta la ex cheer.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 03:06 PM) *

pai este in medie un ou pe zi. nu mi se pare mult.

axe si mie mi-e dor de tine. sper sa-ti revii cat mai repede pupic.gif prea multa munca strica blum.gif si apropo, bafta la ex cheer.gif

L-am dat ca dáia sunt aici, acum. Trecut pe lista ca luat....merci oricum!
ganesha
Hello, Ancule, am venit sa zic de o saptamina minunata! floare.gif pupic.gif Cind termini dieta ce faci? blink.gif Adica eu mi-s asa, mai sceptica la ideea de dieta care tine de atunci pina mai tirziu, si apoi se termina. rolleyes.gif
anca veselie
salutare ganesha. pai... nu merg asa departe cu gandul, intentionez s-o tin vreo 3 luni, pana cand sunt multumita, dupa care sa incep incet incet sa reintroduc niste alimente. nutritionista i-a dat niste "puncte" colegei mele. eu nu m-am uitat pe toate foile pt ca ma axez pe ceea ce vreau acum.
in alta ordine de idei... eu de vreo6-7 ani am grija de mine si cum ajung la o anumita greutate, cum a fost acum de ex, incep sa iau masuri. asa ca intentionez ca mereu sa am grija floare.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 28-01-2008, 10:16 PM) *

salutare ganesha. pai... nu merg asa departe cu gandul, intentionez s-o tin vreo 3 luni, pana cand sunt multumita, dupa care sa incep incet incet sa reintroduc niste alimente. nutritionista i-a dat niste "puncte" colegei mele. eu nu m-am uitat pe toate foile pt ca ma axez pe ceea ce vreau acum.
in alta ordine de idei... eu de vreo6-7 ani am grija de mine si cum ajung la o anumita greutate, cum a fost acum de ex, incep sa iau masuri. asa ca intentionez ca mereu sa am grija floare.gif

neata draga mea!!!!

este super ok ce ai zis....adica sa ai grija de tine si sa te monitorizezi, iar cind depasesti pragul hotarit de tine sa iei masuri, asta mai ales ca dupa 30 de ani, incet , incet, metabolismul devine mai lenes...va spune moa, experta blum.gif

asa ca bafta la cura in continuare si nu in ultimul rind la sport, unde ai de la mine multe floare.gif floare.gif floare.gif

pupic.gif
anca veselie
multumesc lili pupic.gif
ieri am avut o zi cam naspa, nu stiu de ce, am fost cam intoarsa sad.gif aseara am ajuns la bazin, apoi intr-un supermarket, unde cu greu am rezistat tentatiilor sad.gif abia m-am abtinut, asa ca mi-am luat un pepsi light de la care nu am mai adormit )).gif dar mi se pare f ciudat ca dupa 2 sapt in care am fost f cuminte am picat asa...
julyalina
pupic.gif 'neatza ancule ! te vad , te vad tease.gif ce faci?
dai un tel azi cand ajungi la sala ? poate dupa mergem la o apa plata blum.gif
anca veselie
cum sa nu alina pupic.gif
julyalina
pupic.gif
bubbles
Ce faci ancule ? pupic.gif pupic.gif
anca veselie
uite mananc o mare salata cu ton si incerc sa ma hotarasc daca sa merg acasa sa dorm sau sa merg la sala... mi-e somn si am o stare cam naspa...
julyalina
pupic.gif ai grija ancule hug.gif
vezi cum te simti dupa ce papi wink1.gif plus ca daca esti obosita nici la sala nu o sa ai spor , asa ca ... pupic.gif
anca veselie
of alina, parca nu am mai apucat sa ma odihnesc deloc huh.gif ma gandesc sa merg doar la pilates si apoi acasa sa bag somn.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.