Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
amalia0701
pupic.gif
Daca ti somn, mai bine fugi acasa si dormi.
anca veselie
neatza!
amalia, ieri am ajuns la sala si am stat 2 ore doh.gif dupa care am ajuns acasa si a trebuit sa montam masa de calculator, asa ca iar m-am culcat la 12 doh.gif
azi ar trebui sa merg acasa si sa ma odihneeesc!

si cu dieta imi este tot greu, nu stiu ce m-a apucat sad.gif
bubbles
Anca hug.gif .Creierul nostru face click cand e de slabit dar face si cand se satura de dieta wacko.gif si de felul acesta de a manca.
julyalina
grin.gif si ziceai ieri ca esti obosita si faci doar 1 ora de pilates ca e mai lejer )).gif
te pupic.gif ai grija de tine

ieri am dormitat toata dupaamiaza ... mai ales ca ma dureau gambele sad.gif si inca ma mai dor wacko.gif
anca veselie
da, bubbles, se pare ca s-a saturat creierul meu de dieta, dar nu renunt grin.gif
alina, asa am spus, dar dupa pilates eram ok si am rezistat si la body shaping naughty.gif dar azi pauza scrie pe mineeeee! sunt hotarata sa dorm huh.gif visez sa vad un film fain si atat.
bine ca macar tu ai reusit sa te mai odihnesti pupic.gif
vineri m-am programat sa-mi vopsesc radacinile si sa ma tund grin.gif
Ella79
Ce idee buna mi-ai dat cu vazutul de film! cheer.gif Diseara ma uit la "27 dresses" !
anca veselie
nu am auzit de filmul asta, dar suna foarte tare!
Ella79
CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 03:13 PM) *

nu am auzit de filmul asta, dar suna foarte tare!

Si eu l-am gasit intamplator saptamana trecuta si l-am descarcat. E facut de acelasi regizor ca "Diavolul se imbraca de la Prada". Si cum ala mi-a placut la maxim.... nici asta nu cred ca va fi de lepadat.
anca veselie
sa-mi spui cum e, poate-l gasesc si eu naughty.gif
aki
Bafta draguta give_rose.gif in continuare.Vad ca te tii de treaba.Bravo grin.gif
axe10
Sa nu te aud ca renunti pana nu-ti place cum arati... pupic.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif
lavinia pupic.gif , stai linistita ca nu renunt grin.gif

acusica imi prepar salata cu ton si ma bag in pat la vizionat anatomia lui grey naughty.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 30-01-2008, 08:18 PM) *

merci aki pupic.gif
lavinia pupic.gif , stai linistita ca nu renunt grin.gif

acusica imi prepar salata cu ton si ma bag in pat la vizionat anatomia lui grey naughty.gif

nu s-a mai terminat serialul asta....?

cu prison break cum stai?
anca veselie
nust daca s-a terminat la tv, eu il vad a 2-a oara, pt ca mi-a placut si ma relaxeaza!
cu prison stau bine, sunt la ep 9 din seria 3 naughty.gif dar mai mult imi place grey blum.gif
amalia0701
pupic.gif
O sa caut si io filmul asta.
Continua iubita pupic.gif
anca veselie
amalia, vrei anatomia lui grey?
daca nu faci rost pana pe 9, ti-l aduc eu naughty.gif
amalia0701
yahoo.gif
Esti o dragutza!
Am descoperit ca nu ma mai doare fundul daca-i ceva dragutz la Tv.
Un episod are cam 40 de minute, deci ar fi perfect.
hug.gif
julyalina
pupic.gif cum a fost ziua de odihna ?
am cititi ca vineri te duci la coafor ... la fata pe care o stiu si eu ?
axe10
O zi minunata.

Eu nu am vazut nimik din seria 3 de la prison ca astept sa-mi aduca F in HD....ca deh am scule... lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
ok amalia, se face salut.gif o sa biciclesti de mama mama naughty.gif
alina, in ziua mea de odihna m-am culcat la 12, iar... asta e, renunt la somn )).gif o sa incerc sa nu mai pierd noptile wee asta. da, merg acolo, vrei sa vii?
axe, daca ai scule... ai scule naughty.gif
julyalina
as vrea dar nu pot maine sad.gif poate data viitoare huh.gif inca mai sta acceptabil tease.gif
apropo... just in case blum.gif ... la ce ora te duci? tot acolo sau in alt loc?
anca veselie
alina, tot acolo. pe la ora 5. daca e, da un telefon cand/ daca poti si vedem ce putem face. oricum, ma bucur ca ti-a placut naughty.gif
anca veselie
m-am invoit de la scarbici ca sa plec la aerobic cheer.gif dupa care am planuri sa ma epilez unsure.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 31-01-2008, 04:18 PM) *

m-am invoit de la scarbici ca sa plec la aerobic cheer.gif dupa care am planuri sa ma epilez unsure.gif

cheer.gif cheer.gif
Tare cuminte esti. pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 31-01-2008, 04:18 PM) *

Wow ce servici de treaba ai. Spor! pupic.gif
aki
Salutel Ancut hug.gif

Ai fost la epilat?
Ce faci cu partea inghinala? blushing.gif .Ca eu mor cu epilatorul.Stau pe buda si ma epilez. lol.gif
anca veselie
multu lavinia pupic.gif
ganesha, m-am invoit pt ca vreau sa merg si la piscina si alfel n-aveam timp sa ma epilez. mi-era rusine sa ma duc paroasa blum.gif
aki, inghinal ma fac cu ceara, la cosmetica, iar pe picioare singura, cu epilatorul. inghinal ma fac de tot si nu as avea curaj sa bag epilatorul prin partile sensibile blushing.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 31-01-2008, 09:42 PM) *

multu lavinia pupic.gif
ganesha, m-am invoit pt ca vreau sa merg si la piscina si alfel n-aveam timp sa ma epilez. mi-era rusine sa ma duc paroasa blum.gif
aki, inghinal ma fac cu ceara, la cosmetica, iar pe picioare singura, cu epilatorul. inghinal ma fac de tot si nu as avea curaj sa bag epilatorul prin partile sensibile blushing.gif

Si eu ma fac de tot,dar ma chinui asa w00t.gif .Cred ca degraba o sa-mi placa lol.gif
julyalina
'neatza ancule pupic.gif

as vrea sa vin pentru ca mi-a placut tare mult gagica biggrin.gif doar ca nu pot azi sad.gif ramane pe altadata hug.gif

akisorule, si eu tot cu ceara la cosmetica si m-am invatat cu durerea )).gif deja nu mai e asa neplacut tease.gif si se merita
anca veselie
neatza alina pupic.gif imi pare rau ca nu poti sa vii. eu ma bucur ca am reusit sa o prind grin.gif
ma bucur f tare ca e vineri, as vrea sa ma odihnesc in acest wee, sper sa si reusesc.
axe10
Cum imi aduci tu aminte sa sun la cosmeticiana...am facut si eu programare la 18...
anca veselie
axe, sunt si eu buna la ceva )).gif
azi merg la vopsiiit! me happpyyyyy
aki
Cum te vopsesti?Fetelor mai e la moda suvitele? huh.gif Ca tare as vrea si eu wink1.gif
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
aki, imi vopsesc doar radacinile si ma tund putin. am suvitze deja blum.gif uite cam cum arata parul meu:
Imagine
pupici amalia hug.gif
amalia0701
Misto freza cu tetiera hug.gif
dany
Vreau si eu suvite , vreau si eu epilat cu ceara .....Cine imi face o programare ? lol.gif lol.gif

amalia0701
CITAT(danyhoney @ 01-02-2008, 11:35 PM) *

Vreau si eu suvite , vreau si eu epilat cu ceara .....Cine imi face o programare ? lol.gif lol.gif

Io dar tu vi la Craiova )).gif hug.gif
anca veselie
amalia, daaa, artistii astia blum.gif
dany dulce, eu iti fac, da'... la bucuresti blum.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 01-02-2008, 01:05 PM) *

axe, sunt si eu buna la ceva )).gif
azi merg la vopsiiit! me happpyyyyy

Merci, am rezolvat-o cu durerile de rigoare.... pupic.gif
anca veselie
axe blum.gif , daca trebuie, trebuie!

eu am papat si ma bag in pat inapoi, nust daca sa citesc sau sa ma uit la grey.
anca veselie
fetelor, mi-am tras pe mine blugii care acum 3 sapt imi sugrumau burta si imi vin infinit mai bine yahoo.gif
cred ca am o satisfactie mai mare decat dupa o partida de s.e.x yahoo.gif
michelle
Felicitari, Anca!! cheer.gif
anca veselie
pupic.gif multu miha
bubbles
CITAT(anca veselie @ 02-02-2008, 03:12 PM) *

fetelor, mi-am tras pe mine blugii care acum 3 sapt imi sugrumau burta si imi vin infinit mai bine yahoo.gif
cred ca am o satisfactie mai mare decat dupa o partida de s.e.x yahoo.gif

Felicitari cheer.gif cheer.gif cheer.gif La fel imi dau si eu seama daca am mai slabit sau m-am ingrasat...dupa cat de stranse stau hainele dry.gif
anca veselie
merci bubule pupic.gif
wee asta e f domestic pt mine, stau acasa. acusica am pus a 2-a masina de rufe, fac o idee de ordine si imi pregatesc cina.
luchi
Imagine

pentru tine pupic.gif
anca veselie
luchiiiiii pupic.gif hug.gif multumeeesc!
ina_ceva
Neatza, Anca! pupic.gif floare.gif
anca veselie
inaaaaaaaaaaa hug.gif ce faaaci?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.