Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
bubbles
Mie nu imi place baclavaua bad.gif .E prea dulce .. sau sunt eu bolnava la minti crazy.gif
anca veselie
nici eu nu sunt super fun, de aceea sper sa rezist huh.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 08-02-2008, 02:07 PM) *

pupic.gif
Sa vad io ce comanzi maine )).gif

Pana maine.....azi am mancat 2 sandwich-uri sad.gif Mi-am luat si o para, ca sa dreg "busuiocul" wacko.gif
aki
Salut Ancuta.Felicitari pentru kg plecate hug.gif Bafta pupic.gif
anca veselie
pupic.gif dulcico, cand o sa fii pregatita o sa tii dieta!
merci aki pupic.gif
am fost in vizita, papat papa bun si destul de ok pt dieta mea. si am rezistat la dulce grin.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 08-02-2008, 11:49 PM) *

am fost in vizita, papat papa bun si destul de ok pt dieta mea. si am rezistat la dulce grin.gif

clap.gif mai rar asa vizite wink1.gif

pupic.gif
Amazoana
Neata, neata
Sa stii ca m-am limitat la acele sandwich-uri ieri + o ciocolata calda aseara (cu putina frisca)....deci n-o fi asa grav rolleyes.gif
Ce faci azi?
anca veselie
dulcico, normal ca nu e asa grav pupic.gif acum fac si eu pe jmechera, ca tin dieta blum.gif dar fiecare face ce/ cum simte pupic.gif
astazi ma vad cu fetele la city grill si apoi habar n-am. aseara am fost si la un club, m-am culcat pe la 4, iar astazi m-as odihni.
Sexymom
Buna Anca, sa o pupi pe Mirela si din partea mea. pupic.gif Si sa te odihnesti astazi.
anca veselie
da sexi pupic.gif sunt acasa, ma uit la grey si planuiesc sa dorm!
Anna
Buna Anca pupic.gif hug.gif
Ce mai faci?
am vazut ca te uiti la Grey, suuuper serial. Si eu am terminat toate sezoanele acum sunt la zi cu ele )).gif
Tu pe unde ai ajuns?
Weekend placut..cat a mai ramas din el give_rose.gif
Prin ce cluburi te mai duci?
julyalina
CITAT(anca veselie @ 09-02-2008, 11:29 AM) *

astazi ma vad cu fetele la city grill si apoi habar n-am. aseara am fost si la un club, m-am culcat pe la 4, iar astazi m-as odihni.

pupic.gif si nici macar nu era in plan )).gif de fiecare data cand a fost intalnire ai fost in club biggrin.gif suuuuuupppppppeeeeeeeeerrrrrrrrr blum.gif
Amazoana
Neata scumpi pupic.gif
Si eu am tras 2 petreceri in week-end. Mi-e ciuda ca tu te vezi tot timpul cu fetele si eu nu....
anca veselie
neatza!
intai voi pune meniul saptamanii nr. 5. colegei mele i-a dat nutritionista un meniu cam naspa pt sapt asta, respectiv 9 wasa + 400g br fagaras + salata legume, iar mie mi s-a parut f putin, asa ca am decis sa sar la urmatoarea sapt.

meniu sapt nr. 5

md: 2 wasa cu 100g br vaci gen fagaras pana la 7% gras + iaurt la discretie + legume la discretie (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole)

pranz: 150g peste sau 100g carne pui, vita sau pastrama + legume crude si gatite la discretie
sau 250 g branza pana la 7% gras + legume crude si gatite la discretie

cina: la fel ca md + 1 ou
sau la fel ca la pranz

legumele crude sunt permise in cantitati nelimitate toata ziua

nu am gasit wasa, asa ca am luat paine umeda si o sa pap o felie/zi

anna pupic.gif , nu prea am mai fost prin cluburi pt ca nu am avut chef. vineri am ajuns prin el grande comandante, care era full sad.gif eu am vazut o data grey, acum l-am luat de la capat si am ajuns la seria 2 ep. 11.
alina, fac si eu ce pot )).gif ma bucur ca ne-am vazut pupic.gif
dulcico sa-ti fie de bine petrecerile pupic.gif poate vii si tu la urmatoarea intalnire, bucurestiul nu e asa departe wink1.gif

astazi as vrea sa ajung la sala, pt ca rusii au cam plecat. ieri am fost la bazin grin.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-02-2008, 02:03 PM) *

dulcico sa-ti fie de bine petrecerile pupic.gif poate vii si tu la urmatoarea intalnire, bucurestiul nu e asa departe wink1.gif

Multumesc
Nu, nu e departe, dar e...cah pt mine. Lasa ca ajungeti voi la mareeeeee.
anca veselie
dulcico, daca facem iar ca vara trecuta doh.gif
Tzutzi80
Si eu imi doresc sa ajung vara la mare naughty.gif Asta suna ciudat pentru o persoana care locuieste la 2 km de mare, nu? doh.gif
bubbles
Tin pumnii sa treaca si saptamana asta hug.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-02-2008, 02:44 PM) *

dulcico, daca facem iar ca vara trecuta doh.gif

Sper ca nuuuuuuuuuu. Uite, cu Puf, Puf mi-a iesit !
anca veselie
tzutzico, sa-ti fie rusine ca nu mergi la mare blum.gif
merci bubule pupic.gif
dulcico pupic.gif , stiu ca ti-a iesit cu ea.
Anna
hug.gif buna seara ancutza pupic.gif give_rose.gif
inseamna ca ti-a placut mult grey daca l-ai laut de la capat blum.gif
eu acu termin heroes si nu stiu de care sa ma apuc.. )).gif
M-am uitat pe dieta pe care o tii tu, insa momentan cred ca ma descurc mai bine cu WW.
o zi buna maine
anca veselie
ana, serialul asta ma amuza si in acelasi timp ma face sa nu ma mai gandesc la mine huh.gif
eu nu ma mai descurcam cu ww, de fapt nu mai am chef sa-mi bat mintea cu ce mananc, asa ca imi este foarte usor daca am ceva stabilit.
nu stiu nimic despre heroes, tre sa ma documentez naughty.gif pupici pupic.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 11-02-2008, 12:03 PM) *

nu am gasit wasa, asa ca am luat paine umeda si o sa pap o felie/zi

vezi ca au la supermarketul din city mall smile.gif de toate felurile blum.gif

pupic.gif nu am vazut mesajul ieri sad.gif si am si tras chiulul de la sala sorry.gif
axe10
Cum fata? 9 wasa si branza aia toata saptamana?....sau intr-o zi?

Te pup cumintico ce esti!!
anca veselie
alina, deja mi-am luat painea umeda, stiu ca se gasesc wasa peste tot, dar eu am facut cumparaturile din real si n-aveam chef sa ma mai plimb. nu-i nimic, reusim noi alta data pupic.gif
axe, 9 wasa si branza aia/ zi, timp de o sapt. dar eu am sarit peste sapt asta pt ca nu vreau sa ma chinui. pupici dulci pupic.gif

m-am cantarit azi dimi si cantarul mi-a facut cadou 700g minus, desi am avut niste abateri sapt trecuta. am ajuns la greutatea din iunie yahoo.gif mi-am probat o gramada de pantaloni, in care sunt tare incantata ca incap din nou. am acum alt target, sa incap in niste blugi care-mi plac si pe care i-am luat acum vreo 3 ani cand eram slabutza.
Amazoana
Paine umeda? Ce e aia? Mi se ridica pielea numai cand ma gandesc....cu ce este mai buna decat o felie de paine normal? Scuze pt ignoranta, dar nici nu am mai vazut, nici nu am mai auzit!
julyalina
pupic.gif

acum incep sa sap dupa dieta sa o adun si eu intr-un word naughty.gif poate, poate ma pocneste si pe mine blum.gif
lilistiuca
felicitari ancutza!!!! pupic.gif
bubbles
Felicitari pt slabire dance2.gif pupic.gif cheer.gif .

Uite si o melodie mai veche dar care poate te binedispune si pe tine pupic.gif Holograf-Ti-am dat un inel
anca veselie
dulcico, painea umeda este o paine integrala, se gaseste la orice supermarket. este mai sanatoasa decat o felie de paine normala.
alina, primele 3 sapt ale curei sunt la pag 213, dar daca nu ma pocneste iar senilitatea o sa incerc sa fac niste copii azi sa ti le las la sala. tu ajungi diseara?
merci lili pupic.gif !
merci bubule pupic.gif piesa o stiu de mult.
Amazoana
Si e chiar umeda???????? blink.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 12-02-2008, 11:00 AM) *

lol.gif lol.gif nu stiu cum sa-ti explic sa intelegi: este f consistenta si este fff putin umeda, ca si o baclava sa zicem lol.gif are gust ok si imi da fibrele necesare.
bubbles
CITAT(dulcikatty @ 12-02-2008, 01:00 PM) *

lol.gif lol.gif M-am gandit la prostii naughty.gif si in nici un caz la paine lol.gif
anca veselie
no comment lol.gif lol.gif
Anna
mai mai, ce conversatii pe aici... naughty.gif
de unde ai luat-o Anca, eu nici nu am cautat recunosc, dar nu stiu sa fi vazut.

ce faci? la job ? pupic.gif
anca veselie
ana, se gaseste in orice supermarket. la mega image de ex e la raionul de wasa.
da, la scarbici, mi-e foameeeeeee.
Amazoana
CITAT(bubbles @ 12-02-2008, 01:07 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 12-02-2008, 01:00 PM) *

lol.gif lol.gif M-am gandit la prostii naughty.gif si in nici un caz la paine lol.gif

Vaaaiii, ce rusine mareeeeeeeeeeeeee lol.gif

CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 02:00 PM) *

ana, se gaseste in orice supermarket. la mega image de ex e la raionul de wasa.
da, la scarbici, mi-e foameeeeeee.

IDEM. Ce nasol cu foamea asta, nu?Eu mananc covrigei uscati.
anca veselie
eu tre sa-mi pap pranzul: pui la cuptor cu legume + salata. nu-mi plac covrigeii blum.gif si nici nu intra in schema mea blum.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 02:13 PM) *

eu tre sa-mi pap pranzul: pui la cuptor cu legume + salata. nu-mi plac covrigeii blum.gif si nici nu intra in schema mea blum.gif

si pus legumele la cuptor peste pui???

ce fel de legume???
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Io puteam sa jur ca Gray e tip lol.gif lol.gif lol.gif , asta pana m-am dumirit ieri pupic.gif
Am vazut seria 1 si primele 12 din seria 2 blushing.gif
anca veselie
lili, am pus intai legumele: o telina, ceapa, fasole verde congelata, ardei capia, apoi puiul peste, un strop de ulei de masline, apa multa si l-am dat la cuptor. eu ii spun pui pe pat de legume. iese bun.
amalia, ai vazut ceva. inseamna ca iti place, ma bucur tare pupic.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 04:04 PM) *

lili, am pus intai legumele: o telina, ceapa, fasole verde congelata, ardei capia, apoi puiul peste, un strop de ulei de masline, apa multa si l-am dat la cuptor. eu ii spun pui pe pat de legume. iese bun.

bun, bun!!!

si eu fac in genul asta, dar telina nu pun la pui, ca e prea parfumata, pun mult morcov insa

cind termini cura sa incerci sa pui un pat de ananas bucati, cu sos de soia si puiul peste.....e bun de mori!!!

sau poti si acum...habar nu am daca merge asocierea....

pupic.gif
lilistiuca
uite ce am gasit:

Pui marocan cu ananas

Ingrediente
1 pui, 2 cepe, 2 banane, 1 conserva de ananas (rondele), 1/2 lingurita ginger, 1/2 lingurita sare, 2 lg miere, 2 lg zahar, 1/2 pahar ulei, 100 gr. migdale, 1 baton scortisoara
Mod de preparare (timp estimat: 1 h, complexitate: redusa)
Ceapa, ginger-ul si sarea se calesc in ulei timp de 10 min. Se adauga puiul portionat si se amesteca 5 min, dupa care se aduga apa, pana cand puiul este acoperit. Se lasa sa fiarba 20 min. Se adauga scortisoara, zaharul, mierea, ananasul si bananele taiate rondele, si mai lasa 5 min sa fiarba. Migdalele se pregatesc separat. Se decojesc in apa fierbinte si apoi se calesc in ulei.

anca veselie
lili, merci de reteta, e buna pt zile mai de necura. eu momentan nu pap fructe, iar cand pap, in nici un caz fructe tropicale sad.gif desi imi place ananasul de mor sorry.gif morcovul nici el nu intra in schema huh.gif
anca veselie
am fost la pilates si apoi la body shaping. se pare ca am facut febra musculara ieri pr ca am simtit fiecare muschi de la picioare si ma cam doare fundul blushing.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 10:07 PM) *

am fost la pilates si apoi la body shaping. se pare ca am facut febra musculara ieri pr ca am simtit fiecare muschi de la picioare si ma cam doare fundul blushing.gif

Lasa sa te doara...ca dáia exista!

Bravo!
julyalina
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 10:07 PM) *

)).gif a fost irina mai rea cu voi ? sau ai avut tu spor si te-ai concentrat mai bine ?
serviciu usor pupic.gif
anca veselie
da, lavinia, de aia exista, sa stiu ca tre sa-l micsorez )).gif
alina, nust de ce am febra... sapt trecuta am avut rusii si nu prea am facut sport, poate de aia.
abia m-am trezit, merg in reluare si abia dupa un calciu si un magneziu am reusit sa functionez blink.gif
axe10
Mama ce ora de trezire...cum o fi?...ai ajuns la servici pt pauza de pranz! lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
pupic.gif Neata Anca
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.