Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
fac si eu ce pot lavinia, de obicei ajung pe la 9.30 blum.gif si ma trezesc intre 7.30 si 8.
dulci pupic.gif
aseara trebuia sa merg la bazin, dar nu am mai ajuns. dar am reusit sa ma odihnesc cum trebuie, pt ca la 10 am cam adormit blushing.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 14-02-2008, 01:02 PM) *

fac si eu ce pot lavinia, de obicei ajung pe la 9.30 blum.gif si ma trezesc intre 7.30 si 8.
dulci pupic.gif
aseara trebuia sa merg la bazin, dar nu am mai ajuns. dar am reusit sa ma odihnesc cum trebuie, pt ca la 10 am cam adormit blushing.gif

ancutza, te invidiez cu sculatul...io la 7.30 sunt deja la job.....ma scol la 5.45 bang.gif

in schimb nu te invidiez ca ajungi asa tirziu )).gif , da' tu esti tinerica si traiesti viata la maxim, asa si trebuie, sa vii cit mai tirziu floare.gif
anca veselie
lili, nasol cu trezitul asta.
in ultimul timp nu prea am chef sa traiesc viatza la maxim, mai degraba as sta sa dorm )).gif cred ca e de la vreme sad.gif

am vrut sa spun ca ajung la 9.30 la job!
bubbles
Am si eu zile cand la 7-8 sunt in picioare si zile cand e innorat afara si ma trezesc la 10-11 si cu o durere de cap imensa blink.gif
lilistiuca

neatza ancutzule!! pupic.gif

cum a fost aseara?? ti-a placut piesa???

ati mai fost in bar??? apropos!! tu in bar bei doar apa??? daca da ai flowers1.gif de la mine....eu nu as rezista drinks.gif
Cherie
'Neata Anca! pupic.gif Astept si eu detalii de la teatru naughty.gif
anca veselie
neatza!
am fost la teatru, faina piesa, dupa care m-am dus acasa, am facut baie si m-am relaxat.
lili, momentan beau doar apa si poate o cola light pt ca-s la dieta si am eliminat alcoolul grin.gif . cand voi ajunge la concluzia ca pot stagna o sapt, o sa incep sa fac niste abateri, dar nu este inca momentul asa ca... apa plata rulez!
miss d pupic.gif

am ajuns cu nervi la serviciu, acum mi-am mai revenit. vreau sa vina primavaraaaaaa sad.gif
lilistiuca
ancutza, cred ca se cheama Michelangello cafeneaua aia...

http://www.bucurestimall.com.ro/magazine_l...amp;Submit.y=15

cred ca vin direct acolo, ca vin de pe Dudesti

pupic.gif
pe miine!!!
anca veselie
da, aia e cafeneaua la care ma refer cheer.gif au si suuuper inghetata, dar nu mancam blum.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 03:01 PM) *

da, aia e cafeneaua la care ma refer cheer.gif au si suuuper inghetata, dar nu mancam blum.gif

poate tu, pentru mine nu bag mina in foc... lol.gif

julyalina
ancutzul e cuminte pupic.gif
anca veselie
alina pupic.gif incerc, dar cateodata e asa greu sorry.gif
azi am papat varza cu carnati, dar doar varza. a fost asa buna, avea o aromaaaa blink.gif si apoi o salata cu somon, care este intr-un fel abatere, pt ca avea masline negre, dar am mancat f putine si cateva migdale care iar nu sunt in schema. dar... ata ete.
lili, eu sper sa fii cuminte blum.gif inghetata e slabiciunea mea blum.gif
Cherie
Ia sa scoatem batzul bataita.gif bataita.gif bataita.gif
Inghetata ziceti? w00t.gif
anca veselie
nununu, refuz! desi mi-e dor de ingetataaaaaaaaaaaa sad.gif

am fost la tae bo, am mancat, ma dusez si ma duc la partyyyy cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Sper ca a fost fain la party pupic.gif
butterfly
partyyyyyyy ce bn suna;)) tare dor imi e si mie de unu;)) sper ca te-ai distrat pupic.gifpupic.gif
anca veselie
salutare!
am fost la party - adica am iesit in oras. si am rezistat cat am rezistat pana, vorba annei, am intrat in atmosfera si am baut si eu alcool blushing.gif a fost ok, nu pot spune ca m-am distrat nemaipomenit, dar ok grin.gif
amalia pupic.gif
butterfly pupic.gif
Anna
cred ca te-am deochiat eu anca blushing.gif
bine ca te-ai distrat, decat acasa si sa dormi sau sa te plictiesti mai bine in oras cu prietenii.
am citit pe aici ca ai fost la teatru, ce piese bune ai mai vazut?
vreau si eu sa merg dar nu am cu cine, amicii mei cica nu gusta ei asa ceva dry.gif
Cherie
pupic.gif Ancule!
Cherie
Pe unde umbli Miss? floare.gif pupic.gif
anca veselie
neatzaaaa! e luni, ce naspa... mi-e somn.
ana, nu m-ai deochiat tu pupic.gif m-au bagat fetele in sedinta ca cica dau dintr-o extrema in alta, ca exagerez etc etc. si... am intrat in spiritul colectivitatii;))
mara pupic.gif ma bucur tare ca ne-am vazut. a fost tare placut!
nu am intrat in wee asta pt ca mai mult am fost pe drumuri. sambata dupa ce m-am vazut cu fetele am fost in oras sa ma vad cu o prietena, dupa care in real la cumparaturi. asa ca mi-am luat cina... pe la 1 noaptea. duminica numai ce m-am trezit ca a venit o prietena la cafea, apoi am mai stat putin, iar seara m-am dus la bazin.
m-am cantarit azi dimi si am mai slabit 300g. este cel mai putin de cand tin cura, se pare ca mica mea abatere nu a scapat nepedepsita sad.gif
anca veselie
sa pun meniul sapt nr. 6:
luni, marti, sambata si duminica:
- cantitati nelimitate de branza si iaurt sub 7% grasime
- cate 1 ou fiert/ zi
- legume crude nelimitat (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole) cu 2 lingurite de ulei
- 200 g fructe/zi.

miercuri, joi, vineri:
- cantitati nelimitate de porc, vita, pui fierte sau gratar
- cantitati nelimitate de peste fiert, gratar, afumat, conservat
- legume crude nelimitat (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole) cu 2 lingurite de ulei si otet, fara rosii, lamaie, nu fierte
bubbles
Neata yahoo.gif .cum merge .. pupic.gif Felicitari si pt cele 300 g pupic.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 01:46 PM) *

- cate 1 ou fiert/ zi
- legume crude nelimitat (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole) cu 2 lingurite de ulei
- 200 g fructe/zi.

miercuri, joi, vineri:
- legume crude nelimitat (fara cartofi, sfecla, mazare, morcov, fasole) cu 2 lingurite de ulei si otet, fara rosii, lamaie, nu fierte

ancutza, de ce oare nu e voie morcov, sfecla si mazare??

cartofii inteleg si fasolea (banuiesc ca e aia alba, boabe)

in rest, felicitari si la cit mai multe kg pierdute!!!

si pupic.gif pentru vointa!!!!
anca veselie
merci bubule, dar daca eram cuminte si nu consumam beutura, stateam si mai bine huh.gif cum sa mearga... merge...
lili, merci pupic.gif cred ca nu e voie pt ca au indice glicemic mai maricel. stiu ca mazarea se puncta si la ww. asta este, nu ma incurca f tare ca nu am voie.
Sexymom
M-am uitat pe dieta ta, e super, si vad ca da rezultate, o sa mi-o scriu si eu pe ceva.
Saptamana frumoasa pupic.gif
anca veselie
pai de asta ti-am si spus de ea sexi pupic.gif am avut un ritm de slabit de aprox 1kg/ sapt, ceea ce e fff bine pt mine.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 01:46 PM) *

- cate 1 ou fiert/ zi
- 200 g fructe/zi.

miercuri, joi, vineri:

Suna asa bine.
Pana acum nu am urmarit dieta ta...scuze....voi rasfoi cand am timp, poate incerc si eu....trebuie sa ma hotarasc la ceva. Pana atunci incerc sa numar.
Nessie
pupic.gif Buna frumoaso!

Ti-a disparut o poza de la semnatura. wacko.gif Poate o schimbi cand ai timp. floare.gif
anca veselie
pupic.gif dulcico, e chiar ok dieta. cand ai chef, imi ceri detalii pupic.gif
nessie pupic.gif, merci, am sters poza. am vazut ca-ti merge bine keto. ceva rezultate?
Nessie
Nu m-am cantarit pana acum, maine am o saptamana. Oricum, nu ma astept sa scad, ba chiar poate cateva grame peste ce aveam initial, pentru ca nu mi-am impus restrictie la calorii si am mancat cat am vrut, chiar 2000+/zi. blushing.gif
anca veselie
dar pe haine vezi ceva? cum te simti fizic?
Nessie
Ma simt excelent ca mananc ce nu am mai mancat de mult. cheer.gif Mananc smantana cu lingura, doh.gif imi fac poftele de branzeturi frantuzesti, de seminte si nuci, imi fac omlete in unt (mmmmm.....au un gust demential drool.gif ).

Nu mai sunt balonata deloc, deci burta e mai trasa decat inainte, dar la picioare nu simt diferente.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 03:41 PM) *

Ma simt excelent ca mananc ce nu am mai mancat de mult. cheer.gif Mananc smantana cu lingura, doh.gif imi fac poftele de branzeturi frantuzesti, de seminte si nuci, imi fac omlete in unt (mmmmm.....au un gust demential drool.gif ).

Nu mai sunt balonata deloc, deci burta e mai trasa decat inainte, dar la picioare nu simt diferente.

Ce dieta tii soro de mananci smantana cu lingura? Vreau si eu.
Sunt in perioada in care sunt interesata de toate dietele pt a ma hotari la una...
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 18-02-2008, 01:47 PM) *
Sunt in perioada in care sunt interesata de toate dietele pt a ma hotari la una...

Keto, iubita! pupic.gif Uita-te la mine in jurnal sa vezi ce meniuri am. Ideea in mare e sa cantaresti tot ce mananci si sa calculezi macronutrientii. Trebuie sa ai 30g carbi, <100g proteine si restul grasimi.
anca veselie
nessie, multa bafta. ma bucur ca te simti ok cu dieta pupic.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 02:15 PM) *

nessie, multa bafta. ma bucur ca te simti ok cu dieta pupic.gif
pupic.gif Multumesc! Si tie bafta!
Amazoana
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 04:07 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 18-02-2008, 01:47 PM) *

Keto, iubita! pupic.gif Uita-te la mine in jurnal sa vezi ce meniuri am. Ideea in mare e sa cantaresti tot ce mananci si sa calculezi macronutrientii. Trebuie sa ai 30g carbi, <100g proteine si restul grasimi.

Nu am cantar sad.gif
Nessie
Nu e chiar asa de scump si mi se pare super folositor in casa, nu numai cand esti la dieta. (Apropo, cate firme am prins ca ne trag in piept la gramajul de pe eticheta. doh.gif
Eu il am pe al meu de la Domo, l-am prins la reducere, la 30 lei. Acum am vazut ca sunt intr 50 si 100 lei cele electronice.

Ba, pardon! wacko.gif Vad ca au sarit binisor preturile.
ironmissy
nici eu nu stiu ce m-as face faca cantar.
de ziua mea m-a intrebat mama ce cadou vreau si am zis: cantar de bucatarie grin.gif
l-am luat de la ikea cu vreo 60 ron.
Ella79
Anca, ai pus undeva toata dieta?
Ca aia pe saptamana nr 6 arata super bine si ma tenteaza... wink1.gif
anca veselie
nu am pus-o, dar hai ca incerc s-o pun acum.
Ella79
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 05:29 PM) *

nu am pus-o, dar hai ca incerc s-o pun acum.

pupic.gif
anca veselie
am scris primele 2 sapt, iau o pauza si apoi mai scriu.

DIETA NUTRITIONIST
anca veselie
am scris primele 11 saptamani.
Cherie
Dar ai avut ceva de scris! Apropo de scris, ma apuc si eu acum de lucrarea de licenta dry.gif

pupic.gif
Ella79
CITAT(anca veselie @ 18-02-2008, 06:50 PM) *

am scris primele 11 saptamani.

Multumesc mult Anca! hug.gif
ganesha
Am trecut sa-ti las un pupic.gif si-o floare.gif
Amazoana
CITAT(Nessie @ 18-02-2008, 05:15 PM) *

Nu e chiar asa de scump si mi se pare super folositor in casa, nu numai cand esti la dieta. (Apropo, cate firme am prins ca ne trag in piept la gramajul de pe eticheta. doh.gif
Eu il am pe al meu de la Domo, l-am prins la reducere, la 30 lei. Acum am vazut ca sunt intr 50 si 100 lei cele electronice.

Ba, pardon! wacko.gif Vad ca au sarit binisor preturile.

Multumesc pupic.gif Cand imi revin cu finantele promit ca voi cauta unul.
anca veselie
mara, ai scris ceva la lucrare?
cu placere ella pupic.gif cum ti se pare?
ganesha, chiar m-am gandit ieri la tine, m-am uitat putin la niste poze de pe face book pupic.gif

aseara m-am dus acasa si am vrut sa dorm, nu prea mi-a iesit pt ca m-am uitat la anatomia lui grey si am mancat in afara de o cutiutza de branza cu legume 2 iaurturi in care am pus indulcitor si scortisoara.
azi trebuie sa ajung la sala, pilates si body shaping scrie pe mine grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.