[/quote]
Pai tocmai aia e problema. Aia de pe santier ce crezi ca vor ajunge? Profesori doctori universitari? Poate 5% dintre ei vor face intr-adevar ceva cu facultatea aia... Si mie mi se pare laudabil, insa sa fim seriosi. Acum cred ca e o moda sa mergi la facultate... Iar cazul colegelor tale, se va generaliza in ceva timp... Si va fi grav ca se va generaliza pe unde nu trebuie... Asta e partea tragica, exista promotii intregi de licentiati care nu scriu corect, nu vorbesc corect si altele mai grave. Unele ajung in functii de conducere. Prietena fratelui meu are un var semi-analfabet, este directoras intr-o banca, iar tati are o mare firma de vopseluri. Sa ne mai miram?
[/quote]
cred ca cel mai important este sa se prinda de ei ceva in anii aia de facultate cit se mai fac acum....sa le mai destupe mintea, sa mai puna mina pe o carte....
oricum, sistemul de invatamint lasa mult de dorit....
nici nu vreau sa ma gindesc cind o sa ajunga fiica-mea sa dea la facultate...cu chiu cu vai abia ne-am orientat catre un liceu (am ales Hasdeu - profil real), daramite o facultate...nici nu mai sunt la curent cu ce facultati sunt.....care mai e nivelul lor....