Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
axe10
Ce program frumos ai dom'shoara!

Cat tine dieta asta? 40 de saptamani? lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
ce rea esti wacko.gif
o sa tina cat vreau eu, dupa ce slabesc intru la mentinere.
axe10
CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 12:00 PM) *

ce rea esti wacko.gif

Nu sunt rea...m-am bagat in subiectul deschis cu dieta...faceam o gluma!
Ella79
Anca, mi se pare ok dieta. Chiar ma bate gandul sa ma apuc si eu de ea...
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 02:00 PM) *

ce rea esti wacko.gif

ancutza, cum ti s-a parut dieta??? ca citind-o pare usor de tinut....dar vreau sa imi spui propria ta experienta.....mai ales ca sunt tentata sa ma apuc si io de ea!!!

multzam frumos!!! pupic.gif
anca veselie
stiu lavinia pupic.gif nu tre sa ma iei in serios tease.gif
ella, este ok. mai ales ca-ti spune ca poti manca oricat din anumite produse.
lili, teoretic pare usor de tinut. dar este o dieta, ai nevoie de ambitie si hotarare si sunt momente in care te saturi.
Cherie
Da, Anca, am scris ceva naughty.gif
anca veselie
bravo mara. cand tre s-o predai?
Cherie
Habar n-am. Tre' sa-l caut pe mosul libidinos cu care dau... dry.gif
anca veselie
)).gif
noi am mers cu lucrarea direct la licenta, dar acum cred ca tre s-o predai inainte
bubbles
Si eu trebuie sa ma apuc de ea dar mai intai sa vb cu coordonatoarea dry.gif .Nu mai e asa mult grin.gif si eu m-am lasat pe o ureche )).gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 12:43 PM) *

)).gif
noi am mers cu lucrarea direct la licenta, dar acum cred ca tre s-o predai inainte

Da, tre' sa te inscrii la profesor indrumator, sa-i platesti taxa de indrumator, taxa de licenta, etc Toata distractia in jur de 10 mil dry.gif
anca veselie
ce de bani.............
bubbles
Pe noi ne costa 15 milioane dry.gif taxa de licenta wacko.gif
Cherie
Si tu esti la Spiru Haret? Ca da e asa, ma pregatesc de ce-i mai rau. Eu am zis o suma estimativa. Ce se vehiculeaza... Sper sa nu fac vreun stop cardiac cand ma anunta cat tre' sa platesc inainte de licenta lol.gif
Ca dau licenta de pe patul de moarte. Si asa am platit o gramada de bani pana acum... 450euro taxa/an, inca minim 100euro/manuale/pe semestru (am ajuns si la 200, cel mai mult wacko.gif) plus restanta 120lei...Dau faliment swoon.gif
bubbles
Eu sunt la Petre Andrei - Psihologie.E foarte faina facultatea ca pe langa Spiru ramai cu multe cunostinte ,mai ales ca facem in timpul saptamanaii (cand nu e stresiune) seminarii,practica etc blum.gif
lilistiuca
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:52 PM) *

Si tu esti la Spiru Haret? Ca da e asa, ma pregatesc de ce-i mai rau. Eu am zis o suma estimativa. Ce se vehiculeaza... Sper sa nu fac vreun stop cardiac cand ma anunta cat tre' sa platesc inainte de licenta lol.gif
Ca dau licenta de pe patul de moarte. Si asa am platit o gramada de bani pana acum... 450euro taxa/an, inca minim 100euro/manuale/pe semestru (am ajuns si la 200, cel mai mult wacko.gif) plus restanta 120lei...Dau faliment swoon.gif

BAFTA fetelor!!!

ce de bani costa acum o facultate....si ce simplu era pe vremea mea.....nici nu erau licentze pe atunci, doar examenul de stat si lucrarea aferenta!!!

mie mi-a placut in facultate....am mai copilarit 5 ani.....nu lucram ca unele din voi, pentru care am toata admiratia!!!! pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 19-02-2008, 12:53 PM) *

Eu sunt la Petre Andrei - Psihologie.E foarte faina facultatea ca pe langa Spiru ramai cu multe cunostinte ,mai ales ca facem in timpul saptamanaii (cand nu e stresiune) seminarii,practica etc blum.gif

Foarte bine. Nu de alta, dar daca la Spiru costa 15 mil, la noi era cu siguranta 30 lol.gif
Ma panikasem )).gif

CITAT(lilistiuca @ 19-02-2008, 12:55 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 02:52 PM) *

BAFTA fetelor!!!

ce de bani costa acum o facultate....si ce simplu era pe vremea mea.....nici nu erau licentze pe atunci, doar examenul de stat si lucrarea aferenta!!!

mie mi-a placut in facultate....am mai copilarit 5 ani.....nu lucram ca unele din voi, pentru care am toata admiratia!!!! pupic.gif

Lili sa stii ca era altfel facultatea. Mergeau intr-adevar numai oamenii capabili. Acum, vine lumea in salopeta de pe santier la examene... dry.gif
Sexymom
CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 11:45 AM) *

)).gif

Da, tre' sa te inscrii la profesor indrumator, sa-i platesti taxa de indrumator, taxa de licenta, etc Toata distractia in jur de 10 mil dry.gif

Intra si spaga pt.indrumator?
stardust
Anca, ti-am raspuns la mesaj dar nu ma lasa sa-l trimit, zice ca ai casuta plina smile.gif
Cherie
CITAT(Sexymom @ 19-02-2008, 12:58 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 19-02-2008, 11:45 AM) *

)).gif

Intra si spaga pt.indrumator?

Nu. Aia e separat. Asta al meu, e cel mai mare spagar si jepcar. Ne zicea pe fata la cursuri, ca are terenuri de vanzare, batea apropouri... Cred ca va trebui sa-i cumpar toate cartile, terenurile, cursurile, etc. Plus de asta, e si libidinos, se uita prin decolteuri, n-are treaba omu'. Mai zici ca are si 70 de ani. Cum d.r.q. oi fi nimerit eu la asta, nush... Noroc ca nevasta-sa e profesoara tot la noi la faq... giggle.gif

E un ticalos si un nemernic, ce sa mai ....?
lilistiuca

[/quote]

Lili sa stii ca era altfel facultatea. Mergeau intr-adevar numai oamenii capabili. Acum, vine lumea in salopeta de pe santier la examene... dry.gif
[/quote]

ei, chiar crezi ca erau toti oameni capabili???

ca vin in salope de pe santier nu imi pare o problema asa mare, ba e laudabil ca si muncesc si fac o facultate......dar multa lume trece prin facultate precum gisca prin apa.....am o multime de domnisoare la job, care au facut te miri ce facultati si ele habar nu au sa scrie corect romaneste...daramite sa faca o adresa cum trebuie....si au niste aere si niste fumuri......
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 19-02-2008, 01:10 PM) *

ca vin in salope de pe santier nu imi pare o problema asa mare, ba e laudabil ca si muncesc si fac o facultate......dar multa lume trece prin facultate precum gisca prin apa.....am o multime de domnisoare la job, care au facut te miri ce facultati si ele habar nu au sa scrie corect romaneste...daramite sa faca o adresa cum trebuie....si au niste aere si niste fumuri......

Pai tocmai aia e problema. Aia de pe santier ce crezi ca vor ajunge? Profesori doctori universitari? Poate 5% dintre ei vor face intr-adevar ceva cu facultatea aia... Si mie mi se pare laudabil, insa sa fim seriosi. Acum cred ca e o moda sa mergi la facultate... Iar cazul colegelor tale, se va generaliza in ceva timp... Si va fi grav ca se va generaliza pe unde nu trebuie... Asta e partea tragica, exista promotii intregi de licentiati care nu scriu corect, nu vorbesc corect si altele mai grave. Unele ajung in functii de conducere. Prietena fratelui meu are un var semi-analfabet, este directoras intr-o banca, iar tati are o mare firma de vopseluri. Sa ne mai miram?
anca veselie
CITAT(stardust @ 19-02-2008, 01:02 PM) *

Anca, ti-am raspuns la mesaj dar nu ma lasa sa-l trimit, zice ca ai casuta plina smile.gif

\am vazut, am golit-o acum!
lilistiuca

[/quote]
Pai tocmai aia e problema. Aia de pe santier ce crezi ca vor ajunge? Profesori doctori universitari? Poate 5% dintre ei vor face intr-adevar ceva cu facultatea aia... Si mie mi se pare laudabil, insa sa fim seriosi. Acum cred ca e o moda sa mergi la facultate... Iar cazul colegelor tale, se va generaliza in ceva timp... Si va fi grav ca se va generaliza pe unde nu trebuie... Asta e partea tragica, exista promotii intregi de licentiati care nu scriu corect, nu vorbesc corect si altele mai grave. Unele ajung in functii de conducere. Prietena fratelui meu are un var semi-analfabet, este directoras intr-o banca, iar tati are o mare firma de vopseluri. Sa ne mai miram?
[/quote]

cred ca cel mai important este sa se prinda de ei ceva in anii aia de facultate cit se mai fac acum....sa le mai destupe mintea, sa mai puna mina pe o carte....

oricum, sistemul de invatamint lasa mult de dorit....

nici nu vreau sa ma gindesc cind o sa ajunga fiica-mea sa dea la facultate...cu chiu cu vai abia ne-am orientat catre un liceu (am ales Hasdeu - profil real), daramite o facultate...nici nu mai sunt la curent cu ce facultati sunt.....care mai e nivelul lor.... blink.gif
Cherie
Mai exista si facultati bune, cu profesori buni, insa daca de elevi nu se lipeste nimic... Profesorii au salarii de mizerie, kiar si cei universitari, si le convine sa se cumpere examenele.

La mine 90% din profesori sunt din ASE si restul de la Universitate (sunt la particulara, la stat am picat cu 9.14) si sunt unii profesori la care mergi si inveti de placere... Stiu cum sa predea, sa se faca ascultati. Exista insa si ore cu cate un mosh/baba de zici ca-s impaiati si citesc mot a mot dintr-o carte.. Si la ei nu merge nimeni... si daca se merge, e o debandada totala. Asa ca, intr-adevar, o mare parte din vina e a sistemului.
Sexymom
Anca am vazut in meniul tau ca mananci WASA, ce este asta?
anca veselie
sexi, wasa sunt niste crackeri pe care-i mananci in loc de paine: Wasa
Sexymom
Aaaa, cred ca gasesc si la mine, sunt mai slabi calorici si au mai multe fibre decat painea nu?
anca veselie
da
daca se gasesc la noi, sigur gasesti in spania
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 19-02-2008, 06:11 PM) *

sexi, wasa sunt niste crackeri pe care-i mananci in loc de paine: Wasa

Si pe mine m-a ajutat draguta de Anca cu aceste Wasa. Si mi-au placut. smile.gif
anca veselie
dulci pupic.gif
Cherie
Pe cand viitoarea intalnire cu cantarul? naughty.gif
aki
Ancuta salut hug.gif .Am trecut sa te pup pupic.gif
julyalina
CITAT(lilistiuca @ 19-02-2008, 01:10 PM) *

cunosc si eu asemenea specimene sad.gif si fumurile cresc mai ales cand au facut si master doh.gif

pupic.gif ancule, am inteles eu bine sau azi ai stat la 2 sedinte ? naughty.gif
Cherie
pupic.gif Anca!
lilistiuca
neatza!!!!

o zi cat mai buna!!!! pupic.gif
anca veselie
neatzaaaaaaaaaaa! nu am chef de nimiiic. am fost de dimineata la tigara - noi avem loc special pt fumat - si erau 2 colege care imi sunt total indiferente, care mi-au povestit peripetiile lor cu amenajarile interioare. abia m-am abtinut sa nu le zic: par cumva interesata???? sper ca mi se va mai schimba starea de spirit dupa ce termin cafeaua.

mara pupic.gif , abia sapt viitoare. dar joi am o party sad.gif mi-e ca iar scap la alcool si ma pedepseste cantarul sad.gif
aki pupic.gif
da, alina pupic.gif , am stat la 2 sedinte dar abia m-am tarat sad.gif ma durea capul si nu prea aveam chef. dar daca trebuie trebuie! azi planuiesc sa ajung la step aerobic.
michelle
Trimite-le la subiectul de amenajari interioare de pe forum lol.gif

Cum merge aerobicul? Cat de des mergi?
anca veselie
merci lili pupic.gif

mihaaaaa pupic.gif hug.gif merge aerobicul, ajung la 3-4 ore/ saptamana, in functie de ce alte treburi mai am si mai ajung cam 1 data/ sapt la bazin. mi se pare f ok. cateodata ma plictisesc, obosesc, ma doare tot corpul, dar daca nu merg ma simt vinovata )).gif
michelle
Si mie imi lipseste tare mult.. Sper sa incep si eu din martie ca tare mi-e dor.
Nu am mai fost de la sf. lui octombrie
Tot dau vina pe timp si ma gandesc ca nu o sa am timp destul dupa amiaza, dar 1 ora pe seara nu e chiar asa mult grin.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 12:44 PM) *

merci lili pupic.gif

mihaaaaa pupic.gif hug.gif merge aerobicul, ajung la 3-4 ore/ saptamana, in functie de ce alte treburi mai am si mai ajung cam 1 data/ sapt la bazin. mi se pare f ok. cateodata ma plictisesc, obosesc, ma doare tot corpul, dar daca nu merg ma simt vinovata )).gif

BRAVO!!! give_rose.gif

chestia asta e de nota 200!!! sportul, sub orice forma, e benefic pentru organism....

te admir flowers1.gif

esti un exemplu numai bun de urmat!!!

sa te punem la gazeta de perete??? wink1.gif pe tine la asa DA si pe mine la NU....ca io mi-s tare lazy.gif si pofticioasa.. si nu ma pot abtine de la un pahar de vin in fiecare seara.... blush.gif ..cica sunt muiere serioasa.... tease.gif

anca veselie
miha, ai si avut o gramada de treburi. dar asa e, 1-2 ore intr-o seara nu e asa mult!
lili, eu fac aerobic regulat, de vreo 2 ani. am incercat sa ajung minim de 2 ori/ sapt si pot spune ca sta altfel carnea pe mine, chiar daca ma ingras. si nu vreau sa renunt la sport pt nimic in lume. daca paharul ala de vin te face sa te simti bine, asta e!
Sexymom
Hai fata Anca zambeste si tu, nu ai de ce sa te simti intoarsa cu c.u.r.u.l. in sus.Bucura-te de fiecare zi din plin.
anca veselie
draga sexi, asa ma simt huh.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 01:21 PM) *

lili, eu fac aerobic regulat, de vreo 2 ani. am incercat sa ajung minim de 2 ori/ sapt si pot spune ca sta altfel carnea pe mine, chiar daca ma ingras. si nu vreau sa renunt la sport pt nimic in lume. daca paharul ala de vin te face sa te simti bine, asta e!

a perfecta dreptate, carnatia e foarte importanta la o femeie. eu ma uit cum au inceput sa-mi "fluture" bratele si pulpele.... blink.gif ....nu le recunosc.... blushing.gif

CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 01:25 PM) *

draga sexi, asa ma simt huh.gif

off...si eu sunt la fel....sfirsitul de iarna ma deprima mad.gif ...ma face irascibila.....ii bomban pe toti.....sunt o nesuferita in perioada asta...cry.gif
Cherie
nono.gif Azi e prea frumos afara ca sa fim deprimate... pupic.gif
anca veselie
grin.gif stiu, dar mi-e foame si am nervi doh.gif
plus ca, dupa cum zicea si lili, ma deprima frigul asta, am obosit sa fie iarna sad.gif
Cherie
Pai de ce nu papi ceva? hug.gif

Ia-ti o tigara, o geaca pe tine (daca fumezi afara) si iesi la o gura de aer. E soare, cald, frumos. Daca sunt si colegele, trage-le cate un pumn in nas lol.gif
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 12:52 PM) *

Pai de ce nu papi ceva? hug.gif

Ia-ti o tigara, o geaca pe tine (daca fumezi afara) si iesi la o gura de aer. E soare, cald, frumos. Daca sunt si colegele, trage-le cate un pumn in nas lol.gif

doh.gif aoleoooooo vecinooooo pupic.gif , asa inveti tu lumea ? )).gif lol.gif
hai ancule,iesi putin pana afara sa vezi ca o sa te simti mai bine hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.