Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
acusica imi pregatesc o salata cu o gramada de ton! dupa care voi baga si o tigarica naughty.gif ma enerveaza si faptul ca fumez iar sorry.gif

alina, mi-e leneee sa ies. e frig sad.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 20-02-2008, 02:03 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 20-02-2008, 12:52 PM) *

Pai de ce nu papi ceva? hug.gif

Ia-ti o tigara, o geaca pe tine (daca fumezi afara) si iesi la o gura de aer. E soare, cald, frumos. Daca sunt si colegele, trage-le cate un pumn in nas lol.gif

doh.gif aoleoooooo vecinooooo pupic.gif , asa inveti tu lumea ? )).gif lol.gif
hai ancule,iesi putin pana afara sa vezi ca o sa te simti mai bine hug.gif

Pai nu e logic? Cand ti-e foame, mananci; cand te enerveaza astfel de colege nesuferite, le tragi cate un pumn in nas lol.gif
anca veselie
da, mara, asa este lol.gif
Cherie
Pai cum altfel? naughty.gif naughty.gif naughty.gif

blum.gif
pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 20-02-2008, 02:31 PM) *

ma enerveaza si faptul ca fumez iar sorry.gif

Si pe mine ma enerveaza blum.gif Hai tu ca-i o iarba, calc-o-n picioare!
Te pupic.gif si sper sa-ti fie din ce in ce mai bine!
amalia0701
pupic.gif
Io chiar daca nu am reusit se mentzin slabeala am reusit sa NU MAI FUMEZ cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Iar daca am reusit io SE POATE pupic.gif
Lasa-le in colo, te OMOARA!
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 21-02-2008, 08:51 AM) *

pupic.gif
Io chiar daca nu am reusit se mentzin slabeala am reusit sa NU MAI FUMEZ cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Iar daca am reusit io SE POATE pupic.gif
Lasa-le in colo, te OMOARA!

Foarte bine Amalia!!! cheer.gif
Poate iti urmez si eu exemplul! give_rose.gif

pupic.gif Anca!
lilistiuca
ziua buna!!!! pupic.gif

cum mai esti astazi???
anca veselie
eh, ganesha, macar de era iarba lol.gif
amalia, si eu am reusit pentru 1 an si jumatate. dar stii si tu cum e cu clickul ala wink1.gif
mara pupic.gif

este soare yahoo.gif si caldutz yahoo.gif asa ca in pauza ies la o scurta plimbare sa-mi iau legumeeee!
ieri am fost la step aerobic, unde era full full, la un moment dat nu mai puteam respira si cand s-a terminat ora eram uda fleasca.
azi merg la un party, sper sa fie dragutz si sa fiu cumintica pt ca e papa bun bun pe acolo huh.gif

lili pupic.gif parca sunt mai ok!
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 21-02-2008, 01:50 PM) *

eh, ganesha, macar de era iarba lol.gif
amalia, si eu am reusit pentru 1 an si jumatate. dar stii si tu cum e cu clickul ala wink1.gif
mara pupic.gif

este soare yahoo.gif si caldutz yahoo.gif asa ca in pauza ies la o scurta plimbare sa-mi iau legumeeee!
ieri am fost la step aerobic, unde era full full, la un moment dat nu mai puteam respira si cand s-a terminat ora eram uda fleasca.
azi merg la un party, sper sa fie dragutz si sa fiu cumintica pt ca e papa bun bun pe acolo huh.gif

lili pupic.gif parca sunt mai ok!

distractie placuta la party!!!! sunt convinsa ca o sa fii cumintica si ca nu o sa te infigi in bunatatile de acolo.....poate un pahar de ceva, asa , putin...cit sa ciocnesti si tu cu lumea!!! pupic.gif

ce legume cumperi???
anca veselie
party-ul a picat. imi bag picioarele, puteam sa merg la teatru wacko.gif doh.gif doh.gif
am cumparat ciuperci si ardei capia, mai aveam juma de gulie, am facut salata si am mancat cu pui grin.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Sa stii ca in ultimele zile am drag.gif si eu .. Parca aveam o satisfactie nemaivazuta wacko.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 21-02-2008, 02:28 PM) *

Ziua yahoo.gif .Sa stii ca in ultimele zile am drag.gif si eu .. Parca aveam o satisfactie nemaivazuta wacko.gif

bataita.gif
anca veselie
bubule eu nu mai zic nimic tease.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 21-02-2008, 02:41 PM) *

bubule eu nu mai zic nimic tease.gif

Zi, zi! Macar noi suntem fumatoare, dar ea se prosteste cu ele si intr-o buna zi, va fuma cot la cot cu noi. Ziua si pachetul dry.gif Sau ziua si pachetele bang.gif
anca veselie
mara, fiecare face ce vrea grin.gif daca asta simte... si isi asuma riscurile, ce poti face?
bubbles
Miss eu am fumat muuuuuult si cand m-am hotarat prima oara sa ma apuc de regim am zis si NU tigarilor dar acum .. ma mai prostesc si eu cu de alea subtiri si mentolate drag.gif ca si asa alea sunt ca niste paie lol.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 21-02-2008, 02:47 PM) *

mara, fiecare face ce vrea grin.gif daca asta simte... si isi asuma riscurile, ce poti face?

Sunt perfect constienta de asta, insa parca imi pare rau cand vad sorry.gif
anca veselie
pana la urma merg la teatru lol.gif
Anna
salut.gif salut.gif hello hellooo yahoo.gif
lilistiuca
pupic.gif

ce piesa?? la ce teatru???

de luni ma apuc si eu de dieta pe care o tii tu...sa vedem ce imi iese... blum.gif
anca veselie
hello!
am fost aseara la teatrul foarte mic, la piele si cer, o piesa faina, chiar mi-a placut. apoi am fost cu fetele intr-un club, unde am mancat o super placinta cu spanac care mi-a [****] toata dieta )).gif dar asta este!

ana pupic.gif
lili, chiar sunt curioasa ce impresii o sa ai!
Sexymom
Nu cred ca ti-a stricat regimul, spanacul are putine calorii, si placinta sigur nu a avut 1 kil.Iti faci probleme degeaba.
anca veselie
sexi, nu prea era in schema, era foietaj... dar a fost bunaaaaaaa naughty.gif
Anna
)).gif )).gif )).gif sa speram ca nu o sa afecteze prea mult cantarul
macar a meritat nu? blum.gif
ce club ce club? pupic.gif
Ramo
CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 02:17 PM) *

sexi, nu prea era in schema, era foietaj... dar a fost bunaaaaaaa naughty.gif

Daca ti-a placut...asta este, meritat.
Mie in viata imi pare rau pt ceea ce nu fac, nu pt ce fac. Asa ca mie imi parea mai rau daca o pofteam si nu o mancam hug.gif
bubbles
Uff nu stiu cum va place spanacul wacko.gif ca eu numai la miros imi vine sa bad.gif
Ramo
CITAT(bubbles @ 22-02-2008, 02:34 PM) *

Uff nu stiu cum va place spanacul wacko.gif ca eu numai la miros imi vine sa bad.gif

Nici mie nu imi place de nicio culoare......
anca veselie
CITAT(annaiss_derrian @ 22-02-2008, 12:18 PM) *

)).gif )).gif )).gif sa speram ca nu o sa afecteze prea mult cantarul
macar a meritat nu? blum.gif
ce club ce club? pupic.gif

pai nust cum o sa-l afecteze, mai ales ca probabil o sa ies azi si o sa intru si in spiritul colectivitatii, stii tu ce vreau sa spun naughty.gif wink1.gif
dar daca punem in balanta cele 3 ore de aerobic de sapt asta + daca ajung azi la a 4-a + sper bazinul de duminica imi picioarele in ea de viatza si de placinta daca nu pot sa mananc/ beau ceva macar o data/ sapt!!!!!!!!!!!!!!!!
am fost la ota, e ceva mai underground, dar am stat doar pana la 11. faza cea mai "faina" a fost ca am plecat devreme sa plec cu autobuzul, care nu a venit, l-am asteptat 45 min si am plecat cu taxiul doh.gif doh.gif doh.gif

merci, ramona pupic.gif , asa este. trebuie sa fie si cate o placere!
chiar imi place spanacul naughty.gif nu stiti voi ce pierdeti tease.gif
bubule pupic.gif
Anna
Eu mereu cand mai vreau sa hales ceva, ma gandesc la ce are May la semnatura
"Nothing tastes as good as thin feels" - sper ca asa e )).gif )).gif si ma gasesc bine daca sa halesc sau nu,
asta daca nu sunt cu rusii...ca daca sunt cu rusii hormonii mei isi fac de cap si nu mai am niciun drept la replica. dry.gif

Apropo Anca mi-am luat si eu paine hipocalorica, f f buna hug.gif

naughty.gif naughty.gif uuuuu....spiritul colectivitatii )).gif )).gif
sa stii ca paharul de campari orange e mai accesibil la pct...asa am avut eu feelingul.

eu abia astept sa plec sper sa ma relaxez si distrez, ca m-am enervat zilele astea numai oameni ipocriti, barbatii astia dry.gif dry.gif
anca veselie
ana, nu-mi place campari. vinul mi se pare cel mai ieftin blum.gif pana la urma sa vad daca ies, nu se stie niciodata )).gif nu mai stiu nimic de tine, vreun prieten ceva? naughty.gif
dada, may are mare dreptate!
Anna
CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 03:26 PM) *

ana, nu-mi place campari. vinul mi se pare cel mai ieftin blum.gif pana la urma sa vad daca ies, nu se stie niciodata )).gif nu mai stiu nimic de tine, vreun prieten ceva? naughty.gif
dada, may are mare dreptate!

mooa...nu-ti place campari tzttztz..nu pot crede blum.gif
da, da si vin, dulce )).gif )).gif
ce dieta grozava avem mad.gif
nici un prieten, inca in cautare naughty.gif ori e varsta de vina ori o sa trebuiasca sa ma impac cu concluzia ca nu mai gasesti oameni ok dry.gif
tu?
anca veselie
)).gif la fel! dar... nu stiu daca-s in cautare sorry.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 04:31 PM) *

)).gif la fel! dar... nu stiu daca-s in cautare sorry.gif

nu? vaaii...da de ce? e amuzamentul vietii mele cand intalnesc numai persoane nepotrivite...nu stiu ce m-as face fara!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif doh.gif
Ramo
)).gif )).gif lol.gif
Anna
CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 04:52 PM) *

)).gif )).gif lol.gif

hihih suna bine nu? blum.gif blum.gif

ce faci Ramona? pupic.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif lol.gif sa stii ca am cam obosit sa intalnesc persoane nepotrivite doh.gif
Cherie
Dintre atatia "nepotriviti", va aparea candva si "potrivitul" naughty.gif
pupic.gif
anca veselie
da, mara pupic.gif , stiiiiiiiiiiiu. dar e greu sad.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 22-02-2008, 03:26 PM) *

da, mara pupic.gif , stiiiiiiiiiiiu. dar e greu sad.gif

Dar nu imposibil flowers1.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif mara
Anna
io nu mai "sufar" de optimism doh.gif
Ramo
CITAT(annaiss_derrian @ 22-02-2008, 04:57 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 22-02-2008, 04:52 PM) *

)).gif )).gif lol.gif

hihih suna bine nu? blum.gif blum.gif

ce faci Ramona? pupic.gif

Suna f bine.
Sunt bine multumesc, acum ca am ajuns acasa.
Cherie
CITAT(annaiss_derrian @ 22-02-2008, 03:44 PM) *

Lasa ca sufar eu de prea mult. Va dau de la mine! cheer.gif
Anna
CITAT(Cherie @ 22-02-2008, 06:59 PM) *

da, da, da-mi blum.gif pupic.gif
May
Dar cu asta nu am dreptate?: A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! )).gif pupic.gif
Cherie
CITAT(annaiss_derrian @ 22-02-2008, 05:42 PM) *

CITAT(Cherie @ 22-02-2008, 06:59 PM) *

da, da, da-mi blum.gif pupic.gif

Cu cea mai mare placere naughty.gif
pupic.gif

CITAT(Maybeline @ 22-02-2008, 06:11 PM) *

Dar cu asta nu am dreptate?: A minute of chocolate on the lips, a lifetime of pudgy on the hips! )).gif pupic.gif

Yes Master!!! plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif

naughty.gif
anca veselie
eee, nu-i chiar asa, dar ce-i prea mult strica, intr-adevar!
am fost la tae bo, am papat si ma imbrac sa merg la o prietena sa iesim yahoo.gif
ironmissy
felicitari ca te tii de sport!
distractie placuta! hug.gif
julyalina
distractie plcuta ancule pupic.gif
eu nu am fost azi la sala sad.gif am avut altele pe cap sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.