Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
anca veselie
am iesit vineri seara si m-am refacut pana azi doh.gif se pare ca organismul meu e cam slabit, de cura si de iarna asta. asa ca ieri, in afara de epilat, pt ca aveam programare, nu am facut nimic. abia azi am ajuns in real, am facut ceva aprovizionare si pe seara am reusit sa fac ceva curatenie.
missy pupic.gif , merci, sunt serioasa cu sportul wink1.gif chiar imi place!
alina pupic.gif , stiu, ca am intrebat la receptie de tine.
Cherie
Lasa Anca, cateodata o zi de leneveala face tare mult! pupic.gif
Azi am lenevit si eu putin dupa ce-am venit de la exam. Acum, ma bag la invatat! dry.gif

hug.gif
anca veselie
mult spor mara pupic.gif
eu imi termin cina, fac o baie si lenevesc in continuare smile.gif
dany
cheer.gif cheer.gif traiasca leneveala ! Ca si la mine a fost la fel azi )).gif
Cherie
Ce frumos dragele mele!!! cheer.gif
Sambata si duminica viitoare, daca nu incep la noul loc de munca, voi lenevi tot weekend-ul. Merit si eu, nu? grin.gif

Ce ai papat bun in seara asta Anca? pupic.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif pupic.gif
mara, meriti pe deplin un wee de leneveala!
am papat o salata maaare cu: o rosie, o gulie, ciuperci, ardei gras rosu, o ceapa verde, putina lamaie si o cutie de branzica cottage. desert: un drops airwaves fara zahar.

de maine incep o noua saptamana de dieta, care suna asa:
cate 12 crackeri wasa cu 400g br gen fagaras si legume crude nelimitat toata ziua.
o sa vad cum ma simt, daca rezist si daca nu o sa trec la alta saptamana.
Cherie
Cred ca a fost tare buna salata ta naughty.gif
Eu iti tin pumnii pt ziua de maine si sper sa treci cu bine de ea cheer.gif pupic.gif
anca veselie
merci! dar teoretic ar trebui s-o tin 1 saptamana!!!
salata a fost super buna! mi-a umflat burtica blum.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 09:26 PM) *

merci! dar teoretic ar trebui s-o tin 1 saptamana!!!
salata a fost super buna! mi-a umflat burtica blum.gif

Deh, fibre multe! Senzatia de satietate! naughty.gif
Stranuta si pe mine cu niste vointa, pleaaaaseee!!! blum.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 08:22 PM) *

am papat o salata maaare cu: o rosie, o gulie, ciuperci, ardei gras rosu, o ceapa verde, putina lamaie si o cutie de branzica cottage.

Cum erau ciupercile ? din conserva ?

CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 08:35 PM) *

Stranuta si pe mine cu niste vointa, pleaaaaseee!!! blum.gif

Si pe mine , si pe mine , plsssss
ramonavlas
Stranut si eu pe voi daca vreti cu putina ambitie.....numai ca eu va dau sio raceala.
Mai vreti????????? )).gif
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:43 PM) *

Stranut si eu pe voi daca vreti cu putina ambitie.....numai ca eu va dau sio raceala.

Merge si asa, ca oricum sunt racita de vreo 2 luni lol.gif
Prefer sa vad partea pozitiva, ambitia! blum.gif
anca veselie
)).gif am stranutat, s-a primit?

folosesc ciuperci champinion crude, chiar imi plac wink1.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 08:43 PM) *

Daaaaa.... ca eu m-am injectat contra racelii ( a se intelege vaccinat ) asa ca stranuta cat de tare poti in directia mea hug.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 09:44 PM) *

S-a primit!!! cheer.gif )).gif
Multumim frumos! yahoo.gif
anca veselie
cu placere pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 08:44 PM) *

folosesc ciuperci champinion crude, chiar imi plac wink1.gif

la mine inca n-a ajuns sad.gif

si le pui asa crude in salata ?? Suna bine salata ta de aceea te-am intrebat .
ramonavlas
Acum sigur a ajuns si la tine....m-a auzit tot blocul )).gif
Eu ciupercile champignon le pun pe gratar si apoi....in stomac, bine rumegate.
anca veselie
e f buna salata grin.gif
da le pun asa crude, cam 4, maxim 5, sunt satioase. de fapt incerc sa mananc doar legume satioase, evit salata verde pt ca dureaza mult spalatul si nu tine de foame. si incerc sa combin cat mai multe legume si sa le diversific, sa nu ma plictisesc.

bueeeey, am mai stranutat odata!!!

CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 09:48 PM) *

la mine in cura zice ca tre sa mananc legume crude. plus ca... n-am gratar tease.gif
ramonavlas
Aaaa, si cum sunt crude? Ca nu am incercat....inca.
Pai grataru meu inseamna o tigaie din bteflon cu striatii ca de gratar!
anca veselie
sunt bune! secretul e sa iei cat mai micutze, alea-s mai bune.

mai pun cateodata in salata si conopida cruda, colegele mele se uita mereu ce pun in salata, sunt f mirate.
ramonavlas
NO, chiar ma mir si eu.
Eu mi-am facut pe maine o salata cu iceberg, sunca, ou si porumb.... naughty.gif
Cherie
Conopida cruda w00t.gif I love it! cheer.gif
dany
CITAT(ramonavlas @ 24-02-2008, 08:48 PM) *

Gataaaa, s-a primit ! M-am si speriat , asa de sanatos a a fost )).gif

Si eu fac ciupercile champignon in cuptor ( le iau mai maricele ) , fara cotor si pun un pic de sare si mult praf de usturoi ....yammmyyyy
CITAT(anca veselie @ 24-02-2008, 08:49 PM) *

bueeeey, am mai stranutat odata!!!

A venit si al tau ....copacel-copacel )).gif

Acuma sa vad daca au venit doar stranuturile sau au adus si ambitie cu ele ....Ca voi poate ma trageti in piept tease.gif

CITAT(Cherie @ 24-02-2008, 09:11 PM) *

Conopida cruda w00t.gif I love it! cheer.gif

CRUDA ?????? esti bolnava )).gif Glumesc !
Cherie
Cruda!!! lol.gif
anca veselie
e bine ca nu-s singura defecta )).gif
am mai mancat un iaurt cu indulcitor, scortisoara si aroma de vanilie grin.gif
dany, astept sa vad daca ti-am dat si ambitie naughty.gif
ramona, suna bine salata ta!
eu bag somn, o saptamana usoara la toata lumea!
ramonavlas
Somn usor, saptamana la fel si tie
ganesha
Ancule, o saptamina faina sa ai!
bubbles
Neata yahoo.gif .O saptmana usoara si placuta sa ai pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 24-02-2008, 10:41 PM) *

cheer.gif cheer.gif traiasca leneveala ! Ca si la mine a fost la fel azi )).gif

Si la mineeee. Am citit 400 si ceva de pg dintr-o carte ciudatica "Sindromul" -aaa nu mai stiiu de cine e scrisa.
Anca, sa ai o saptamana superba!
anca veselie
neatza!
ramona, ganesha, bubbles, dulci pupic.gif pupic.gif
am inceput inca o noua sapt huh.gif
m-am suit pe cantar cu avant - de fapt fara avant - azi de dimineatza si m-a rasplatit cu -300g. eu ma bucur ca am slabit, totusi, dar se pare ca alcoolul chiar incetineste slabitul, asa ca o sa ma straduiesc sa nu mai intru in spiritul colectivitatii sapt viitoare. m-am bucurat insa ca mi-a scazut procentul de grasime si mi-a crescut cel de muschi. so... destul de ok per ansamblu.
cum saptamana asta am decis sa bag niste carbohidrati, am ales sa pap cate 12 crackeri easa/zi + 400g branza gen fagaras + legume nelimitat. sa vedem ce-o iesi.
Amazoana
12 pe zi? Si eu ma rusinam daca bagam 4. Deci pot sa pap mai mult???Iupiiiii
anca veselie
stai stai, nu te pripi!!!!!!!!! asta e parte din cura mea, in ultimul timp nu am mancat carbohidrati si de aceea pap asa multi sapt asta - daca rezist. ai fost atenta ce mananc in rest, TOATA ziua? 400g branza fagaras + legume!
Cherie
hello lovely miss! pupic.gif
Ce faci tu? Cati wasa ai mancat pana acum? naughty.gif
anca veselie
pai: 4 de dimi, 2 gustare si voi mai manca 2 la pranz )).gif
mara pupic.gif

profit de vremea frumoasa si ies la plimbareeee!
Cherie
CITAT(anca veselie @ 25-02-2008, 01:07 PM) *

pai: 4 de dimi, 2 gustare si voi mai manca 2 la pranz )).gif
mara pupic.gif

profit de vremea frumoasa si ies la plimbareeee!

Bun asa!! Nush cum poti sa-i mananci, ca mie nu-mi intra pe gat, nu aluneca wacko.gif
Cum a fost plimbarea? pupic.gif
ramonavlas
Daca stii ca numai atat poti manca....intra chiar bine. Si mai are si branzica...eu nu cred ca as rezista o saptamana....o zi sigur, dar 7???? doh.gif
Bravo, bravo, bravo.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 25-02-2008, 01:15 PM) *

stai stai, nu te pripi!!!!!!!!! asta e parte din cura mea, in ultimul timp nu am mancat carbohidrati si de aceea pap asa multi sapt asta - daca rezist. ai fost atenta ce mananc in rest, TOATA ziua? 400g branza fagaras + legume!

La mine sunt zile in care mananc doar un Fagaras si 2-4 crakere....
ramonavlas
CITAT(dulcikatty @ 25-02-2008, 06:33 PM) *

CITAT(anca veselie @ 25-02-2008, 01:15 PM) *

La mine sunt zile in care mananc doar un Fagaras si 2-4 crakere....

w00t.gif fff rau....sa nu se mai intample give_rose.gif
anca veselie
MI-E FOAMEEEEE!
am mai mancat unul, deci 9 pana acum. ideea e ca merg la sala si apoi la bazin. asa ca am impresia ca imi voi manca si cina acum - 100g branza +1-2 crackeri + 1 ardei gras, pt ca vreau sa ma tin pe picioare, totusi.
papucii mei, intra, ce sa fac )).gif

dulci, cred ca as lesina daca-as manca doar atat huh.gif
mirela
Vai mi-e rau! Eu insa am gasit o alta solutie sa mai dau ceva kg jos , fara prea mult efort , cam fictic,dar cu efect din cate am observat .Bio cla Extra. Sunt patile ,insa foarte bune, contin acel acid linoleic care ajuta la slabit. Am avut rezultate de 4 kg, si cat am fost in Romania am cam exagerat cu mancarica dupa cum ai putut vedea ,chiar ma gandeam ca am dat-o in bara , dar vad ca tot am reusit sa scap de cateva.
anca veselie
mirela, nu vreau pastile. cura mea e f ok, imi place. nu prea-mi place partea asta cu mult wasa, dar cred ca o s-o tin doar vreo 3 zile. vad maine cum ma simt.
mirela
Doar 3 zile? Pai ce rezultate ai in 3 zile?
ramonavlas
Tine o dieta mai lunga, de la un nutritionist, 3 zile va manca wasa cu branzica si legume.(ar trebui o saptamana)
anca veselie
mirela, am inceput dieta pe 14 ianuarie, deci acum 6 sapt si am slabit in total 4.7 kg grin.gif
mirela
BUUUN!
anca veselie
da, asa zic si eu naughty.gif naughty.gif
Cherie
CLA sau acidul linoleic conjugat nu e un medicament...
Rezultatele sale sunt excelente, mai ales in combinatie cu dieta si sport. cheer.gif
julyalina
mirela pupic.gif, ai grija . uite ce am gasit
CITAT
Cele mai frecvente efecte adverse ale administrarii ca supliment a acidului linoleic conjugat au fost: greata, diareea, dispepsia si scaunele diareice, acidul fiind in general foarte bine tolerat.

Din punctul de vedere al interactiunilor, acidul linoleic conjugat poate interfera medicatia antidiabetica, datorita efectelor sale pe metabolismul glucozei, ca si medicatia antihiperlipemianta, din cauza efectelor pe metabolismul lipidic.

In concluzie, desi beneficiile acidului linoleic conjugat sunt cat se poate de incurajatoare - efectele sale negative, mai ales in ceea ce priveste metabolismul glucozei - sunt mai mult decat ingrijoratoare. De aceea folosirea acidului linoleic conjugat in scopul reducerii greutatii corporale trebuie sa fie exclusiv o terapie adjuvanta a metodelor obisnuite, rezervata pacientilor care necesita minime ajustari de greutate si care nu prezinta factori de risc pentru diabet si boala cardiovasculara. In orice caz, pacientii care folosesc astfel de suplimente trebuie sa-si monitorizeze in mod regulat nivelul glicemiei si nivelul lipidelor sanguine, pentru a putea intrerupe la timp suplimentarea in cazul aparitiei unor modificari patologice.

ancutzule te pupic.gif
anca veselie
alina pupic.gif
raportez: tae bo si piscina! la piscina am stat doar 40 min, dar eu zic ca e ok.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.