Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
ironmissy
e foarte ok! cheer.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 25-02-2008, 11:47 PM) *

alina pupic.gif
raportez: tae bo si piscina! la piscina am stat doar 40 min, dar eu zic ca e ok.

Ce mi-e dor sa merg la piscina... parc-as fi dusa, nu stiu de ce nu ma duc, si de fiecare data cind vad ca zice cineva suspin adinc. lol.gif Si macar de n-ar fi peste drum de mine... )).gif

Spor la toate! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Si eu vreau la psicina, dar cand vad ce sunci am....mai bine astept vara si merg la ai mei la piscina.
anca veselie
missy pupic.gif
ganesha, tre sa-ti dau bataitza, cum sa nu te duci daca-i vis a vis de tine? ce mi-ar placea sa am si eu sala aproape huh.gif si piscina huh.gif pe mine ma relaxeaza f tare apa, cand intru ma simt ca o ratusca.
amalia pupic.gif
ramona, nu conteaza, daca iti place si iti e la indemana de ce sa nu mergi?

am intrat in a 2-a zi cu wasa, m-am hotarat sa tin si maine dupa care trec la alta saptamana.
ramonavlas
Pai conteaza ca decat sa ma duc si sa ma simt naspa...mai bine nu ma duc blushing.gif
Cumai rezistat ieri....vad ca bine, daca mai mergi si azi tot cu wassa. Eu sincer, nu as rezista, asa ca...imi fac mea culpa....
lilistiuca
hello ancutzule!!! pupic.gif

felicitari pentru kg pierdute pina in prezent!!!

ieri am inceput sa tin si io dieta asta...sa vedem cit reusesc sa tin din ea.....
bubbles
pupic.gif Ancul constiincois si slab hug.gif
anca veselie
ramona, ai dreptate cu piscina. tre sa te simti in largul tau. dar in curand o sa reusesti floare.gif
ieri am rezistat cat de cat... eu nu sunt fan paine si prefer sa mananc branza decat sa rod la wasa. anyway, a venit o colega cu un sufleu de dovlecei senzational, am gustat si eu si a zis ca-mi aduce si mie maine. asa ca domnia wasa s-a sfarsit azi cheer.gif poate mai tin 2 zile in wee, ma mai gandesc.
lili, merci! cum te simti? presupun ca esti la branza non stop.
bubuleee pupic.gif
am o carutza de treaba la serviciu sad.gif
amalia0701
pupic.gif
lilistiuca
ma simt ok momentan. noroc ca imi plac brinzeturile....

nu stiu cit o sa tin dieta, ca vad ca sunt perioade fara fructe deloc....io oricum nu trebuie sa slabesc foarte tare...si daca dau 2 kg jos e super ok, iar la 56 daca ajung voi fi top model!~!! cheer.gif
anca veselie
lili, e alegerea ta pupic.gif
Anna
pupic.gif ancutz si spor la treaba ..si tu vreo juma de tona de treaba tot am sad.gif dry.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 26-02-2008, 11:01 AM) *

ganesha, tre sa-ti dau bataitza, cum sa nu te duci daca-i vis a vis de tine? ce mi-ar placea sa am si eu sala aproape huh.gif si piscina huh.gif pe mine ma relaxeaza f tare apa, cand intru ma simt ca o ratusca.

Of, da, e vizavi, si e si gratis pentru noi astia care inchiriem in complexul asta de case.... Ma duceam intr-o vreme, chiar foarte foarte des, dar am ramas cu niste sechele de pe vremea cind aveam parul lung - il facea infiorator apa aia de piscina, si in plus am si niste piticuti pe creier (ideea de a ma baga intr-o..... cada mai mare )).gif )).gif )).gif cu alti oameni nu ma prea incinta )).gif ). Imi place de mor sa inot, imi plac toate chestiile legate de apa, is nebuna dupa plaja, barci, vaporase, nebunii, cu piscina am eu niscaiva probleme )).gif

pupic.gif
anca veselie
in cazul asta te inteleg ganesha pupic.gif eu am casca si imi spal parul imediat ce ies din bazin. nu pot spune ca am avut probleme cu el. si mie imi place apa la nebunie, ador marea si mi-e taaare dor de ea.
Cherie
pupic.gif Buna dimineata Miss!!! pupic.gif
Anna
cheer.gif neatza pupic.gif
ce faci? pe unde umblii? tot cu o tona de treaba la birou?
anca veselie
neatzaa la pranz!
mara, ana pupic.gif
sunt la birou, am intrat acum pt ca-s in pauza de masa. in rest, ful de treaba.
sper sa ajung diseara la sala.
bubbles
Ziua Dna Wassa hug.gif .Ce mai mananci zilele astea? blum.gif
anca veselie
biggrin.gif bubule pupic.gif
am renuntat la wasa )).gif am mancat de dimi branzica cottage cu legume, gustare un iaurt cu indulcitor si aroma vanilie, iar la pranz mi-a adus o colega un sufleu de dovlecei, care continea si elemente interzise, dar buuuun naughty.gif, pe care l-am mancat cu o salata de legume, iar desert un iaurt cu indulcitor si aroma vanilie. deja sunt full.
deci teoretic am intrat in sapt asta:
produse ce pot fi consumate fara limite la orice ora:
- branzeturi si iaurturi, lapte batut, sana, kefir pana la 7% grasime
- legume crude: rosii, salata verde, castraveti, ridichi, varza, ardei grasi, gogosari, ardei iuti, conopida, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, telina, ceapa, usturoi, praz, andive si toate ierburile aromatice si condimente.
- apa, ceai, cafea, bauturi acidulate light

sunt permise urmatoarele alimente in cantitati limitate:
- 1 ou fiert
- 200g fructe fara struguri, banane, fructe uscate, fructe tropicale
- 150g peste orice tip, fiert, gratar, afumat, conservat in suc propriu sau ulei. trebuie scurs bine uleiul de la conserve.
- 100 g pui, porc, vita, pastrama gratar
- 1 castron supa de legume clara
- 1 cana legume fierte in supa sau ca garnitura sau o portie legume coapte

pt gatit se folosesc rosii proaspete sau conservate fara zahar. nu se foloseste vegeta
Cherie
Parca suna mai bine saptamana asta! cheer.gif
ganesha
Sufleu de dovlecei! Buna idee naughty.gif Uite asa mai colind prin jurnale... imi mai vine cite o idee )).gif

pupic.gif
anca veselie
da, mara e f ok sapt asta cheer.gif
ganesha, a fost mortal sufleul!!!!!!!! m-am trezit de dimi gandindu-ma la el lol.gif

plec spre sala, sunt cam obo dar sper sa rezist.
Anna
buna seara pupic.gif Anca
cum a fost la sala.
apropo de ina mai stii ceva? k nu am mai vazut-o pe aici...sad.gif
anca veselie
buna ana pupic.gif a mers cam greu azi la sala, dar apoi am mers la piscina unde a fost suuuper cheer.gif
nu mai stiu nimic de ina, dar o s-o sun maine sa vad ce mai face. daca nu ma insel e cristi in tara wink1.gif
Anna
)).gif )).gif aaa..atunci se explica.
ce frumos...piscina....vreau la maaaareeee
mai ales ca e asa cald si frumos afara, e vreme de aia de stat prin parc pe o banca, si plimbat seara pe strazi grin.gif vise, visee
Cherie
'Neata Anca! pupic.gif
Cum te simti astazi dupa piscina de ieri? Te-ai odihnit cum trebuie? hug.gif
lilistiuca
neatza ancutzule?? ce mai faci???

eu ma tin cumintica de dieta.....

pupic.gif
anca veselie
ana, fix la asta ma gandeam aseara in piscina, ca mi-ar fi placut sa fiu la malul marii, in nisip, sa fie amurg, niste super culori si sa staaaaau.
mara pupic.gif , m-am odihnit, cred. sunt destul de ok, ma oftic ca e cam inorat afara sad.gif
lili, uite pap un iaurt cu indulcitor si incerc sa termin niste rapoarte importante. ma bucur ca esti cumintica pupic.gif
anca veselie
de cand am inceput cura asta am senzatia ca mananc tot timpul: de dimi pe la 8, la 11 o gustare, la 1-2 pranzul, pe la 4-5 gustarea inainte de sala doh.gif azi am mancat toata ziua lol.gif parca sunt bebelus lol.gif
in seara asta o sa merg cu frati-miu la el la sala, sper sa ajung la un curs de yoga, nu am facut asa ceva in viatza mea blink.gif apoi piscina si as vrea si sauna. sunt tare incantata, desi-s cam obosita, m-am culcat doar pe la 12-1 sapt asta. oricum, maine am pauza de sala.
ganesha
CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 06:15 PM) *

de cand am inceput cura asta am senzatia ca mananc tot timpul: de dimi pe la 8, la 11 o gustare, la 1-2 pranzul, pe la 4-5 gustarea inainte de sala doh.gif azi am mancat toata ziua lol.gif parca sunt bebelus lol.gif

Las'ca asa si trebuie grin.gif

CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 06:15 PM) *

in seara asta o sa merg cu frati-miu la el la sala, sper sa ajung la un curs de yoga, nu am facut asa ceva in viatza mea blink.gif apoi piscina si as vrea si sauna. sunt tare incantata, desi-s cam obosita, m-am culcat doar pe la 12-1 sapt asta. oricum, maine am pauza de sala.

Ce fain ca mergi cu frate-tu... intr-o vreme il corupsesem si eu pe frate-miu la alergat, tare fain era, intre timp s-au mutat in alt cartier si ne vedem mai rar. Daca e tinuta calumea ora o sa-ti placa la nebunie, n-are cum sa nu-ti placa cool.gif Eu vreau sa iau o certificare de yoga teacher... nu-mi dau voie astia sa ma duc direct la examen, tre' sa iau cursul lor musai musai musai... nu-i intereseaza cei douajdeani de practica de-i am in spate, si nici faptul ca unele obiecte de la cursul lor eu le-am facut la facultate, nu vor sa le echivaleze... si e scump tare cursul, mi-am propus ca anul asta sa string bani pentru el. Uf!
anca veselie
multu ganesha pupic.gif nu mi se pare corect sa nu te lase sa dai testul, pana la urma ala e important, nu? dar ce sa-i faci... cat de scump e?
daca reusesc sa ajung la curs, povestesc maine. daca nu... si piscina + sauna ma multumesc naughty.gif

eu cu frati-miu mai facem lucruri impreuna, ne intelegem ok. desi acum cativa ani nu prea era de acord cu mine, acum s-a mai dat pe brazda blum.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 06:30 PM) *

multu ganesha pupic.gif nu mi se pare corect sa nu te lase sa dai testul, pana la urma ala e important, nu? dar ce sa-i faci... cat de scump e?

Spre deosebire de examenul pentru personal trainer - care se da centralizat(e o asociatie pe toata Canada (parte din cea pe toata America de N), adica invat pe cont propriu si cind am chef+bani+stiinta ma duc si-l dau (curind, sper eu grin.gif ), cel de yoga teacher se da dupa 'cite bordeie atitea obicee', adica se da local, la scolile care ofera cursul de yoga teacher, si, normal, fiecare trage cit mai mult pe turta lui )).gif La yoga t. cursul dureaza un an si ceva, orele se tin saptaminal ( cite 8 ore simbata si duminica) si costa cu tot cu certificare vreo 2500 de parai.
Anna
neatza Ancutza pupic.gif
cum a fost la yoga? ai ajuns?
eu aseara am iesit cu niste amici din liceu pe care nu ii mai vazusem de ani buni....cat ne=am schimbat .. sorry.gif
lilistiuca
ancutza, renunt la dieta asta....am facut o intoleranta la lactoza......am fost dimineata la doctorul de la job, ca mi-au aparut niste bubite rosii pe abdomen si brate.....si primul lucru m-a intrebat de lactate..... sad.gif

plus ca am fost balonata toata saptamina.....

mi-e tare ciuda mad.gif

asa ca de luni trebuie sa tin altceva...habar nu am ce......

te sarut pupic.gif si iti doresc un wk minunat!!!

si ceva ca sa te inveseleasca flowers1.gif flowers1.gif flowers1.gif
anca veselie
ziua buna! e vineri yahoo.gif
ganesha, e scump si dureaza o eternitate! tu de ce vrei sa fii teacher? te gandesti sa tii ore undeva?
ana, de ce zici ca v-ati schimbat? fizic sau dpdv al preocuparilor?
lili hug.gif imi pare rau ca ai facut intoleranta la lactate. sper ca nu-ti e rau sorry.gif

am fost la yoga. a fost ok, dar nu stiam miscarile si eu nu prea am mobilitate, asa ca nu m-am prea descurcat la contorsionari )).gif dar zic ca am facut fatza. sala este foarte faina, de fapt e un coplex cu de toate pt toti. am facut si putina piscina, care e f faina dar prea micutza fata de cea de la floreasca cu care sunt obisnuita. apoi am facut 10 min de sauna umeda. a fost fain. am ajuns acasa tarziu si am cam picat lata grin.gif
Anna
fizic nu f mult, dar asa cu ce facem, deja stateam la masa si vb afaceri.....care pe unde lucreaza si cu ce ne-am putea ajuta.
Adica e greu de imaginat tinand cont ca eram cu aceleasi persoane cu care am facut toate prostioarele specifice liceului. Oricum a fost fain.
anca veselie
inteleg. toata lumea prea serioasa, nu? blum.gif
Anna
ee...ne dadeam cu totii interesanti si mai seriosi decat deobicei, zic eu.
mi-e raauuuu sad.gif in viata mea nu mai mananc, gata grin.gif grin.gif
anca veselie
ce simptome ai?
Anna
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 05:37 PM) *

ce simptome ai?

pai ma doale burtica, asa crampe alternative, de dimineatza imi era si greatza, si vizitez des toaleta )).gif )).gif
ce zi misto!
anca veselie
eu cred ca ai facut indigestie sau vreo criza de ceva. nu prea ma pricep ce ar trebui sa iei sad.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 06:20 PM) *

eu cred ca ai facut indigestie sau vreo criza de ceva. nu prea ma pricep ce ar trebui sa iei sad.gif

da...asa tind si eu sa cred, ca ma tine prea mult. trec pe la farmacie in drum spre casa sa vad ce pot lua.
mor de ciuda ca nu voi mai ajunge in club sad.gif

tu ce faci? ce planuri ai in wE? blum.gif
anca veselie
hai ca poate-ti revii si mergi!

pai... eu ies azi... si sper sa nu imi fie rau maine iar blum.gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 07:01 PM) *

hai ca poate-ti revii si mergi!

pai... eu ies azi... si sper sa nu imi fie rau maine iar blum.gif

unde te duci?
sa (nu) bei si pt mine )).gif )).gif
anca veselie
eu o sa merg in barfly, o carciuma care s-a redeschis in alta locatie. nu m-am hotarat inca daca sa beau )).gif
Anna
CITAT(anca veselie @ 29-02-2008, 07:25 PM) *

eu o sa merg in barfly, o carciuma care s-a redeschis in alta locatie. nu m-am hotarat inca daca sa beau )).gif

aoleu..te mananc.
iubesc barfly, mi-am petrecut tineretea )).gif pe acolo si stiu ca l-au mutat in alta parte
unde unde? zi-mi secretul
si acolo se danseaza pe mese? pupic.gif
anca veselie
nu am fost inca, o sa-ti povestesc maine. am inteles ca e muuult mai mare, in rest la fel. e prin zona unirii, am inteles.
Anna
super. distractie placuta. pupic.gif
gata, plec acasa cheer.gif
Cherie
Gata Miss? Ai plecat la party? cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.