CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 06:15 PM)

de cand am inceput cura asta am senzatia ca mananc tot timpul: de dimi pe la 8, la 11 o gustare, la 1-2 pranzul, pe la 4-5 gustarea inainte de sala

azi am mancat toata ziua

parca sunt bebelus
Las'ca asa si trebuie
CITAT(anca veselie @ 28-02-2008, 06:15 PM)

in seara asta o sa merg cu frati-miu la el la sala, sper sa ajung la un curs de yoga, nu am facut asa ceva in viatza mea

apoi piscina si as vrea si sauna. sunt tare incantata, desi-s cam obosita, m-am culcat doar pe la 12-1 sapt asta. oricum, maine am pauza de sala.
Ce fain ca mergi cu frate-tu... intr-o vreme il corupsesem si eu pe frate-miu la alergat, tare fain era, intre timp s-au mutat in alt cartier si ne vedem mai rar. Daca e tinuta calumea ora o sa-ti placa la nebunie, n-are cum sa nu-ti placa

Eu vreau sa iau o certificare de
yoga teacher... nu-mi dau voie astia sa ma duc direct la examen, tre' sa iau cursul lor musai musai musai... nu-i intereseaza cei douajdeani de practica de-i am in spate, si nici faptul ca unele obiecte de la cursul lor eu le-am facut la facultate, nu vor sa le echivaleze... si e scump tare cursul, mi-am propus ca anul asta sa string bani pentru el. Uf!