Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
bubbles
Ancul acum isi misca ombilicul ( a se citi buric ) atragator si lasciv dance3.gif lol.gif floare.gif .Glumesc ancuta sper ca stii blum.gif
anca veselie
mara, nu inca. pe la 10 plec la o prietena si apoi la carciuma.
bubule, e prea devreme. mai pe la miezul noptii tease.gif

am vrut sa dorm, dar... nu mi s-a legat. dar mi-am pus o masca cu miere, am spalat vasele si m-am relaxat putin. acusica ma bag la dus.
Ramo
Distractie placuta cheer.gif
Cherie
Ce masca cu miere? Cea cu miere, galbenus, lamaie? grin.gif
Distreaza-te rau de tot! Fa si niste poze daca ai cand! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
neatza!
m-am culcat tarziu si nust de ce m-am trezit dry.gif
aseara a fost ok, cu exceptia ca m-a enervat o prietena
m-a agatat un pusti de 22 ani lol.gif
as vrea sa-mi schimb putin viatza, prietenii, cel putin o parte din ei. m-am saturat de oameni care doar vor ceva de la tine si sunt total inflexibili in ceea ce-i priveste pe ei.
si... ma doare si capul lol.gif
am mancat vreo 4 wasa, pt ca mi-era foame, asa ca am sarit din schema cu regimul. as manca ceva bun huh.gif o inghetata huh.gif sau niste cioco sau niste praji huh.gif

ramona pupic.gif am vazut ca ai facut super party aseara!
cherie pupic.gif , am niste miere de rapita pe care mi-o intind pe fatza si stau intre 15 - 30 min, dupa care o spal. e buna pt cosuri si catifeleaza tenul.
Sexymom
Primavara frumoasa Ancuta, asa ca tine. pupic.gif
anca veselie
merci sexi pupic.gif si tie pupic.gif
Anna
La multi ani!!! happy mărțisor, să fii frumoasa k primăvara sa infloresti ca florile si iubita ca soarele cald

heheh fain ca te-ai distrat, misto partea cu agatzatu, macar era dragut cupilu? blum.gif
eu nu am mai ajuns nicaieri, m-am indopat cu medicam si ceaiuri si parca azi imi e mai bine,
cand am ajuns aseara acasa nici net nu mai aveam nici cablu tv asa ca m-am culcat la 21 30 wacko.gif doh.gif
anca veselie
ana pupic.gif , sa avem o super primavara! ma bucur ca ti-e mai bine.
ma duc la mall sa beau o cafea buna si sa mananc o inghetata buna. merit si eu grin.gif
era ok pustiulica, dar nimic extraordinar blum.gif
Ramo
Anca, primesti un martisor si de la mine, da?
Intr-adevar ne-am distrat bine aseara, azi-noapte pe aici.
Diseara o luam de la capat, o sa avem si cioco, si inghe, si praji...esti bine-venita blum.gif
anca veselie
ramona multumesc pupic.gif cred ca diseara voi sta acasa, asa ca probabil o sa chefuiesc virtual cu voi!
Anna
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 02:54 PM) *

Diseara o luam de la capat, o sa avem si cioco, si inghe, si praji...esti bine-venita blum.gif

ma chemati si pe mine? blum.gif ca am auzit de cioco, inghe si praji naughty.gif naughty.gif
bubbles
Ancule cum sa nu te agate cupilu daca te-ai miscat atragator din ombilic grin.gif blum.gif .O primavara frumoasa sa ai floare.gif
anca veselie
bubule pupic.gif lol.gif a fost tare faza, ca m-a vazut si m-a luat la dans lol.gif si cum eu nu mai voiam sa am de-a face cu "prietena" mea, am stat si-am dansat cu el blum.gif
bubbles
Si ceva, ceva .. Vreo intalnire urmatore naughty.gif .Apropos eu am 21 ani .. tot pustoaica sunt incadrata tease.gif ?
Ramo
CITAT(anca veselie @ 01-03-2008, 02:56 PM) *

ramona multumesc pupic.gif cred ca diseara voi sta acasa, asa ca probabil o sa chefuiesc virtual cu voi!

Yeeeee, s-a mai inscris cineva la party cheer.gif cheer.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 01-03-2008, 02:57 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 02:54 PM) *

ma chemati si pe mine? blum.gif ca am auzit de cioco, inghe si praji naughty.gif naughty.gif

Bineinteles....cu cat mai multe, cu atat mai bine cheer.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 01-03-2008, 01:02 PM) *

Si ceva, ceva .. Vreo intalnire urmatore naughty.gif .Apropos eu am 21 ani .. tot pustoaica sunt incadrata tease.gif ?

eh, nust daca va mai fi vreo intalnire blum.gif
normal ca esti tot pustoaica, desi esti duamna tease.gif

deci deci deci: MERG SA PAP INGHETATAAAAA yahoo.gif

ramo pupic.gif
Ramo
pap si eu azi inghetata....melboaca (cum zice mami), mai bine decat praji, nu? )).gif
Cherie
Mai bine pastrati-va pt diseara, ca avem meniuri senzationale: in seara asta bagam si sushi naughty.gif
Prajituri, ciocolata, fructe, beuturi la discretie! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Ramo
Asaaaa, Cherie, beutura e baza! cheer.gif
Esti la datorie ca DJ da?
Cherie
CITAT(ramonavlas @ 01-03-2008, 01:56 PM) *

Asaaaa, Cherie, beutura e baza! cheer.gif
Esti la datorie ca DJ da?

Yep naughty.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif floare.gif
bubbles
Imagine
ironmissy
ce mai faci, ancuta?

duminica placuta! hug.gif
anca veselie
dragele mele, m-am trezit de dimi cu amigdalele umflate si cu durere de gat sad.gif asa ca azi am dormitat toata ziulica. sper sa nu mi se traga de la inghetata de ieri.
ieri mi-am cam bagat picioarele in dieta, seara am mancat si niste paine cu humus. dar azi am fost cumintica.
amalia, bubule missy pupic.gif pupic.gif
ganesha
pupic.gif sa te simti mai bine! N-are ni'ca inghetata, nu da vina pe ea, sa n-ai remuscari blum.gif . Ai grija de tine! floare.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Multa sanatate Ancuta,sper ca deja te simti mai bine hug.gif
dany
pupic.gif fata bolnavioara
Anna
salut.gif Ancutza.

o zi calda give_rose.gif hug.gif
Ramo
Cum mai esti? Ti-ai mai revenit? pupic.gif
anca veselie
ma simt groaznic, ma ustuta in gat mai ales cand inghit. am fost la doctor de dimi, mi-a dat antibiotic si concediu medical.
m-am cantarit de dimi si aveam cu 300 gr in plus doh.gif
ganesha, nu am remuscari pt inghetata, de fapt nu prea am remuscari pt ca am capul in ceata... am zacut toata ziua.
dulci, merci, sper ca maine sa-mi fie mai bine sad.gif
ana, merci, pt mine a fost cam... transpirata ziua )).gif
ramo pupic.gif ma simt ca o placinta pt ca nu pot sa fac nimic sad.gif
Ramo
OOOf, mai, ai grija de tine si sper sa iti revii cat de repede pupic.gif
Amazoana
O fi de la vremea schimbatoare din Buc....sanatate si sa revi in forta! pupic.gif
anca veselie
ramo pupic.gif , am zacut toata ziua. dar m-am plicitisiiit. e naspa sa fii bolnav sad.gif
dulci, e viroza. cred ca am luat de la o prietena. asta e sad.gif
Anna
sad.gif pupic.gif anca si sper sa iti treaca.
e nasol sa fii bolnavior.
am si eu o colega racita si am stranutat de cateva ori azi.
sa te faci bine! give_rose.gif
Ramo
DA, din pacate stiu cum e sa fii bolnava si sa stai in casa. Sper sa te faci bine si sa ne intalnim sambata pupic.gif si take care.
Cherie
pupic.gif Anca!
Ramo
Neatza! pupic.gif
Sper ca esti ceva mai bine astazi....Eu abia astept sambata sa ne intalnim cheer.gif
anca veselie
neatza!
parca sunt ceva mai bine! m-am trezit la 8, am vazut un film, am mancat, m-am cantarit )).gif si am fost incantata sa vad ca am revenit la greutatea de sapt trecuta. acum vreau sa merg pana in real sa iau un pui si iaurturi si sa gatesc ceva.
ramo, tu cand ajungi si cat stai? ideea e ca sambata ar trebui sa plec la ai mei sa duc masina pt revizie si tre sa ajung pe zi. dar mai vb, mai e pana atunci.
ana, cherie pupic.gif pupic.gif
Ramo
Eu ajung vineri seara in Bucuresti. Stau pana duminica pe la 12, cred.
anca veselie
si sambata pe la ce ora esti disponibila?
Ramo
Pai sambata de dimineata merg la sala polivanlenta la estetika&Wellness, si dup-aia as fi libera. Vroiam sa mai merg la shopping dar nu e musai, daca nu dupa-masa poti sa ne intalnim.
dany
pupic.gif si azi fata bolnava si ma bucur ca esti mai bine
anca veselie
hai ca tre sa reusim cumva pupic.gif

multu dani dulce pupic.gif
Ramo
Pai asa ma gandeam si eu..... pupic.gif
Anna
pupic.gif heello
cum te mai simti azi? give_rose.gif
anca veselie
ana parca-s mai bine pupic.gif spre deosebire de ieri m-am si miscat putin, n-am mai fost leguma toata ziua smile.gif
Amazoana
Neata bolnavioaro, ce faci draguta? Azi cum esti? Te-ai odihnit destul? Ti-ai strans puteri? pupic.gif
lilistiuca
neata !!! pupic.gif

cum te mai simti???

flowers1.gif asta asa, ca sa iti insenineze putin ziua...mai ales ca e asa urit afara....
anca veselie
neatza!
azi... ma doare capul lol.gif lol.gif am dormit f prost azi noapte, ma oftic ca am pierdut atatea zile de sala si ma enerveaza vremea. diseara am o treaba cu tata si maine merg la serviciu. macar gatul este muuult mai bine.
dulci, lili pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.