CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:36 AM)

Eu va urez VOUA ceva de 8 Martie , ca aici nu se stie de asta .....Chiar daca in Ro 8 Martie e ziua
internationala a femeilor ! Asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda
Mereu se poate si se doreste " mai mult "

Nu-nu-nu-nu-nu, ziua internationala a femeii este intr-adevar pe 8 martie, doar ca in RO se sarbatoreste dupa vechiul sistem comunist cumplit, acela ca zimbim frumos si dam floricele la doamne, o mai bagam si pe "ziua mamei" si lumea e fericita foc. DAR, international (si multe tari fost comuniste au renuntat la 'frumosul' obicei de giugiuleala) se sarbatoreste ceea ce trebuie cu adevarat sarbatorit, acele femei care au iesit in strada in 1857, acele femei care au fost omorite la inceputurile lui 1900, acele femei datorita carora NOI acum avem dreptul sa muncim, sa dam divort, sa avem "meserii de barbati", etcetcetc. Se sarbatoreste prin intilniri, seminarii, multa liniste si respect...
Astept cu nerabdare ziua in care in RO se va renunta la sarada asta si li se va zice copiilor ce inseamna cu adevarat 8 martie, si de ce a fost ea instituita la inceputul secolului XX, si nu ceea ce a instaurat partidul ca fiind 8 martie.
Uff,
I got carried away, da' in fiecare an ma doare sufletul de mor cind vad sarada asta, si sincer, intr-un an cind am vazut intr-un ziar ca nustiuce firma a dat bilete la striptease pt doamne... am plins ca Smarandita a lu' Creanga... of Doamne.

Ancu tare de tot, fix aici la tine m-a apucat