Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
aki
Te doare capul ,dar tu mori de ris? blink.gif wink1.gif
anca veselie
da, aki, rad pt ca dau dintr-una intr-alta blum.gif
bubbles
Ziua pupic.gif racitura blum.gif
anca veselie
nu mai sunt chiar asa racitura tease.gif
am spalat 2 masini de rufe, m-am epilat si m-am cam plictisit blum.gif cred ca sunt spre bine!
bubbles
Ce cauti la ora asta pe aici? blink.gif Regimul il mai tii? pupic.gif
anca veselie
pai e doar 10 bubule, nu ma culc cu gainile! blum.gif
cum sa nu am fost f cumintica de cateva zile. probl e ca nu imi vin rusii sad.gif si ca nu am mai fost la sala sad.gif
acusica ma bag la un episod din grey! somn usor pupic.gif
bubbles
Si mie mi-au intarziat luna asta doh.gif cred ca din cauza de primavara ce stiu eu si poate si din cauza ca Feb a avut mai putine zile si nu am numarat eu bine grin.gif
amalia0701
hug.gif
Sanatate iubita!
anca veselie
hello! sunt la serviciu yahoo.gif nu credeam ca voi spune asta, dar chiar mi-a lipsit grin.gif sunt in urma cu treburile si cam aglomerata, dar e ok.
bubule, mie imi vine intre 28 si 32 zile, asa ca nu intru repede in panica, plus ca nu am motive )).gif . dar ma enerveaza zilele in care-l astept...
multu amalia pupic.gif
am zis sa fiu o duamna azi si am venit la serviciu cu masina doh.gif am facut o ora in cap, clacsoane peste clacsoane, cateva semafoare puse pe intermitent, suntem in tara lui papura voda sad.gif
diseara merg la teatru, la made in romania
Sexymom
Ma bucur ca esti bine Anca.Pupicei cu drag pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif Vizionare placuta la teatru hug.gif
ganesha
pupic.gif Ancul, vreau si eu la teatruuuu, am citeva luni bune de cind n-am ajuns.
anca veselie
salutare!
sexi pupic.gif aki pupic.gif
ganesha pupic.gif , pai da-i bataie si mergi la teatru! cheer.gif
spectacolul a fost dragutz. apoi am fost la un suc intr-un club.
am la treabaaaa si m-am si enervat din cauza colegelor de la contabilitate sad.gif
dupa serviciu vreau la sala cheer.gif n-am mai fost de o sapt sad.gif si rusii tot nu au aparut sad.gif
Sexymom
Week-end placut Anca, sa te odihnesti, si maine sa ai parte numai de surprize placute. pupic.gif
anca veselie
sexi, sincer nu ma astept la nimic. pupic.gif
Sexymom
Mai sti de unde sare iepurele? naughty.gif
anca veselie
sunt realista smile.gif poate imi da mama bani lol.gif
Sexymom
Pai vezi? e si asta un lucru bun )).gif
anca veselie
pupic.gif asa este
bubbles
pupic.gif Ancul si poate ai fost vizitata de Zburator fara sa iti dai seama si de aia nu vin rusii )).gif
anca veselie
bubule, chiar ca zburatorul, ca alcineva nu m-a mai vizitat de vreo luna jumate, dar... cine tine cont? tease.gif

eu am terminat-o cu munca pe sapt asta, si o iau usor spre sala cheer.gif sper sa fac fatza!
bubbles
Spor la sala cheer.gif pupic.gif .Chiar asa ... who`s counting lol.gif lol.gif tease.gif
anca veselie
bueeey, tu ai sotz, nu stii ce simt eu tease.gif
bubbles
Eu am sot dar am si rusii de cateva zile care nu mai vor sa plece asa ca am inceput sa numar si eu lol.gif lol.gif

La sala la aerobic sau la aparate?
anca veselie
draga mea, nu concura cu mine, pt ca 45 zile nu inseamna cateva zile blum.gif
la tae bo ajung azi grin.gif chiar mi-e dor smile.gif
Amazoana
Imagine
anca veselie
merci dulcico pupic.gif

incercarea mea de tae bo a esuat lamentabil pt ca azi nu se tin orele doh.gif sad.gif sad.gif doh.gif m-am dus degeaba pana acolo sad.gif dar vreau sa ajung la bazin cheer.gif
anca veselie
acum mi-am dat seama ca azi a fost baba mea. a fost o zi destul de ok - ca vreme, dar daca e sa ma iau dupa cat de agitat a fost totul la serviciu mai bine ma las sad.gif
am fost la bazin, acum mi-e cam somn. cred ca citesc sau ma uit la un film ceva si bag nani incet.
danyhoney
Sa ai o seara super placuta la citit sau la film !!!!

Si ... pentru maine : UN DULCE LA MULTI ANI !!!!!! pupic.gif
anca veselie
multu dany pupic.gif si tie pupic.gif . eu nu prea am stare de sarbatorit d-astea, de aceea nici nu prea o sa urez "la multi ani". pur si simplu nu-mi vine... dar accept cu placere urarile grin.gif
apropo, firma ne-a dat cadou bonuri valorice in valoare de 30 ron. mie mi se pare frumos gestul, dar puteau mai mult )).gif
danyhoney
Eu va urez VOUA ceva de 8 Martie , ca aici nu se stie de asta .....Chiar daca in Ro 8 Martie e ziua internationala a femeilor ! Asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda pupic.gif

Mereu se poate si se doreste " mai mult " lol.gif
anca veselie
ma gandesc totusi ca daca te multumesti cu putin sau cu ceea ce ai, nu mai nazuiesti la mai mult wink1.gif si automat nu mai faci nici un progres tease.gif
danyhoney
Oare asa sa fie ?
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 12:36 AM) *

Eu va urez VOUA ceva de 8 Martie , ca aici nu se stie de asta .....Chiar daca in Ro 8 Martie e ziua internationala a femeilor ! Asa ca suntem pe aceeasi lungime de unda pupic.gif

Mereu se poate si se doreste " mai mult " lol.gif

Nu-nu-nu-nu-nu, ziua internationala a femeii este intr-adevar pe 8 martie, doar ca in RO se sarbatoreste dupa vechiul sistem comunist cumplit, acela ca zimbim frumos si dam floricele la doamne, o mai bagam si pe "ziua mamei" si lumea e fericita foc. DAR, international (si multe tari fost comuniste au renuntat la 'frumosul' obicei de giugiuleala) se sarbatoreste ceea ce trebuie cu adevarat sarbatorit, acele femei care au iesit in strada in 1857, acele femei care au fost omorite la inceputurile lui 1900, acele femei datorita carora NOI acum avem dreptul sa muncim, sa dam divort, sa avem "meserii de barbati", etcetcetc. Se sarbatoreste prin intilniri, seminarii, multa liniste si respect...
Astept cu nerabdare ziua in care in RO se va renunta la sarada asta si li se va zice copiilor ce inseamna cu adevarat 8 martie, si de ce a fost ea instituita la inceputul secolului XX, si nu ceea ce a instaurat partidul ca fiind 8 martie.

Uff, I got carried away, da' in fiecare an ma doare sufletul de mor cind vad sarada asta, si sincer, intr-un an cind am vazut intr-un ziar ca nustiuce firma a dat bilete la striptease pt doamne... am plins ca Smarandita a lu' Creanga... of Doamne.

pupic.gif Ancu tare de tot, fix aici la tine m-a apucat rolleyes.gif
anca veselie
ma, nu stiu. dar avand in vedere ca eu VREAU mereu cate ceva si desi nu vad nici o cale de a obtine acel lucru, la un mom dat mi se intampla! poate ca sunt lucruri minore, dar iti dau un exemplu: imi doresc sa ajung la Amsterdam de f mult timp si mereu mi s-a parut un lucru destul de dificil, dar mi l-am dorit mereu. iar acum, pe 23 martie, o sa fiu acolo!

ganesha pupic.gif , asa vreau si eu sa vad aceasta sarbatoare. dar intr-adevar, cel putin la noi, e traditia asta cu striptease-ul masculin si cu alte chestii de genul asta.
danyhoney
A. , ca sa fiu sincera ....m-ai dat pe spate cu " istoria " femeilor " ! Imi e rusine ca eu , femeie cu facultate , nu am avut habar de asta blushing.gif blushing.gif
Dar am si eu o intrebare .... aiurea ... zic eu . Cabd se sarbatoreste ziua femeii , conform istoriei spuse de tine ? sau nu exista o data anume ???

Anca , ai dreptate cu ce spui !! Sunt multe lucruri , aparent fara importanta , pe care ni le dorim si care , la un moment dat , se intampla . Si atunci ne gandim : mai bine ceva castigat cu munca si cu dorinta decat ceva castigat moca ( daca am fii milionare ) . Satisfactia e muuuuult mai mare !

deci vei fii in Amsterdam ! Super !!! Ti-ai cumparat si bicicleta ? lol.gif Te vei speria de cat de multa lume merge cu bicicleta acolo ....
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 01:06 AM) *

A. , ca sa fiu sincera ....m-ai dat pe spate cu " istoria " femeilor " ! Imi e rusine ca eu , femeie cu facultate , nu am avut habar de asta blushing.gif blushing.gif
Dar am si eu o intrebare .... aiurea ... zic eu . Cabd se sarbatoreste ziua femeii , conform istoriei spuse de tine ? sau nu exista o data anume ???

8 martie! intotdeauna s-a sarbatorit pe 8 martie, in tarile comuniste s-a facut tot posibilul sa se... devieze de la subiect, ca sa zic asa, si in schimb s-a 'instaurat' politica buchetelelor de flori, a zilei mamei, etc... Unele dintre tarile fost-comuniste au renuntat la 'practica' asta in momentul in care comunismul a cazut, si s-a revenit la sarbatorirea adevarata. pupic.gif

Amsterdam rulz!!!! Of, aproape ca-mi vine sa zic ca as da orice )).gif sa ma mai duc nitel pe acolo...
anca veselie
dany, o sa plec intr-un scurt concediu de 6 zile, 3 zile la bruxel si 3 la amsterdam. initial trebuia sa stam doar in bruxel, dar eu am vrut neaparat si amsterdam pt ca-i relativ aproape. stiu ca se merge muuult cu bici, poate o sa inchiriez si eu una.
ganesha, abia astept!!!!!!!!!
pupici, ma bag la nani!
danyhoney
A. , intrebam de ziua mamei pentru ca aici e mereu prin luna mai .....Anul asta e pe 11 mai ...

Somnic dulce , Anca !
ganesha
CITAT(danyhoney @ 08-03-2008, 01:37 AM) *

A. , intrebam de ziua mamei pentru ca aici e mereu prin luna mai .....Anul asta e pe 11 mai ...

Somnic dulce , Anca !

Si noi avem aici mother's day, e intr-a doua duminica din mai. Dar sint total diferite.

Somn dulce Ancule!
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
La multi ani! pupic.gif
bubbles
La multi ani Ancule pupic.gif pupic.gif .Un 8 Martie placut hug.gif sa ai.
Cherie
pupic.gif Ancule!

Imagine
anca veselie
va multumesc la toate pupic.gif floare.gif floare.gif

ieri am fost la ai mei, si ca urmare am cam dat-o in bara cu dieta. am mancat niste bomboane de cioco, prima oara dupa aproape 2 luni, si mucenici blushing.gif blushing.gif
iar aseara am fost in club si acum sunt putin chiauna. as avea chef sa fac ceva dragutz, dar mi-e leneeeee.
Cherie
CITAT(anca veselie @ 09-03-2008, 03:22 PM) *

va multumesc la toate pupic.gif floare.gif floare.gif

ieri am fost la ai mei, si ca urmare am cam dat-o in bara cu dieta. am mancat niste bomboane de cioco, prima oara dupa aproape 2 luni, si mucenici blushing.gif blushing.gif
iar aseara am fost in club si acum sunt putin chiauna. as avea chef sa fac ceva dragutz, dar mi-e leneeeee.

Cum fu in club? naughty.gif
pupic.gif
anca veselie
mara pupic.gif in club fu ok.

pana la ora asta am reusit sa mananc: 2 mucenici moldovenesti, putina coliva si o canitza de mucenici cu zeama doh.gif doh.gif asta in condtiile in care eu azi voiam sa tin zii doar cu branza doh.gif
sunt foarte tare!
amalia0701
pupic.gif give_rose.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 10-03-2008, 12:32 PM) *

mara pupic.gif in club fu ok.

pana la ora asta am reusit sa mananc: 2 mucenici moldovenesti, putina coliva si o canitza de mucenici cu zeama doh.gif doh.gif asta in condtiile in care eu azi voiam sa tin zii doar cu branza doh.gif
sunt foarte tare!

lasa ancutzule, ai o scuza buna.....ca doar nu sunt mucenicii in fiecare zi.....

pe mine m-a scos sotul la restaurant simbata si mi-am luat platou picant (porc, pui, ciuperci0 cu garnitura de mamaligutza...si am beut gin tonic!!!! a....si la sfirsit clatite cu dulceata!!!! lol.gif ...asta da calcat strimb!!!!
anca veselie
ai papat bun rau lili naughty.gif frumos din partea sotului!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.