Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 10-03-2008, 03:44 PM) *

ai papat bun rau lili naughty.gif frumos din partea sotului!

cheer.gif mi-e imi spui....aveam o burta umflata.....

ei, da, frumos ca ne-a dus...dar eu i-am sugerat candid wink1.gif ca ar fi cazul sa isi scoata fetele la ristorante!!!! blum.gif ..si mai putea sa zica ceva musiu???!!! roll2.gif
Sexymom
)).gif Pup si eu o mahmurica )).gif , Anca sti cat ma bucur ca spaniolii nu au inventat mucenicii )).gif , asa ca nu am zbarcit-o cu nimic zilele astea, merit sa fiu pusa la panoul de onoare.Nici nu ma mai recunosc, am 1 luna si 3 saptamani fara o berica rece la bord lol.gif
Amazoana
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Anca hug.gif
anca veselie
sexi, bravo pt cumintenie pupic.gif ma bucur ca ti-ai dat drumul la slabit! azi nu mai sunt mahmurica, doar ieri blushing.gif
eu de vreo 3 zile o tot zbarcesc sad.gif iar dupa ce am mancat mucenicii de dimi nu mi-a mai fost deloc foame, abia acum ma incearca putin si o sa pap niste branzica si niste salata. iar diseara vreau tae bo cheer.gif
dulcico pupic.gif
lili, si eu am o burta acum doh.gif las' ca-i bine sa le dai cate-o sugestie din cand in cand blum.gif
bubbles
Neata .Am ajuns o racitura dupa plimbarea prin ploaie pana la piata si inapoi batista.gif . pupic.gif Nu am mai mancat mucenici de nu mai stiu cand lol.gif
Cherie
Sexy, nici makar o bere fara alcool?? Parca stiam ca are mai putine calorii sau o chestie de genul asta, nu ma prea pricep si sper sa nu gresesc blush.gif

Ancule pupic.gif Vezi ce frumos si cald e afara? Mai e un pic si vine vara naughty.gif cheer.gif
julyalina
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Iooooiii, a aparut Puf Puf!!!! Ce faci maaai? Iti era dor de noi????? hug.gif pupic.gif Salut voios gazda salut.gif pupic.gif
Amazoana
Buna Anca pupic.gif Esti mai bine? La munca?
anca veselie
buna ziua!
am avut f mult de munca, acum m-am mai eliberat. devine din ce in ce mai stresant pe aici sad.gif
am reusit sa ajung luni la tae bo, aseara la mix aerobic, care s-a facut pe step, interesant. apoi am fost si la bazin, dar am rezistat doar juma de ora. rusii mei tot nu au venit sad.gif .

bubule pupic.gif de ce nu ai mancat mucenici acum?
cherie pupic.gif , vara o veni ea, momentan vine primavara cheer.gif
alinaaaa pupic.gif pupic.gif
amalia soferitza pupic.gif
dulci pupic.gif , sunt la munca. binele este relativ lol.gif
bubbles
Ziua yahoo.gif .Ancule am si uitat de mucenici si aici in zona asta sunt mai multi catolici si nu am vazut pe nicaieri de vanzare sorry.gif
aki
Salut Ancutule pupic.gif Ce sunt astia mucenici? unsure.gif
anca veselie
bubule, si eu as fi vrut sa uit, dar a facut si mama si a adus si o colega la birou doh.gif
aki pupic.gif , e o traditie in Romania, uite Mucenici
aki
CITAT(anca veselie @ 12-03-2008, 04:23 PM) *

bubule, si eu as fi vrut sa uit, dar a facut si mama si a adus si o colega la birou doh.gif

Aha la noi tot se coc,dar se numesc SFINTI wink1.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 12-03-2008, 02:23 PM) *

La mine se cheama Sfintisori rolleyes.gif Nu prea am inteles niciodata diminutivul, ca de obicei sint cel putin cit o palma de mari.

pupic.gif Ancutul!
anca veselie
dada, aki, aia sunt!
aki
Si la noi peste o saptamina cred ca e sarbatoarea aceasta hug.gif ,dar mie nu-mi plac sa-i mininc grin.gif ca sunt din pine rolleyes.gif
ganesha
CITAT(aki @ 12-03-2008, 02:38 PM) *

Si la noi peste o saptamina cred ca e sarbatoarea aceasta hug.gif ,dar mie nu-mi plac sa-i mininc grin.gif ca sunt din pine rolleyes.gif

La noi sint din aluat de cozonac... mmm, si unsi cu miere, dati prin nuca, si citeodata si scortisoara... Ce faini ii facea bunicaaaaa!
anca veselie
mi s-a facut poftaaaaaaaaaaaaaa.
ganesha pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
amalia pupic.gif hug.gif
aki
La noi sunt ca colacii simpli,doar in forma de 8 la un capt desfacuti wink1.gif
anca veselie
sunt moarta de somn. am fost la sala, la step&tone, apoi sa-mi iau de papa si mi-am gasit zambila, pe care mi-o doresc de mult! am plantat-o si acum astept sa infloreasca.
dany

CITAT(ganesha @ 12-03-2008, 01:39 PM) *

CITAT(aki @ 12-03-2008, 02:38 PM) *

La noi sint din aluat de cozonac... mmm, si unsi cu miere, dati prin nuca, si citeodata si scortisoara... Ce faini ii facea bunicaaaaa!

ce buni or fiii.....
CITAT(anca veselie @ 12-03-2008, 10:13 PM) *

mi-am gasit zambila, pe care mi-o doresc de mult! am plantat-o si acum astept sa infloreasca.

cheer.gif cheer.gif cheer.gif Chiar acum cateva minute ma gandeam sa vad unde mai gasesc bulbi ca sa-ti trimit . Doar 1 ai ? ce culoare are ? hug.gif
dany
Cand se va trece zambila pune-o intr-un carton inchis ( doar bulbul )undeva la rece ( beci ) si in primavara viitoare pune-o din nou in pamant . POATE va iesi iarasi . Asa fac eu cu amaryllis ( am pus poza la mine acum catva timp ) si iese anul urmator . Nu stiu daca merge si la zambile dar merita sa incerci . Daca nu ai unde sa o plantezi intr-o gradina ....
anca veselie
multu dany dulce pupic.gif mi-am cumparat o zambila roz, imi place tare cum miroase, si am mai primit de la o colega care m-a auzit ca sunt inebunita o zambila alba, dar deja inflorita. dar ma bate gandul sa merg sa-mi mai iau una, ma gandesc la culoare.
in alta ordine de idei, ma doare in gat si ciclul tot nu-mi vine. plus ca la noi ploua. imi bag picioarele sad.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 10:26 AM) *

multu dany dulce :
in alta ordine de idei, ma doare in gat si ciclul tot nu-mi vine. plus ca la noi ploua. imi bag picioarele sad.gif

Subscriu )).gif )).gif )).gif
Ce dispozitie de zile mari avem )).gif
bubbles
Neata ancule pupic.gif .Tot te doare in gat sad.gif .Mie parca ,parca mi-a mai trecut )).gif
Aki eu stiu de denumire atat de mucenici cat si de sfinti blum.gif
anca veselie
da, amalia... dar las' ca o sa rasara si soarele pupic.gif
bubule, imi trecuse, dar vad ca m-a luat iar sad.gif mi-am luat pastile de gat, dar cred ca ar trebui sa iau si niste vitamina c. sanatate si tie pupic.gif
aki
CITAT(danyhoney @ 13-03-2008, 02:38 AM) *

Cand se va trece zambila pune-o intr-un carton inchis ( doar bulbul )undeva la rece ( beci ) si in primavara viitoare pune-o din nou in pamant . POATE va iesi iarasi . Asa fac eu cu amaryllis ( am pus poza la mine acum catva timp ) si iese anul urmator . Nu stiu daca merge si la zambile dar merita sa incerci . Daca nu ai unde sa o plantezi intr-o gradina ....

Iese.Asa am facut eu anul trcut cu zambila.Si anul asta a rasarit din nou.Dar trebuie tinuta afara la balcon sau in gradina,ca in casa e prea cald si nu merge wink1.gif
Cherie
pupic.gif Ancule! Si pupic.gif si zambila! blum.gif
anca veselie
pupic.gif marutza
bubbles
Ancule poate iti trece raceala cu un mucenic,doi tease.gif pupic.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 13-03-2008, 01:39 PM) *

Ancule poate iti trece raceala cu un mucenic,doi tease.gif pupic.gif

faci tu bubule misto de mine, dar in ziua cu mucenici am mancat doar branza apoi, iar dupa am tinut 2 zile de branza+iaurt fara abateri tease.gif abia acum am revenit la cura mea si tovmai am terminat o portie de ficetei cu muraturi si ardei capia.
bubbles
Tii iar dieta de la nutitionist? pupic.gif
anca veselie
o continui, nu am intrerupt-o niciodata. mai am cate-o abatere. maine fac 2 luni cheer.gif
ramonavlas
Bravo! Si cat ai slabit in astea 2 luni? pupic.gif
anca veselie
ramo, in jur de 5 kg. sambata de dimi mi-a aratat cantarul o cifra ff buna, sa vad daca s-a mentinut. oricum, sunt extraordinar de multumita, am niste blugi care ma strangeau cand am inceput cura si acum flutura pe mine cheer.gif
bubbles
Bravo clap.gif clap.gif pt blugi hug.gif
ramonavlas
Bravo Anca, vad ca majoritatea suntem puse bine pe slabit.
anca veselie
grin.gif da, ramo, chiar suntem! cea mai grea treaba e cu mentinerea grin.gif
merci bubule pupic.gif
ramonavlas
Ooooohoooohoooo, eu mai am o gramada pana acolo.....oricum, de cand intru la platou pzna ies, tot de mentinere e vorba, trecem noi si peste asta pupic.gif
anca veselie
asa e! tu vad ca mai ai putintel pana la targetul propus, apoi vrei sa continui, nu? tu cate kg vrei sa ai?
butterfly
felicitaaari! :aplauzee: pupic.gif
anca veselie
merci fluturas pupic.gif
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 04:29 PM) *

asa e! tu vad ca mai ai putintel pana la targetul propus, apoi vrei sa continui, nu? tu cate kg vrei sa ai?

Daaa, target-ul asta e pus doar sa nu vad acolo ca am f mult de dat jos, o sa il schimb cat de curand la 80. Nu stiu cat vreau sa am, pe parcurs, o sa vad...cand imi convine mai mult cu arat.
anca veselie
asa si trebuie ramo pupic.gif
tu mai faci ceva proceduri? ma refer la electrostimulare & stuff.
si mai vreau sa te intreb cam cat te costa o sedinta de electrostimulare.
ramonavlas
CITAT(anca veselie @ 13-03-2008, 04:49 PM) *

asa si trebuie ramo pupic.gif
tu mai faci ceva proceduri? ma refer la electrostimulare & stuff.
si mai vreau sa te intreb cam cat te costa o sedinta de electrostimulare.

Ultimele 4 saptamani am facut doar o sedinta pe saptamana, cand ma intorc din cncediu, reiau din nou 5 zile/saptamana.
Preturi:
- electrostimulare - 20RON;
- vacuum - 28RON;
- capsula - 35RON.
anca veselie
multu pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.