Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
ganesha
Uau, Ancule! cheer.gif Astept si eu poze cu sufletu' la gura pupic.gif
lucy
Neata pupic.gif Aduc o floricica in casuta ta give_rose.gif give_rose.gif
aki
Anca,unde te duci in vacanta?Ceva am pierdut eu...? blink.gif
amalia0701
pupic.gif
Cherie
Am trecut sa aerisesc putin si sa aduc o floare.gif

pupic.gif
bubbles
CITAT(anca veselie @ 21-03-2008, 01:08 PM) *

neatza!
dulci pupic.gif chiar am avut spor!
alina, am stat la pilates si la tae bo cheer.gif plec maine cheer.gif sunt cat de cat incantata, ma tot gandesc ce haine sa-mi iau grin.gif
aki pupic.gif

azi de dimi am zis sa-mi iau inima-n dinti si sa ma cantaresc si am avut o super surpriza: 52 cheer.gif in vacanta o sa incerc pe cat pot sa fiu cuminte, dar vreau sa incerc specialitatile ingrasacioase, ca de, asa e frumos grin.gif sunt f curioasa cat o sa-mi arate cand ma intorc huh.gif

52 swoon.gif .Moama ce fain .Bravoooo cheer.gif cheer.gif pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif
Amazoana
Cat mai stai in concediu? Mi-e dor de tine... pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif
mirela
Dear , happy girl! Esti in concediu sa inteleg.Foarte bine! Sper sa profiti de vacanta si sa te relaxezi la maxim (fara tigari ,doar daca se poate). )).gif Poate ne mai intalnim pe emsenger sa mai stam la taclale. pupic.gif
dany
Heyyy, concediu - concediu dar ....cand revii ??????? pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bubbles
CITAT(danyhoney @ 30-03-2008, 11:40 PM) *

Heyyy, concediu - concediu dar ....cand revii ??????? pupic.gif

Asta ma intrbam si eu unsure.gif
anca veselie
neatza! am revenit de vinerea trecuta, dar nu am apucat sa intru.
in concediu a fost fain, cam prea frig pt gustul meu, lucru care m-a obosit ff tare. am zis ca nu mai calatoresc pe frig. poze nu am inca.
amsterdam mi-a placut foarte tare, din pacate am stat o zi si un pic doar, dar neaparat vreau sa ma duc din nou la un moment dat. bruxelles nu m-a impresionat.
la serviciu mi-a venit noul sef si acum ne adaptam unul la altul, ne mai certam... asta e...
aki, dulci, mirela, dany dulce, amalia, bubbles pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Bine ai revenit!!! Asteptam cu nerabdare foto. Esti bine? pupic.gif
Si eu am un nou sef.... unsure.gif
Cherie
pupic.gif Anca & welcome.gif back! cheer.gif
Ramo
Bine ai revenit. Cum stai cu dieta?
anca veselie
blonda de mine a vazut abia acum ca sunt postari si pe pagina precedenta blushing.gif

ganesha, lucy pupic.gif

ramo, cu dieta stau relativ bine, momentan. in concediu am mancat prostii, normal, de vreo 4 pri cartofi prajiti, nu mi s-a mai intamplat de mult asta. am ajuns la concluzia ca e fff greu sa tii dieta in vacanta.
dulci, sunt destul de ok. ma adaptez.
merci cherie pupic.gif

mirela, a fost relaxare cu tigari )).gif
aki
Seful e tinar sau in virsta? unsure.gif
anca veselie
aki, sefu e de varsta mea. il cunosc de dinainte, a lucrat la niste colaboratori de ai nostri.
Sexymom
Anca ma bucur ca te-ai relaxat, ca te-ai intors cu bine, si astept si eu cu nerabdare foto.
Apropo, si eu am de ieri o noua sefutza )).gif in curand o sa avem fiecare angajat cate un sef.Asta e draguta , are fata de prostuta si fundul mare si rectangular lol.gif Ma uitam pe mess dupa tine dar nu esti.
ganesha
pupic.gif Ancu, good to have you back! pupic.gif Ma bucur ca ti-a priit vacanta... faza cu dieta in vacanta... hm, mai bine lasa )).gif
amalia0701
pupic.gif
welcome.gif welcome.gif
La mine a fost invers, mi-a placut mai mult la Bruxelles, iar in Amsterdam nu m-am simtzit in sigurantza blushing.gif
Vrem pozutze pupic.gif
Si aici a fost frig, de abia astept sa vina macar primavara.
pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ce face Ancul calator? )).gif
anca veselie
neatza!
sexi, bafta cu noua sefutza pupic.gif
ganesha pupic.gif, aa am zis si eu, ca mai bine lasa. mai ales daca umbli toata ziua, mananci ce poti:p
amalia pupic.gif si eu astept cu nerabdare primavara, sa pot pantofiori si sa vad soarele-n fiecare zi naughty.gif
bubule, ce a fac, incerc sa muncesc blum.gif

am reusit sa ajung de 3 ori la sala sapt asta si am nimerit de fiecare data la step. ma doare putin fundul blum.gif aseara insa am fost intr-o vizita si am mancat o tona de inghetata de casa superba. naughty.gif
aki
Salut Ancut pupic.gif Un sf. de saptamina cit mai scurt si linistit iti doresc pupic.gif
anca veselie
aki, de ce scurt???????? eu as vrea sa fie lung cat o saptamana, sa apuc sa fac de toate. asa, azi plec spre campina, maine ma intorc si parca nu mai fac nimic...
amalia0701
Petrecere frumoasa la Campina pupic.gif
Amazoana
Sa ai parte de o zi frumoasa si sa te relaxezi (dupa concediu mai merge putin liber, nu?)aaahhh, ce as vrea si eu. Te pup pupic.gif
anca veselie
merci amalia! vizita a fost productiva, m-am intors cu un logan cheer.gif i-am pus numele de pisi, pt ca toare ca o pisicutza blum.gif
dulci draga, e we normal, nimic liber in plus blum.gif desi crede-ma ca as prefera caaaat mai mult concediu tease.gif
anca veselie
am mancat numai prostiiiiii, cand ajung la mama acasa mananc ORICE sad.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 06-04-2008, 12:42 AM) *

merci amalia! vizita a fost productiva, m-am intors cu un logan cheer.gif i-am pus numele de pisi, pt ca toare ca o pisicutza blum.gif

Sa-l stapinesti sanatoasa! cheer.gif
dany
bine ai revenit !!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif
Cherie
Wow, mai mult decat productiva vizita ta! Sa-l stapanesti sanatoasa!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Duminica placuta! pupic.gif
anca veselie
merci!
ganesha, dany dulce, cherie pupic.gif pupic.gif
mi-e somn si am o mare foame de cateva zile sad.gif
diseara vreau sa bag sala cheer.gif si poate ajung si prin real sa fac aprovizionarea.
am gramada de treaba la serviciu, dar imi lipseste cheful sad.gif
bubbles
Moama asa da vizita cheer.gif Sa il folosesti cu placere pupic.gif .E diesel de toarce asa? hug.gif
anca veselie
nu, e pe benzina, dar fata de dacia precedenta iti dai seama ca toarce )).gif
Cherie
Bun asa naughty.gif naughty.gif naughty.gif

pupic.gif Anca!
anca veselie
tocmai imi veni ideea sa nu mai merg la sala si sa merg doar la cumparaturi huh.gif sunt lenesaaaaaaaaaa sad.gif
Ramo
Rea idee. )).gif
anca veselie
dry.gif )).gif )).gif asa e
dar cred ca o pun in aplicare
blum.gif grin.gif
amalia0701
Ai venit cu LOGAN si o spui de parca ti-ai luat cercei cheer.gif cheer.gif cheer.gif
De beutura cand dai?
Io nu mai am bani ca platesc rate, casco, RCA si impozit la Renault pe care nu-l conduc inca si tu ma umplii de invidie si nu dai de beutura?
blum.gif
anca veselie
draga mea si pe mine ma vor astepta ratele la masina )).gif am spus-o si eu cum am putut biggrin.gif
dada, am uitat ca tre s-o ud doh.gif grin.gif
declar barul deschis, cu ce va servesc?
eu beau apa plata si ceai, alcoolul l-am baut sambata grin.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 07-04-2008, 05:15 PM) *

draga mea si pe mine ma vor astepta ratele la masina )).gif am spus-o si eu cum am putut biggrin.gif
dada, am uitat ca tre s-o ud doh.gif grin.gif
declar barul deschis, cu ce va servesc?
eu beau apa plata si ceai, alcoolul l-am baut sambata grin.gif

Io tot apa plata, ca ai rate si nu vreau sa ma intind la suc de grepfruit.
pupic.gif
anca veselie
)).gif )).gif traim f periculos pupic.gif apa, suc de grapefruit )).gif
amalia0701
Poate ne aratzi si poze de la Amsterdam hug.gif
anca veselie
nu am inca sad.gif si eu tot tip dupa ele, dar nu ma aude nimeni sad.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 07-04-2008, 05:17 PM) *

)).gif )).gif traim f periculos pupic.gif apa, suc de grapefruit )).gif

Un bombon din ala verde mi-ai adus si mie?
Nu ai povestit nimic palpitant, sau nu mai tzii minte lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif tin minte blum.gif
nu am adus, pt ca nu ai voie sa iesi din tara cu d-alea. dar am incercat naughty.gif dar sa stii ca nu are mare efect, probabil e mai mult placebo.
amalia0701
tease.gif
Nu mai tzii minte pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.