Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
anca veselie
missy pupic.gif , ziceam ca-s poarca pt ca am mancat, nu pt ca n-am rezistat la sala blum.gif .
explicatia ar fi ca teoretic tre sa vina rusii. de aceea am si pofta asta de ingrasacioase. acum sa vad cand or veni huh.gif ca daca iar intarzie 11 zile, nust ce ma fac cu mancatul sad.gif
danyhoney
Scumpas , din cand in cand suntem toate " poarce " )).gif

hai , capul sus si va fii ok !!!! Tu nu ai calcat des pe alaturi asa ca se aproba !!

te pupic.gif si astept vesti optimiste !
Cherie
Mare dreptate ai Dany! pupic.gif

La un moment dat, toti clacam, nu mai vrem dieta, nu mai vrem nimic. La kg tale, merge si cate o escapada din asta, pt ca tu oricum ai grija ce manaci, faci sport si asta e f.f.f. important. Doar n-o sa tinem toata viata dieta! pupic.gif
lucy
O pup pe Ancutza slabutza pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
neatza!
rusii mei tot nu au venit, pofta de mancare tot a ramas )).gif si azi de dimineatza aveam 52.9kg, adica am pus juma de kg de acum 2 sapt. o sa incerc sa ma potolesc.
in wee am fost detul de cumintica, am iesit doar vineri si in rest am dormit, am vazut filme si cam atat. cu toate astea acum imi este cam somn sad.gif
dany dulce pupic.gif problema este ca nu am mai reusit sa fiu cuminte mai mult de cate o zi sad.gif din pacate imi dau seama ca e pe fond nervos si o sa incerc sa fiu mai tare.
cherie, clar nu o sa tinem toata viatza dieta. dar grija tre sa avem toata viatza! eu am inteles de mult chestia asta. eu consider ca e o alegere... am ales sa mananc ciocolata, m-am ales cu juma de kil mai mult. asta e adevarul.
lucy pupic.gif
lilistiuca
iubita, felicitari pentru kg. pierdute!!!! pupic.gif
aki
Ce slaba esti Ancuta doh.gif
amalia0701
pupic.gif
anca veselie
CITAT(lilistiuca @ 14-04-2008, 11:13 AM) *

iubita, felicitari pentru kg. pierdute!!!! pupic.gif

multumesc, dar acum 3 saptamani avem cu 900g mai putin asa ca nu merit felicitari sad.gif

CITAT(aki @ 14-04-2008, 11:18 AM) *

Ce slaba esti Ancuta doh.gif

aki, am 1.58 m, e normal sa-ti par slaba.

CITAT(amalia0701 @ 14-04-2008, 11:49 AM) *

pupic.gif

pupic.gif pupic.gif
anca veselie
am facut drive test cu toyota yaris! merge frumos masinutza, e dragutza, pacat ca e aglomerat rau bucurestiul asta si n-am putut baga viteza sad.gif
anca veselie
nu mai pooooooooooooot! vreau sa se faca 6 fara sa plec! am o stare de kko sad.gif
ganesha
pupic.gif Ancu!
julyalina
pupic.gif
cum te mai simti azi ancule ?
butterfly
Imagine

garantat fac zilele mai bune pupic.gif
aki
Salut Ancuta.Pupici pupic.gif
danyhoney
Sper ca azi esti mai bine , Anca ! hug.gif
Cherie
pupic.gif Anca!
anca veselie
neatza!
ganesha, alina, aki, dany dulce, cherie pupic.gif hug.gif pupic.gif
da, sunt mai bine. sper ca nu am fost prea nesuferita ieri blushing.gif
m-am gandit aseara dupa ce am venit de la sala ca nu am muncit degeaba sa slabesc si ca nu ma fac pe mine hormonii, asa ca voi trece 2-4 zile la traditionalele zile de branza si iaurt pe care la recomanda nutritionista cand iei in greutate. rusii tot nu au venit. mi-am luat de la gima capsuni inghetate sa fac iaurt cu fructe, sa am si eu o bucurie )).gif
iar azi de dimi m-am trezit si am bagat aspiratorul, am spalat pe jos si am spalat florile, ca erau pline de praf.
deci sa zicem ca m-am mobilizat.
bubbles
Neata pupic.gif .
Cherie
Foarte bine Anca! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Eu imi mai luam capsuni si le bagam in blender cu iaurt, poti sa pui si o lingurita de miere, ca nu prea au ele asa mult gust, faci un smoothie pe cinste! naughty.gif naughty.gif naughty.gif
anca veselie
cherie, nu am blender dry.gif
eu pun putin indulcitor, scortisoara si daca am ceva aroma si iese ceva delicios!
aki
CITAT(anca veselie @ 15-04-2008, 11:34 AM) *

eu pun putin indulcitor, scortisoara si daca am ceva aroma si iese ceva delicios!

E bun lucru blenderul w00t.gif .Dar nici eu nu am wink1.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 15-04-2008, 11:34 AM) *

Merg si asa! Si mai ales cu scortisoara w00t.gif

pupic.gif
danyhoney
Si aici dau de capsuni ?!? Buneeeeeeeeeeee rau !

pupic.gif gazda
Amazoana
Si eu am papat aseara juma de kg de capsune simple.Mai am si pt diseara cheer.gif Am cumparat niste capsune imense, numai in filme am mai vazut asa ceva....Uufff, iar mi-e pofta!
Pup dulce Ancuta pupic.gif
anca veselie
SALUTARE!
de 2 zile sunt cuminteeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif
cherie pupic.gif
dany dulce, am cam terminat capsunile, tre sa fac aprovizonarea pupic.gif
dulcico pupic.gif , sunt bune capsunile astea mari?

Amazoana
Spre mirarea mea, chiar sunt bune. Si aromate. Cica ar fi de Romania, dar nu cred, nu am mai vazut asa mari pe aici.....
PS: sunt doar 6 lei kg cheer.gif
anca veselie
ooo, super pretz!!!!!!!!!! mi-ai facut pofta, o sa ma uit si eu ce gasesc pe aici!
aki
Asa devreme capsuni la voi in Rominia?Cred ca sunt aduse de dupa hotare wink1.gif
ina_ceva
...cumintzico...sunt libera in WE...ne vedem si noi ca doua fete cuminti ? Promit sa iau la pachet chestiile de evitat biggrin.gif

pupic.gif give_rose.gif
danyhoney
INA , ai aparut ????? Ce mai faci ? Ce mai zici ?????????
amalia0701
pupic.gif
Capsuni )).gif , io am vazut numai cu 7-8 lei caserola de jumatate de kg.
aki
Ancuta pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . :*Ancul .Inaaaaaaa pe unde umblii de nu mai intrii deloc pe aici ?
Cherie
pupic.gif Anca!
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 16-04-2008, 08:52 PM) *

...cumintzico...sunt libera in WE...ne vedem si noi ca doua fete cuminti ? Promit sa iau la pachet chestiile de evitat biggrin.gif

pupic.gif give_rose.gif

Si eu vreau sa va vad. Uf!
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 16-04-2008, 08:52 PM) *

pupic.gif give_rose.gif

hug.gif hug.gif dadada, normal! poate facem si o plimbarica! chiar azi ma gandeam la tine! apropo, mi-au placut muuult chestiile cu caramel, mai vreau grin.gif

CITAT(amalia0701 @ 17-04-2008, 07:32 AM) *

pupic.gif
Capsuni )).gif , io am vazut numai cu 7-8 lei caserola de jumatate de kg.

in cazul asta mai astept sa vina alea mai ieftine blum.gif
amalia pupic.gif hug.gif

CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 09:09 AM) *

Neata yahoo.gif . :*Ancul .Inaaaaaaa pe unde umblii de nu mai intrii deloc pe aici ?

bubule pupic.gif am treaba la scarbici...

CITAT(Cherie @ 17-04-2008, 09:30 AM) *

pupic.gif Anca!

cherie pupic.gif

dulcico, teleporteaza-te si ne vedem pupic.gif wink1.gif

deci deci: mi-au venit rusii yahoo.gif si... mi-e cam rau sad.gif am bagat un nurofen si mai bag un indometacin si sper sa-mi fie mai bine.
aseara am fost la sala si cand am iesit era un vaant sad.gif de mi-a inghetat c.u.r.u.l in statie, am ajuns acasa inghetata bocna. e bine ca azi e mai caldutz si soare!
Sexymom
Ca veni vb de capsuni )).gif am luat marti seara 1 lada de 3 kg si jumatate, si joi erau putrezite cel putin jumatate din ele.Erau din alea mari crescute artificial.

Zi frumoasa Ancuta. pupic.gif
anca veselie
multu sexi pupic.gif si tu sa ai o zi frumoasa
eu nu vreau capsuni mari crescute artificial, le prefer pe cele congelate, mi se par mai sanatoase.
aki
Si la noi s-a incalzit azi.E soare si frumos cheer.gif
anca veselie
la noi iar s-a inorat sad.gif sad.gif
ramonavlas
La noi toata ziua a fost sooare si frumos naughty.gif
anca veselie
acum e frumos si la noi!
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 17-04-2008, 11:04 AM) *

hug.gif hug.gif dadada, normal! poate facem si o plimbarica! chiar azi ma gandeam la tine! apropo, mi-au placut muuult chestiile cu caramel, mai vreau grin.gif

...daca esti cuminte, in doua, trei saptamani primesti biggrin.gif ...placinta cu mere nu cred ca rezista la transport dry.gif
ganesha
pupic.gif si de la mine!
anca veselie
salutare!
dupa ce am reusit sa fiu cuminte toata sapt, azi am sfeclit-o cu prajituri si tort grin.gif dar de maine ma bag iar la cumintenie grin.gif
ina pupic.gif sunt cuminteeeeee! vb maine la tel sa vedem cum ne vedem wink1.gif
ganesha pupic.gif
si daca vreti sa va incantati privirea cu subsemnata:
Imagine

Imagine

Imagine
ganesha
Mi-am incintat-o, mi-am incintat-o cheer.gif pupic.gif
anca veselie
CITAT(ganesha @ 18-04-2008, 05:38 PM) *

Mi-am incintat-o, mi-am incintat-o cheer.gif pupic.gif

pupic.gif multuuu!
amalia0701
pupic.gif hug.gif
Pupam fata frumoasa si visatoare pupic.gif
anca veselie
CITAT(amalia0701 @ 18-04-2008, 05:50 PM) *

pupic.gif hug.gif
Pupam fata frumoasa si visatoare pupic.gif

pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.