Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif

O zi placuta si cu mult soare!
anca veselie
neatza, sunt nervoasa. am plecat si cam tarziu de acasa, cu masina, si am facut dreapta unde nu trebuie, ceea ce a dus la un ocol de 20 minute doh.gif asa ca-s plina de spume, astept sa-mi treaca

aseara nu am mai mancat nimic.

md: 100g br vaci, un ou fiert si 200 ml iaurt de baut. voi bea cafea si ceai
julyalina
pupic.gif
si noi asteptam sa-ti treaca hug.gif
ina_ceva
De la ce ora ai sala diseara? Cico, ceva pupic.gif ?
anca veselie
fetelor, imi este atat de rau ca o sa mor sad.gif sad.gif sad.gif mi-e greata si imi vine sa vars, ma doare capul de mor si parca-s in ceata. nu stiu ce sa fac si ce sa iau. am fost la o colega sa-mi spune de deochi, dar nu cred ca-s deochiata. am mainile gheata si tot ce-mi doresc e sa ma prabusesc in pat.

alina pupic.gif nervii mi-au trecut )).gif
inutza draga pupic.gif , teoretic de la 6 la 7, sau de la 7 la 8 sa vad daca sunt in stare sa ajung. daca ar fi dupa capul meu m-as duce acum acasa sa vegetez toata ziua, iar seara as baga o sala. e prea tarziu dupa 8 pt tine?

am vb cu sefu' si m-a trimis acasa.
ina, te sun daca ma duc la sala, ok?
amalia0701
O fi vreun virus.
Ai grija de tine pupic.gif
ina_ceva
In seara asta nu as avea program. Trebuie sa sun mai tarziu la ikea sa vad daca au adus biblioteca aia si daca da, am sa ma duc dupa ea pe la 19.30. Cam asta mi-ar ocupa seara grin.gif
Daca te simti rau, eu as zice sa amani sala pe alta data si sa stai acasa astazi, sa te refaci hug.gif
anca veselie
amalia, ina pupic.gif
am dormit pana acum, e 6 seara. vreau sa ajung la sala cu disperare, dar vad ca tot imi vajaie capul si mai bine mai bag un fervex si stau in pat sad.gif sunt tare suparat, nu suport sa fiu bolnava sad.gif

pranz: 300 g gratar pui, 200 g branzica vaci, ceai verde.
axe10
CITAT(anca veselie @ 19-04-2007, 11:55 AM) *

fetelor, imi este atat de rau ca o sa mor sad.gif sad.gif sad.gif mi-e greata si imi vine sa vars, ma doare capul de mor si parca-s in ceata. nu stiu ce sa fac si ce sa iau. am fost la o colega sa-mi spune de deochi, dar nu cred ca-s deochiata. am mainile gheata si tot ce-mi doresc e sa ma prabusesc in pat.
am vb cu sefu' si m-a trimis acasa.

Ai grija Anca...sa nu patesti si tu ca altele de pe aici....amana sala daca e nevoie...nu te stesa ca nu se intampla nimic daca lipsesti odata. Baga fervex, coldrex, nurofen...ce ti se potriveste si odihneste-te in pat,asta e remediul cel mai bun.
anca veselie
merci axe. m-am hotarat sa stau acasa sad.gif sad.gif si sa zac sad.gif dar ma simt vinovata ca lipsesc de la sala sad.gif
_noni_
pupic.gif hug.gif nu fii suparata, mai bine sa fii sanatoasa si sa ai putere data viitoare! oricum, daca totusi te simti in stare poti sa faci cateva exercitii acasa, pe o patura - auzi cine vorbeste, lenea in persoana lol.gif

nu stiu ce e cu noi, fecioarele, ca si eu ma simt super aiurea de cateva zile...

}{
ina_ceva
Stai acasa si ai grija de tine pupic.gif hug.gif
anca veselie
CITAT(_noni_ @ 19-04-2007, 06:26 PM) *

pupic.gif hug.gif nu fii suparata, mai bine sa fii sanatoasa si sa ai putere data viitoare! oricum, daca totusi te simti in stare poti sa faci cateva exercitii acasa, pe o patura - auzi cine vorbeste, lenea in persoana lol.gif

nu stiu ce e cu noi, fecioarele, ca si eu ma simt super aiurea de cateva zile...

}{

mi-e o lene de ma doare lol.gif lol.gif sa stii ca si la mine dureaza starea tot de cateva zile, azi a fost apogeul, sper sa fie panta descrescatoare.

ina draga mea, tre s-o lasam pe data viitoare. ti-ai luat biblioteca?

am vazut 2 fileme: finding neverland si 7 ani in tibet. starea de rau persista, am capul in ceatza sad.gif imi mai fac un fervex si ma bag in pat.

am mai mancat 100g seminte de dovleac

mi-a placut tare mult piesa asta http://www.youtube.com/watch?v=CW73CbxGB6U, este moonlight a lui debussy si apare in 7 ani in tibet.
ina_ceva
Am fost sa-mi iau alta biblioteca, mai mare; nici din aia nu aveau, dar macar au zis ca aduc in WE. Am iesit de acolo doar cu o cutie grin.gif
Dar am trecut iar prin Brico si mi-am luat flori , pamant si ghivece. Tocmai mi s-a pus pata rau de tot pe flori dry.gif
anca veselie
ina, nu ti se leaga deloc biblioteca asta. si eu sunt inebunita dupa flori, ieri mi-a inflorit una dintre ele, numita sporul casei. are o floricica miiica si frumusica smile.gif
eu inca ma simt destul de rau, capul meu este in ceatza, dar sunt hotarata sa ma simt bine, ca e weekend, ce naiba! am visat urat azi noapte, un vis cu frati-miu, de l-am sunat la 2 noaptea sa-l intreb daca e bine.
m-am cantarit azi de dimi si aveam 53.6 kg yahoo.gif nu o sa modific tickerul,mai astept, dar sunt f incantata ca in sfarsit am scazut sub 54 grin.gif
md: 125ml iaurt, 100g br. vaci, un ou fiert, cafea si ceai

am sunat acum la dr de familie, care mi-a spus ca ce am avut eu sunt simptome pt indigestie. eu ma gandesc ca probabil mi-a picat greu oul fiert, care era de la paste.
ina_ceva
Daca te simti rau, sper ca esti acasa, nu? pupic.gif
Bine ca e spre sfarsit de saptaman si ai avea timp in WE sa te odihnesti si sa-ti revii. Felicitari pentru greutate wink1.gif

Eu cu biblioteca sunt k, ca vine in WE, dar ce sa zic de o prietena de-a mea care trebuie sa astepte pt un lampadar 11 saptamani...

buretel
pupic.gif sanatate multa, anca!

cheer.gif si felicitari pt rezultat!!!
axe10
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 10:08 AM) *

ina, nu ti se leaga deloc biblioteca asta. si eu sunt inebunita dupa flori, ieri mi-a inflorit una dintre ele, numita sporul casei. are o floricica miiica si frumusica smile.gif
eu inca ma simt destul de rau, capul meu este in ceatza, dar sunt hotarata sa ma simt bine, ca e weekend, ce naiba! am visat urat azi noapte, un vis cu frati-miu, de l-am sunat la 2 noaptea sa-l intreb daca e bine.
m-am cantarit azi de dimi si aveam 53.6 kg yahoo.gif nu o sa modific tickerul,mai astept, dar sunt f incantata ca in sfarsit am scazut sub 54 grin.gif
md: 125ml iaurt, 100g br. vaci, un ou fiert, cafea si ceai

am sunat acum la dr de familie, care mi-a spus ca ce am avut eu sunt simptome pt indigestie. eu ma gandesc ca probabil mi-a picat greu oul fiert, care era de la paste.

Bravooo.... cheer.gif cheer.gif cheer.gif ai facut temperatura ceva?.....ouale fierte intr-adevar te cam fac sa ai gaze si scaun mai moale...dar sa stii ca si eu am mai mancat din ouale de la Pasti ...adevarul e ca doar albushurile ....
julyalina
'neatza anca give_rose.gif
felicitari pentu kg aruncate pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:46 PM) *

Am fost sa-mi iau alta biblioteca, mai mare; nici din aia nu aveau, dar macar au zis ca aduc in WE. Am iesit de acolo doar cu o cutie grin.gif
Dar am trecut iar prin Brico si mi-am luat flori , pamant si ghivece. Tocmai mi s-a pus pata rau de tot pe flori dry.gif

pupic.gif ina, pana vine biblioteca, faci colectie de cutii? )).gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 20-04-2007, 11:45 AM) *

pupic.gif ina, pana vine biblioteca, faci colectie de cutii? )).gif

lol.gif lol.gif , cam asa ceva; sunt innebunita dupa cutii, mi se pare ca asigura mai multa ordine si spatiu de depozitare mai bun. Sunt blushing.gif aproape o maestra in a face rost de spatiu liber acolo unde pare ca nu exista grin.gif
anca veselie
ina, nu mai sunt acasa, sunt la birou. nu-mi place sa zac sad.gif plus ca diseara merg la vopsit+tuns si m-as fi simtit vinovata sa stau acasa. despre odihna... in seara asta ies, iar maine pe la pranz vin ai mei in vizita, se cam duce somnul meu.
cam mult sa astepti un lampadar 11 sapt... e bine ca tu faci rost de spatiu liber, eu am mania de a pastra orice prostie.
axe, nu cred ca am facut temperatura, iar in ceea ce priveste scaunul... de 2 zile nu a aparut blushing.gif
buretel pupic.gif merci
alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame )).gif ma lupt pt fiecare suta )).gif
axe10
Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana.

We placut!
anca veselie
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:33 PM) *

Si eu m-am programat la vopsit radacini...manichiura si pedichiura...infrumusetare azi...luni epilat...vine acasa cosmeticiana.

We placut!

si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul sad.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 11:30 AM) *

alina, nu prea-s kg, eu lucrez cu sutele de grame )).gif ma lupt pt fiecare suta )).gif

rolleyes.gif ce vremuri...asa eram si eu pana anul trecut. ma plangeam ca am pus 100-200 gr, si ca variez de la 52.5 la 53. acum m-as bucura sa ma vad la 60 lol.gif lol.gif
pupic.gif ancule!
himere2005
we placut ancut-dragut floare.gif ce vopsea folosesti?
axe10
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 12:35 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:33 PM) *

We placut!

si eu tot radacinile. epilat... nu inca, ca nu mi-a crescut si ma gandesc cu groaza ca nu apuca sa creasca inainte sa plec la mare si tre sa bag epilatorul sad.gif

eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita....
anca veselie
CITAT(buretel @ 20-04-2007, 12:44 PM) *

CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 11:30 AM) *

rolleyes.gif ce vremuri...asa eram si eu pana anul trecut. ma plangeam ca am pus 100-200 gr, si ca variez de la 52.5 la 53. acum m-as bucura sa ma vad la 60 lol.gif lol.gif
pupic.gif ancule!

draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat?

himere, de obicei cu wella profesional. wee placut si tie pupic.gif

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 02:31 PM) *

eu nu am dar nici nu as avea curaj sa ma chinui de una singura...strang din dinti de numa-numa cand trage fata ai...da stiu ca o luna stau linistita....

dar vara ce faci?
eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare blum.gif

raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde.
buretel
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 01:39 PM) *

draga buretel, eu sunt f atenta de vreo 6 ani sa nu sar peste o anumita greutate si cum pun cateva kg, cum iau masuri. m-am impacat cu ideea ca tre sa am mereu grija cum si ce mananc... si sper sa ma mentin si sa ma mai ingras doar ca sa fac un copil, mai ales ca stiu f bine cat de greu slabesc... tu de ce te-ai ingrasat?

sorry.gif daca as stii...bine mi-ar fi )).gif
si eu sunt atenta, intotdeauna am fost. asa monstru n-am fost niciodata. ani de zile am fost atenta ce si cum mananc. acum parca-s fara minte blink.gif
oricum, de saptamana asta m-am cumintit, si deja vad ceva rezultate. sper sa ma tina salut.gif
pupic.gif si stii ca-s cu ochii pe tine wink1.gif ambitia ta ma tine in priza, sa nu ma lasi cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 02:39 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 02:31 PM) *

dar vara ce faci?
eu daca merg la mare destul de des, imi creste si tre sa-l smulg cu ceva... deja m-am obisnuit cu epilatorul, nici nu prea ma doare blum.gif

raport pranz: 300g gratar pui, aprox 300g br. vaci, un cappucino fara zahar si mai tre sa beau ceai verde.

Vara eu nu ma duc de multe ori...ca am copil si servici de we mama...asa ca ma descurc...daca ma fac cu 2 zile inainte e ok 10 zile....pe picioare insa mai dau cu lama...ca nu prea am...
We placut...
M-am vopsit radacini....mi-a cazut fatza...57 ron....cu vopseaua lor!...si mi-am tras un french la maini super...ca deh...mi-au mai crescut si mie unghiile daca am fost lenesa din lipsa de copil....18ron cu pedichiura cu tot...
Pisik
Te pup Ancule si inca odata felicitari! Eu sincer nu cred ca pot tine dieta toata viata, cred ca sunt blestemata sa am mereu perioade de slabire si de ingrasare, caci nu pot evita perioadele cand mananc ca o dementa orice dulce imi pica in mana. Sper doar ca urmatoarea perioada sa nu ma mai tina un an ca ultima doh.gif
Amazoana
Anculeeeeeeeeee, am veniiit, ce faci?
Eu santieresc. tease.gif punem gresie si faianta si e un balamuc aici...........
Tu ce faci? esti bine? miss ya!
anca veselie
pup fete cucuiete pupic.gif
raportez abateri: vin blushing.gif cam mult graham si vreo 2 patratele de cioco cu 85% cacao. in rest am mancat conform yin, legume si fructe
buretelule, tre sa te cumintesti! nu e pacat de ani de zile de chin? tre sa te tina pupic.gif
axe, si eu am dat 50 ron pe vopsit radacini+tuns. mie mi se pare ok. esti o fericita ca nu pre ai, eu nu bag lama deloc.
pisikule, adevarul e ca e greu... pe mine ma enerveaza ca orice schimbare in organsm ma deregleaza... cand m-am lasat de fumat m-am ingrasat sad.gif cand am luat pilule m-am ingrasat sad.gif e aiurea...
dulciiiii pupic.gif bine ai venit! las' ca te chinui putin, dar dupa aia o sa fii tare mandra de faianta ta pupic.gif

au venit ai mei la mine si am stat cu ei, am gatit, am povestit. incerc sa-i conving sa mergem maine la manastire la calugareni. acum sunt la o prietena si ne pregatim sa iesim.
lliliana
Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Facushi giurnal...Doamne ajuta!!! pupic.gif hug.gif floare.gif Fujitzi kilogramelor...inspaimantatzi-va shi fujitzi )).gif hug.gif
anca veselie
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 09:02 AM) *

Sal pupic.gif pupic.gif pupic.gif Facushi giurnal...Doamne ajuta!!! pupic.gif hug.gif floare.gif Fujitzi kilogramelor...inspaimantatzi-va shi fujitzi )).gif hug.gif

multumesc liliana pupic.gif

neatza luni dimineatza! eu cam dorm pe mine... si raportez abateri sorry.gif nu de alimente, ci de cantitate. am suportat f greu weekendul asta de yin, mi-a fost foarte foame. ieri am exagerat cu painea, of course blushing.gif sad.gif
am avut un weekend reusit, ieri am fost la calugareni la manastire cu ai mei, la slujba de duminica, foarte dragutz. dupa care dupaamiaza am fost la ikea sa ma uit de sifonier, m-am hotarat ce sa aleg si astept cu nerabdare sa-l achizitionez dupa 1 mai yahoo.gif cred ca o sa ma duca la aprox 8 milioane, mi se pare ok.

fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac?
lliliana
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 10:27 AM) *

fetelor, stiti cumva cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cam cate ore se fac?

Sa spui drept...shi io ash face o baie )).gif
anca veselie
liliana, si eu abia astept, mi-e tare dor de mare!
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 10:27 AM) *

CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 09:02 AM) *

multumesc liliana pupic.gif

neatza luni dimineatza! eu cam dorm pe mine... si raportez abateri sorry.gif nu de alimente, ci de cantitate. am suportat f greu weekendul asta de yin, mi-a fost foarte foame. ieri am exagerat cu painea, of course blushing.gif sad.gif
am avut un weekend reusit, ieri am fost la calugareni la manastire cu ai mei, la slujba de duminica, foarte dragutz. dupa care dupaamiaza am fost la ikea sa ma uit de sifonier, m-am hotarat ce sa aleg si astept cu nerabdare sa-l achizitionez dupa 1 mai yahoo.gif cred ca o sa ma duca la aprox 8 milioane, mi se pare ok.

Vii la mine? 3 ore jumatate faci cu microbuzul. La tren sa nu te gandesti, ca ai ajunge in Spania la cat de mult face!
anca veselie
daaa, dulci vin! dar destinatia finala e vama veche, sa vedem cum facem sa ne intalnim. dar stii cumva si cat costa? biggrin.gif

am uitat sa bag meniul: md: 50g graham cu zacusca. cafelutza si ceai. poate reusesc sa fiu cuminte azi.
Amazoana
Parca 28 ron. Nu mai stiu exact, ca nu am mai fost de mult. Ai mei stau in 2 Mai. La cine te duci in Vama?
buretel
ieee, mergi la mare, ce fain! pupic.gif
deci raportez ca de sapt trecuta de cand am inceput sa ma cumintesc (datorita tie pupic.gif ) am slabit ~ 2kg cheer.gif cheer.gif
vezi ce bine mi-a facut giurnalul tau? hug.gif

vacanta frumoasa la mare, pupa fetele din zona si din partea mea pupic.gif
Amazoana
Anca, din Constanta pana la Mangalia tre sa iei alt micorbuz care este 5 lei, coboara la gara in Mangalia si de acolo iei un altul, dar sa te uiti sa scrie Vama Veche, 2 Mai (ca sunt altele care nu duc in Vama). Asta mai costa si eu vreo 1,8 sau 2 lei.....daca mai vrei sa stii ceva, intreaba. pupic.gif
anca veselie
pupic.gif buretel ma bucur foarte tare, iar faptul ca te-am motivat inseamna mult pupic.gif cheer.gif la multe in minus cheer.gif
dulci, multu mult, clar ies si mai ieftin decat cu trenul si ajung si mai repede yahoo.gif stiu traseul, ca merg de ceva ani prin vama blum.gif o sa stau in gazda, m-am trezit cam tarziu si am gasit greu cazare, o sa stau pe lg vila madi, daca stii. poate ii vizitezi si ne vedem in 2 mai naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 12:12 PM) *

pupic.gif buretel ma bucur foarte tare, iar faptul ca te-am motivat inseamna mult pupic.gif cheer.gif la multe in minus cheer.gif
dulci, multu mult, clar ies si mai ieftin decat cu trenul si ajung si mai repede yahoo.gif stiu traseul, ca merg de ceva ani prin vama blum.gif o sa stau in gazda, m-am trezit cam tarziu si am gasit greu cazare, o sa stau pe lg vila madi, daca stii. poate ii vizitezi si ne vedem in 2 mai naughty.gif

Nu stiu unde este aceasta casa. Cand nu gasesti cazare, intreaba, ca si ai mei inchiriaza.......sper sa ne vedem, dar in Ct, cu fetele, ca eu sigur nu pot ajunge in 2 Mai....
anca veselie
in cazul asta nu stiu daca o sa iasa. eu o sa fiu cu rucsacul in spinare si cu o prietena. eventual sa ne oprim la o cafea sambata. mai vorbim, oricum smile.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 11:12 AM) *

pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Anca pupic.gif hug.gif , tzi-a mai trecut oboseala?

Buretzel, felicitari pentru pierdere! give_rose.gif
anca veselie
ina, tot mi-e cam somn... acum vine pauza si plec la o plimbare pana in mega image.
ce faci diseara, pe la 20.15 grin.gif ?

mi-am facut cererea de concediu yahoo.gif
ina_ceva
Pt diseara, ora 6 am program de role (sunt incepatoare si vara asta vreau sa-mi fac de cap). Cred ca termin pana la 20.15 grin.gif Vreo propunere, ceva?
julyalina
ancuta, pupic.gif cand intrii in conced ?
ai facut cererea ca sa te duci de 1 mai la mare ? blum.gif sa faci plaja, macar 5 minute si pentru mine smile.gif
mi-e asa dor sa stau la soare, sa aud marea si sa ma joc cu nisipul ...
anca veselie
este clar, sunt un porc grin.gif raportez:
gustare: 500ml suc rosii
pranz: 200g fasole batuta, o chifla graham (50g), 200g chiftelute de legume, 50g masline verzi, jumatate de gulie, jumatate de ardei rosu, un avocado si.... 2 patratele cioco heidi cu 65% cacao blushing.gif
acum beau o cafea si apoi ceai verde la greu

acestea fiind zise, am acoperit toata cantitatea de legume, mai am fructele... trebuie neaparat sa-mi vina rusii, pt ca altfel nu-mi explic foamea asta sad.gif si diseara tre sa bag neaparat tae bo, macar atat...

ina, as propune sa ne vedem la o... apa plata, ca altceva nu imi mai permit )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.