Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
Amazoana
Foarte frumoase poze si ai iesit foarte bine! pupic.gif
Am observat-o pe cea de la semnatura in alt jurnal si am venit fuga fuguta sa-ti spun ca arati beton! floare.gif
Nessie
Sexy rau! naughty.gif Tare bine arati! pupic.gif
dany
Woowww, ce sexoasa esti !!!!! Cred ca nu mai vreau sa ma vad cu tine ca o sa intru in pamant de rusine sad.gif .

Glumesc , stii , nu ? pupic.gif
butterfly
subscriu la tot ce s=a zis pana acum si zic "uuu ce bluzaaa faaina :x"
Cherie
Daaa, fooooarte frumoase pozele si tu arati minunat!!! naughty.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
dulcico pupic.gif pozele mi le-a facut o prietena care mereu ma pozeaza fain naughty.gif
nessie pupic.gif multu!
dany dulce pupic.gif atat iti trebuie, ca vin pana in germania sa te alerg!!!!!!!!
merci fluturas pupic.gif
cherie pupic.gif hug.gif pupic.gif
vreau sa va spun ca mi-am schimbat culoarea si suvitele naughty.gif iar azi m-am intalnit cu lavinia si cu ina! o sa pun poza luni cred.
pupici
Cherie
A fost intalnire? w00t.gif sorry.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 20-04-2008, 12:02 AM) *

dulcico pupic.gif pozele mi le-a facut o prietena care mereu ma pozeaza fain naughty.gif
nessie pupic.gif multu!
dany dulce pupic.gif atat iti trebuie, ca vin pana in germania sa te alerg!!!!!!!!
merci fluturas pupic.gif
cherie pupic.gif hug.gif pupic.gif
vreau sa va spun ca mi-am schimbat culoarea si suvitele naughty.gif iar azi m-am intalnit cu lavinia si cu ina! o sa pun poza luni cred.
pupici

Ce mai fac fetele? Sunt bine?
lilistiuca
ancutza, esti o frumoasa!!! se vede ca ai slabit!!! sa iti fie de bine!!!! pupic.gif
julyalina
pupic.gif numai eu nu te-am vazut de multisor sad.gif
anca veselie
cherie, nu pot spune ca a fost o "intalnire" programata, a fost o chestie de ultim moment de care nu eram sigure.
dulci, sunt bine fetele.
multumesc lili!
da, alina pupic.gif , sa ne fie rusine.

ieri am stat in pat toata ziua!! si am mancat paine doh.gif dar vreau sa fiu cumintica sapt asta pana la paste, iar diseara vreau la sala cheer.gif
aki
tease.gif Frumoasa poza si pozarita la fel pupic.gif
bubbles
pupic.gif fata frumoasa hug.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif bubule pupic.gif
ma tenteaza fff tare niste ciocolata, dar incerc sa fiu tare pe pozitie!
ramonavlas
Ai reusit sa te abtii de la cioco? Sper ca da...... pupic.gif
anca veselie
ramo pupic.gif , da. numai ca am citit la nella si acum mi-e pofta de clatite lol.gif
o sa merg la sala sa-mi treaca pofta de prostii, dar sa vad ce pap dupa sala doh.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 21-04-2008, 04:19 PM) *

ramo pupic.gif , da. numai ca am citit la nella si acum mi-e pofta de clatite lol.gif
o sa merg la sala sa-mi treaca pofta de prostii, dar sa vad ce pap dupa sala doh.gif

Hai sa-ti fac pofta de niste castravete receeee, ca e mai safe. Eu cu asta m-am trezit in cap azi dimi si mi-am facut cu iaurt. Yummy! pupic.gif (de cioco mi-o fo' pofta aseara da' ia-o de unde nu-i ca pina m-am foit eu, a terminat-o cupilu' singur lol.gif )
_noni_
De cand n-am mai fost pe la tine!!!!! vreau sa le multumesc fetelor pentru cuvintele frumoase pe care le-au scris cateva pagini in urma, dar din pacate n-am vazut pana acum! blushing.gif give_rose.gif

Tu arati foarte bine si te felicit pt. masina! si cred ca te si simti bine, ca eu asa te simt pupic.gif mai cu seama ca vine primavara .

Eu sunt plina de energie si parca nu mai am rabdare nici cu sarcina. abia astept sa nasc si sa fac o mie de lucruri. o fi de la vitaminele prenatal? lol.gif

}{
Cherie
CITAT(anca veselie @ 21-04-2008, 05:19 PM) *

Ha ha ha, a facut Nella ravagii pe aici cu clatitele ei )).gif )).gif )).gif
Eu sambata am si prestat o portie blushing.gif

pupic.gif Anca!
anca veselie
neatza!
intai sa pun poze. noua mea culoare:
Imagine
si poza de grup, cam tremurata pt ca a fost facuta de alexia a lui axe:
Imagine

noni draga mea, iti multumesc pupic.gif hug.gif ma bucur ca esti plina de energie, sper sa te tina si cand vine bebe Zoran! poate dupa ce nasti ne vedem, iesim cu bebele in parc wink1.gif
cherie pupic.gif cred ca rezist totusi la tentatia clatitei, doar vine pastele. dar... sa vad ce simt pe la pranz, ot ca avem o creperie f aproape sorry.gif

aseara am fost la sala cheer.gif dupa care am prestat o salata de varza cu branza si am bagat nani. azi nust daca merg la sala, as vrea sa merg sa fac aprovizonarea pt ca vreau sa tin putin post.
Cherie
Super frumos cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa-ti fie de bine! hug.gif

CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 11:14 AM) *

cherie pupic.gif cred ca rezist totusi la tentatia clatitei, doar vine pastele. dar... sa vad ce simt pe la pranz, ot ca avem o creperie f aproape sorry.gif

Eu am mancat atunci. Oricum, erau cu dulceata, eu cu altceva (Nutella, Finetti, etc) nu mananc clatitele, nu-mi plac, mi se par gretoase nana.gif

Cat despre Paste, daca gasesti vreun Tip Top, da-ti comanda de o pasca de acolo, e senzationala. Are un blat f.f.f.f. subtire (deci nu multa cocaraie) si f.f.f. multa branza din aia bun si aromata.
anca veselie
multu cherie pupic.gif mie imi plac cu nutella naughty.gif multu pt pontul cu pasca, dar daca face mama o sa pap, daca nu cu atat mai bine, scap de o tentatie naughty.gif
aki
Salut, Ancut pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Lasa ingrasacioasele ca te iau la alergat valea.gif cuplu.gif
anca veselie
aki pupic.gif
bubule, acum sa vedem daca ma si prinzi naughty.gif
bubbles
Cred ca te prind la ce conditie fizica am gym.gif pupic.gif
Cherie
Mie imi place mai mult pasca asta, decat cea de casa, care are f.f.f. multa coca si nu`mi place coca aia.

Imi povestea taica`miu ca patronul de la Tip Top are angajate moldovence, care sa se ocupe de pasca, cozonac. Si crede-ma ca ies super bune. Nu se dezmint moldovencele naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Eu cand mergeam la tataia la Bacau, si faceau poale in brau si cozonaci pe cuptor din ala afara, eram in al 9-lea cer )).gif
bubbles
Si soacra coace la cuptor de lut afara si aduce duminica bunaciuni ingrasacioase lol.gif
Cherie
Ne trimiti si noua, daaa??? drool.gif
bubbles
Am sa arunc cu cozonacul dupa voi lol.gif si cu pasca ca mie nu imi place cea cu branza dry.gif doar cu ciocolata )).gif
aki
CITAT(Cherie @ 22-04-2008, 11:38 AM) *

Imi povestea taica`miu ca patronul de la Tip Top are angajate moldovence, care sa se ocupe de pasca, cozonac. Si crede-ma ca ies super bune. Nu se dezmint moldovencele naughty.gif naughty.gif naughty.gif

Sa-ti faca mama pasca/cozonac mori doh.gif grin.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 11:41 AM) *

Am sa arunc cu cozonacul dupa voi lol.gif si cu pasca ca mie nu imi place cea cu branza dry.gif doar cu ciocolata )).gif

Pai eu pasca vreau, cozonacul nu ma prea pasioneaza )).gif

CITAT(aki @ 22-04-2008, 11:42 AM) *

CITAT(Cherie @ 22-04-2008, 11:38 AM) *

Sa-ti faca mama pasca/cozonac mori doh.gif grin.gif

Creeed!!! Mie imi spui? Sunt si eu in proportie de vreo40% moldoveanca, from Bacau City, de fapt, de pe langa naughty.gif naughty.gif naughty.gif
anca veselie
bueeey pofticioaselor!!!!!!!!!!!!!
uitati-va la poze pe pagina precedenta!!!!
Amazoana
Sa-ti fie de bine!!!!!!! pupic.gif
anca veselie
merci dulci pupic.gif

anca veselie
nu am mancat clatita. dar..... am mancat muuulte bomboane de ciocolata grin.gif
bubbles
Acu am vazut si eu pozele sorry.gif .Frumoase foc neuroancele pupic.gif .E Axe si Ina nu? hug.gif
anca veselie
dada, ele sunt.
dar despre schimbarea mea de culoare ce ziceti? nu va place? blum.gif
bubbles
Mie una mi se pare ca iti sta maibine pupic.gif dar eu te-am vazut numai in poze blum.gif .
anca veselie
parerile sunt impartite, de asta intreb blum.gif oricum, asta e culoarea, nu mai am ce face blum.gif
ramonavlas
Mie imi place mai mult cum iti sta culoare astea la par....f bine te prinde pupic.gif
anca veselie
merci ramo pupic.gif !
bubbles
CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 03:25 PM) *

nu am mancat clatita. dar..... am mancat muuulte bomboane de ciocolata grin.gif

Acu` am citit .Sa te iau la bataie sau nu bataita.gif bataita.gif
dany
CITAT(anca veselie @ 22-04-2008, 11:10 AM) *

uitati-va la poze pe pagina precedenta!!!!

Iti sta bine cu noua culoare de par ( si suvitze ) !!!!!!

Vazut pozele si .... ca intotdeauna sunteti niste frumoase si niste dulci !!!! As fii vrut sa o revad si pe Alexia ....

Dar m-am bucurat sa o revad pe Lavi ( pe ea am vazut-o si live de aceea spun " revad " !!! cheer.gif

hug.gif
Cherie
Dar de ce nu mai intra Lavi pe net? sad.gif

pupic.gif Ancule!
aki
Ancuta iti sta bine cu orice suvita,pentru ca esti a noastra hug.gif
anca veselie
merci dany dulce pupic.gif pupic.gif ! alexia este o scumpa, frumusica foc!
cherie pupic.gif , lavinia nu mai are timp de net.
aki, esti o dragutza, dar am intrebat special pt o parere obiectiva pupic.gif

mi-am luat un ruj despre care colegii zic ca e prea inchis, m-am certat si cu frati-miu sad.gif am o stare cam proasta.
aseara am facut o ora 3 sferturi pe drum pt ca am plecat cu o colega spre metrou, dar ploua prea tare sa merg pe jos asa ca m-am dus cu autobuzul. maaaaaaaaaaaaare greseala sad.gif dupa care am incheiat seara cu niste alune si niste crema de zahar ars de la danone la care pofteam de mult.
ganesha
pupic.gif si la tine sa treaca starea proasta. Imi place tare cum arati in poze!
Amazoana
Si eu pup pupic.gif
Stii ca am scris ca am si eu o stare nasoala ce pare ca nu se mai duce.... Si m-am certat si cu o prietena... si ma dor diverse si..si..si....oofffff
anca veselie
ganesha hug.gif merci mult!
dulcico pupic.gif stiu ca si tu ai stare aiurea... la mine vine, pleaca, iar vine...
azi am tinut post si am mancat foarte bine! adevarul e ca ma saturasem de branza, cateva zile de post sunt bine venite.
am mancat asa:
md:
paine de tarate (gen scandurica) cam multa, cam 100g blink.gif
putin humus
putina zacusca,
cateva masline verzi
o rosie si niste ciuperci

gustare - gref

pranz:
putin humus
tofu - juma' de cutie
2 rosii si niste ciuperci

desert: alune crude si curmale

gustare - inainte de sala - o banana
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.