Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
Amazoana
Si eu tin post saptamana asta. Am mancat o mancare de pastai si o chifla. Mai mananc niste zacusca.....Nu prea mai am idei.....
Cherie
pupic.gif pupic.gif
anca veselie
neatza!
festinul meu de ieri s-a incheiat cu o salata de vinete bestiala, niste scandurica si niste alune.
azi de dimi am mancat tot salata de vinete cu niste scandurica.
ieri seara raportez step aerobic grin.gif pacat ca am mancat dupa )).gif
iar azi dimi am fost la epilat cheer.gif
dulci, fata de meniurile mele de branza si iaurt, postul asta cu fructe si humus, zacusca si salata de vinete si alune mi se pare minunat! chiar aveam nevoie de o schimbare.
cherie pupic.gif pupic.gif
lucy
Neata pupic.gif Ma chinui de o bucata de timp sa-ti vad pozutele si in sfarsit am reusit cheer.gif (nu prea merge netul)
Esti taaaaaaaaare,taaaaaaaaare bu...,adica sexi giggle.gif
te pooop pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
blushing.gif merci lucy pupic.gif
ganesha
Mmmm...salata de vinete... drool.gif

pupic.gif Ancu!
anca veselie
ganesha pupic.gif pupic.gif

raport papa:
md: salata de vinete cu niste scandurica
gustare: un covrig cu putin humus si masline verzi
pranz?: o banana mica, niste alune, o portocala si curmale
o sa mai pap inainte de sala: o portocala si o banana mica
si diseara nu stiu.
Cherie
Salata de vinete era cu maioneza & ceapa? drool.gif swoon.gif

pupic.gif
Amazoana
Neata, am trecut sa-ti urez "Paste fericit"!ca nu stiu cand mai intru. Si mie mi-a gacut bine schimbarea asta de meniu, desi poftesc branza...
Andreea-Rodica
Paste Fericit! hug.gif
aki
PASTE FERICIT floare.gif Imagine
danyhoney
Si eu iti urez un PASTE FERICIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu daca mai apari pe aici zilele astea .....

pupic.gif
Cherie
Imagine

Distractie placuta! pupic.gif
lucy
PASTE FERICIT pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
julyalina
pupic.gif
anca veselie
HRISTOS A INVIAT!
cherie, dulci, andreea, aki, dany dulce, lucy pupic.gif va multumesc pt urari!
alina pupic.gif pupic.gif
eu am avut un paste chiar dragutz, am stat si cu familia, am iesit si la discoteca si mi-am vizitat si rudele grin.gif cu mancarea am stat bine, doar cu prajiturile - torturile am exagerat grin.gif dar vad ca iinca ma mai incap pantalonii biggrin.gif
se pare ca de 1 mai merg si la mare grin.gif sper sa fie ok vremea.
astazi trebuie sa ajung la sala, sa mai dau jos din torturi!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 29-04-2008, 11:53 AM) *

cu mancarea am stat bine, doar cu prajiturile - torturile am exagerat grin.gif dar vad ca iinca ma mai incap pantalonii biggrin.gif
se pare ca de 1 mai merg si la mare grin.gif sper sa fie ok vremea.
astazi trebuie sa ajung la sala, sa mai dau jos din torturi!

Si pe mine. INCA! )).gif Dar trebuie sa fac ceva urgent lol.gif Spor la sala, eu ma re-apuc de alergat, luat ieri bustiera noua ca a mea cea veche nu mai oferea.... suport )).gif pupic.gif Ancu!
bubbles
pupic.gif Ancul
Sexymom
Ca in fiecare an Ancuta merge la mare pupic.gif Sa revi cu poze asa cum ai facut de fiecare data.Sa ai un timp superb.
julyalina
mare, soare ... eheeeee ce frumos naughty.gif
anca veselie
salutare!
ganesha pupic.gif , eu am fost rea si azi, a adus o colega cozonac bunutz si am papat o felie blushing.gif dar diseara prestez iar sala cheer.gif
sa porti iubita bustiera noua naughty.gif
bubule pupic.gif
sexi pupic.gif draga, sper sa ma intorc cu poze pt ca nu prea am aparat. ar trebui sa-mi iau niste filme sa fac poze. si sper din suflet sa fie caldutz, pt ca altfel o sa ma intorc congelata )).gif !
alina pupic.gif pupic.gif
ramonavlas
Distractie placuta pupic.gif
anca veselie
CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 02:13 PM) *

Distractie placuta pupic.gif

multuuuu! pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 30-04-2008, 12:14 PM) *

ganesha pupic.gif , eu am fost rea si azi, a adus o colega cozonac bunutz si am papat o felie blushing.gif dar diseara prestez iar sala cheer.gif

Eu azi inca nici n-am inceput sa maninc naughty.gif Da' sper sa fiu cuminte lol.gif

Distractie placuta! pupic.gif
anca veselie
ganesha, tre sa fii cuminte pupic.gif multu, sper sa fie o iesire reusita!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 30-04-2008, 04:07 PM) *

ganesha, tre sa fii cuminte pupic.gif multu, sper sa fie o iesire reusita!

Am trecut cu bine peste micul dejun. N-a fost ideal, dar am fost foaaarte cuminte rolleyes.gif
danyhoney
Distractie faina , Anca !!!! hug.gif

p.s. te astept la tequila grin.gif
ramonavlas
Pe mine nu????? naughty.gif
danyhoney
CITAT(ramonavlas @ 30-04-2008, 06:05 PM) *

Pe mine nu????? naughty.gif

lol.gif lol.gif Tu ai primit acum cateva zile un cocktail cu tequila blum.gif
ramonavlas
Dupa cum bine ai zis, a fost acum cateva zile...... )).gif
danyhoney
Nesatulooooooo lol.gif
ramonavlas
)).gif )).gif nesatula raaaaaaaau
anca veselie
buna ziua!
vacanta a trecut, asa ca de azi ma apuc de treaba pe toate planurile: am venit la scarbici si am intrat in priza, am mancat cuminte pana acum si intentionez s-o tin tot asa, iar diseara am in program tae bo cheer.gif
la mare a fost super fain, m-am simtit bine si relaxata, lucru pe care nu l-am mai experimentat de mult.
am ajuns joi pe la 6 seara, era lume multa dar spre deosebire de anul trecut nu au mai fost asa multi prosti sau nu i-am observat eu. am socializat cu oameni faini, am dormit f putin, am si chefuit am vazut si rasaritul si, dupa cum spuneam, am simtit starea aia de relaxare si beatitudine, de stat pe bancutza la carciuma pe malul marii, ascultat muzica faina si de pierdut timpul. din pacate sambata pe la 5 am plecat, as mai fi vrut sa stau si am ramas cu un sentiment de prea scurt si de dorinta sa ma reintorc cat mai repede. ma bucur ca vama mai are inca acel ceva care ma face sa ma reintorc!
ganesha
Ce fain... pe mine de ce nu m-ai luat? dry.gif
pupic.gif spor la treaba pe toate planurile?
anca veselie
pai daca nu ai vrut sa mergi tease.gif
multumesc, si tie!
chiar ma gandeam ca as vrea totusi sa mai slabesc putin, dar asta inseamna sa fiu foarte cumintica, ceea ce... nust daca-mi vine acum tease.gif
julyalina
pupic.gif ce mai faci ancule ? cum te mai simti ? hug.gif
Amazoana
Neata Anca blum.gif
anca veselie
neatza! am facut o cadere de calciu aseara la sala. probabil oboseala, faptul ca ieri am mancat mai putin decat in alte zile si-au spus cuvantul sad.gif
alina pupic.gif , nu ma simt foarte bine inca. desi am dormit bine, ma simt slabita si lipsita de vlaga sad.gif mi-am luat echipamentul la mine, dar nust daca sa merg diseara sau nu sad.gif
danyhoney
Bine ai revenit !!! give_rose.gif

Sper ca esti mai bine acum hug.gif
Amazoana
Multa sanatate Anca!!!! pupic.gif hug.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif sunt putin mai bine. o sa mananc mai mult, o sa bag niste peste in meniu, ca-i bun rau. mai multe iaurturi, mancat gustari...
dulcico, multumesc pupic.gif
julyalina
pupic.gif si niste Ca+Mg efervescent
anca veselie
CITAT(julyalina @ 06-05-2008, 11:36 AM) *

pupic.gif si niste Ca+Mg efervescent

o sa merg in pauza sa fac aprovizionarea, iau si calciu+mg si niste omega 3 grin.gif si legume si peste grin.gif
aki
Buna Ancuta.Ai grija de tine hug.gif Lipsa de vitamine, e primavara wink1.gif
anca veselie
aki pupic.gif multu
Cherie
Imi pare rau Anca, sper ca esti mult mai bine acum! hug.gif

Care sunt simptomele unei caderi de calciu? Si eu am niste stari naspa, cateodata imi vine sa cad jos sad.gif
anca veselie
cherie, pana la urma nust daca a fost cadere de calciu sau mi-a scazut glicemia. blink.gif
ieri am mancat cam putin, am ametit, am vazut stelutze in fatza ochilor, in sala nu era aer... oricum ma durea capul dinainte.
amalia0701
hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ai grija cu ametzelile alea pupic.gif
anca veselie
amalia pupic.gif , am, ce [*****] sa fac. azi ma duc acasa sa ma odihnesc sad.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 06-05-2008, 02:58 PM) *

amalia pupic.gif , am, ce [*****] sa fac. azi ma duc acasa sa ma odihnesc sad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sambata esti in Bucuresti?
Mi-ar fi drag sa ne vedem pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.