Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
dany
CITAT(anca veselie @ 13-05-2008, 12:38 PM) *

lili, si eu consider ca-i treaba masculului, dar am zis ca pt cultura mea generala e bine sa stiu )).gif

Nu neaparat !!! tease.gif blum.gif Sau nu mereu lol.gif naughty.gif grin.gif

Ce WE ai avut !!!!! Superrrrrrrrrrrr !!!!!! pupic.gif
lilistiuca
CITAT(danyhoney @ 14-05-2008, 12:55 AM) *

CITAT(anca veselie @ 13-05-2008, 12:38 PM) *

lili, si eu consider ca-i treaba masculului, dar am zis ca pt cultura mea generala e bine sa stiu )).gif

Nu neaparat !!! tease.gif blum.gif Sau nu mereu lol.gif naughty.gif grin.gif

lol.gif lol.gif lol.gif

aki
CITAT(ganesha @ 13-05-2008, 12:44 AM) *

Mmmm, ce w/e au unii naughty.gif Eu am mutat in draci, am ridicat, hiit... parca-s batuta lol.gif

Pai ce aveai de facut?Tu mutai si ridicai mobila ca stii deja cum sa pui plasticu' pe stromeleaga ca esti femeie maritata dar Ancuta invata ca ii va prinde bine )).gif
amalia0701
pupic.gif
Am ajuns sambata seara la Bucuresti, pana la urma cu masina.
Am chefuit pana dimeiatza la 5 cu Sys, apoi cand ne-am trezit ne-am intors acasa.
Nu am mai sunat, caci oricum nu puteam sa plec sa ne intlanim.
hug.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif pupic.gif
aki pupic.gif
amalia pupic.gif , ne intalnim data viitoare! m-am gandit eu ca nu poti sa ne vedem.

aseara am fost la sala, as usual. azi o sa fac pauza, ar fi a 3-a zi consecutiv si mi se pare totusi cam mult. e reconfortant sa nu ai alt bagaj decat geanta de mana lol.gif as vrea sa ajung la un film, sau terasa, sau oricum ar trebui sa ajung in real la cumparaturi pt ca nu mai am papa. dar inca e devreme, mai am timp sa-mi fac programul.
Sexymom
Pupici Ancule, sa ai o zi frumoasa ca tine.
Maine e iar fiesta mare in Madrid )).gif .Dar cine crezi ca merge la munca?? sa mor io am muncit in luna asta de mi-au sarit capacele.
anca veselie
merci sexoaso, si tie pupic.gif lasa ca recuperezi tu, te odihnesti la mare cand altii or munci pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 14-05-2008, 11:31 AM) *

Maine e iar fiesta mare in Madrid )).gif .Dar cine crezi ca merge la munca?? sa mor io am muncit in luna asta de mi-au sarit capacele.

pupic.gif
Vai,sarmana de tine hug.gif
Mariana
pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 14-05-2008, 09:32 AM) *

CITAT(ganesha @ 13-05-2008, 12:44 AM) *

Mmmm, ce w/e au unii naughty.gif Eu am mutat in draci, am ridicat, hiit... parca-s batuta lol.gif

Pai ce aveai de facut?Tu mutai si ridicai mobila ca stii deja cum sa pui plasticu' pe stromeleaga ca esti femeie maritata dar Ancuta invata ca ii va prinde bine )).gif

Eu nu manipulez plastice lol.gif

Ce tare ai fost, Ancule, cu faza cu ce bine e sa nu mai ai bagaj inafara de geanta.... cit de bine stiu senzatia rolleyes.gif pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif
anca veselie
mariana, aki pupic.gif
ganesha pupic.gif , de azi am revenit la rucsac in spinare, ma duc la sala cheer.gif
aseara am zis sa fac pauza de sala, sa nu abuzez totusi si imi doream sa ajung si eu la terasa. dar... planurile de acasa nu se potrivesc cu cele de la piatza... colegii mei au uitat ca sunt si eu prin firma si au incuiat biroul, unde aveam: geanta cu portofel si chei si geaca lol.gif asa ca... a trebuit sa fac cheta sa-mi iau cartela de metrou si m-am dus acasa. si in loc sa beau o apa plata la aer, m-am epilat, am spalat vase, am strans si intins rufe de pe sarma si am fost in real la shopping.
anca veselie
am mancat o feliutza de tort bestialaaaa!
ma duc la aerobic, apoi la terasa cheer.gif
ramonavlas
Era cu branza tortul? )).gif Esti la zile de branza, nu?
As merge si eu la o terasa, da a venit ploaia sad.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 15-05-2008, 03:19 PM) *

am mancat o feliutza de tort bestialaaaa!
ma duc la aerobic, apoi la terasa cheer.gif

cheer.gif cheer.gif Si eu merg la sala!
pupic.gif Ancutzule, de cand nu ne-am mai 'vazut'
anca veselie
daaaaaaaaaaaaa, ramo, era tot numai din branza lol.gif am facut varza ziua de ieri blushing.gif
buretel pupic.gif pupic.gif bine ai venit pe la mine!
aseara am ajuns la sala, dar... nu s-a facut ora sad.gif sad.gif sad.gif partea buna este ca am ajuns in sfarsit la terasa cheer.gif
sala sper sa fie azi cheer.gif
ramonavlas
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Mariana
pupic.gif give_rose.gif pupic.gif
ganesha
Ce nasol cu inchisul pe dinafara! Asa-mi facea mie mama... mi-a mincat sufletul lol.gif pupic.gif Ancu, un weekend fain sa ai!
aki
ancut pupic.gif
nu prea lume pe oneden sunteti acasa
dar eu azi muncesc sorry.gif
lilistiuca
CITAT(aki @ 17-05-2008, 02:46 PM) *

ancut pupic.gif
nu prea lume pe oneden sunteti acasa
dar eu azi muncesc sorry.gif

si eu am muncit simbata.... sad.gif

ce faci ancutzule??? care mai iti este viata????
pupic.gif
aki
Nu este.Ocupata rau hug.gif
anca veselie
neatza!
ocupata, sa zicem, dar sunt racitaaa sad.gif sad.gif sad.gif m-a luat de luni seara, am fost in parc, probabil mi-a fost frigutz.
sala am abandonat-o sapt asta, pt ca-s si cu rusii si cu raceala si nu prea pot sa respir. eu sper sa ajung vineri.
cu mancarea iar stau cam prost, am tot mancat dulciuri in fiecare zi.
ramo, mariana, ganesha, aki, lili pupic.gif pupic.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 21-05-2008, 11:00 AM) *

neatza!
ocupata, sa zicem, dar sunt racitaaa sad.gif sad.gif sad.gif m-a luat de luni seara, am fost in parc, probabil mi-a fost frigutz.
sala am abandonat-o sapt asta, pt ca-s si cu rusii si cu raceala si nu prea pot sa respir. eu sper sa ajung vineri.
cu mancarea iar stau cam prost, am tot mancat dulciuri in fiecare zi.
ramo, mariana, ganesha, aki, lili pupic.gif pupic.gif

sanatate!!! take care!!!! pupic.gif
anca veselie
multu lili pupic.gif
ramonavlas
Vad ca pe toate ne-a palit acum cu dieta asta. Eu de luni vreau sa ma fac fetita cuminte....si o sa si reusesc.
Mariana
Eu am reusit sa dau jos 2 kg fara sa vreau, dupa duminica noapte (mai multe detalii la mine in jurnal).
De azi am sa fac si abdomene, pt inceput 30 si vreau sa cresc pana la 100 in cateva zile.
pupic.gif
anca veselie
ramo, si eu o sa ma fac iar fetita cuminte blum.gif azi am mancat 2 bomboane de la niste elene, sper sa nu mai apara tentatii.
mariana, spor la abdomene pupic.gif
anca veselie
astazi ma simt vinovata pt ca am mancat cam prost in ultimele zile, scuza mea fiind rusii. am avut niste sarbatoriri si am scapat la pateuri blushing.gif , nu multe dar... nu mai zic si de niste praji, nu prea multe si... mai multa cioco blushing.gif
astazi am programare la epilat, dar maine vreau la sala si daca reusesc sa nu ies maine poate ajung si sambata.
anca veselie
am calcat stramb cu un frozito caramel light blushing.gif
ramonavlas
Hai ca ai dezlegare sa iti mai faci de cap pana luni....... pupic.gif
Sa-ti fie de bine frozito caramel light.....ar merge si la mine unul......
anca veselie
ramo, merci pt dezlegare pupic.gif dar... incerc sa fiu cuminte de maine. daca m-ai fi vazut azi la cumparaturi, am dat la o parte alunele care-mi faceau cu ochiul, si biscuitii si maslinele si toaaaate lucrurile care ma tentau, am luat o gramada de branza, doar o cioco neagra, si capsuuuni, dar momentan nu mi-e foame, e chiar ciudat. bine, prostioare as manca daca as avea blushing.gif
ar trebui sa ma epilez pe picioare dar mi-e leneeeee blushing.gif
aki
Si eu am tot aminat cu epilatul saptamina aceasta,dar simbata ma pun pe treaba wink1.gif
anca veselie
neatza!
a inceput o noua zi de cucerit lumea yahoo.gif
eu sunt tot racita, abia respir pt ca am nasul infundat, dar vreau la salaaaaaaaaa cheer.gif cheer.gif cheer.gif
si vreau sa fiu cuminte, sa mai slabesc grin.gif
aki, eu cam azi as avea program de epilat, sa vad daca-mi iese wink1.gif
amalia0701
pupic.gif
Mananc citrice hug.gif
Ai grija de tine!
anca veselie
pupic.gif amalia pupic.gif
ramonavlas
pupic.gif fata bolanvioara si cumintica.
anca veselie
ramo pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Un weekend minunat sa ai hug.gif
ganesha
Ancule, o saptamina super sa-ti inceapa! pupic.gif
amalia0701
Aloooooooooooo
Bucurestiiiiiiiiiiiiiii
Unde te-ai ascuns draga mea?
anca veselie
am venit yahoo.gif
ramo, nu am fost prea cumintica in wee, dar nici f rea blum.gif bolnavioara sunt in continuare sad.gif incerc sa ma tratez
amalia, chiar a fost un wee reusit wink1.gif
ganesha, merci sa fie!!!
sunt aici, dar am avut treaba. si acum ma cearta sefu' pt ca nu am facut niste chestii si nu am nici cel mai mic chef sa le fac blum.gif dar trebuie sad.gif
bubbles
pupic.gif Ancul hug.gif
dany
Spor la treaba pupic.gif
anca veselie
bubule pupic.gif
merci dany dulce pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 26-05-2008, 01:15 PM) *

sunt aici, dar am avut treaba. si acum ma cearta sefu' pt ca nu am facut niste chestii si nu am nici cel mai mic chef sa le fac blum.gif dar trebuie sad.gif

Pai nu esti racita, cum se indura sa te puna la munca daca esti bolnavioara? grin.gif Eu l-as santaja cu asta lol.gif
pupic.gif
anca veselie
buretel, nu merge santajat sad.gif
behai in continuare sad.gif m-am trezit la 5 dimi tusind, abia am adormit din nou sad.gif
treaba la greu, in continuare, tot incerc sa gasesc cate-o scurtatura, dar nu merge
macar am mers aseara la sala si vreau sa merg si azi.
buretel
CITAT(anca veselie @ 27-05-2008, 01:32 PM) *

macar am mers aseara la sala si vreau sa merg si azi.

Si eu la fel )).gif Si aseara, si sper sa ma urnesc si azi salut.gif
bubbles
pupic.gif ancul racit .Ce faci?Cum te simti?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.