Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
anca veselie
bubule pupic.gif, behai in continuare ca o oaie ratacita. am dormit cu cartof si spirt la gat si pe piept.
buretel pupic.gif , din pacate am plecat de la scarbici tarziu si nu am mai ajuns la sala. in schimb am facut o plimbare pe jos luuunga de o juma de ora.
ramonavlas
pupic.gif sa iti revii cat mai repede.
Cu mancarea cum stai?
Mariana
Insanatosire grabnica.
pupic.gif
buretel
Tot e bine ca te-ai plimbat. Eu am ajuns aseara, si fiindca m-a agatat si profa care face clase, i-am promis ca vin si azi, desi imi propusesem sa nu. Asa ca ma duc la ora de Body Balance, un fel de mix de Pilates si streching, am mai fost o data, mi-a placut mult. Il consider relaxare, fata de programul meu obisnuit de fitness lol.gif
pupic.gif Sanatate multa!
mirela
Salut veselie! pupic.gif Am inteles eu bine sau tu esti foarte bolnavioara?Ce s-a intamplat?Sper ca te tratezi si cu ceva medicamente nu doar te bazezi pe metode traditionale.Iti doresc insanatosire grabnica si ai grija de tine , te rog! hug.gif
anca veselie
salutare!
ramo pupic.gif , cu mancarea cam prost, mi-am cam facut de cap, iar. si maine sunt invitata la pranz, unde sigur o sa fie super mancare blink.gif
merci mariana pupic.gif
buretel pupic.gif , foarte bine ca te-ai dus. si mie imi place la pilates sa ma relaxez putin wink1.gif
mirelaaaaaaaaaaaaaaa hug.gif hug.gif pupic.gif welcome back!!!!! cheer.gif cheer.gif
cu raceala sunt mai bine, mi-a ramas doar tusea pe care o tratez cum pot, cu sirop de tuse.
ieri am ajuns cu fostul meu sef la constanta, a avut treaba pe acolo si am profitat sa ma duc si eu si sa mai stam impreuna. am prins 2 ore de plaja minunate si m-am bronzat putin.
Imagine

Imagine

Imagine
ramonavlas
Ce fain e la mare....vreau si eu !!!Arati f bine, nu te mai stresa cu mancarea....
anca veselie
multu ramo, dar tre sa stresez pt ca apoi iar ma chinui o gramada... mai vreau sa dau jos 1 kg, dar in stilul asta nu reusesc sad.gif
am dormit 4 ore azi noapte si vreau sa ma duc si la sala cu o prietena, care poate doar de la 19.30 sad.gif sper sa rezist...
aki
Buna, ancuta,iti doresc un weekend linistit pupic.gif
Mariana
Foarte frumoase pozele, abia astept pana in august cand voi merge si eu la mare.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ganesha
Ce frumos! pupic.gif
anca veselie
merci aki, dar imi doresc sa fie putin agitat blum.gif
mariana pupic.gif
ganesha pupic.gif pupic.gif
am reusit sa ajung la sala si sa si fac fatza cheer.gif sper sa ajung si maine, dar depinde pana la ce ora voi sta in oras unsure.gif
danyhoney
Ce poze frumoaseeeee !!!!! Si ce inaintasi obraznici )).gif

WE placut ! pupic.gif
bubbles
Hey sexy pupic.gif .recomandare (sper sa o si iei in considerare) .Pentru tuse este un sirop din plante (natural) !!! PLANTUSIN si daca iei macar 5 zile ai sa vezi ca iti va trece tusea hug.gif si nu e nici scump.Cam 10 lei (daca nu mai putin) o sticla care iti ajunge pt tratament floare.gif

Imi place la nebunie cum ai iesit in ultima poza care o ai si la avatar pupic.gif
Sexymom
Anca pupic.gif ce super arati, si imi plac la nebunie pantalonii tai w00t.gif
anca veselie
dany dulce pupic.gif merci blushing.gif
bubule pupic.gif , o sa caut la farmacie. din pacate nu prea ma ajuta tigarile blushing.gif
multumesc blushing.gif
sexi pupic.gif multu. pantalonii sunt bestiali si foarte comozi!
sunt obosita rau, in ultimele 2 zile am dormit putin, joi spre vineri 4 ore, iar ieri m-am culcat la 4 dimineatza, m-am trezit la 10, am fost la sala si apoi intr-o vizita prelungita. am ajuns acasa pe la 7, e 12.30 si eu nu pot sa dorm sad.gif dar am gasit o bere in frigider, o beau si ma culc )).gif
bubbles
La multi ani Ancule.Lasa berula ca nu e buna dac atusesti bataita.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif
buretel
Beey, lasa tigarile si berea rece daca tusesti devil.gif
pupic.gif Foarte faine pozele de la mare rolleyes.gif
anca veselie
buuueyyy, beau si eu o bere o data pe luna si ma ciufulitzi si atunci )).gif
bubule, la multi ani! pupic.gif
buretel pupic.gif , nu las tigarile. ori fumez, ori nu fumez )).gif
mi-am luat un spray cu apa de mare pt nas si o sa-mi treaca si tusea blum.gif
am fost azi la o terasa faina si am baut un super ceai si in parc cu ina, am papat si o salata la cafeneaua actorilor cu niste lipie blushing.gif nu rezist la lipia aia blushing.gif si am facut si aprovizionarea in real si mi-am luat pepene cheer.gif

mariana pupic.gif
bubbles
Ancule cat e pepenele rosu in Real? floare.gif

Ina ce mai face?
ramonavlas
La noi e 2.4ron/kg pepenele.
anca veselie
bubule, e 2.49. destul de ok pretul.
ina e bine, la fel de frumusica ca intotdeauna naughty.gif
bubbles
La noi era 4.5 si 5 lei kg swoon.gif .Iar un pepene avea minim 9-10 kile batista.gif
anca veselie
in real il taie felii, mi se pare convenabil. scumputz la voi.
bubbles
Da si mie mi s-a parut scump .A zis si vanzatoarea ca nu se merita ca in 2-3 sapt vor scadea preturile sorry.gif
Cherie
pupic.gif
lilistiuca
ancutzule, faine pozele de la mare...tu ai un aer exotic...misterios....daca as fi barbat m-as da la tine.... blushing.gif

pentru git poti sa mai iei miere si pastilute cu propolis, se gasesc acum unele care au si vitamina C in compozitie!!!!

TAKE CARE pupic.gif
aki
Ancuta ,trec sa te salut si sa-ti las un pup pupic.gif
bubbles
Si siropul de care ti-am spus are miere, propolis is vitamna C in el wink1.gif
buretel
Neata, cum te simti azi? pupic.gif
Ce mai fac Ina, Axe? De ce nu mai trec pe aici? blum.gif
anca veselie
neatza... la pranz!
cherie pupic.gif
merci mult lili blushing.gif bubule pupic.gif ideea e ca m-am saturat sa iau medicamente blushing.gif si mai ales m-am saturat sa dau bani pe medicamente...mai degraba mi-as lua niste propolis sa-l pap...
aki pupic.gif
buretel, ma simt bine, deja m-am obisnuit cu tusea blum.gif
ina e bine, cu axe nu am mai apucat sa vb, spre rusinea mea....
am fost de dimi la manichiura/ pedichiura si mi-am facut model biggrin.gif sunt tare incantata biggrin.gif
buretel
Si tu cu model, ca Ramo? rolleyes.gif
danyhoney
Vrem poze cu unghiile pupic.gif

Buretelu` , Lavinia era bine saptamana trecuta cand am vorbit cu ea .
anca veselie
nu mai stiu cum si-a facut ramo, o sa incerc sa le pozez diseara.
dany dulce pupic.gif
Sexymom
Super gagica, cred ca sunt tare frumoase. pupic.gif
Trebuie sa incep si eu sa imi ingrijesc mai mult unghiile ca am niste maini de tractorista.
lucy
Ancutule ti-am vazut si io pozitele!Esti SUUUUUPER!!!!!!!!! pupic.gif pupic.gif
buretel
Ma bucur ca-s bine, si Ina si Axe floare.gif

Hai Anca, pune unghiile la inaintare )).gif
anca veselie
sexi, sunt tare incantata de ele naughty.gif
merci lucy blushing.gif
buretel, ai rabdare ca sunt la scarbici si nu am cu ce sa le pozez.
vreau sa scad sub 62 kg si incerc sa tin zilele de branza si sa fiu cuminte, sper sa si reusesc. pana acum mi-a iesit )).gif
ramonavlas
Si eu merg miercuri la manicchiura si fac alt model cheer.gif
anca veselie
f bine ramo cheer.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 02-06-2008, 01:49 PM) *

vreau sa scad sub 62 kg si incerc sa tin zilele de branza si sa fiu cuminte, sper sa si reusesc. pana acum mi-a iesit )).gif

Poate sub 52 wink1.gif Era sa lesin cand vazusem 62 la tine swoon.gif )).gif
anca veselie
da grin.gif am gresit, sub 52 vreau sa scad
Mariana
Merg si eu vineri la manechiura si pedichiura, ce imi recomndati , simpe (oja), french sau model?
pupic.gif
ramonavlas
French....din toata inima pupic.gif
ganesha
Ce mai faci, Ancule? pupic.gif
Mariana
Salut.
pupic.gif hug.gif
lilistiuca
ancutzule, am si eu o intrebare de 100 de puncte: ai pe DVD serialele neveste diperate sau fetele Gilmore???

ma roaga sa ii fac rost de ele o amica care este stabilita in Cipru....
anca veselie
salutare!
ganesha pupic.gif sunt destul de ok, ma tot gandesc unde/ cum si cu ce bani sa plec )).gif

mariana pupic.gif te-ai hotarat cum sa-ti faci unghiile?
lili, o sa ma uit pe acasa. ceva am sigur, dar nu de la inceput. te intereseaza toate seriile?

sunt cam obosita, parca nu mai apuc sa dorm. ieri am fost la sala, apoi m-am intalnit cu un amic, era ziua lui. m-am culcat dupa 12 si azi dimi abia m-am trezit. azi si maine vreau sa merg la clubul de carte elle, desi nu am citit cartile despre care se discuta. deci... pauza de sala!
azi e a 3-a zi de branza, pana acum am reusit sa nu am tentatii naughty.gif
la serviciu e mult de munca, iar cu seful e una calda, una rece...
Mariana
Nu inca dar cred ca o sa le fac doar cu oja ca aseara cand m-am vopsit le-am cam vopsit si pe ele si acum am una naturala si un neagra.
pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.