Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92
anca veselie
)).gif dar n-ai folosit manusi?
lilistiuca
anca, m-ar interesa toate seriile, dar ma multumesc cu ce ai....

prietena mea din Cipru vrea sa i le dau la vara, cind o sa vina in tara....so, nu e graba, vine pe 10 iulie in tara...

daca poti sa mi le tragi pe DVD-uri ne intilnim o data si facem schimb, eu iti dau dvd-uri virgine si tu pe alea cu serialele..daca nu, le pot trage eu intr-un wwekend.

pupic.gif

anca veselie
ok, o sa ma uit ce am!
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 04-06-2008, 02:35 PM) *

ok, o sa ma uit ce am!

multzam frumos!!!

pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 04-06-2008, 11:39 AM) *

ganesha pupic.gif sunt destul de ok, ma tot gandesc unde/ cum si cu ce bani sa plec )).gif

Hihi Ancule, tot ce trebuie e raspunsul la ultima parte. Dupa aia... totul e ca si rezolvat lol.gif pupic.gif
Cherie
pupic.gif si spor la toate azi!
anca veselie
ganesha )).gif )).gif sunt in stare sa scot bani din piatra seaca numai sa plec lol.gif mai ramane si cu cine...
multu cherie pupic.gif
m-am trezit azi dimi f greu si cu singurul gand ca nu vreau sa merg la serviciu si mi-am dat seama ca toata sapt am simtit acelasi lucru sad.gif singurul lucru la care ma pot gandi este ca VREAU LA MARE!!!!!!!!!!! si ca... vreau sa dorm )).gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 05-06-2008, 11:18 AM) *

ganesha )).gif )).gif sunt in stare sa scot bani din piatra seaca numai sa plec lol.gif mai ramane si cu cine...
multu cherie pupic.gif
m-am trezit azi dimi f greu si cu singurul gand ca nu vreau sa merg la serviciu si mi-am dat seama ca toata sapt am simtit acelasi lucru sad.gif singurul lucru la care ma pot gandi este ca VREAU LA MARE!!!!!!!!!!! si ca... vreau sa dorm )).gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ca sa vezi...si io la fel...nu mai vreau la serviciu si vreau sa dorm.......sa nu mai ma scol la 5.30... sad.gif

merg io cu tine la mare..daca ma iei... cheer.gif
Sexymom
Anca cred ca e boala generala )).gif , si eu ma gandesc numai la concediu si zilele de la scarbici mi se par din ce in ce mai lungi si mai greu de suportat.
buretel
Maine e vineri, da o fuga pana la mare blum.gif
Cherie
Mare, soare, plaja, vreau si euuuuuuuuu sad.gif

Eu mai si stau toata ziua cu vacantele (altora) sub nas, primesc prezentari, poze, ale diferitelor colturi de lume, care mai de care mai insorit, mai plin de palmieri. sorry.gif
anca veselie
lili pupic.gif eu as vrea sa stau mai mult de wee si la cort grin.gif te mai bagi? blum.gif
sexi pupic.gif asa e sad.gif am si inchidere de luna pe deasupra doh.gif
buretel, sunt prea obo sa merg wee asta, nu am cu cine si am auzit ca se si strica vremea sad.gif
cherie pupic.gif , la tine cred ca e cel mai nasol pupic.gif

am reusit sa ajung in a 4-a zi de branza cheer.gif cu o miiica abatere: aseara, in loc de branzica slaba am mancat putina mozzarella blushing.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 05-06-2008, 02:10 PM) *

lili pupic.gif eu as vrea sa stau mai mult de wee si la cort grin.gif te mai bagi? blum.gif

w00t.gif ..iubita....cind aud de cort...zic pas.....si Cristina mea pleaca cu sotul la munte cu cortul....iar eu la hotel de 3 stele la Olanesti.. blum.gif

am imbatrinit......tre sa dorm in pat....sa fac dus cu apa fierbinte.....am tabieturi.....

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
ma gandeam eu:) mie-mi place sa ies din cort si sa vad marea! si ... fac si economie blum.gif
buretel
Eu n-am mers niciodata cu cortul sorry.gif Nu am avut ocazia, dar as vrea sa incerc.
Sexymom
Cu cortul am mers si eu cand eram tanara, in Delta Dunarii, era o vreme minunata si langa noi, pe insula , in Lebada -Crisan era o tabara de cercetasi. Ei au plecat spre seara si am ramas numai noi 2 si ....cortul. Fetelor, timp de 10 zile a plouat non-stop.Nici macar carbunii nu se mai aprindeau, si umblau serpii pe langa noi ca pe coclauri.
Asa ca nu mai vreau sa aud de cort )).gif
buretel
CITAT(Sexymom @ 05-06-2008, 03:07 PM) *

Cu cortul am mers si eu cand eram tanara, in Delta Dunarii, era o vreme minunata si langa noi, pe insula , in Lebada -Crisan era o tabara de cercetasi. Ei au plecat spre seara si am ramas numai noi 2 si ....cortul. Fetelor, timp de 10 zile a plouat non-stop.Nici macar carbunii nu se mai aprindeau, si umblau serpii pe langa noi ca pe coclauri.
Asa ca nu mai vreau sa aud de cort )).gif

ohmy.gif ohmy.gif Ce 'pofta' de cort mi-ai facut lol.gif lol.gif Cred ca ma lipsesc salut.gif
Sexymom
Hai mai Buretzica ca era vb de Delta Dunarii, pe plaja nu sunt serpi.Numai rechini poate )).gif )).gif

PS: sotul meu cauta un cort pt. noi, vrea sa invete si fetele sa se descurce singure in natura. )).gif
anca veselie
buretel, nu e chiar asa de rau )).gif
sexi, ce peripetii ati avut si voi )).gif dar sunt sigura ca ati reusit sa va incalziti naughty.gif
Sexymom
CITAT(anca veselie @ 05-06-2008, 02:27 PM) *

sexi, ce peripetii ati avut si voi )).gif dar sunt sigura ca ati reusit sa va incalziti naughty.gif

Asta da, chiar m-am bucurat din plin de ...ploaie lol.gif lol.gif
anca veselie
CITAT(Sexymom @ 05-06-2008, 03:23 PM) *

Hai mai Buretzica ca era vb de Delta Dunarii, pe plaja nu sunt serpi.Numai rechini poate )).gif )).gif

PS: sotul meu cauta un cort pt. noi, vrea sa invete si fetele sa se descurce singure in natura. )).gif

misto sa duci fetele cu cortul! e o aventura!
eu am fost anul trecut in delta cu cortul, am stat pe o insula pustie, baietii au pescuit, a fost minunat!!!!
Mariana
Anca am avut manusi dar s-au gaurit in timpul vopsiri si a intrat o mica picatura dar care a fost deajuns.
E minunat in natura doat 2 singuri. naughty.gif wink1.gif )).gif
buretel
doh.gif Am uitat. Am fost acum cativa ani si am dormit pe plaja, in sac de dormit. Cine a avut cort, a dormit in cort, cum eu nu am avut, se pune ca am dormit aventuros sau nu? lol.gif lol.gif
Bine, am stat 99% din timp treaza, sa ma uit dupa taratoare, zburatoare, inotatoare si alte cele laugh.gif laugh.gif Eram terifiata )).gif
anca veselie
se pune buretel, cum nu!!!!!!!!!
mariana, se mai intampla pupic.gif
plec la clubul de carte elle si apoi la avanpremiera sex and the city cheer.gif
ganesha
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 01:50 PM) *

Eu n-am mers niciodata cu cortul sorry.gif Nu am avut ocazia, dar as vrea sa incerc.

Ocazia se face asa: se ia cortul si se pleaca )).gif (cu trenul, cu masina, cu ce-ai tu la indemina )).gif ). Eu am inceput sa merg cu cortul de la 15 ani, an de an aproape, as muri fara mersul cu cortul, pe vremurile tinere si nelinistite plecam cite 7-10 zile, acu' doar cite vreo 3, ca de'.... responsabilitatile )).gif Am fost cu cortu' si cind eram insarcinata, iar pe crocodil l-am dus de la 3 ani. Iar ploaia la cort... e ceva divin... mai frumos de-atit, mai rar...

Asa ca.... ce mai astepti? grin.gif )).gif

Ancule, si pe mine ma batea gindu' sa ma duc la Sex and the City, voiam saptamina trecuta, dar abia atunci incepuse si era aglomeratie. Ma gindeam sa ma duc miine seara... Saptamina asta iese Kung Fu Panda cheer.gif
michelle
Si eu merg maine la Sex And The City cheer.gif cheer.gif cheer.gif

In legatura cu cortul, nici eu nu mai avusesem ocazia pana l-am cunoscut pe C. De atunci (de 5 ani) ne facem concediile la cort intotdeauna naughty.gif Va pot recomanda campinguri din Ro daca sunteti interesate. Si astept si recomandari daca aveti. Vara asta, ca si vara trecuta mergem 2 saptamani prin tara cu cortul cheer.gif

CITAT(lilistiuca @ 05-06-2008, 02:20 PM) *

am imbatrinit......tre sa dorm in pat....sa fac dus cu apa fierbinte.....am tabieturi.....

Noi avem o saltea in care te simti ca in pat. Si am stat la campinguri unde sunt bai cu apa calda non stop si ff curate.
Bine, am stat si in campinguri comuniste cu bai infecte. doh.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 05-06-2008, 06:07 PM) *

plec la clubul de carte elle si apoi la avanpremiera sex and the city cheer.gif

Si eu vreau la film sad.gif Sa ne faci review dupa )).gif

CITAT(ganesha @ 05-06-2008, 11:05 PM) *

Ocazia se face asa: se ia cortul si se pleaca )).gif (cu trenul, cu masina, cu ce-ai tu la indemina )).gif ). Eu am inceput sa merg cu cortul de la 15 ani, an de an aproape, as muri fara mersul cu cortul, pe vremurile tinere si nelinistite plecam cite 7-10 zile, acu' doar cite vreo 3, ca de'.... responsabilitatile )).gif Am fost cu cortu' si cind eram insarcinata, iar pe crocodil l-am dus de la 3 ani. Iar ploaia la cort... e ceva divin... mai frumos de-atit, mai rar...

Asa ca.... ce mai astepti? grin.gif )).gif

Pai astept...un cort )).gif )).gif Nu am, decat saci de dormit dry.gif
S-a intamplat sa dorm in tot soiul de improvizatii, de la baraci parasite, la sure cu fan, pana la dormit pe plaja, dar in cort propriu zis n-am calcat lol.gif
Ce fain ai povestit, mi-ar placea sa merg. Dar acum sunt prea babeta pt asta doh.gif laugh.gif

Miha, ia zi niste campinguri, asaaa, de control grin.gif

L.E. oare ar fi bine sa mutam discutia corturilor pe un subiect nou? am acaparat jurnalul Ancai blushing.gif
anca veselie
neatzaaaaaa!
ganesha pupic.gif o sa apara si la noi la inceputul lui iulie kung fu panda. asa este, la cort simti putin altfel lucrurile naughty.gif
miha pupic.gif asa este, se gasesc si campinguri faine! si daca ai tot ce-ti trebuie poate fi foarte faina o excursie de asta.
buretel, cred ca niciodata nu esti prea "batran" sa faci ceva pupic.gif in sura de fan nu am dormit, mi se pare foarte faina ideea wink1.gif

a fost foarte dragutz filmul, relaxant si haios. eu zic ca merita!
buretel
Daca a venit si la noi za muvi, ma duc si eu, spui ca-i fainut wink1.gif
Neata pupic.gif
michelle
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 11:19 PM) *

L.E. oare ar fi bine sa mutam discutia corturilor pe un subiect nou? am acaparat jurnalul Ancai blushing.gif

Daca sunt mai multe persoane interesate de acest subiect, sigur!
buretel
CITAT(michelle @ 06-06-2008, 10:49 AM) *

CITAT(buretel @ 05-06-2008, 11:19 PM) *

Daca sunt mai multe persoane interesate de acest subiect, sigur!

Eu sunt cheer.gif Si sigur se mai gasesc amatori wink1.gif
danyhoney
Vii cu mine cu cortu` , Buretel ? lol.gif Eu am fost doar 1 data da` de muuuuuult tare ( in tineretile mele zbuciumate ) asa ca nu se pune )).gif

pupic.gif Anca
anca veselie
dada, muta-ti-l!
buretel, dany dulce pupic.gif

mi-am dat cu oja, e vineri, cantarul a fost prietenos cu mine si am chef de distractie yahoo.gif
Sexymom
Sa va spup ce am facut. smile.gif
Am citit ca Ancuta si Ramona si-au pictat unghiile, si cum eu nu mi le pictez aproape niciodata, m-am dus la un magazin si mi-am luat o oja ( in casa nu am decat lac si tratament de unghii), imi fac eu unghiile si vin ai mei acasa )).gif belesc niste ochii la unghiile mele huh.gif erau un ciclam aprins, au spus ca sunt oribile, ca e o culoare care nu ma prinde.Eu i-am ignorat si m-am dus la scarbici si Ruben se uita la mainile mele si spune : ce culoare de babe, e oribila lol.gif .
Seara am luat sticla de oja si m-am dus cu ea la magazin si am schimbat-o pe o culoare cuminte.Culoarea oului de ratza.
anca veselie
sexi pupic.gif )).gif simpatica ca intotdeauna pupic.gif
ina_ceva
CITAT(anca veselie @ 22-05-2008, 02:20 PM) *

am calcat stramb cu un frozito caramel light blushing.gif

Ai consumat frozito fara mine tease.gif ?
I-am si uitat gustul, trebuie sa iau masuri...
anca veselie
da, ina! e un apropo cumva naughty.gif ?
aki
CITAT(Sexymom @ 06-06-2008, 11:32 AM) *

Seara am luat sticla de oja si m-am dus cu ea la magazin si am schimbat-o pe o culoare cuminte.Culoarea oului de ratza.

lol.gif asta cum?
buretel
Ina, ce mai faci, pe unde te-ai ascuns? blum.gif
anca veselie
neatza!
din capitolul just being me, tocmai mi-am dat cu usa de la baie in ochi lol.gif s-a umflat putin sad.gif
in rest sunt cam nervoasa, sper sa-mi mai revin pe parcurs.

buretel
Neata, de ce esti nervoasa? sad.gif
lilistiuca
CITAT(anca veselie @ 09-06-2008, 10:21 AM) *

neatza!
din capitolul just being me, tocmai mi-am dat cu usa de la baie in ochi lol.gif s-a umflat putin sad.gif
in rest sunt cam nervoasa, sper sa-mi mai revin pe parcurs.

pupam ochiul sa treaca!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

ei...astazi e luni...nici iarba nu creste.....
anca veselie
CITAT(buretel @ 09-06-2008, 10:22 AM) *

Neata, de ce esti nervoasa? sad.gif

pur si simplu am o stare aiurea. ieri am ajuns la cora, mi-era foame si am mancat 2 croissante cu cioco blushing.gif si niste pateuri cu ciuperci blushing.gif, azi am mancat vreo 4 praji la o aniversare si ma enerveaza ca abia mai slabisem putin sad.gif nici la sala n-am chef sa merg, dar o sa ma sacrific sad.gif

lili, exact asta mi-am pus eu la messenger hug.gif
buretel
Beeey, hai la sala, hai ca si eu merg azi!! Si o sa ma duc la treadmillu' cu tv, sa ma uit la meci, la 7 lol.gif
cheer.gif Hai la sala, Ancule!! Nu conteaza croissantele si alte cele, nu le socoti )).gif
anca veselie
pupic.gif merci buretel pupic.gif floare.gif
o sa merg la sala cheer.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 09-06-2008, 03:54 PM) *

pupic.gif merci buretel pupic.gif floare.gif
o sa merg la sala cheer.gif

cheer.gif cheer.gif Suuupeeer!!! Acum e musai sa merg si eu, nu? lol.gif Nu ma mai pot scuza blum.gif
hug.gif
aki
Buna Anisoara hug.gif
anca veselie
in mod sigur buretel pupic.gif cheer.gif

akisor m-ai cam botezat blum.gif
ganesha
Hai c-a trecut lunea, acu' vine martea )).gif Sper sa ai o zi mai buna! pupic.gif

N-am mai apucat sa vad Sex&theCity, in schimb am vazut Panda in seara asta... demential box.gif
danyhoney
Ce faci , Anca ? esti mai bine azi ? A inceput sa creasca iarba ? )).gif hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.