Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
bubbles
Neata pupic.gif pupic.gif
buretel
Ai fost la sala? blum.gif Me - da )).gif Mergem si azi, atencion grin.gif
anca veselie
neatza!
dany dulce pupic.gif , ieri, marti a inceput sa creasca iarba )).gif mai ales ca la 12.30 am plecat de la scarbici si m-am dus la vopsit radacini + tuns naughty.gif
buretel, am fost luni la sala, a fost minunat cheer.gif azi am programare la epilat, sper sa ma mai tina curelele sa ajung de la 20.30, daca se tine ora blink.gif
ganesha pupic.gif , tre sa vad si eu panda naughty.gif si tu sex and the city blum.gif
bubule pupic.gif
aseara am fost la cupa presei la cantat, asa ca m-am culcat la 2 blink.gif asa ca-s cam chiauna blink.gif a fost o experienta interesanta.
aki
Buna.O zi buna iti doresc hug.gif
anca veselie
merci aki, si tie pupic.gif
Mariana
Buna, buna, buna, ce mai fac fetele?
Anca pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
mari pupic.gif
anca veselie
de duminica incoace am o maaaare pofta de mancare sad.gif ieri m-am mentinut in limite, cu exceptia ca am gustat mai multisor dintr-o suuuper praji, de abia am rezistat sa nu-mi comand si eu. azi vad ca pana acum am fost cuminte...
de fapt ar cam trebui sa tin 1-2 zile branza, dar nust daca pot pt ca vineri lec la mareeeeeeeeeee yahoo.gif si sper sa nu ma napadeasca rusii blink.gif
dany
Pleci la mare , pleci in Viena .....Ce-ti pasa tie pupic.gif
anca veselie
dany, fac si eu ce pot blum.gif stii ca-s plimbareata naughty.gif
dany
Da, stiu hug.gif . M-as teleporta in WE .... )).gif
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 11-06-2008, 03:51 PM) *

Da, stiu hug.gif . M-as teleporta in WE .... )).gif

vai de mine, ce ar iesi, am dansa pana dimineatza impreuna cu JACK (daniels) blum.gif, am vedea rasaritul si ne-am praji la soare!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dany
Mai bine taaaaaaaaaaaci sad.gif
anca veselie
)).gif )).gif OK, GATA blum.gif
dany
Ce faci , te-ai gandit daca vii pe 10 iulie in Poiana Brasov la mici si bere ? naughty.gif
ramonavlas
Cum sa nu vina???
Da daca totusi nu ajunge, oricum nu scapa de noi pe 12 in Bucuresti.
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 11-06-2008, 04:52 PM) *

Ce faci , te-ai gandit daca vii pe 10 iulie in Poiana Brasov la mici si bere ? naughty.gif

eu m-am gandit si vreau, dar depinde de cum termin treaba si de seful meu unsure.gif
dany
pray.gif pray.gif sa-ti termini treaba si sa fie sefu`intelegator !! pupic.gif
May
pray.gif pray.gif pray.gif
anca veselie
si eu ma rog la Doamne Doamne pt asta!
am fost la epilat si plec la cardio dance cheer.gif
ramonavlas
Si eu merg maine la epilat cheer.gif
anca veselie
bestiala senzatia sa fii proaspat epilat cheer.gif aseara dupa sala am picat, la 10.30 cred ca dormeam )).gif
azi vreau iar la sala si tre sa ajung si-n real sa-mi fac aprovizionare pt mare si o prietena vrea sa iesim si la terasa, nust cum le fac pe toate. incerc sa plec maine mai devreme, sa vad daca ma lasa sefu' doh.gif
ina_ceva
Vineeeeeeee! cheer.gif
anca veselie
aseara am reusit doar sala - pilates si tae bo cheer.gif si iesit la suc.
azi plec la 2, cumparaturi, strans bagaj si plecareeee cheer.gif sper sa fie vreme faina!
ironmissy
imi place tare tare mult de tine ca sportezi!

n-am prins unde pleci, dar iti doresc drum bun si vreme frumoasa!

te pupic.gif !
anca veselie
pupic.gif missy, plec la mare cheer.gif multuuu!
si mie-mi place ca sportez si intentionez sa sportez mereu cheer.gif
ramonavlas
Distractie placuta la mare! Abia astept sa ajung si eu...fix de azi intr-o luna cheer.gif
anca veselie
da, acum astept sa plec doh.gif una dintre fete nu a reusit sa plece de la serviciu inca doh.gif
tine-ti-mi pumnii pt drum!!!
bubbles
Distractie maxima la mare pupic.gif pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 13-06-2008, 06:07 PM) *

da, acum astept sa plec doh.gif una dintre fete nu a reusit sa plece de la serviciu inca doh.gif
tine-ti-mi pumnii pt drum!!!

Ati reusit pina la urma? )).gif pupic.gif Ancu' tare de tot!
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif Teai bronzalit??????????
anca veselie
salutare!
am reusit sa plecam si am reusit sa ne si intoarcem cu bine )).gif
nu prea m-am bronzat pt ca atunci cat a fost soare am stat mai mult la terasa la socializat si cand am intentionat sa stau la plaja nu a fost vreme. a si plouat putin, iar duminica a foat mai racoare si nu am putut sa stau. iar sambata seara au venit si rusii. dar a fost tare dragutz!
si niste poze:
Imagine Imagine
tratamentul de infrumusetare: Imagine
anca veselie
cu o prietena: Imagine foarte nedormita: Imagine si relaxandu-ma: Imagine
ramonavlas
Woooow w00t.gif ce corp....esti super super pupic.gif
anca veselie
blushing.gif merci ramo pupic.gif
michelle
Anca, ce mult ai slabit! Arati bestial! De decolteu nu mai zic nimic naughty.gif
anca veselie
merci mult miha pupic.gif !
m-a amuzat o fata la sala care m-a intrebat de ce mai vin la sala, ca ne stia ea pe noi astea slabanoage lol.gif i-am explicat ca nu sunt de la natura asa si ca e multa munca la mijloc wink1.gif
Sexymom
Esti foarte frumoasa in poze, arati crima de misto. pupic.gif Mai ales in aia printre sticlele de coca )).gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 16-06-2008, 04:10 PM) *

merci mult miha pupic.gif !
m-a amuzat o fata la sala care m-a intrebat de ce mai vin la sala, ca ne stia ea pe noi astea slabanoage lol.gif i-am explicat ca nu sunt de la natura asa si ca e multa munca la mijloc wink1.gif

Ce ma isterizeaza fazele astea lol.gif lol.gif Am mai primit si eu intrebari din astea... intrebatoare doh.gif Una o data mi-a zis: pai de ce mai alergi ca esti slaba? lol.gif Ca sa fiu sanatoasa si fit, d'oh....

pupic.gif Ancul, suuupeeeeer poze! Arati demential!
lilistiuca
ancutzule, esti sexoasa foc!!! pupic.gif

si ai un decolteu de nta 10!!! give_rose.gif
dany
Frumoase pozele ! De tine nu mai zic nimic ca ma dau cu ( , ) capul de monitor de cate ori te vad . pupic.gif
anca veselie
neatza!
sexi pupic.gif , acolo ma odihneam )).gif era vreo 4 dimineatza si imi era soooooomn. eh, am ales si eu pozele mai bune blum.gif
ganesha pupic.gif tks!!!! da, e aiurea mentalitatea asta ca daca arati cat de cat ok nu mai are rost sa faci sport si sa ai grija, nu? doh.gif
lili blushing.gif pupic.gif
dany dulce pupic.gif , nu te mai da cu capu' de monitor ca o sa faci cucui give_rose.gif

sunt nervoasa!!!!!!!!!!!!!!! iar am treaba la serviciu si nu am cheeeeeeeeeeeeef sad.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif pupic.gif
No comment.
anca veselie
)).gif MERCI MARIANA!
lilistiuca
ce mai faci ancutzule???

am fost si eu ieri la Sex and the city cu Cristina mea si ne-a placut!!!

o zi buna!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nusarich
Arati super, Anca! Vorba Mihai, de decolteu nu mai zic nimic!

Unde faci tu pilates/tae bo?
anca veselie
lili, ma bucur ca v-a placut! ce sa fac, la serviciu, ma pregatesc psihic de plecare in concediu cheer.gif stare nu prea am, sunt destul de neutra.
nusa, multumesc pupic.gif eu fac la o sala de langa city mall, se numeste Lotus Sport. mie imi place si-mi plac si instructoarele!
nusarich
Mercic mult, Anca, am intrat pe site, e draguta sala, dar e asa de departe sad.gif
anca veselie
tu unde stai?
Sexymom
Pupici fata frumoasa, slaba si sportiva. pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.