Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
pupici sexi! sapt asta nu am fost deloc sportiva din cauza de rusi, as vrea sa ajung maine dar nust sigur.
nusarich
CITAT(anca veselie @ 19-06-2008, 01:21 PM) *

tu unde stai?

In Pantelimon. Si lucrez in Otopeni...
anca veselie
iti e total peste mana....
nusarich
CITAT(anca veselie @ 19-06-2008, 01:34 PM) *

iti e total peste mana....

Da, asta ziceam si eu... sad.gif
aki
Buna ,Anca.Frumoase pozele si tu la fel hug.gif
anca veselie
merci aki pupic.gif
dany
Concediu super-mega-extra placut , Anca pupic.gif
nusarich
Concediu placut Anca! Sa vii cu poze! hug.gif
bubbles
Concediu placut Ancule pupic.gif pupic.gif
anca veselie
dany, nusa, bubule va multu si va pup pe toate!!!!
si salutari de la viena!!!
eu ma alcoolizez singura cu niste cuba libre naughty.gif blum.gif
este frumos, dar am cam ramas fara bani si e putin cam lent pt mine tot ce se intampla lol.gif
sunt nesatisfacuta pt ca nu mi-am gasit de incaltat, nu prea mai am bani, dar o sa intru in cardul de credit si mi se pare ca mai am o gramada de vazut si nu vad!!!!! ne trezim destul de tarziu si plecam din casa pe la 11, ceea ce e tarziu, dar ne intoarcem pe la 10 -11 seara.
azi am fost la un concert de muzica clasica, ok de altfel dar cam scump.
si... am chef de distractie! de dans! ceea ce nu se va intampla decat poate in bucuresti wee care vine.
cu mancarea stau de la prost in sus, evident. pap cioco, pt energie blum.gif cu paine, ca de, asta e, iar azi am mancat chipsuri, si proaste pe deasupra, si nici nu mi-au placut lol.gif

dany
pupic.gif si multumim de vesti !

Viena...... frumosssss .....
ganesha
Anculeeee, vreau si eu la Viena! Tare mi-a picat cu tronc orasul ala, ca sa nu mai zic si ploaia-cu-galeata pe care s-a desfasurat in fiecare zi cit am stat acolo lol.gif

Asteptam pozeeee! pupic.gif
anca veselie
salutare!
dany dulce pupic.gif ganesha pupic.gif
daaa, frumos tare orasul asta. pe unde ridicai capul vedeai ceva fain!
pana la urma mi-am gasit si de incaltat, m-am linistit si cu asta grin.gif
ploaie am avut cam in ultimele 3 zile mai mult noaptea. dar ganesha, asa e, incepe sa toarne efectiv! in rest vreme buna, caaaald si soare.
incerc sa-mi revin cu papa, dar ma cam trage ata la ciocolata wacko.gif

cu pozele mai asteptam, nu am luat aparatul sa le descarc, poate diseara daca o sa mai am forta dupa sala )).gif
lilistiuca
ce mai faci dragutzule???
asteptam poze cu Viena si incaltarile!!!

mie mi-a placut cel mai mult in gradinile de la Schönbrunn , inclusiv gradina zoologioca de acolo....
anca veselie
lili pupic.gif la gradina zoologica nu am mai intrat, dar schonbrunul e frumos, intr-adevar. mie mi-a placut mult si la muzeul sisi, imi place tare mult personajul si interesanta viatza si personalitatea.

inca nu pot pune poze, merge netul ingrozitor
bubbles
Hey Ancule pupic.gif .Mie mi-au adus ai mei incaltari faine de la Viena si au zis ca si preturile sunt bune dar mai ales ca au o piele atat de moale si de faina blink.gif .La anu sper sa ajungem si noi pe acolo ca anu asta vrem sa vedem Romania )).gif
dany
Bine ai revenit ! give_rose.gif
anca veselie
f frumos bubule, romania e frumoasa! si intr-adevar, sunt preturi bune mai ales la reduceri wink1.gif
merci dany dulce! pupic.gif
aseara am prestat sala cheer.gif ce bine a fost! sper sa ajung si azi, pt ca trebuie sa ajung sa ma vad si cu o prietena, e ziua ei.

in fata parlamentului, cu... spatele: Imagine

la un papuc de fotbal: Imagine ce motooor: Imagine

la belvedere, in gradina cu un bonsai: Imagine la schonbbrun, gradinile private: Imagine
palatul, cu lucia: Imagine cu umbrela portocalie: Imagine Imagine
nusarich
Foarte frumoase pozele, Anca! hug.gif
ganesha
w00t.gif
Nu mai zic nimic.... )).gif pupic.gif
anca veselie
CITAT(ganesha @ 01-07-2008, 02:51 PM) *

w00t.gif

sper ca e de bine tease.gif

merci nusa pupic.gif
Mariana
No comment.
pupic.gif hug.gif
lilistiuca
frumos!!!

si dvs domnisoara aveti niste picioare...OAU!!! cheer.gif

pupic.gif
aki
Ce poze faine w00t.gif .Sa traiesti give_rose.gif
bubbles
Frumoase pozele, frumoasa si sexy si posesoarea naughty.gif pupic.gif
anca veselie
MERCIII!
mariana, lili, aki, bubule pupic.gif pupic.gif
aseara prestat sala cheer.gif apoi la terasa la ziua unei prietene. azi o sa merg la o cina, sa vad ce o sa pap huh.gif grea viatza. blum.gif
crissy
CITAT(anca veselie @ 02-07-2008, 01:32 PM) *

aseara prestat sala cheer.gif apoi la terasa la ziua unei prietene. azi o sa merg la o cina, sa vad ce o sa pap huh.gif grea viatza. blum.gif

asa viata as vrea sa am si eu wink1.gif blum.gif
f. frumoase pozele, eu nu le pot deschide sa le vad mai mari sad.gif
butterfly
fooooooooooarte faine pozele :x
amalia0701
Servus iubita sexoasa pupic.gif
Viena.............ce frumos doh.gif , io tot solicit pensia si astia nu ma baga in seama )).gif
aki
Salut,Ancut. hug.gif
Panda
frrrruuuumoase picioare.... as vrea si eu.

eu park sunt rugbista... cry.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 01-07-2008, 04:13 PM) *

CITAT(ganesha @ 01-07-2008, 02:51 PM) *

w00t.gif

sper ca e de bine tease.gif

Spera... ca nu-i de bine lol.gif e de exceptional tease.gif

Noutati? rolleyes.gif
anca veselie
pup fetele. eu ieri am avut o stare de batut pe cineva, sau mai degraba pe capul meu zapacit. azi parca e mai bine, dar am treaba multaaaa.
crissy m-am gandit sa nu le pun mai mari, ca se incarcau prea greu. in legatura cu viatza mea... fac si eu ce pot blum.gif
akisor pupic.gif
lilianatutza, multumesc! sa stii ca din ian pana acum am dat 6 kg jos si merg la sala de 3-4 ori/ sapt grin.gif

joi am fost la concert damian & brothers, f distractiv!
Imagine

in wee am fost la ai mei, iar duminica la best fest care m-a cam dezamagit si dpdv al muzicii si al organizarii. f putine toalete, f putine locuri de stat jos si preturile cam maricele la unele produse. noroc ca a salvat seara concertul manu chao!
iar azi merg la concert def leppard si whitesnake!
anca veselie
si ganesha, daca tot ma intrebi de noutati grin.gif
inainte: Imagine dupa: Imagine
Imagine
Nessie
Super! clap.gif Imi place cum iti sta si ca e asimetric. blum.gif Ce imi plac oamenii care au curajul sa faca schimbari vizibile de look. Mi-as dori si eu sa fiu asa, dar mi-e teama. huh.gif

Ajungi pe 12 la intalnire? blum.gif
anca veselie
merci nessie pupic.gif in ultimii 4 ani si mai mult am avut parul lung, iar acum vreo 8 ani il aveam pana la mijloc grin.gif m-am hotarat brusc si nu-mi pare rau deloc!
cred ca ajung, ti-am pus si o intrebare la subiect despre parcare.
aki
Oawwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!Ce schimbari w00t.gif .Foarte frumos iti sade. hug.gif
butterfly
ft ft frumoos;))
Amazoana
Anca, esti WOW!!! floare.gif iti sta super, sa-ti fie de bine!
anca veselie
grin.gif ma bucur ca va place!!!!!!!!!!!!!!
aki, fluturas, dulci pupic.gif pupic.gif
bubbles
Anca w00t.gif .iti sta super bine pupic.gif .Dupa licenta imi fac si eu curaj si ma duc cu o revista in care am gasit o tunsoare fina scurta tare si asa ma fac )).gif .Sa moara babuinul grin.gif Cam cum s-a tuns tipa aia de prezinta meteo (broscuta) de pe Acasa grin.gif
anca veselie
merci bubule! pupic.gif f bine, te astept cu noua tunsoare wink1.gif
nusarich
Sa-ti fie de bine, Anca, iti sta tare bine asa!
ganesha
Imi place, Ancule, imi plaaaace cheer.gif Sa-ti fie de bine pupic.gif
Panda
frumoasa tunsoare... si in mare trend.... si mie imi place si culoarea
se poarta bobul in toate formele lui

sa-ti fie de bine
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Tare frumos iti sta tunsulica!
Si Ioana a fost la Bestfest, dar a preferat-o pe Neli )).gif ,a fost chiar la conferintza de presa si a luat autograf pe un tricou. Azi merge sa-l cauciucheze )).gif
anca veselie
salutare!
merci mult nusa pupic.gif
ganesha pupic.gif thank yooou!
lilianatutza multu! eu mi-am forit doar sa am ceafa goala, nu m-am gandit ca-s la moda blum.gif
amalia pupic.gif tks! si tare smechera mandra ta wink1.gif !

aseara prestat sala si apoi ciocolata )).gif astazi vreau iar la sala si tot ce-mi doresc este sa vad filme si sa stau in casa. nu vreau sa ies nicaieri. si eventual ar mai fi buna niste inghetata )).gif
bubbles
Si eu aseara visam la munti de inghetata grin.gif .pupic.gif
anca veselie
naughty.gif si ai mancat?
bubbles
Nup tease.gif M-am abtinut grin.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.