CITAT(Tulip @ 21-07-2008, 04:03 PM)

Anca,ce papi in zilele de branza?Doar branza?Si se vede ceva-ceva dupa cateva zile?

uite ce pap:
cantitati nelimitate de branza sub 7% grasime - branza de vaci slaba, branza cottage simpla/ cu legume, branzica de casa, tip fagaras, perle de branza cu smantana, branza alba - si lapte batut.
- 1 ou fiert/ zi
- legume crude nelimitat: rosii, salata verde, castraveti, ridichi, varza, ardei grasi, gogosari, ardei iuti, conopida, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, fenicul, telina, ceapa, usturoi, sparanghel, anghinare, praz, andive, toate ierburile aromatice - marar, patrunjel, leustean, busuioc, tarhon, dafin, oregano etc si toate condimentele: sare, piper, boia iute/ dulce, scortisoara, chimen, curry etc
- aprox 200 g fructe.
tin in general 4 zile din astea mai ales daca am facut un exces inainte.
da, se vede ceva!
ganesha, nu am decat acasa cateva, ff putine. nu prea m-am plimbat prin oras, mai mult am stat la cabana la leneveala.
aseara prestat sala, azi vreau sa ajung dn nou. voiam sa merg si maine, dar trebuie sa ma si epilez, sa-mi fac si bagajul si sa ma si odihnesc pt ca vreau sa plec dimineatza joi. asa ca voi renunta la sala