Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
dany
De stiam ca ai mancat ciocolata nu-ti mai aduceam prajitura tocmai de la Brasov tease.gif
aki
Ancuta pupic.gif O saptamina frumoasa iti doresc hug.gif
Cherie
Cum a fost sambata in mall? V-ati dus la Michelangello? naughty.gif naughty.gif naughty.gif
Mariana
Imi place viata ta: distreaza-te cat mai mult ca pe la 60-70 nu o sa mai ai cum.
pupic.gif hug.gif
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 13-07-2008, 11:28 AM) *

De stiam ca ai mancat ciocolata nu-ti mai aduceam prajitura tocmai de la Brasov tease.gif

eh, lasa grin.gif
am mancat ciocolata si inghetata tot weekendul, ieri noapte pe la 1 ultima oara si mi s-a facut si rau sad.gif de azi sunt cuminte iar, cel putin pana miercuri cand plec la bistrita unde nu stiu ce ma asteapta grin.gif
sunt cu rusii, asa ca sapt asta nu merg la sala.

aki, merci la fel pupic.gif
mariana pupic.gif
ina_ceva
Buna draguto pupic.gif

Bine am inceput amandoua WE-ul trecut grin.gif . M-am dat si eu la inghetata si fast-food, dar macar m-am linistit. De saptamana asta am inceput sa numar, macar de mentinere.

Te simti mai bine acum, dupa primele zile?
anca veselie
ina, inca ma simt infect. am facut o criza de bila, cred. am o durere permanenta de cap, greata si de azi m-a luat si stomacul. nici nu prea pot sa mananc si mi-e foame. am mancat acum un covrig, vad ca l-am tolerat... si azi plec la bistrita sad.gif
dany
Sa te faci bine cat mai repede ! pupic.gif
Durerile de cap ar putea fii si de la caldura ? De ce nu mergi la un medic inainte sa pleci ?
anca veselie
merci dany dulce pupic.gif nu mai e asa de cald. e posibil sa fie de la presiunea atmosferica, dar e si altceva in neregula.
plec azi la 5, nu mai am cand sa merg la doctor.
dany
Nici macar la o farmacie n-ai timp sa ajungi ? TREBUIE sa faci ceva , nu poti pleca la drum cu starile astea . pupic.gif
anca veselie
am luat colebil si ieri am luat no spa si am luat si ceva pt cap. ma simt ceva mai bine, dar nu sunt in forma. ieri am dormit de la 5 dupaamiaza pana la 10 si apoi la 11 iar am adormit pana dimineatza.
aki
Salut,Ancuta.Pupici pupic.gif
julyalina
pupic.gif
ti-a mai trecut stomacelul ?
anca veselie
neatza!
aki pupic.gif
alina, da ma simt ok acum. am ajuns la concluzia ca criza de bila sau de ce-o fi fost am patit-o de la doxiciclina...
la bistrita a fost frumos si relaxant, am papat de toate pt toti... joi plec la mare cheer.gif asa ca am programat zile de branza si sala in fiecare zi.
Tulip
Anca,ce papi in zilele de branza?Doar branza?Si se vede ceva-ceva dupa cateva zile? smile.gif
ganesha
Poze de la Bistrita ai? rolleyes.gif

pupic.gif Ancu!
anca veselie
CITAT(Tulip @ 21-07-2008, 04:03 PM) *

Anca,ce papi in zilele de branza?Doar branza?Si se vede ceva-ceva dupa cateva zile? smile.gif

uite ce pap:
cantitati nelimitate de branza sub 7% grasime - branza de vaci slaba, branza cottage simpla/ cu legume, branzica de casa, tip fagaras, perle de branza cu smantana, branza alba - si lapte batut.
- 1 ou fiert/ zi
- legume crude nelimitat: rosii, salata verde, castraveti, ridichi, varza, ardei grasi, gogosari, ardei iuti, conopida, broccoli, ciuperci, dovlecei, fasole verde, spanac, gulii, fenicul, telina, ceapa, usturoi, sparanghel, anghinare, praz, andive, toate ierburile aromatice - marar, patrunjel, leustean, busuioc, tarhon, dafin, oregano etc si toate condimentele: sare, piper, boia iute/ dulce, scortisoara, chimen, curry etc
- aprox 200 g fructe.

tin in general 4 zile din astea mai ales daca am facut un exces inainte.
da, se vede ceva!

ganesha, nu am decat acasa cateva, ff putine. nu prea m-am plimbat prin oras, mai mult am stat la cabana la leneveala.

aseara prestat sala, azi vreau sa ajung dn nou. voiam sa merg si maine, dar trebuie sa ma si epilez, sa-mi fac si bagajul si sa ma si odihnesc pt ca vreau sa plec dimineatza joi. asa ca voi renunta la sala sad.gif
bubbles
pupic.gif Noi dupa 5 plecam la mare cheer.gif .Abia astept sa imi mangaie soarele suncile lol.gif
anca veselie
frumos bubule! unde mergeti?
aseara prestat sala, ajuns acasa, apa calda lipsa )).gif asa ca azi dimineatza am fost in deplasare sa fac dus )).gif
maine plec la mareeeeeee yahoo.gif

sisisi ma incap blugii etalon care ma mai incapeau acum 3 ani! yahoo.gif de fapt nu numai ca ma incap, stau bine si lejer si nu ma strang la burticaaaa yahoo.gif
amalia0701
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Vacantza faina sa ai pupic.gif
julyalina
pupic.gif distractie placuta la mare hug.gif
anca veselie
AMALIA, ALINA, MULTUUUUUUUUUUUUUUUU hug.gif pupic.gif
Nessie
CITAT(anca veselie @ 23-07-2008, 11:02 AM) *
stau bine si lejer si nu ma strang la burticaaaa yahoo.gif
Ce burtica? )).gif Io n-am vazut. blum.gif

Sa te distrezi bine la mare si sa ai parte de vreme frumoasa! pupic.gif
bubbles

frumos bubule! unde mergeti?
aseara prestat sala, ajuns acasa, apa calda lipsa )).gif asa ca azi dimineatza am fost in deplasare sa fac dus )).gif
maine plec la mareeeeeee yahoo.gif

sisisi ma incap blugii etalon care ma mai incapeau acum 3 ani! yahoo.gif de fapt nu numai ca ma incap, stau bine si lejer si nu ma strang la burticaaaa yahoo.gif

Na asta da veste buna cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bravo pt blugi clap.gif pupic.gif .Noi vrem sa mergem in Bulgaria grin.gif
dany
CITAT(Nessie @ 23-07-2008, 03:07 PM) *

stau bine si lejer si nu ma strang la burticaaaa yahoo.gif
Ce burtica? )).gif Io n-am vazut. blum.gif

Exact asta am vrut sa scriu si eu pupic.gif . Esti asa de slaba ca te sufla vantul si tu zici de burtica wacko.gif

Distractie faina la mare si sa vii cu poze hug.gif
Ramo
Distractie placuta, vreme faina si asteptam poze!
Sexymom
Distractie placuta, vreme frumoasa si barbati sexy )).gif .Abia astept sa te vad Ancule.
aki
Distractie placuta Ancut hug.gif
Mariana
WE placut si distractie maxima pupic.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif
anca veselie
ce de viziteeeeee!
nessie, eu am o mica obsesie cu abdomenul meu pt ca mereu mi-am dorit sa dispara protuberanta din jurul buricului, care nu pleaca deloc blum.gif plus de asta nu suport sa ma stranga ceva, mai bine nu ma imbrac cu lucrul respectiv grin.gif
merci bubule! unde in bulgaria?
dany dulce, mai am pana ma sufla vantul blum.gif
ramo pupic.gif
sexiii, si eu!
aki, mariana, cherie pupic.gif pupic.gif

a fost foarte fain, vreme buna, fara ploaie! m-am simtit bine, am mancat prostioare si am mai baut si cate-o bere blushing.gif somn ff putin, in medie 4 ore/ zi, ca de obicei grin.gif abia astept sa merg din nou! poze nu am facut eu pt ca le-am imprumutat aparatul alor mei, dar poate primesc ceva pe mail.
azi m-as fi dus la sala, dar sunt cam rupta si cred ca imi pun un film si ma odihnesc. mai e si maine o zi!
bubbles
Noi am vrea in Albena.Ne mai gandim inca ca parca pana la urma am merge in tara si poate la shopping la Pandorff in Viena grin.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 28-07-2008, 03:39 PM) *

mai e si maine o zi!

hehe, asta e intelepciunea pe care o aplic si eu... des lol.gif

pupic.gif Ancu, ma bucur ca te-ai simtit bine!
anca veselie
bubule, suna bine si in tara plus shopping la viena grin.gif
ganesha pupic.gif multu, sper sa repet peste 2 sapt simtitul bine la mare naughty.gif iar cu e si maine o zi, am recuperat azi pt ca am stat la 2 ore grin.gif nu intentionam, dar m-am simtit in forma! cheer.gif acum vreau sa ma bag la baie si somn de voia!
bubbles
Vineri mergem acasa si vb si cu familia cu care mai mergem )).gif .Ar fi bine si la Bulgari ca tb sa ducem pensionara la control si cand venim inapoi putem merge cu ai mei la Pandorff grin.gif
dany
hug.gif hug.gif
anca veselie
neatza! mi-e somn rau.
aseara a fost super super la intalnirea cu fetele. am fost mai putine, sexi scumpa ca de obicei, super bronzata si... sexi naughty.gif amalia e o dulce, avea o bluza super tare, nessie si al ei boyfriend dragutzi si simpatici, liliana si fetita ei niste dragutze, de ina si de alina nu mai zic nimic blum.gif nu zic ce am mancat blum.gif
dupa care am ajuns acasa si m-am jucat pana la 2 noaptea grin.gif
bubule pupic.gif
dany dulce pupic.gif hug.gif
amalia0701
Mai bine veneai cu mine la Craiova daca tot nu aveai somn.
pupic.gif
Imi palce tare mult cum iti sta tunsa pupic.gif
anca veselie
multumesc pupic.gif
pai eu as fi venit, dar cum ma teleportam de dimi la serviciu?
amalia0701
Nu mai mergeaui, chiuleam amandoua lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif
anca veselie
amalia, suna bine, ar trebui s-o facem o data wink1.gif
mariana pupic.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 31-07-2008, 02:49 PM) *

As face-o si eu cu voi... sorry.gif )).gif
bubbles
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 04:11 PM) *

M-am gandit la prostii Imagine blushing.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(anca veselie @ 31-07-2008, 03:49 PM) *

mariana pupic.gif

Cand vrei tu cu mult drag pupic.gif
dany
CITAT(ganesha @ 31-07-2008, 03:11 PM) *

ma primiti si pe mine ? sorry.gif hug.gif
ganesha
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 10:20 PM) *

The more the merrier )).gif
dany
)).gif pupic.gif

Deciiiiii ??? Pe cand chiulul in masa ? lol.gif
amalia0701
CITAT(danyhoney @ 31-07-2008, 11:20 PM) *

Normal ca te primim.
Si pe tine si pe Anda.
Stiu ce simtiti voi acu, asa eram io cand stiam ca va intalniti voi la Bucuresti si io-s legata de glie.

Referitor la distante, vorbeam cu colegul meu de banca din liceu( unul din ei ca aveam 2 )).gif ) ca la anul avem trebe sa facem intalnirea de 20 de ani si daca facem o harta a lumii, daca ar fi sa ne intalnim la mijloc, ar fi undeva prin Franta )).gif
Deci dragele mele de pe meleaguri civilizate, sa fim santoase ca sigur ne vom intalni.
Sexymom
Ancule sexy. Au vazut si ai mei pozele si au spus ca esti tare frumoasa. pupic.gif Ma bucur ca te-am vazut. floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.