Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
pai fetelor, s-o facem! cum cand, deja-s detalii, cine stie pe unde ne poarta drumurile wink1.gif
ganesha, dany dulce, amalia pupic.gif hug.gif
sexi, draga mea, iti multumesc pupic.gif si eu ma bucur tare ca ne-am vazut si ma bucur si mai tare ca ai reusit sa-ti revii give_rose.gif esti o femeie puternica, ai tai sunt norocosi ca te au floare.gif
in alta ordine de idei pt mine cam e cheat... week blum.gif in fiecare zi am ciupit cate ceva interzis, ieri am fost la sala si am reusit sa stau doar la pilates pt ca eram f balonata si m-a apucat o mega lene si sila si am plecat, iar la 10 seara mancam un best dublu caramel grin.gif
azi aveam programata sala, dar m-au deturnat colegii care vor sa iesim imediat dupa serviciu... in afara de asta m-am culcat doar la 1-2 si sunt obositaaaaaa.
poate ajung maine la sala.
am chef sa plec undevaaaa, as vrea sa ajung sa vad putin muntele wacko.gif
mirela
Waw! Ce de noutati?! Si mai slaba decat te stiu, new look, intalniri cu fetele de pe site?Ma bucur sa vad ca esti aceeasi persoana sociala care o cunosc.Pacat ,,ca sunt prea departe si timpul nu-mi permite sa fac multe vzite in Romania sa merg la intalniri cu voi, dar cand vin acolo se stie ca organizam un date. Si poate next time socializam intr-un club. cheer.gif . pupic.gif
julyalina
pupic.gif
ce mai faci ancule ?
Panda
salut.gif hug.gif floare.gif pupic.gif tease.gif give_rose.gif wink1.gif tata.gif bataita.gif grin.gif band.gif cheers.gif dance2.gif flowers1.gif man_in_love.gif kisses.gif huglove.gif

uite ti-am adus de toate... si flori, si bataita si kisses, si huglove... si-o bere....
aki
Ancut,beai cu mine o cafea?Am o cana mare-mare hug.gif
anca veselie
CITAT(mirela @ 04-08-2008, 11:31 PM) *

Waw! Ce de noutati?! Si mai slaba decat te stiu, new look, intalniri cu fetele de pe site?Ma bucur sa vad ca esti aceeasi persoana sociala care o cunosc.Pacat ,,ca sunt prea departe si timpul nu-mi permite sa fac multe vzite in Romania sa merg la intalniri cu voi, dar cand vin acolo se stie ca organizam un date. Si poate next time socializam intr-un club. cheer.gif . pupic.gif

MIRELAAAAAAAAAAAAAAAAA! hug.gif pupic.gif dada, sunt pusa pe fapte mari wink1.gif tare mi-e dor sa stam putin de vorba pupic.gif am citit la sexi vesti despre tine, nu prea am inteles exact ce-i cu casa si cu bebele....
alina pupic.gif fac bine, dar am o masea de minte care mi s-a unflat si-s suparata sad.gif aseara am fost la concert IRON MAIDEN, care a fost bestial!!!!!!!!!!
liliana pupic.gif , nu vreau bataita grin.gif de 2 zile sunt cuminte grin.gif iar bere beau doar daca-s mahmura sau la mare wink1.gif
aki, tocmai imi fac cafea, o s-o bem impreuna wink1.gif
Sexymom
Super concertul cred. Si eu iubesc trupa asta de cand eram mica si rokerita.De atunci si boala mea cu kaki-ul.Si lanturi la gat.
aki
CITAT(anca veselie @ 05-08-2008, 03:07 PM) *

aki, tocmai imi fac cafea, o s-o bem impreuna wink1.gif

Cred ca imi mai fac una wink1.gif .Asa neavind ce face salut.gif
mirela
Ce nu ai inteles scumpic-o?Ma mut la casa noua si am in planurile de viitor un bebe. )).gif
Suna bine o cafea.Cred ca o sa va acompaniez pe tine si pe Aki la o cafeluta! )).gif
Sexymom
Vin si eu la voi cu apa plata ca nu am voie cafea, ma face nervoasa si anxioasa )).gif
aki
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 03:23 PM) *

Ce nu ai inteles scumpic-o?Ma mut la casa noua si am in planurile de viitor un bebe. )).gif
Suna bine o cafea.Cred ca o sa va acompaniez pe tine si pe Aki la o cafeluta! )).gif

Hai ca o pun eu hug.gif
anca veselie

pai asta am inteles, dar nu am priceput asta: ai zis ca e prea mare casa pt o singura persoana

daaa, conertul a meritat!
aki
blink.gif
CITAT(anca veselie @ 05-08-2008, 04:13 PM) *

pai asta am inteles, dar nu am priceput asta: ai zis ca e prea mare casa pt o singura persoana

daaa, conertul a meritat!

Uite si eu ma bat la cap sa inteleg ce a vrut sa zica blink.gif
mirela
Ma voi muta, dar singura!
aki
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 04:22 PM) *

Ma voi muta, dar singura!

Nu vreau sa fie adevarat la ce ma gindesc eu... blink.gif
mirela
Aki, dar la ce te gandesti? Nu e nimic tragic in a ma muta singura si in faptul de a fi singura din nou. smile.gif Viata continua, insa daca noi stim sa ne asiguram cumva viitorul ne e si mai bine, nu?! pupic.gif
anca veselie
SI DECI ESTI INSARCINATA???
bineinteles ca viata continua pupic.gif
mirela
Nu inca.Insa va fi prt. anul asta.E o dorinata mare care s-a trezit in mine anul asta. hug.gif
amalia0701
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 05:27 PM) *

Nu inca.Insa va fi prt. anul asta.E o dorinata mare care s-a trezit in mine anul asta. hug.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Ai grija ce iti doresti.
S-ar putea sa se implineasca.
Un copil are mare nevoie de 2 parinti, asa ne-a lasat Dumnezeu.
Celelalte cazuri lasa scrijelituri pe creierii lor, crede-ma ca inca ma chinui cu santzurile mele.
hug.gif
Un copil nu rezolva problemele, de orice fel, doar le mareste exponential.
Dumnezeu sa iti dea putere sa iei cea mai buna hotarare pentru toti.
Daca ai nevoie de noi, suntem aici.
pupic.gif
anca veselie
mirela pupic.gif sunt de acord cu amalia, dar tu stii pupic.gif hug.gif
eu am reusit sa ajung aseara la sala cheer.gif am dormit f prost, trezit din 2 in 2 ore si am scapat in niste miere cu nuci doh.gif dar buna raaaaaaaaaau!
anca veselie
iar azi am program de epilat si apoi sala, sper sa ajung la timp cheer.gif si in wee vreau mareeeeeeeeeeeee yahoo.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
nusarich
CITAT(anca veselie @ 06-08-2008, 11:48 AM) *

mirela pupic.gif sunt de acord cu amalia, dar tu stii pupic.gif hug.gif
eu am reusit sa ajung aseara la sala cheer.gif am dormit f prost, trezit din 2 in 2 ore si am scapat in niste miere cu nuci doh.gif dar buna raaaaaaaaaau!

Bune rau, si mierea si nucile. Macar n-ai mancat prostii... pupic.gif
anca veselie
AMALIA pupic.gif pupic.gif
da nusa, a adus frati-miu din bulgaria... altceva nu am in casa, am doar ce pap de regim. frigiderul nostru nu a mai vazut paine de vreo 2 luni. ciocolata iau f rar... daca am pofta de ceva ori iau direct de la supermarket, ori tre sa cobor sa cumpar si-ti dai seama ca nu cobor...
Panda
pupic.gif fata constiincioasa cu papa bun in frigider
ironmissy
pupic.gif ancuta!

in wee s-ar putea sa ajung si eu la mare. in vama, mai exact. poate ne vedem p-acolo biggrin.gif , daca nu, iti urez de pe acum distractie placuta!
aki
CITAT(mirela @ 05-08-2008, 05:27 PM) *

Si donatorul? blink.gif
anca veselie
CITAT(Panda @ 06-08-2008, 01:31 PM) *

pupic.gif fata constiincioasa cu papa bun in frigider

pupic.gif pupic.gif acasa sunt cuminte, mai prost stau cand plec grin.gif

missy, trimis pm!
ironmissy
primit pm!
eu sigur ajung deci, c yaaaa! pupic.gif
anca veselie
coool! cheer.gif
aki
Pe mine pupic.gif
ganesha
CITAT(ironmissy @ 06-08-2008, 12:45 PM) *

in wee s-ar putea sa ajung si eu la mare. in vama, mai exact. poate ne vedem p-acolo biggrin.gif

Vai ce ma enervati! tease.gif

pupic.gif
anca veselie
CITAT(ganesha @ 06-08-2008, 09:30 PM) *

in wee s-ar putea sa ajung si eu la mare. in vama, mai exact. poate ne vedem p-acolo biggrin.gif

pupic.gif

grin.gif grin.gif grin.gif

so, aseara epilat, tae bo si acasica grin.gif
Panda
salut un ancut mic si frumos salut.gif
aki
CITAT(ganesha @ 06-08-2008, 09:30 PM) *

pupic.gif

Si pe mine tease.gif
dany
CITAT(ironmissy @ 06-08-2008, 01:41 PM) *

primit pm!
eu sigur ajung deci, c yaaaa! pupic.gif

Vreau si eu cu voi sorry.gif

pupic.gif gazda nebuna dupa mare
anca veselie
liliana pupic.gif
aki tease.gif
dany dulce pupic.gif pupic.gif macar cu spiritul vei fi!
butterfly
ce ghinion! eu am fost weekendul trecut la mare si ma duc si weekendul viitor...pfaai

pupic.gif
anca veselie
fluturas, f bine! unde ai fost?
anca veselie
plec la mareeee! dar s-ar putea sa-mi vina ciclul sad.gif sad.gif
aseara am facut o gramada de treaba: pilates cheer.gif , facut bagaj, cumparaturi, dus bagaje, iar epilatul si aranjatul le-am lasat pe dimineata.
nu am deloc chef de munca, ma chinui sa termin niste chestii sad.gif
si... ma delectez cu un frozito caramel!
Sexymom
Buna Ancule,
Sa ai vreme frumoasa la mare, sa te distrezi si pt.rusi ia niste ob-uri cu tine. )).gif pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 08-08-2008, 02:20 PM) *

Sa ai vreme frumoasa la mare, sa te distrezi si pt.rusi ia niste ob-uri cu tine. )).gif pupic.gif

Corect,de ce sa strici vacanta pentru un fleac si nu uita sa mai iai si un brat de SPASMALGON pentru dureri tease.gif
anca veselie
sexi, am o cutie de oburi, multe tampoane si aki, am ibuprofen si indometacin pt dureri. imi asum riscul, desi de obicei ma simt cam rau, dar cred ca mor daca stau acasa )).gif
aki
CITAT(anca veselie @ 08-08-2008, 03:17 PM) *

sexi, am o cutie de oburi, multe tampoane si aki, am ibuprofen si indometacin pt dureri. imi asum riscul, desi de obicei ma simt cam rau, dar cred ca mor daca stau acasa )).gif

Corect hug.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 08-08-2008, 02:17 PM) *

imi asum riscul, desi de obicei ma simt cam rau, dar cred ca mor daca stau acasa )).gif

Ei ca fix asa-s si eu. )).gif Citeodata cind mi-e rau de ceva si trebuie s amergem undeva imi mai zic ai mei sa stam acasa daca mi-e rau... da' vb aia, oricum mi-e rau, decit sa-mi fie rau si sa stau si acasa, mai bine ma duc unde aveam in plan si macar vad viata mai roz )).gif

Incearca sa previi raul de la ciclu, mai ales daca inca nu ti-a venit, ia vitamina A si E, evita orice are zahar, faina alba... same old, same old, da' sa stii ca se poate, zic din experienta.

pupic.gif tare!
butterfly
costinesti mellow.gif nu recomand )).gif prea aglomerat si plictisitor
mirela
CITAT(amalia0701 @ 05-08-2008, 04:29 PM) *

hug.gif hug.gif hug.gif
Ai grija ce iti doresti.
S-ar putea sa se implineasca.
Un copil are mare nevoie de 2 parinti, asa ne-a lasat Dumnezeu.
Celelalte cazuri lasa scrijelituri pe creierii lor, crede-ma ca inca ma chinui cu santzurile mele.
hug.gif
Un copil nu rezolva problemele, de orice fel, doar le mareste exponential.
Dumnezeu sa iti dea putere sa iei cea mai buna hotarare pentru toti.
Daca ai nevoie de noi, suntem aici.
pupic.gif

Amalia, eu nu voi avea un copil prt. a-mi rezolva problemele mele personale.Il voi avea prt. ca il doresc, si chiar daca voi fi singura ii voi oferi dragoste cat prt. 2 parinti. Nu se stie ,daca pana cand ma voi decide sa-l am nu va aparea si "taticul" naughty.gif Si am sa tin minte ultima fraza a mesajului tau :asa ca pregatiti-va toate sa fiti "nanutele" )).gif
Cat despre a sta acasa Anca si sa ne gasim un sponsor,zic eu ca nu se merita.Nici un sponsor nu mai e bun in ziua de azi.Toti sunt foarte pretentiosi.Asa ca lascia perdere!
Panda
ancule.... sa ia un timp beton la mareeeee... chiar daca esti cu rusi dupa tine hug.gif
Mariana
distractie placuta
pupic.gif hug.gif
lilistiuca
ancutzule pupic.gif pupic.gif pupic.gif !!!

revin si eu cu rugaminte mea mai veche. era vorba de serialele TOTUL DESPRE SEX si NEVESTE DISPERATE. amica mea din Cipru vine in tara saptamina viitoare (sta 10 zile) si as fi vrut sa ii fac cadou (la plecare) macar una din seriile mai sus mentionate, indiferent care este.

ce zici?? ai timp sa imi tragi si mie ceva???
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.