Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93
Tzutzi80
Anca microbuzul este 35 Ron. Si sunt unele care merg direct Bucuresti - Mangalia. Si de vazut....in Cta e singura solutie
anca veselie
alina,da, o sa plec de sambata, ma intorc marti, iar miercuri vreau sa zac grin.gif sper sa fac putina plaja, deja ma pregatesc, imi dau cu un lapte de corp bronzant tease.gif

tzutzi, merci mult pupic.gif in cazul asta tre sa negociez cu prietena mea o cafea in constanta, dar tre sa ne punem de acord cu ora...
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 02:39 PM) *

alina,da, o sa plec de sambata, ma intorc marti, iar miercuri vreau sa zac grin.gif sper sa fac putina plaja, deja ma pregatesc, imi dau cu un lapte de corp bronzant tease.gif

tzutzi, merci mult pupic.gif in cazul asta tre sa negociez cu prietena mea o cafea in constanta, dar tre sa ne punem de acord cu ora...

e Ok! Daca ma suni cand pleci din bucuresti, te astept la gara naughty.gif

Ai PM cu nr de telefon
anca veselie
bagat in memorie, acum negociez )).gif
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 02:45 PM) *

bagat in memorie, acum negociez )).gif

Iti tin pumnii cheer.gif si fac si galerie
anca veselie
biggrin.gif poti sa te faci si majoreta! ca.... se pare ca ne iese! yahoo.gif
noi o sa incercam sa plecam cat mai devreme posibil, adica... 7, cred, asta insemnand ca intre 10.30 si 12 sunt in constanta. suna bine?
Tzutzi80
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 02:55 PM) *

biggrin.gif poti sa te faci si majoreta! ca.... se pare ca ne iese! yahoo.gif
noi o sa incercam sa plecam cat mai devreme posibil, adica... 7, cred, asta insemnand ca intre 10.30 si 12 sunt in constanta. suna bine?

Da!
anca veselie
yahoo.gif yahoo.gif sunt tare incantata de mini concediul asta si de intalnire smile.gif
anca veselie
raportez o banana si cateva capsuni deshidratate
ma pregatesc sa merg la sala si apoi o sa ma vad cu ina yahoo.gif
buretel
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 04:46 PM) *

cheer.gif
distractie placuta, fetelor pupic.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 05:46 PM) *

Mergeti la sala fetelor?...bravo voua...
lliliana
Iubita...'neatza. Mi-am luat costum nou de baie...viu shi io. )).gif hug.gif Acu'...ash intreba...croaziera printre diete la ce pretz e? )).gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 24-04-2007, 07:54 AM) *

Iubita...'neatza. Mi-am luat costum nou de baie...viu shi io. )).gif hug.gif Acu'...ash intreba...croaziera printre diete la ce pretz e? )).gif

)).gif lilishorule, pentru tine e gratuit blum.gif

'neatza ancutza! pupic.gif auzi, tu cam pe unde stai? tot tineretului?
si la ce sala te duci? parca te duci la aerobic, nu-i asa? baby.gif sau am dat cu batzul in balta ?
anca veselie
neatza liliana pupic.gif croaziera printre diete e... gratis. costa doar rabdare cu carul si vointa multa )).gif
care... vad ca m-a cam parasit, cred ca simte ca vine vacanta, pt ca dupa ce mi-am dat sufletul la tae bo, am mancat niste cartofi fierti doh.gif , un patratel de cioco 85% si niste varza. ar fi fost conform dietei daca nu ar fi fost totusi 10 seara si fix inainte de somn... ofof.
axe, eu merg saptamanal la sala. cu ina trebuia sa ma vad dupa, dar s-a dus la ikea sa-si ia biblioteca, sper ca a reusit de data asta!

raportez ca am intrat in zilele de yang, sper sa pot fi mai cumintica.
md: ou fiert, 150g branzica fagaras, 50g peste afumat, cafea cu un strop de lapte si ceai.

neatza alina pupic.gif !
eu stau langa mall vitan, dar merg la sala in tineretului, la sancomplex. fac tae bo si aerobic.
ina_ceva
Neatza! pupic.gif

Nu am reusit nici de data asta, ca erau puse sus, in depozit si au spus ca nu le pot da jos in timpul programului ci la noapte; asa ca a ramas sa ma duc si diseara dry.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 23-04-2007, 02:33 PM) *

ancuta, pupic.gif cand intrii in conced ?
ai facut cererea ca sa te duci de 1 mai la mare ? blum.gif sa faci plaja, macar 5 minute si pentru mine smile.gif
mi-e asa dor sa stau la soare, sa aud marea si sa ma joc cu nisipul ...

Baaaai, stiti ce aiurita sunt? doh.gif Abia acum m-am prins de ce vine Anca la mare: ca este 1 Mai! Sa mor eu daca m-am gandit pana sa spui tu, July....ce-o fii in capul asta al meu? doar talaj? wacko.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 11:40 AM) *

Neatz
a! pupic.gif
Nu am reusit nici de data asta, ca erau puse sus, in depozit si au spus ca nu le pot da jos in timpul programului ci la noapte; asa ca a ramas sa ma duc si diseara dry.gif

nu-mi vine sa cred!!!!!!!! macar stii ca o au. deja te duci la ikea ca la piatza pupic.gif

dada, dulci, de asta )).gif

gustare: 125g iaurt 0%
pranz: 300g gratar pui, 200g br vaci slaba
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 02:38 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 11:40 AM) *

Neatz
a! pupic.gif

nu-mi vine sa cred!!!!!!!! macar stii ca o au. deja te duci la ikea ca la piatza pupic.gif

dada, dulci, de asta )).gif

gustare: 125g iaurt 0%
pranz: 300g gratar pui, 200g br vaci slaba

Bine maaa, razi si tu de mine........ blum.gif
anca veselie
dulci, nu te supara, ca o fac cu drag pupic.gif

raportez: 50g seminte de dovleac, cappucino fara zahar si ceai verde
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 04:06 PM) *

dulci, nu te supara, ca o fac cu drag pupic.gif

raportez: 50g seminte de dovleac, cappucino fara zahar si ceai verde

Ma supar foarte greu si foarte rar pe persoanele dragi. Asa ca stai linistita pupic.gif
anca veselie
dulci pupic.gif

ma pregatesc sa plec, o sa ma intalnesc cu o prietena si o sa mergem la film.
seara faina!
ina_ceva
O seara placuta, anca!
Sexymom
Ce de planuri de 1 Mai, super...
Noi suntem liberi dupa 30 aprilie pana pe 2 mai si daca mai punem si week-endul se fac 5 zile.Dar o sa stau in Madrid, sambata dupa ce pleaca ai mei o astept pe Maybeline cu iubi al ei la mine, iar duminica ne vin niste prieteni din Bucuresti (care stau la hotel cheer.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 05:27 PM) *

dulci pupic.gif

ma pregatesc sa plec, o sa ma intalnesc cu o prietena si o sa mergem la film.
seara faina!

Multumesc la fel, distractie placuta, vb maine cand voi fii si eu trista, la serviciu. puuuuuuuuuuuuuuuup pupic.gif

CITAT(Sexymom @ 24-04-2007, 08:08 PM) *

Ce de planuri de 1 Mai, super...
Noi suntem liberi dupa 30 aprilie pana pe 2 mai si daca mai punem si week-endul se fac 5 zile.Dar o sa stau in Madrid, sambata dupa ce pleaca ai mei o astept pe Maybeline cu iubi al ei la mine, iar duminica ne vin niste prieteni din Bucuresti (care stau la hotel cheer.gif

Mi-e ciuda ca voi va intalniti sorry.gif

Dar ma si bucur pt voi! Sper sa va simtiti super! floare.gif
ina_ceva
cheer.gif cheer.gif cumparat cheer.gif cheer.gif
acum o montez wink1.gif pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 09:55 PM) *

cheer.gif cheer.gif cumparat cheer.gif cheer.gif
acum o montez wink1.gif pupic.gif

Bravo!!!!! Felicitari! In sfarsit ai cumparat-o cheer.gif Ai suficiente cutii pt ea??? devil.gif
dany
Supeeeeeeer , Ina !!!!! In sfarsit ai reusit !!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif asteptam poze , stii , nu ??
May
Doamne ajuta ca am transpirat tot asteptand-o )).gif yahoo.gif
ina_ceva
Multumesc fetelor give_rose.gif ; nu stiu ce s-a intamplat, dar am fost atat de doritoare sa o am grin.gif
Amazoana
Neata
Cine ce a cumparat? Ca io nu stieeee
anca veselie
ina, bravoooo, ma bucur tare yahoo.gif !!!!!!!!!!!!!! ar trebui sa ne dai o poza, la cat am asteptat-o pupic.gif
sexi draga, frumos program! sa faci poze cu may!
dulci nu mai fii trista pupic.gif

aseara am vazut la vie en rose, viatza lui edith piaf. greu filmul, zguduitor, dar merita vazut. am ajuns tarziu acasa, si spre rusinea mea am mancat blushing.gif jumatate de carnat crud si 2 linguri de branzica fagaras.. nu mai pot sa ma abtin doh.gif

de dimi am fost cuminte: 2 oua fierte miiici, iaurt 150g, cafea, ceai verde
ina_ceva
Apropo, sunt disponibila naughty.gif wink1.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 10:45 AM) *

cred ca merg azi la sala naughty.gif ce zici? blum.gif

am uitat sa raportez aprox juma de ora de mers pe jos grin.gif
julyalina
'neatza anca ! pupic.gif

eu stau pe la eroii revolutziei wink1.gif si in urma cu vreo 4, 5 ani ma duceam si eu la sala la sancomplex blum.gif , acum am o sala la coltzul strazii biggrin.gif si fac 5 minute de cand ies pe usa pana in sala smile.gif

poate ne vedem si noi cand o sa avem programul mai liber naughty.gif ... mai ales ca stam asa de aproape biggrin.gif si cu ina acum ca s-a linistit cu biblioteca pupic.gif
ina, esti multumita de biblioteca? s-a montat greu? ti-au incaput toate cutiile ?
anca veselie
alina, la cine mergeai la sancomplex? sau mergeai la fitness?
dada, ne vedem cheer.gif azi incerc s-o tentez pe ina, tu ce progr ai?
julyalina
ma duceam la un baiat Maruan (facea aerobic / callanetics, step, etc) dar a plecat sad.gif
apoi am mai stat ceva timp si am fost la mihaela stanicel si la o doamna mai in varsta ( nu mai stiu cum o chema ) dar nu am fost multumita de ea. la mihaela era ok, dar daca a aparut sala aceea langa mine, m-am mutat. acum 2 ani am dat de mihaela la o alta sala prin berceni.

azi? hmmm dry.gif in principiu ma duc la sala de pe la 5 si pe urma depinde daca ies pe undeva cu prietenul meu.
voi pe la ce ora va vedeti? si unde?
anca veselie
la doamna sofica cumva?
pai nu am stabilit nimic sigur, eu am sala de la 7 la 8. sapt trecuta planuisem sa ne vedem la metrou la tineretului la 20.15.
julyalina
CITAT(anca veselie @ 25-04-2007, 11:15 AM) *

la doamna sofica cumva?

da, da biggrin.gif
tu la cine te duci?

aha... eu am telefonul inei si daca pot sa ajung, o sun blum.gif

ai MP
anca veselie
la ea merg, dar imi place babutza )).gif tie de ce nu-ti placea?
ina_ceva
In seara asta am program la cinema la universitate de la 9.15 ; unsure.gif

Biblioteca a fost usor de montat, m-am descurcat singura, cat despre cutii, nu am decat 4 mici grin.gif
julyalina
e cam zbuciumata biggrin.gif
si cand ma duceam eu la ea nici macar nu era constanta la exercitii biggrin.gif de ex: facea 2 serii diferite pe un picior, si alte 3 serii pe piciorul celalat dry.gif fara simetrie si fara constantza sad.gif
acum nu stiu daca si-a schimbat stilul sau tot asa este ...
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 10:45 AM) *

Disponibila pt?????????? naughty.gif
ina_ceva
...cico... naughty.gif
May
deci aici a scris sexy ca ne intalnim sambata... ca asa din senin toata lumea stie ca ne intalnim si va ridicasem la grad de ghicitoare pe toate, nu imi dadeam seama de unde stiti lol.gif
julyalina
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 01:10 PM) *

deci aici a scris sexy ca ne intalnim sambata... ca asa din senin toata lumea stie ca ne intalnim si va ridicasem la grad de ghicitoare pe toate, nu imi dadeam seama de unde stiti lol.gif

lol.gif
May
Nu te rade vrabiutzo ca e tare ciudat ca toata lumea sa stie ce faci tu sambata fara ca tu sa le spui. Oricum citesc toate jurnalele chiar daca nu scriu, dar mi-a scapat postarea lui sexy, de abia acum am vazut-o. Deja ma simteam supravegheata, mai lipsea putin sa rascolesc casa dupa microfoane si camere de filmat lol.gif
anca veselie
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 01:28 PM) *

Nu te rade vrabiutzo ca e tare ciudat ca toata lumea sa stie ce faci tu sambata fara ca tu sa le spui. Oricum citesc toate jurnalele chiar daca nu scriu, dar mi-a scapat postarea lui sexy, de abia acum am vazut-o. Deja ma simteam supravegheata, mai lipsea putin sa rascolesc casa dupa microfoane si camere de filmat lol.gif

lol.gif lol.gif tare! dar imi dau seama ca poti deveni paranoica la o faza din asta lol.gif

alina, sofica o mai zbarceste si acum )).gif dar nu e asa grav, in general le nimereste blum.gif
se pare ca ina are planuri de film, daca esti tu disponibila pt o apa plata pe la 20.15 sunt deschisa naughty.gif

pranz: 290g gratar pui, 200g branzica fagaras, acum o sa pap niste seminte de dovleac, probabil in jur de 50g, apoi urmeaza cafeaua si ceaiul verde

Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 01:28 PM) *

Uaaaaaaa, ce rabdare ai!!!! Te poftesc si prin casa mea
anca veselie
gata si cu ziua asta de munca. am plecat fara spor la tae bo, sper sa fac fatza.
seara faina la toata lumea!
ina_ceva
Neatza! give_rose.gif give_rose.gif

Cum a fost ieri, la sala? Ai reusit sa te vezi cu Alina?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.