Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
bubbles
La multi ani cu intarziere pupic.gif
dany
Asteptam pozele ca sa infigem din nou unghia in gat pupic.gif

Ai primit sms-ul meu sau l-am trimis aiurea ?
Ramo
Bine ca ne-ai dat si noua un semn de viata.... pupic.gif
Abia astept pozele!!! cheer.gif
onushca85
la multi ani si din partea mea, imi pare rau ca asa tarziu dar eu nu am mai intrat pe aici. la multi ani inca o data
anca veselie
CITAT(danyhoney @ 27-08-2008, 07:48 PM) *

Asteptam pozele ca sa infigem din nou unghia in gat pupic.gif

Ai primit sms-ul meu sau l-am trimis aiurea ?

dany dulce, iti multumesc foarte mult, l-am primit si am incercat sa te sun, dar m-a intampinat o voce nemteasca. a fost o duper surpriza hug.gif hug.gif
merci bubule pupic.gif si onusha pupic.gif
ramo, m-am intors marti noaptea, de asta nu am mai apucat sa dau nici un semn naughty.gif
Ramo
Aaa, pai ai avut we prelungit...bravo tie! Inca ateptam pozele cheer.gif
onushca85
Vrem si noi poze!!!!!!!!
anca veselie
party timeeee: Imagine Imagine Imagine Imagine
onushca85
ce super arati !
dany
Woohoooo !! Sexoasa ca de obicei pupic.gif Eu mi-am bagat deja unghia-n gat ...

Am vazut acum ca m-a sunat cineva cu nr de Ro ieri dar eram inca la munca si a intrat casutza , de acolo vocea nemteasca )).gif hug.gif
onushca85
o sa arat si eu ca tine wink1.gif intr-un viitor biggrin.gif
anca veselie
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

CITAT(danyhoney @ 28-08-2008, 10:49 AM) *

Woohoooo !! Sexoasa ca de obicei pupic.gif Eu mi-am bagat deja unghia-n gat ...

Am vazut acum ca m-a sunat cineva cu nr de Ro ieri dar eram inca la munca si a intrat casutza , de acolo vocea nemteasca )).gif hug.gif

eu eram! multumesc naughty.gif nu-ti baga unghia-n gat pupic.gif

onushca, multu pupic.gif

onushca85
cred ca ne cunoastem de undeva, de unde esti?
Ramo
WoW Anca, super arati! Multumim de poze...am vazut mareaaaaa yahoo.gif

Anca e din Bucuresti!
dany
CITAT(anca veselie @ 28-08-2008, 10:06 AM) *

eu eram! multumesc naughty.gif nu-ti baga unghia-n gat pupic.gif

Prea tarziu ... a intrat adanc )).gif
onushca85
Din bucuresti? Cred ca sta pe langa mine, cred ca ne cunoastem biggrin.gif
anca veselie
blushing.gif ramo pupic.gif
dany, scoate unghiutza de acolo, fi cuminte pupic.gif
onushca, avand in vedere ca nu ai poza, nu pot sa ma pronunt blum.gif eu stau prin vitan.
onushca85
eu stau la nicolae grigorescu pe langa billa
mirela
Imi place schimbarea de look
Panda
pupic.gif ancutul frumos
onushca85
Neataaaa!!!!
nusarich
La multi ani! intarziati, si aici (ca dincolo au fost trimisi la timp)

Frumoase pozele Ancutz, bronzata fata, ce mai, o gagica tare! pupic.gif Se vede ca v-ati distrat.
onushca85
Nu esti pe aici? ne-ai lasat singure in casa ta?
ganesha
Ancule frumoase poze! Superb modelul, da' si cine le face se pricepe naughty.gif
Planuri de w/e, ce faci, pe un'te mai duci? pupic.gif
anca veselie
CITAT(mirela @ 29-08-2008, 12:34 AM) *

Imi place schimbarea de look

pupic.gif pupic.gif multu!
anca veselie
panda pupic.gif pupic.gif tks
merci nusa pupic.gif , chiar a fost fain! am vazut si acolo urarile, dar eram prea in graba sa va pup pe toate pe rand. am vazut pozele de la nunta, ai fost foarte frumoasa floare.gif
onushca, am avut multa treaba pupic.gif si de acum incolo nu stiu cat de des o sa intru pt ca
IMI SCHIMB JOBUL!!!!!!!! LUNI E PRIMA ZI!
ganesha blushing.gif de data asta a fost alt fotograf biggrin.gif in wee asta nu mai plec.... si inca nu mi-am facut nici un plan pt ca-s foarte obosita.
onushca85
Multa bafta la noul job!!!
ganesha
CITAT(anca veselie @ 29-08-2008, 09:19 PM) *

ganesha blushing.gif de data asta a fost alt fotograf biggrin.gif in wee asta nu mai plec.... si inca nu mi-am facut nici un plan pt ca-s foarte obosita.

Pai tu scoti ce-i mai bun din fotografi, indiferent cine e ... pe rol lol.gif tease.gif

Sa-ti inceapa luni intr-un ceas bun! Am sa ma gindesc la tine! (sa ma crezi, ca nu ma iau cu treaba, luni e zi liberi aici)

pupic.gif
amalia0701
Numai azi nu e maine, nou job:
BAFTAAAAAAAAAA
anca veselie
onushca, multu!
ganesha )).gif pupic.gif . sa stii ca am emotii, am lasat in urma un super colectiv... am o stare cam ciudata sad.gif desi, dupa cum mi-a subliniat cineva, a fost alegerea mea sad.gif asa ca te rog gandeste-te wink1.gif
amalia pupic.gif pupic.gif
dany
Wowww ! Multa bafta maine si sa vii sa ne povestesti , da ? hug.gif pupic.gif
Ramo
Multa bafta la nou job pupic.gif
Nessie
cheer.gif Tinem pumnii sa mearga totul ca pe roate la noul job! Asteptam detalii cand poti! pupic.gif
schweppes
Bafta si din partea mea la noul job! smile.gif
mirela
Boa sorte Linda!Detalii despre noul job. pupic.gif
ganesha
Ancule stau ca pe ghimpi pupic.gif Hai de zi-ne!
anca veselie
salutare!
inca nust ce sa va zic, incet incet o sa intru in ritm. a fost cam ciudat, dar parca incep sa-mi gasesc locul. e greu pt ca-s multe informatii si inca nu le am, nu imi stiu toate atributiile, dar acum, la sfarsitul zilei, dupa ce mi-am instalat si messul blum.gif parca parca e mai ok. tineti-mi pumnii in continuare! cu mancarea am dat-o-n bara, am luat un senvis de la gregory's dar maine vreau sa-mi aduc de acasa.
fug la sala cheer.gif
dany, ramo, nessie, schweppes, mirela, ganesha pupic.gif pupic.gif
nusarich
Ancutz , bafta multa la noul job! Sa fie mai banos, mai frumos si sa fii mai implinita cu el! O sa te intreb si eu ceva detalii daca voi ajunge vreodata sa-mi schimb jobul... hug.gif
Ramo
Anca, da nu ne dai detalii despre noul job? Ce faci acolo, cum e colectivul....alea, alea. pupic.gif
anca veselie
cum sa nu nusa pupic.gif merci pt urari, sa dea Dumnezeu!
ramo, nu prea am ce detalii sa dau. momentan suntem f putini, in principiu echipa de management plus inca vreo 2 agarici ca si mine )).gif azi au stat mai mult in sedinte. cat despre ce fac eu acolo nu imi este foarte clar nici mie )).gif, in mare financiar si achizitii, dar azi nu am facut mare lucru, am de lucrat la un fisier cu contracte, care este cam plictisitor blink.gif

am fost in real si mi-am facut ceva provizii pt la serviciu: iaurt, branzica cottage, legume, struguri si un pepene necopt )).gif daca am mancare nu mai sunt tentata la senvisuri si alte prostii. am rezistat eroic sa nu-mi iau inghetata )).gif cheer.gif
Ramo
Chiar eroic trebuie sa rezisti la inghetata....stiu si eu doh.gif
anca veselie
nu-ti spun de cat timp poftesc la un dublu caramel wacko.gif dar azi am papat senvis cu ciabatta, in wee am scapat si la putina cioco, la crenwursti, la putina paine, miere... asa ca e timpul sa fiu cumintica biggrin.gif
Ramo
Si dublu si caramel...bine ca ai ramas cu pofta...da de trece. pupic.gif
anca veselie
)).gif
da ramo, sa treacaaaaaaa!
Cherie
pupic.gif

Vezi inghetata Nestea, 50 calorii. yahoo.gif
anca veselie
CITAT(Cherie @ 01-09-2008, 11:54 PM) *

pupic.gif

Vezi inghetata Nestea, 50 calorii. yahoo.gif

da, multumesc, dar daca e bal, bal sa fie grin.gif eu vreau d-aia dublu, si cred ca mananc in wee blum.gif
Ramo
Daca pana in we esti cuminte....ai voie inghetata atunci pupic.gif
aki
CITAT(ramonavlas @ 02-09-2008, 10:00 AM) *

Daca pana in we esti cuminte....ai voie inghetata atunci pupic.gif

Promite naughty.gif
anca veselie
chiar vreau sa fiu cuminte. acum pap de pranz: rosii, gulie, ardei, ciuperci cu branzica cottage.
de dimi ou fiert cu o rosie si branzica cottage, iar gustarea: struguri!
diseara ar trebui sa ajung iar la sala cheer.gif
Ramo
ooo, da ce cuminte esti.... pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.