Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
anca veselie
grin.gif daaaa, as vrea sa tin zilele de branza
ieri oamenii astia au comandat pizza. acum sunt in sedinta, nu stiu cand mananca, dar mie pe la 11 imi trebuie gustare, la 1 pranzul, pe la 4 iar gustare. parca-s bebelus biggrin.gif
Ramo
Las ca asa e bine...ar fii si mai bine daca as putea si eu doh.gif
anca veselie
hai ca si tu esti cuminte, stiu eu pupic.gif
Ramo
Daaaa, da si cand o dau in bara.... doh.gif doh.gif
anca veselie
si la mine e valabil )).gif dar vara asta am reusit sa fiu destul de cumintica naughty.gif nu prea mi-a fost foame de la caldura.
bubbles
pupic.gif Ancul
aki
Ancut pupic.gif
anca veselie
pup bubul si akisorul pupic.gif
eu ma lupt cu foamea. nu reusesc deloc sa tin zilele de branza, aseara am mancat si peste afumat si humus. m-am cam resemnat )).gif la sala nu am ajuns ieri pt ca am fost la teatru, iar azi este ziua unei prietene si nu cred ca ajung. asa ca maine neaprat.
anca veselie
azi nu sala sad.gif trebuie sa-i rezolv ceva lui frati-miu la 18.30, fix cum nu se poate mai prost sad.gif sad.gif sad.gif si apoi la aniversare. dar maineeeeeeeeeeeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif
bubbles
Azi sala da? grin.gif
anca veselie
mai bubule, daca-mi ies cartile, azi.... plec la mare )).gif m-am hotarat exact azi de dimi, sper sa-mi iasa transportul blum.gif asa ca tineti-mi pumnii!
Sexymom
Distractie placuta Ancuta.
La noi e frig, brrrrr, sunt 20 de grade in Madrid si se raceste in continuare vremea, asa ca la mine s-a inchis piscina saptamana asta. crying.gif
Ramo
Anca, wow, iar la mare? Sa iti iasa planurile, sa ajungi cu bine si sa te distrezi pupic.gif
Grasutza
Te rog frumos sa imi aduci si mie o lingura de nisip si o gura de apa pupic.gif
bibi
CITAT(Grasutza @ 05-09-2008, 07:20 PM) *

Te rog frumos sa imi aduci si mie o lingura de nisip si o gura de apa pupic.gif

Asa de-o ciorbita! lol.gif
anca veselie
sexi pupic.gif si la noi zic astia ca e ultimul wee de caldura sad.gif ce-ti mai face bronzul?
ramo pupic.gif , e ultimul wee )).gif nu am rezistat blushing.gif si iti spun sincer ca in 1 ora jumate am fost gata, epilata, spalata, si bagaj aproape gata!
grasutzo, nu promit blum.gif
bibi )).gif

cam in juma de ora plec yahoo.gif yahoo.gif
bibi
Hai distractie placuta! cheer.gif
ganesha
Ancule, astept povesti de la mare, you lucky lucky lucky girl naughty.gif

O saptamina faina sa-ti inceapa! pupic.gif
anca veselie
neatza! mi-e soooomn wacko.gif
ganesha, a fost foarte fain, vreme buna, oameni, socializare si fff putin somn. cam ca de obicei biggrin.gif a fost bine ca am plecat mai devreme asa ca am reusit sa ma spal, cremuiesc si sa ma culc inainte de 11, sa-mi fac somnul cat de cat. am facut si poze, m-am jucat cu aparatul si am invatat sa-l folosesc mai bine. am mancat rapane, peste, scoici, dar am baut si bere wacko.gif am mancat si paine sorry.gif ata ete...
azi... incerc sa ajung la sala, sa vad cum ma simt dupaamiaza.
bibi pupic.gif
Ramo
pupic.gif o saptamana frumoasa.
dany
Te-as fii intrebat daca te-ai saturat de mare anul asta dar stiu deja raspunsul )).gif

O saptamana frumoasa si linistita ! pupic.gif
aki
Ce fain.Ai avut parte de mare. hug.gif
Dar pe mine vara asta nici baltoaca nu m-a vazut sorry.gif
anca veselie
ramo, iti multumesc, la fel pupic.gif
dany dulce, nuuuuuuuuuuuuuuu. mai vreaaaaaaau sad.gif sunt suparata ca s-a terminat vara sad.gif
aki, pt mine marea este esentiala. prima oara am ajuns la 2 ani si mi-a placut atat de mult ca am adormit la geam. a fost dragoste la prima vedere smile.gif
Sexymom
Anca si eu sunt dependenta de mare, am vazut aici niste locuri sublime, si niste plaje de vis, casele sunt mult mai ieftine pe malul mari, de ex in Torrevieja unde mergem noi de 2 ani iti iei casa imensa la juma de pret fata de ce am cumparat noi aici, numai ca acolo nu ai unde muncii.Fiind litoral turistic nu sunt firme mari la care sa aspiri...daca erau de mult am fii stat acolo , la malul marii.
Si acum ca a tecut vara simt cum ma apuca depresia sad.gif , nu imi place anotimpul rece in care trebuie sa umblu cu cizme, pantofi inalti si pulovere, ii plac rochiile largi si lalai si pantaloni scurti.
bubbles
pupic.gif ancul obsedat de mare .Si eu as mai fi vrut .. dar nu s-a mai putut.La anul de acum pupic.gif
mirela
Nu pot decat sa va starnesc putina invidie.Am oceanul la picioare la doar 15 min. distanta si pot face plaja10 sau 11 luni pe an.Sorry girls! Clima e de vina! pupic.gif
aki
Salut Ancut hug.gif
O zi frumoasa iti doresc hug.gif
anca veselie
buna fetele!
sexi, pupic.gif cine stie, poate va luati o casa de vacanta la un moment dat! nici mie nu-mi place iarna, dar...
bubule, o sa ajungeti voi la anu pupic.gif '
mirela te invidiez!!!!!! dar stii asta )).gif
aki, multu pupic.gif
eu nu am mai ajuns la sala pt ca au venit rusii )).gif lol.gif asa ca am mancat si putina cioco, dar in rest cat de cat cuminte.
aki
CITAT(anca veselie @ 10-09-2008, 02:16 PM) *

dar in rest cat de cat cuminte.

Bravo floare.gif
Bafta la lupta cu poftele din perioada aceasta blum.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 10-09-2008, 01:16 PM) *

asa ca am mancat si putina cioco, dar in rest cat de cat cuminte.

Ma izbisera si pe mine niscaiva pofte, dar m-am ostoit cu niste curmale cu ceai fierbinte. Si a functionat )).gif
wacko.gif noua ne... vine-n grup? Ca deja sintem 3 declarate w00t.gif (tu, dany, eu) cine stie cine-o mai fi si inca n-a zis. )).gif
nusarich
CITAT(ganesha @ 11-09-2008, 04:59 AM) *

CITAT(anca veselie @ 10-09-2008, 01:16 PM) *

asa ca am mancat si putina cioco, dar in rest cat de cat cuminte.

Ma izbisera si pe mine niscaiva pofte, dar m-am ostoit cu niste curmale cu ceai fierbinte. Si a functionat )).gif
wacko.gif noua ne... vine-n grup? Ca deja sintem 3 declarate w00t.gif (tu, dany, eu) cine stie cine-o mai fi si inca n-a zis. )).gif

Am zis si eu prezent! salut.gif
butterfly
aici aici si eu )).gif
mirela
CITAT(anca veselie @ 10-09-2008, 12:16 PM) *

mirela te invidiez!!!!!! dar stii asta )).gif

Asculta nu trebuie sa fii invidioasa! De cate ori nu te-am invitat sa vii aici?Chiar nu vrei sa-ti ademenesti dorul de Portugalia? Stii cum se spune aici:Matar as saudades!
Acum am posibilitatea de a obtine bilete mai ieftine.Ce zici?E o invitatie prt. toate fetele.E de ajuns sa ma anuntati perioada cand doriti sa veniti si organizam tot. )).gif .Ha! Peanuts!
anca veselie
aki, nu prea m-am luptat cu poftele blushing.gif adica am mai mancat cateva bucatele de cioco si am scapat o inghetata, o prajiturica, iar azi am mancat mancare chinezeasca.
ganesha pupic.gif esti mereu mai cuminte ca mine blushing.gif
de obicei vine in grup, acum la serviciu suntem 3 )).gif
nusa, fluturas, sa vedem cine se mai anunta blum.gif
mirela... asa este. uite la anu'chiar mi-ar placea, sa vad cum stau si cu banii si stabilim ceva. doar ca nu vreau sa deranjez...
aseara am ajuns la sala, nu mai aveam probleme mari, iar astazi m-a luat durerea de burtica sad.gif sunt si obosita, am tot iesit, nu m-am refacut dupa wee, iar azi noapte m-am culcat la 2.
si sa va pun niste poze frumoase, zic eu:
autoportrete: Imagine Imagine
bubbles
Uhh sexy swoon.gif naughty.gif .E criminala poza cu tine cu maioul ala blink.gif
anca veselie
CITAT(bubbles @ 11-09-2008, 05:59 PM) *

Uhh sexy swoon.gif naughty.gif .E criminala poza cu tine cu maioul ala blink.gif

draga mea, este o esarfa naughty.gif
bubbles
Asa ceva blum.gif Eu una cred ca nu as putea purta niciodata asa ceva .. Poate dupa un implant siliconat si nici atunci bang.gif
anca veselie
sa stii ca si eu mi-as pune niste silicoane pt fermitate naughty.gif
am ajuns de mult la concluzia ca trebuie sa stii ce sa pui pe tine, indiferent de moda wink1.gif
bubbles
Eu una nu prea am treaba cu moda .Obisnuiesc sa imi iau haine in care sa ma simt bine si care sa imi placa cum stau pe mine.degeaba imi iau ceva la moda daca ma simt ca un manechin imbaracat wacko.gif
Panda
pupic.gif ancutzul veeeeeeeeeryyyyyyyyyyy sexy naughty.gif
anca veselie
sambata dimineata am vazut un rasarit senzational, din apa ieseau aburi:
Imagine
bubbles
Neata pupic.gif
anca veselie
la terasa inainte de rasarit:
Imagine

bubule, panda pupic.gif pupic.gif pupic.gif

la apus, o lumina senzationala:
Imagine
nusarich
Maaaama, ce sexy esti!!! w00t.gif
anca veselie
CITAT(nusarich @ 12-09-2008, 09:57 AM) *

Maaaama, ce sexy esti!!! w00t.gif

pupic.gif pupic.gif multu blushing.gif
michelle
CITAT(ganesha @ 11-09-2008, 04:59 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Si eu fusei saptamana asta

Arati bestial.. de peisaje nu mai zic nimic. Multumim ca le impartasesti cu noi pupic.gif
aki
CITAT(anca veselie @ 12-09-2008, 09:57 AM) *

la terasa inainte de rasarit:
Imagine

bubule, panda pupic.gif pupic.gif pupic.gif

la apus, o lumina senzationala:
Imagine

Fata dar romantica mai esti doh.gif
Se zice ca e bine sa prinzi rasaritul soarelui wink1.gif
anca veselie
si ultima: Imagine

nu stiu de ca nu-mi incarca avatarul sad.gif
merci miha pupic.gif
aki, imi place mult rasaritul si incerc sa-l vad de cate ori pot smile.gif daaaa, sunt romantica doh.gif
mirela
Romantica, sexy hmmmm eusa_think.gif pare ca un anunt matrimonial.Mi-au placut pozele, cat despre combinat ceva prt. la anul prt. mine oricand .Voi avea concediu in ultima saptamana din august si prima saptamana din septembrie.Deci e o perioada buna fara multa agitatie. Si nu inteleg de ce ai mentionat de deranj.Cum poti sa deranjezi pe cineva cand acel cineva te invita continuu? OHHHHH!
anca veselie
merci mirela pupic.gif ar fi foarte fain in acea perioada!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.