Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Anca - calatorind printre diete :))
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95
ganesha
Ancule, esti mortala. Si mie imi place sa port esarfe legate asa, numa' ca mie... nu-mi iese la fel d ebine ca tie wink1.gif naughty.gif Peisajele sint splendide! pupic.gif
anca veselie
merci g pupic.gif chestia cu esarfa e de anul asta, dar o voi reedita si la anu'vara. vaaaai, cat mai este pana la vara sad.gif
mirela
CITAT(anca veselie @ 12-09-2008, 11:04 AM) *

merci mirela pupic.gif ar fi foarte fain in acea perioada!

Te astept! Si ai face bine sa aduci esarfa cu tine! )).gif
dany
CITAT(anca veselie @ 12-09-2008, 05:04 PM) *

merci g pupic.gif chestia cu esarfa e de anul asta, dar o voi reedita si la anu'vara. vaaaai, cat mai este pana la vara sad.gif

Undeva , in alte tari e vara si in decembrie naughty.gif Nu mai concediu ( si finante ) sa te prajesti undeva iarna ? pupic.gif

CITAT(mirela @ 12-09-2008, 06:01 PM) *

CITAT(anca veselie @ 12-09-2008, 11:04 AM) *

merci mirela pupic.gif ar fi foarte fain in acea perioada!

Asta da lol.gif
mirela
CITAT(dany @ 12-09-2008, 05:07 PM) *

Undeva , in alte tari e vara si in decembrie naughty.gif Nu mai concediu ( si finante ) sa te prajesti undeva iarna ? pupic.gif
Asta da lol.gif

Cu siguranta eu la iarna voi face zboruri catre Brasil, ceea ce inseamna ca acolo fiind vara voi lua cu mine in bagaj ,bikini, bikini and bikini. )).gif Si poate si niste esarfe asa ca ale Ancai! )).gif
anca veselie
haha, am reusit sa incarc avatarul! cheer.gif
mirela, neaparat sa aduci poze din brazilia! si eu imi doresc sa ajung pe acolo!
dany dulce, finantele mele sunt varzaaaaaaaaa, sper sa incep sa ma pun pe picioare ca la anu sa nu mai plec in vacanta bazandu-ma pe credit card. dar.... vedem )).gif
am ajuns ieri la sala cheer.gif, deci de 2 ori sapt asta cu rusii pe cap. destul de ok, sa zicem. iar aseara... clubbing. si desi sunt obosita, vad ca ma cam mananca sa ies si azi.
dany
Frumos avatar naughty.gif

CITAT(mirela @ 12-09-2008, 06:18 PM) *

Cu siguranta eu la iarna voi face zboruri catre Brasil, ceea ce inseamna ca acolo fiind vara voi lua cu mine in bagaj ,bikini, bikini and bikini. )).gif Si poate si niste esarfe asa ca ale Ancai! )).gif

Asa , fa-ne in ciuda ..... )).gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 13-09-2008, 10:48 PM) *

am si eu niste intrebari despre fat burnere. mi-am luat si eu unele - nu stiu exact de ce - se numesc Fat Burner Thermogenic. pe prospect scrie sa iau o pastila pe zi. daca iau o pastila la 2-3 zile mai au vreun efect? nu stiu de ce mi-e cam frica sa le iau. am luat vineri prima pastila, dar bausem si cafea si parca am avut niste palpitatii. nu ar trebui sa beau deloc cafea in timp ce le iau? si cand se iau? azi am mai luat 1 si m-am simtit ok.

Uite-ti zic aici pupic.gif Prima pastila de fb intotdeauna are efecte cam ciudate. Pare destul de puternic, mai ales ca scrie s aiei o singura pastila pe zi!!! De obicei se ajunge la 2 de 3 ori pe zi, cu alte fb. Eu personal as lua in fiecare zi, cu dieta stricta si sport, altfel le cam irosesti. Sau o data la 2 zile, dar tot asa.
Starea de rau e si de la cafeaua bauta. Daca esti obisnuita sa savurezi cafeluta, ia-ti decof cit timp iei fb. O cafea are cam 65-100 mg cofeina, fb-ul pe care ti l-ai luat are 200 mg. Deci daca mai bei si cafea, e ca si cum ai baut deja 3-4 cafele.
Mai sint si unele mincaruri ce 'interactioneaza' si te pot face sa te simti rau. Dar asta tine de fiecare, eu de exemplu nu puteam sa maninc nimic ce continea carbi "rai" (piine alba, chestii cu zahar sub orice forma - chiar si unele fructe, etc). Lui Ness de exemplu ii era rau daca nu facea sport. Si May se plingea de unele rauri din astea la anumite mincaruri. Pe de o parte e bine ca te tine in friu )).gif
De obicei, daca nu scrie pe prospect, se iau cu vreo 20-30 minute inainte de antrenament sau inainte de masa. De cele mai multe ori iti vine greata daca le iei dupa masa.

Nu stiu daca te-am lamurit...

O saptamina super sa-ti inceapa pupic.gif
anca veselie
merci mult g pupic.gif , m-am lamurit cat de cat. o sa renunt la cafea, o sa beau ceai verde combinat cu ceai de fructe. o sa incerc sa le iau dimineata, sa vad cum ma simt, mai ales daca renunt la cafea. am vazut ca am 90 pastile, asta ar insemna 3 luni, sa le iau pana le termin sau mai fac cate o pauza?
in legatura cu mancarea, eu sunt destul de cuminte, am renuntat la paine aproape de tot, mananc doar cand sunt f obosita si imi cere organismul, ori daca sunt plecata si am acces doar la un senvis, dar nu mai mult de 1 data/ sapt. dulciuri evit sa-mi cumpar. de fructe am pofta, iar acum sunt strugurii pe piata, din care mananc cam in fiecare zi. stiu ca au mult zahar, dar sunt asa de buni si macar sunt cat de cat naturali.
baiatul de la magazinul de suplimente zicea ca as putea sa ajung la 2-3/ zi dar nu cred ca o sa iau mai mult de 1/zi.
mirela
CITAT(dany @ 13-09-2008, 08:33 PM) *

Frumos avatar naughty.gif

CITAT(mirela @ 12-09-2008, 06:18 PM) *

Asa , fa-ne in ciuda ..... )).gif

C´est la vie !
anca veselie
ieri am fost deprimatica, mi-a fost frig, noroc cu aerul conditionat care m-a incalzit. deja nu mai fac 15 min pana la serviciu, fac 30 min doh.gif
am luat fat burnerul de dimineatza, inainte de masa si am descoperit ca dupa el imediat nu mi-a fost foame, dar din cauza frigului probabil mi s-a facut pe parcursul zilei. iar pe la 5 imi era deja foarte somn si lene. am ajuns la sala si am descoperit ca transpir foarte foarte mult, curgea apa din mine laugh.gif asa ca am decis sa iau fat burnerul la pranz, macar sa nu mi se faca somn la 5 dupaamiaza.
Cherie
pupic.gif Anca si o zi cat mai placuta! Si pe mine ma omoara vremea asta si tot la cai verzi pe pereti, plaje si palmieri stau cu gandul blushing.gif
anca veselie
da, cherie pupic.gif ... nu sunt pregatita pt toamna sad.gif
Cherie
Nici eu, mai ales daca a si inceput asa de urat dry.gif
anca veselie
eu tot sper ca se mai face putin cald, ca altfel o sa mor sad.gif
Cherie
Daca ne luam dupa prognoze, ar trebui sa se mai incalzeasca! cheer.gif
bubbles
Asa aua nuntat ca de joi se incalzeste dar la noi oricum tot frig va fi laugh.gif .Noi stam acolo .. langa Miercurea ciuc unde arata cele mai mici temperaturi wacko.gif
anca veselie
dada, a iesit soareleeee! viata mea e deja mai frumoasa cheer.gif
bubule pupic.gif
mirela
Ai nevoie de soare ca sa ai o viata frumoasa?In Hawayii cu tine sau Brasil!Eu ador sa dansez in ploaie de exemplu.Ori sa inot in mare pe ploaie.Adoooooor!
aki
Macar ati vazut marea anul asta dar eu nici la lac nu am fost si sunt alba ca brinza doh.gif
anca veselie
da, mirela, pot spune ca soarele ma inveseleste si imi da energie! crede-ma ca as merge in hawaii sau brazilia si visul meu este sa am o casa pe malul marii!

CITAT(aki @ 16-09-2008, 04:21 PM) *

Macar ati vazut marea anul asta dar eu nici la lac nu am fost si sunt alba ca brinza doh.gif

nu cred ca as putea trai fara sa vad marea sorry.gif
mirela
Si eu de mica am fost invatata sa fiu in orase cu mare, rau ,fluviu ceva apa sa fie! )).gif
anca veselie
eu nu am stat intr-un oras cu apa, dar de la 2 ani am fost in fiecare an la mare, sa nu mai zic ca in copilarie mergeam la strand sorry.gif
mirela
E bine ca ai disponibilitate de a merge la mare asa des!
Mariana
Nu vreau sa plece vara angry2.gif batista.gif crying.gif
Sper pray.gif sa se incalzeasca si frigul sa intarzie cat mai mult posibil.

pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(Mariana @ 16-09-2008, 08:58 PM) *

Nu vreau sa plece vara angry2.gif batista.gif crying.gif
Sper pray.gif sa se incalzeasca si frigul sa intarzie cat mai mult posibil.

pupic.gif hug.gif

Asa va fi,se spune ca se va incalzi wink1.gif
anca veselie
sad.gif se pare ca nu s-a incalzit sad.gif mi-e somn si sunt in stare de melancolie blegoasa.
aseara am fost la sala de la 19.30, iar de la 20.30 este ora de kangoo jumps, un fel de aerobic care se face purtand aceste ghete. era o atmosfera asa de faina la acea ora, incat m-am inscris si eu joi de la 20.30 cheer.gif abia astept si sper sa fac fatza unsure.gif e cam tarziu si nu stiu ce o sa fac intre serviciu si ora, dar vad eu!
mariana pupic.gif din pacate trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca vara a plecat sad.gif sad.gif sad.gif
aki pupic.gif
bubbles
Astept pareri cum e cu aceste ghete pupic.gif .Eu ce sa mai zic de frig ca aici si in Iulie (luna lui cuptor) seara tot a trebuit sa ne imbracam gros ca era frig )).gif
dany
CITAT(anca veselie @ 16-09-2008, 03:23 PM) *

da, mirela, pot spune ca soarele ma inveseleste si imi da energie! crede-ma ca as merge in hawaii sau brazilia si visul meu este sa am o casa pe malul marii!

O sa ai si camere de oaspeti ? naughty.gif
Cherie
Vaaaai, ce tari sunt ghetele, cand imi fac abonament la sala poate le incerc si eu naughty.gif
Sper sa nu se rupa sub mine doar lol.gif lol.gif lol.gif

p.s. ma bag eu la un brasil laugh.gif grin.gif

pupic.gif Ancule si o zi cat mai insorita (iti urez eu la ora 21.36, dar sper sa fie valabil pentru maine doh.gif )
mirela
CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 07:36 PM) *

Vaaaai, ce tari sunt ghetele, cand imi fac abonament la sala poate le incerc si eu naughty.gif

Nu prea am inteles cam la ce faci fitness cu ghetele alea in picioare, insa cu moda chiar si in aerobic nu se discuta.
Daca vrei te trimit pe tine Cherie sa-mi faci zborurile de Brsil din luna octombrie, caci acolo acum vine vara.Dar te sfatuiesc sa faci niste ore de yoga si meditatie inainte caci pasagerii brazilieni sunt ciudati, diferiti complet de cei europeni.Traiesc cumva intr-o alta dimensiune. )).gif
Cherie
CITAT(mirela @ 18-09-2008, 12:36 AM) *

CITAT(Cherie @ 17-09-2008, 07:36 PM) *

Nu prea am inteles cam la ce faci fitness cu ghetele alea in picioare, insa cu moda chiar si in aerobic nu se discuta.
Daca vrei te trimit pe tine Cherie sa-mi faci zborurile de Brsil din luna octombrie, caci acolo acum vine vara.Dar te sfatuiesc sa faci niste ore de yoga si meditatie inainte caci pasagerii brazilieni sunt ciudati, diferiti complet de cei europeni.Traiesc cumva intr-o alta dimensiune. )).gif

Cred ca ora de sport se face cu ghetele alea in picioare blink.gif
Nu Ancule? Altfel nu vad ce s-ar putea face cu ele! wacko.gif

Cat despre zborurile spre Brasil, numai gandul de a sta pe Copacabana m-ar incalzi. Eu am zis ca daca nu ajung macar o data in viata asta acolo, am trait degeaba dry.gif
Din pacate, stii si tu cat costa un bilet de avion pana acolo, plus cazarea, plus inca o persoana, ca doar nu merg singura, te duce lejer spre 5-6000 euro. Asta in extra-sezon, fara sarbatori. wacko.gif

Asa ca, enjoy your trip to Brasil! cheer.gif
aki
Vreau si eu in tarile calde cheer.gif cheer.gif
ganesha
CITAT(anca veselie @ 17-09-2008, 09:19 AM) *

ora de kangoo jumps, un fel de aerobic care se face purtand aceste ghete.

Pe la noi se poarta de fun, pe ici pe colo. Arata super tare, iar lumea care le poarta are un zimbet maaaaare pe fata lol.gif Cred si eu!

Cum iti mai e cu bombonica? Mai iei? Tot una pe zi? Te simti bine?

pupic.gif
aki
Ancuta pupic.gif
Un weekend minunat iti doresc si nu linistit tease.gif
Stiu ca tie nu-ti plac weekendurile care se termina pe la 9-10 lol.gif
Tie iti place sa intilnesti rasarituri de soare rolleyes.gif pupic.gif
anca veselie
dany dulce, normal ca o sa am si camere de oaspeti! te bagi? wink1.gif
cherie, trebuie neaparat sa le incerci! apropo de brazilia, copacabana, si eu cred ca trebuie neaparat sa ajung macar o data acolo!
mirela, se face aerobic cu ghetele alea. mult cardio, multe sarituri si inclusiv la saltea! ora a fost foarte faina, din pacate nu am reusit sa fac toate exercitiile, dar ma mai duc marti cheer.gif
ganesha, tot una pe zi iau. azi am baut si o cafea blum.gif, chiar imi era dor. imi este ok, ieri am fost la doctor si mi-a luat tensiunea si in loc de 9 cu 6 aveam 10 cu 7. iau pastila in general pe la pranz. nu pot spune ca imi taie de tot pofta de mancare, am mancat si o prajitura aseara si... am putut si am mai gustat cate o patratica de cioco neagra. momentan nu o sa suplimentez doza. in legatura cu ghetele, chiar sunt fun! eu m-am ofticat ca nu m-am descurcat la toate miscarile, dar o sa perseverez cheer.gif
aki, multumesc! azi am cam umblat toata ziua, la epilat si manichiura, m-am vazut cu fostul sef care a venit de la bistrita cheer.gif , am mai fost in 2 vizite. iar maine concert Leonard Cohen cheer.gif din pacate rasariturile adevarate doar la mare sad.gif
bubbles
Ce face Ancul veselie? pupic.gif Si tu ai tensiunea asa mica blink.gif .Si eu am avut intr-o zi 9 cu 6 si ma simteam ametita .. ca sa nu mai zic ca at mi-a iesit si glicemia 0.6 wacko.gif
onushca85
helooo!
amalia0701
Alooooo ai fugit cu Cohen?
Nu ne spui impresii?
pupic.gif
mirela
CITAT(Cherie @ 18-09-2008, 09:55 AM) *

Din pacate, stii si tu cat costa un bilet de avion pana acolo, plus cazarea, plus inca o persoana, ca doar nu merg singura, te duce lejer spre 5-6000 euro. Asta in extra-sezon, fara sarbatori. wacko.gif
Asa ca, enjoy your trip to Brasil! cheer.gif

Du-te tu de aici ca nu poate fi asa scump! 5-6000 €?Cate zile?E exagerat de mult! Doar nu calatoresti catre Bora- Bora! E Brasil, caramba! Tara sarantocilor!70% din populatia Brasiliei sunt saraci.Nu exista clasa medie, inalta si mica.Exista doar clasa sociala inalta si clasa sarantocilor.Si apoi riscurile care le prezinta aceasta tara! Droguri, prostitutie si arme la fiecare colt.Am oavut o colega care a fost omorata pe trecerea de pietoni in Sao Paulo.Nici in ziua de azi nu s-au descoperit criminalii.E un descontrol total acolo.De aia nu prea ma incanta sa merg acolo.Nu poti iesi pe strada in Leblon cu bijuterii , sau un mobil performant caci 2 secunde ramai fara el si nimeni nu se baga aprt. tine. Nici macar politia.
Anca scuza-ma ,darling ca m-am desfasurat aici la tine in jurnal,ce mai faci?Inca mai vrei sa mergi in Brasil dupa cele citite?Cat de mers acolo in perioada Carnavalului uitati.Furturi si crime prt. 1 real banii lor adica in € 2.60.Deci, orientati-va catre Bora-Bora ca ajungeti mai ieftin si cu o vacanta de vis.Si inca un sfat Jamaica=Brasil.
Cherie
Mirela, daca iti spun?

De la noi sunt si f. scumpe biletele de avion, gandeste-te ca eu lucrez intr-o agentie de turism si vad asta zi de zi. Un pachet pentru Rio, cateva zile de Revelion, aproape 4000 de euro. wacko.gif De persoana! swoon.gif Si cred ca insotitorul de grup umbla cu mitraliera cu ei, nu au voie sa paraseasca grupul si decat sa-i omoare aia pe acolo, mai bine il omoara el )).gif
Despre cat e de periculoasa si de saraca, stiu, dar uita-te si la Cuba si alte exemple. Sunt unele dintre cele mai scumpe destinatii, dar unele dintre cele mai sarace tari, chiar si din cele exotice, sunt cateva, vai de capul lor, dpv economic grin.gif

Fostul meu sef, a vazut aproape toata lumea. Si imi povestea ca in Cuba, cu 25 $, vezi, bei si te distrezi pe o strada din aia de-a lor plina cu baruri. El a fost acum vreo cativa ani... Pentru ei e o suma mare... am inteles ca salariul lor mediu ar fi undeva in jur de 100 $.
mirela
CITAT(Cherie @ 22-09-2008, 06:38 PM) *

Mirela, daca iti spun?
De la noi sunt si f. scumpe biletele de avion, gandeste-te ca eu lucrez intr-o agentie de turism si vad asta zi de zi. Un pachet pentru Rio, cateva zile de Revelion, aproape 4000 de euro. wacko.gif De persoana! swoon.gif Si cred ca insotitorul de grup umbla cu mitraliera cu ei, nu au voie sa paraseasca grupul si decat sa-i omoare aia pe acolo, mai bine il omoara el )).gif
Despre cat e de periculoasa si de saraca, stiu

Macar iti iese un comision prt. biletele astea asa scumpe?Partea cu insotitorul cu mitraliera mi-a pplacut1 Cumva ii duce sa viziteze vrea favela sau ce puii mei? )).gif Fetelor trebuie sa mergem la Rio.Sa ne prajim pe plaja din Ipanema,sa facem o plimbare pe calçada din Leblon si "Bater o Papo" cu apa de coco
Ancut mai stii ceva portughez? Insa , aste e o expreise tipic din Brasil .Adica sa punem ideile in ordine.Pe urma mergem la Rosinha facem o plimbare, no worries nimeni nu va ataca in favela atat timp cat suntem acompaniate de un ghid favelado. Si nu putem sa plecam din Rio de Janeiro fara sa v izitam Cristo Rei.Prt. cine nu stie e acea statuie a lui Iisus care tot apare in telenovelele brasiliene si care o gasiti in mai toate zonele super crestine din lume.Oh si uitasem,ramen sa viztam Copacabana o zona unde missele se plimba noaptea , si zona sushi din Leblon.Daca e o ceva bun in Rio de mancat e sushi.
S in final de ce toata parodia asta despre Brasil.Este o tara frumoasa, mai ales Amazonia (jungle nene nu gluma),cu persoane foarte dificile mai ales cand calatoresc, moment in care mai toti apar cu dureri de sale si ne cheama pe noi stewardessele pardon sclavele (caci asa suntem noi considerate de ei) )).gif sa le punem bagajele in bagajiera.
Concluzia:nu am reusit sa-mi schimb planul de zbor,am pierdut inca o calatorie catre Euro Disney ,o calatorie la Roma sa-mi vad o prietena,deci va trebui sa ma conformez cand voi fi chemata:oh mossa, me ajuda colcar essa mala aqui.Deci nu-mi ramane decat sa salut.gif ori sa girl_cray.gif
ganesha
Ancule, sper ca toate-s bine la tine si ti-a inceput o saptamina fantastica! pupic.gif
lilistiuca
hello ancutzule!!

arati super in poze!!! pupic.gif

am tras CD-urile de la tine, poate ne intilnim intr-un wk sa ti le dau, ca fiica-mea incepe scoala la 7.30. noi mergem duminica in mall, e ziua copilului, implineste 15 ani si vrea sa o duc la un film....daca poti ne intilnim atunci...

te sarut si sa auzim numai de bine!!! pupic.gif
Panda
hei ancut... cum facem cu mustul ala... ca-l termin?
ne intalnim sa-ti dau?
anca veselie
salutare!
amalia, concertul a fost foarte foarte fain wink1.gif mi-a indus o stare de liniste. omul este foarte fain, calm, are o voce care-ti produce liniste pur si simplu smile.gif nu mai zic nimic de versuri wink1.gif
bubule, eu am in mod normal tensiunea 9 cu 6, acum am avut 10 cu 7 de la fat burner, sigur.
ganesha, nu prea-s bine. am niste zile proaste, iar astazi am reusit sa-mi zgarii masina sad.gif am niste dungi rosii pe ea.... si nu stiu cum as putea sa le sterg, caut pe internet sad.gif
lili, multumesc! suna-ma duminica, teoretic ar trebui sa fiu in zona smile.gif
panda naughty.gif as vrea niste must, daca te poti lipsi de 1 paharutz blum.gif iti las nr de tel pe privat pupic.gif

am prestat sala, luni tae bo si aseara iar kangoo jumps. m-am descurcat mai bine ca data trecuta si as vrea sa fac saptamanal. aseara m-a luat in primire frati-miu si a zis ca ar trebui sa fac ceva cu greutati, gen culturism, sa ma mai modelez blink.gif o sa mai pritocesc aceasta sugestie...
bubbles
pupic.gif Ancul
Cherie
pupic.gif
anca veselie
bubule, cherie pupic.gif pupic.gif

nu v-am spus ca in urma ispravii mele, masima mea alba are partea de la aripa infundata si niste mari dungi rosii pe ea sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif dar, gratie unui spray de degresare si polishului, am reusit sa sterg aproape de tot dungile rosii cheer.gif mai ramane doar infundata sad.gif
am venit acasa si m-am pus pe gatit, conopida gratinata si pui cu ciuperci. abia astept sa vad ce o sa-mi iasa.
dany
Vin la masa maine , da ???????? hug.gif

Sa se faca bine de tot masinutza cat mai repede !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.