CITAT(Cherie @ 22-09-2008, 06:38 PM)

Mirela, daca iti spun?
De la noi sunt si f. scumpe biletele de avion, gandeste-te ca eu lucrez intr-o agentie de turism si vad asta zi de zi. Un pachet pentru Rio, cateva zile de Revelion, aproape 4000 de euro.

De persoana!

Si cred ca insotitorul de grup umbla cu mitraliera cu ei, nu au voie sa paraseasca grupul si decat sa-i omoare aia pe acolo, mai bine il omoara el
).gif)
Despre cat e de periculoasa si de saraca, stiu
Macar iti iese un comision prt. biletele astea asa scumpe?Partea cu insotitorul cu mitraliera mi-a pplacut1 Cumva ii duce sa viziteze vrea favela sau ce puii mei?
).gif)
Fetelor trebuie sa mergem la Rio.Sa ne prajim pe plaja din Ipanema,sa facem o plimbare pe calçada din Leblon si "Bater o Papo" cu apa de coco
Ancut mai stii ceva portughez? Insa , aste e o expreise tipic din Brasil .Adica sa punem ideile in ordine.Pe urma mergem la Rosinha facem o plimbare, no worries nimeni nu va ataca in favela atat timp cat suntem acompaniate de un ghid favelado. Si nu putem sa plecam din Rio de Janeiro fara sa v izitam Cristo Rei.Prt. cine nu stie e acea statuie a lui Iisus care tot apare in telenovelele brasiliene si care o gasiti in mai toate zonele super crestine din lume.Oh si uitasem,ramen sa viztam Copacabana o zona unde missele se plimba noaptea , si zona sushi din Leblon.Daca e o ceva bun in Rio de mancat e sushi.
S in final de ce toata parodia asta despre Brasil.Este o tara frumoasa, mai ales Amazonia (jungle nene nu gluma),cu persoane foarte dificile mai ales cand calatoresc, moment in care mai toti apar cu dureri de sale si ne cheama pe noi stewardessele pardon sclavele (caci asa suntem noi considerate de ei)
).gif)
sa le punem bagajele in bagajiera.
Concluzia:nu am reusit sa-mi schimb planul de zbor,am pierdut inca o calatorie catre Euro Disney ,o calatorie la Roma sa-mi vad o prietena,deci va trebui sa ma conformez cand voi fi chemata:oh mossa, me ajuda colcar essa mala aqui.Deci nu-mi ramane decat sa

ori sa